23 Aralık 2025 Salı

10:18   “MESKİ’DEN MEZITLI’YE ÇIFTE YATıRıM: İÇME SUYU VE ASFALT ÇALıŞMALARı EL ELE”   19:59   TOROSLAR’DA KıRSALA GÜVENLI ULAŞıM: DORUKLU MAHALLESI ASFALTLA BULUŞTU   19:50   “2,7 TRILYONLUK AÇıĞıN BEDELI HALKıN SıRTıNDA”   19:40   MÜSİAD BAŞKANı KAYAN: MERSIN EKONOMISI TÜRKIYE’NIN LOKOMOTIFI   19:29   “MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN BALıKÇıLARA CAN SUYU: 772 KIŞIYE EKIPMAN DESTEĞI”   19:05   AKDENIZ’DE KıŞ BAKıMı: AĞAÇLAR GÜÇLENIYOR, TRAFIK GÜVENLIĞI ARTıYOR   15:37   DEM PARTI İMRALı HEYETI, CHP’YI ZIYARET ETTI... ÖZGÜR ÖZEL: “TÜRKIYE’NIN HEM TERÖRSÜZ TÜRKIYE HEDEFINI, HEM DEMOKRATIK TÜRKIYE HEDEFINI BIRLIKTE HAYATA GEÇIREBILECEK YARıNLARı UMUT EDIYORUZ”   15:35   DıŞIŞLERI BAKANı FIDAN, MILLI SAVUNMA BAKANı GÜLER VE MİT BAŞKANı KALıN, SURIYE CUMHURBAŞKANı ŞARA TARAFıNDAN KABUL EDILDI   15:34   LEYLA ZANA, “ABDULLAH ÖCALAN’A ÖZGÜRLÜK” MITINGINDE KONUŞACAK   15:31   İYİ PARTILI ÇÖMEZ: "AMERIKAN ADALET BAKANLıĞı EPSTEIN DOSYASıNDA TÜRKIYE’DEN KÜÇÜK KıZ ÇOCUKLARıNıN ISTISMAR ADASıNA GÖTÜRÜLDÜĞÜ YAZıYOR"   11:33   MERSIN OPERASı KAPALı GIŞE SEZONUNU “YENI YıL ŞARKıLARı” KONSERIYLE ZIRVEYE TAŞıYOR!   10:23   “TÜRKIYE DARALıRKEN AKDENIZ HAZıR GIYIM İHRACATTA REKOR KıRDı: %68 ARTıŞLA 45,6 MILYON DOLAR”   10:05   TARSUS’UN LEZZETLERI DÜNYA SAHNESINDE: FıNDıK LAHMACUN VE KAYNAR PROJESIYLE GASTRONOMI YOLCULUĞU   02:57   AKDENIZ’DE KıŞ BAKıMı: AĞAÇLAR GÜÇLENIYOR, TRAFIK GÜVENLIĞI ARTıYOR   12:30   “SEÇER’DEN DEMOKRASI VURGUSU: ‘TÜRKIYE HUKUK DEVLETI İSE HERKES ÖZGÜRCE KONUŞACAK’”   09:35   TÖMÜK’TE YERLI MALı HAFTASı: KADıN EMEĞI VE YÖRESEL LEZZETLER BÜYÜKŞEHIR’LE HAYAT BULDU   06:27   SANAT VE HAFıZA BULUŞTU: “KONUŞAN MEKTUPLAR” MERSIN’DE İZLEYICIYLE   17:10   MERSIN’DE KADıNLARıN HIKÂYELERI PERDEDE: 28. UÇAN SÜPÜRGE FESTIVALI BAŞLADı   15:58   “SILIVRI’DEN EDIRNE’YE: İMAMOĞLU’NUN MEKTUBU MILLET İRADESINI AYAĞA KALDıRDı”   15:45   CHP’DEN İSTANBUL ÇıKıŞı: “İMAMOĞLU’NA ENGEL, DEMOKRASIYE DARBE”  
 
     
   

TARIM KREDİ HOLDİNG YÖNETİM KURULU ÜYESİ YILMAZ BADEMLİ: MARKET SAYIMIZI ARTIRACAĞIZ, MAHALLE BAKKALLARINA YOĞUNLAŞACAĞIZ


Çiftçi Zirvesi`nde konuşan Tarım Kredi Holding Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Yılmaz Bademli, Tarım Kredi Kooperatifleri`ne ait marketlerin sayısını artıracaklarını belirterek, "İşimizi doğru yaptığımızı düşünüyoruz. Bizim sayemizde raflarda ürün fiyatları istediğimiz seviyeye geliyor. Market sayımızı artıracağız; 2 bin, 3 bine yürüyecek. Yeni projeyle sayıyı çok daha artıracağımızı düşünüyoruz. Muhtemelen mahalle bakkallarına yoğunlaşacağız” dedi.

 

Tarih : 26 Eylül 2022 Pazartesi 14:18   Okunma : 495

Çiftçi Zirvesi`nde konuşan Tarım Kredi Holding Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Yılmaz Bademli, Tarım Kredi Kooperatifleri`ne ait marketlerin sayısını artıracaklarını belirterek, "İşimizi doğru yaptığımızı düşünüyoruz. Bizim sayemizde raflarda ürün fiyatları istediğimiz seviyeye geliyor. Market sayımızı artıracağız; 2 bin, 3 bine yürüyecek. Yeni projeyle sayıyı çok daha artıracağımızı düşünüyoruz. Muhtemelen mahalle bakkallarına yoğunlaşacağız” dedi. 

Sabah Gazetesi tarafından düzenlenen 2. Çiftçi Zirvesi, “Gıda Tedarik Zinciri ve Arz Güvenliği” başlığıyla bugün İstanbul`da yapıldı. Zirveye, Tarım Kredi Kooperatifleri`ne ait firmaları temsil eden ana şirket olan Tarım Kredi Holding`in Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Yılmaz Bademli, Türkiye Süt Et Gıda Sanayicileri ve Üreticileri Birliği (SETBİR) Başkanı İsa Coşkun ve Türkiye Halciler Federasyon Başkanı Yüksel Tavşan konuşmacı olarak katıldı.

BADEMLİ: MARKET SAYIMIZI ARTIRACAĞIZ; 2 BİN, 3 BİNE YÜRÜYECEK

Yılmaz Bademli, Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın ile yeni projeler üzerinde çalıştıklarını belirtti. Tarım Kredi Kooperatifleri`ne ait marketlerin sayısını artıracaklarını açıklayan Bademli, şunları söyledi:

“İşimizi doğru yaptığımızı düşünüyoruz. Bizim birkaç katımız olan marketler var, onlara da saygı duyuyoruz. Bizim sayemizde raflarda ürün fiyatları istediğimiz seviyeye geliyor. Sayın Cumhurbaşkanı`mızın da bahsettiği gibi kâr politikası gütmeden vatandaşa uygun ürün vermeye çalışıyoruz. Yeni projelerimiz var. Market sayımızı artıracağız; 2 bin, 3 bine yürüyecek. Rakiplerimiz de bize uyarak karşılık veriyorlar ve uygun fiyatlarla raflara çıkıyorlar. Vatandaşlarımız da uygun fiyatlarla ürünle buluşmuş oluyor. Biz, tarladan çatala kadar işin içerisindeyiz. Başarının sırrı burada. Yeni projeyle sayıyı çok daha artıracağımızı düşünüyoruz. Muhtemelen mahalle bakkallarına yoğunlaşacağız.”

COŞKUN: ENFLASYON BEKLENTİLERİNİ AŞMA İSTENİYORSA SÜT PRİMLERİNİN ARTIRILMASI GEREKİR

Türkiye Süt Et Gıda Sanayicileri ve Üreticileri Birliği (SETBİR) Başkanı İsa Coşkun ise çiğ süt fiyatlarındaki artışın raflara yansıyacağı algısının yanlış olduğunu belirterek, “Sektörün Ulusal Süt Konseyi`nden beklentisi, maliyetleri iyi ortaya koymasıdır. Üreticinin, maliyetinin altında paranın eline geçmemesi lazım. Eğer enflasyon beklentilerini kırma, aşma isteniyorsa bütçe kaynakları çerçevesinde süt primlerinin artırılması gerekir. Ulusal Süt Konseyi`nin süt maliyetlerini sağlıklı tespit edebilmesi, -tarımda hayvan beslemek önemli- kesinlikle üreticinin zarar etmemesi gerekir. Ama bunların yeterli olmadığı takdirde de hızlıca adım atmak gerekebilir” dedi.

TAVŞAN: BANA YETKİ VERSELER PATATES, SOĞANDAN BAŞLARIM

Türkiye Halciler Federasyon Başkanı Yüksel Tavşan da “55 milyon tonun üzerinde sebze meyve üretiyoruz. Bu sene çiftçimiz, kuru soğandan hiç para alamadı. Limon da aynı şekilde. Fiyat yükselebilir. Ürünlerimiz fabrikasyon ürünler değil, istenilen zamanda bulunamıyor. Dolayısıyla önceden tespit etmek lazım. Bana yetki verseler patates, kuru soğandan başlarım. Üretim alanlarını artıramıyoruz” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA