6 Mayıs 2026 Çarşamba

23:22   HASAN TÜZÜN: DOĞANŞEHIR’DEKI KAZA HEPIMIZI DERINDEN ÜZDÜ   22:22   AKDENIZ’DEN DÜNYA PAZARıNA ÇıKARTMA: AKİB NISAN’DA REKOR KıRDı!   22:20   TARSUS’TA DEV ORGANIZASYON: ER MEYDANı TITREDI! 455 PEHLIVAN ARASıNDAN O İSIM ŞAMPIYON OLDU   20:01   ADANA’DA ÇOCUKLARıN GÖZÜNDEN ŞEHIR SANATA DÖNÜŞTÜ: MIMARLAR ODASı YARıŞMASı SONUÇLANDı!   09:30   MERSIN’DE MINIK ELLERIN DEV SANATı: ÇOCUK KAMPÜSLERI GELECEĞIN SANATÇıLARıNı YETIŞTIRIYOR!   06:56   SEMIH PALAMUT’TAN SERT ENFLASYON ÇıKıŞı: ’LIMAN ŞEHRINDE REFAH DEĞIL, GEÇIM DERDI VAR!’   01:03   TARSUS’TA BÜYÜK DEĞIŞIM BAŞLADı: BAŞKAN ALI BOLTAÇ’TAN 5 BIN KIŞILIK MÜJDE VE DEV DESTEK PAKETI!   01:01   BAŞKAN YıLDıZ’DAN EZBER BOZAN AÇıKLAMALAR: ‘BIR KURUŞ USULSÜZLÜK YOK!’   11:06   ÇEŞMELI-KıZKALESI ARASı 18 DAKIKAYA DÜŞÜYOR! DR. LEVENT UYSAL MÜJDEYI VERDI   10:52   TÜRK BASKETBOLUNDA ‘ALTYAPı’ ALARMı! MSK KOORDINATÖRÜ NAMıK YAZLAR’DAN AVRUPA ÖRNEĞI: ’KENDIMIZI YENILEMELIYIZ’   10:50   MEHMET ŞIMŞEK’TEN ‘VARLıK BARıŞı’ VE ‘LÜKS YAŞAM’ ÇıKıŞı: 16 BIN KIŞI RADARDA!   10:28   MILYONLARCA ÇALıŞAN VE EMEKLI BU ÇAĞRıYı BEKLIYOR: ASGARI ÜCRET VE EMEKLI MAAŞLARıNA GÜNCELLEME TALEBI!   09:32   MERSIN’DE YENI KAZANÇ KAPıSı: SILIFKE’DE İLK HASAT BAŞLADı, ÜRETICIYE ALTERNATIF GELIR MÜJDESI!   01:23   AVRUPA’DA TÜRK AMBARGOSU! ÖZGÜR ÖZEL’DEN ŞAMPIYON VAKıFBANK VE ECZACıBAŞı’NA GURUR DOLU MESAJ   01:17   AVRUPA’DA TÜRK FINALI GURURU: ŞAMPIYON VAKıFBANK’A CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN’DAN TEBRIK MESAJı!   23:59   İSTANBUL’DA TÜRK FINALI GURURU: DEV KUPAYı VAKıFBANK MÜZESINE GÖTÜRDÜ!   16:38   CHP’DE ‘ÖZKAN YALıM’ KARARı: YÜKSEK DISIPLIN KURULU OLAĞANÜSTÜ TOPLANDı, İHRAÇ KARARı ÇıKTı!   13:52   DÜNYA BASıN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ’NDE TÜRKIYE ÇıKıŞı: ULUSLARARASı AF ÖRGÜTÜ’NDEN SERT ELEŞTIRI!   12:45   ÖZGÜR ÖZEL’DEN BARıŞ VE DEMOKRASI VURGUSU: ’MÜCADELESINE ŞAHIDIZ’   19:38   MERSIN’DE MUSIKI RÜZGARı: SOLI TSM TOPLULUĞU GÖNÜLLERE DOKUNDU!  
 
     
   

BİRLEŞİK KAMU-İŞ: “SOSYAL MEDYA DÜZENLEMESİ, YURDUMUZDA NE KADAR KONUŞAN, KARŞI ÇIKAN, HAK ARAYAN YURTTAŞ VARSA DERHAL BASKI ALTINA ALIP SUSTURULMA OPERASYONUDUR”


Birleşik Kamu İşgörenleri Sendikaları Konfederasyonu (Birleşik Kamu-İş), “sansür yasasına” ilişkin, “Sosyal medya düzenlemesi, yurdumuzda ne kadar konuşan, karşı çıkan, hak arayan yurttaş varsa derhal baskı altına alıp susturulma operasyonudur” açıklamasını yaptı.

 

Tarih : 5 Ekim 2022 Çarşamba 15:20   Okunma : 525

Birleşik Kamu İşgörenleri Sendikaları Konfederasyonu (Birleşik Kamu-İş), “sansür yasasına” ilişkin, “Sosyal medya düzenlemesi, yurdumuzda ne kadar konuşan, karşı çıkan, hak arayan yurttaş varsa derhal baskı altına alıp susturulma operasyonudur” açıklamasını yaptı.

Birleşik Kamu-İş, TBMM`de görüşülen “sansür yasası” teklifine ilişkin yazılı basın açıklaması yaptı. “AKP hükümetinin iktidara geldiği günden beri özgür basını susturmak adında yasal veya yasadışı yaptığı baskılar sosyal medyaya da sıçradı” denilen açıklama şöyle:

“Satın alınmış kalemlerden oluşan bir basın ordusu yaratarak ulusal basını büyük alanda kontrol altına alan AKP iktidarı, paraya tamah etmeyen basın mensuplarını da halkın haber alma hakkını gasp etmek adına yargı yoluyla bastırmaya devam etmektedir.

“SOSYAL MEDYA YOLU İLE KONTROLSÜZ BİR ŞEKİLDE GERÇEKLERİN ORTAYA ÇIKMASINI İSTEMEMEKTEDİR”

Bir yandan hukuksuz tutuklamalar, bir yandan baskı ve şiddet yollarıyla yıllardır yaptıkları yanlışları gizlemeye çalışanlar, sosyal medya yolu ile kontrolsüz bir şekilde gerçeklerin ortaya çıkmasını istememektedir.

Meclis`in açıldığı ilk gün daha fazla skandalların ortaya çıkmaması adına ülkenin birçok sorunu varken ivedilikle gündeme alınması AKP iktidarının seçim öncesi şaibelerinin ortaya çıkmaması adına sosyal medyayı derhal susturmak istenmesini açık bir şekilde göstermektedir.

“SUSTURULMA OPERASYONUDUR”

Sosyal medya düzenlemesi, yurdumuzda ne kadar konuşan, karşı çıkan, hak arayan yurttaş varsa derhal baskı altına alıp susturulma operasyonudur.

“ÖZGÜR BASIN ASLA SUSTURULAMAYACAKTIR”

Sosyal medya düzenlemesi, suç işlenmesini değil suçun konuşulmasını engelleme operasyonudur. Ancak; AKP iktidarı bilmelidir ki baskılarla Anayasa`ya aykırı düzenlemelerle özgür basın asla susturulamayacaktır.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA