6 Kasım 2025 Perşembe

15:44   FıRSAT EŞITLIĞI VE VEFA BULUŞTU: PELIN KıYGA (YAŞOT) PARKı HIZMETE AÇıLDı   15:37   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN LÖSEMILI ÇOCUKLARA MORAL DESTEĞI…    15:32   YENIŞEHIRLI KADıNLAR “DAYANıŞMA PIKNIĞI”NDE BULUŞTU   09:23   SABAHA KARŞı ‘FIILI GÖZALTı’: GAZETECILERE SESSIZ OPERASYON   09:15   PET ŞIŞE DEĞIL, ÇÖP KUTUSU: MESKİ’DEN VATANDAŞA TEMIZLIK ÇAĞRıSı   08:20   SABAH BASKıNıYLA GÖZALTı: İKI GAZETECI MALI ŞUBE’DE İFADE VERDI   06:33   HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜ İÇIN TARIHI İMZA: 30 BARODAN DEMIRTAŞ VE ATALAY VURGUSU   23:12   ANKARA’NıN GÖBEĞINDE AÇLıK: ÖĞRENCILER ÜCRETSIZ YEMEK İSTEDI, MECLIS REDDETTI   22:57   MERSIN’DE HUZUR İÇIN EL ELE: BAŞKAN SARı’DAN EMNIYET’E TEŞEKKÜR ZIYARETI   22:45   TOPLUMSAL SORUMLULUKTA ÖNCÜ ADıM: SEÇER, LÖSEMILI ÇOCUKLARLA BULUŞTU   22:33   FAS VE BELÇIKA’DA YÜZDE 55’LIK ARTıŞ: AKİB, YENI PAZARLARLA ZIRVEYE YÜRÜYOR   22:05   AVRUPA’DAN TÜRKIYE’YE GÜÇLÜ HAMLE: MEHRWERK GROUP, CPP TÜRKIYE’YI SATıN ALDı   21:52   BAŞKENTTE TARSUS VIZYONU: BAŞKAN BOLTAÇ’TAN STRATEJIK ANKARA TEMASı   15:56   MEZITLI’DE ZEYTININ BEREKETI EĞITIME DÖNÜŞÜYOR   15:54   TOROSLAR’ıN YEŞIL ALANLARı KASıMPATı İLE RENKLENDI   14:28   AİHM’NIN SELAHATTIN DEMIRTAŞ HAKKıNDAKI KARARı... CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: BURASı BIR YARGı ÜLKESIDIR, YARGı NE DERSE O OLUR   14:25   İÇIŞLERI BAKANı YERLIKAYA’DAN, "İBB’DEKI VERI SıZıNTıSı SORUŞTURMASıNDA ZAFIYET YOK" DEDIĞI IDDIALARıYLA ILGILI AÇıKLAMA   14:21   BÜLENT ECEVIT’IN 19’UNCU ÖLÜM YıLıNDA MEZARı BAŞıNDA ANıLDı   14:19   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL: "DILEK HANıM’ıN PASAPORTUNU IPTAL ETTILER; BU YAPTıĞıNıZ UCUZLUK"   09:30   MERSIN’DE KADıNLAR PEDAL ÇEVIRIYOR: ÖZGÜRLÜĞE GIDEN YOL BISIKLETLE BAŞLıYOR  
 
     
   

MERSİN`DE ‘FINDIKPINARI 30 AĞUSTOS ZAFER KUPASI` DEVAM EDİYOR


Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Mahallelerarası Geleneksel Fındıkpınarı 30 Ağustos Zafer Kupası”nda çeyrek final karşılaşmaları sona erdi. Sekiz takımın katıldığı çeyrek final karşılaşmalarının sona ermesiyle birlikte, kupa yarı finalinde eşleşen dört takım final mücadelesi için ter dökecek.

 

Tarih : 25 Ağustos 2022 Perşembe 12:17   Okunma : 725

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Mahallelerarası Geleneksel Fındıkpınarı 30 Ağustos Zafer Kupası”nda çeyrek final karşılaşmaları sona erdi. Sekiz takımın katıldığı çeyrek final karşılaşmalarının sona ermesiyle birlikte, kupa yarı finalinde eşleşen dört takım final mücadelesi için ter dökecek.

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenen “Mahallelerarası Geleneksel Fındıkpınarı 30 Ağustos Zafer Kupası”nda çeyrek final karşılaşmaları sona erdi. Çok sayıda futbolseverin ilgi gösterdiği karşılaşmaları Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel, Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdal Gökayaz, Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Emrullah Taşkın ve muhtarlar takip etti.

26 takımın katılımı ile başlayan turnuvada çeyrek finale kalan sekiz takım hafta sonu oynanan karşılaşmalarda, yarı final bileti için mücadele etti. İlk gün mücadeleleri kapsamında A Grubu birincisi Arslanköy Mahallesi, B Grubu`nu ikinci olarak tamamlayan Eski Mezitli Mahallesi ile karşılaştı. Eski Mezitli Mahallesi karşılaşmadan 3-2 galip ayrılarak yarı finale adını yazdıran ilk takım oldu. Arkasından oynanan A Grubu ikincisi Gökçebelen Mahallesi ile B Grubu birincisi Değirmençay Mahallesi arasındaki karşılaşmayı ise Gökçebelen Mahallesi 2-0 kazandı.

Çeyrek final karşılaşmalarının ikinci gününde ise C Grubu`ndaki mücadeleyi birinci olarak tamamlayan Kuyuluk Mahallesi ile D Grubu ikincisi Karahacılı Mahallesi arasında oynanan karşılaşmanın normal süresi 1-1 berabere tamamlandı. Eşitliğin bozulmaması üzerine yapılan penaltı atışlarını kazanan Kuyuluk Mahallesi, yarı finale adını yazdıran üçüncü takım oldu. Son olarak oynanan C Grubu ikincisi Uzunkaş Mahallesi ile D Grubu`nu birinci olarak tamamlayan Karaisalı Mahallesi arasındaki mücadeleyi 3-0 kazanan Uzunkaş Mahallesi, yarı finalde mücadele edecek dördüncü ve son takım oldu.

Karşılaşmaların tamamlanmasının ardından, yarı finale yükselen takımlar arasındaki eşleşmeler de belli oldu. 27 Ağustos`ta oynanacak yarı final karşılaşmalarında Eski Mezitli Mahallesi ile Gökçebelen Mahallesi karşı karşıya gelirken, Kuyuluk Mahallesi ile de Uzunkaş Mahallesi mücadele edecek. Yarı final karşılaşmalarının sona ermesinin ardından turnuvanın final mücadelesi 30 Ağustos Zafer Bayramı`nda oynanacak.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA