6 Mayıs 2026 Çarşamba

23:55   KADIR ÖZCAN’DAN 6 MAYıS MESAJı: “ÜÇ FIDAN’ıN İDEALLERI YOLUMUZU AYDıNLATıYOR!”   23:48   ERCAN MUTLUAY’DAN 6 MAYıS MESAJı: “DENIZLERIN RUHU TAM BAĞıMSıZ TÜRKIYE İDEALIYLE YAŞıYOR”   23:45   6 MAYıS’ıN SÖNMEYEN ATEŞI: MUSTAFA KEKLIK’TEN "ÜÇ FIDAN" MESAJı!   23:22   HASAN TÜZÜN: DOĞANŞEHIR’DEKI KAZA HEPIMIZI DERINDEN ÜZDÜ   22:22   AKDENIZ’DEN DÜNYA PAZARıNA ÇıKARTMA: AKİB NISAN’DA REKOR KıRDı!   22:20   TARSUS’TA DEV ORGANIZASYON: ER MEYDANı TITREDI! 455 PEHLIVAN ARASıNDAN O İSIM ŞAMPIYON OLDU   20:01   ADANA’DA ÇOCUKLARıN GÖZÜNDEN ŞEHIR SANATA DÖNÜŞTÜ: MIMARLAR ODASı YARıŞMASı SONUÇLANDı!   09:30   MERSIN’DE MINIK ELLERIN DEV SANATı: ÇOCUK KAMPÜSLERI GELECEĞIN SANATÇıLARıNı YETIŞTIRIYOR!   06:56   SEMIH PALAMUT’TAN SERT ENFLASYON ÇıKıŞı: ’LIMAN ŞEHRINDE REFAH DEĞIL, GEÇIM DERDI VAR!’   01:03   TARSUS’TA BÜYÜK DEĞIŞIM BAŞLADı: BAŞKAN ALI BOLTAÇ’TAN 5 BIN KIŞILIK MÜJDE VE DEV DESTEK PAKETI!   01:01   BAŞKAN YıLDıZ’DAN EZBER BOZAN AÇıKLAMALAR: ‘BIR KURUŞ USULSÜZLÜK YOK!’   11:06   ÇEŞMELI-KıZKALESI ARASı 18 DAKIKAYA DÜŞÜYOR! DR. LEVENT UYSAL MÜJDEYI VERDI   10:52   TÜRK BASKETBOLUNDA ‘ALTYAPı’ ALARMı! MSK KOORDINATÖRÜ NAMıK YAZLAR’DAN AVRUPA ÖRNEĞI: ’KENDIMIZI YENILEMELIYIZ’   10:50   MEHMET ŞIMŞEK’TEN ‘VARLıK BARıŞı’ VE ‘LÜKS YAŞAM’ ÇıKıŞı: 16 BIN KIŞI RADARDA!   10:28   MILYONLARCA ÇALıŞAN VE EMEKLI BU ÇAĞRıYı BEKLIYOR: ASGARI ÜCRET VE EMEKLI MAAŞLARıNA GÜNCELLEME TALEBI!   09:32   MERSIN’DE YENI KAZANÇ KAPıSı: SILIFKE’DE İLK HASAT BAŞLADı, ÜRETICIYE ALTERNATIF GELIR MÜJDESI!   01:23   AVRUPA’DA TÜRK AMBARGOSU! ÖZGÜR ÖZEL’DEN ŞAMPIYON VAKıFBANK VE ECZACıBAŞı’NA GURUR DOLU MESAJ   01:17   AVRUPA’DA TÜRK FINALI GURURU: ŞAMPIYON VAKıFBANK’A CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN’DAN TEBRIK MESAJı!   23:59   İSTANBUL’DA TÜRK FINALI GURURU: DEV KUPAYı VAKıFBANK MÜZESINE GÖTÜRDÜ!   16:38   CHP’DE ‘ÖZKAN YALıM’ KARARı: YÜKSEK DISIPLIN KURULU OLAĞANÜSTÜ TOPLANDı, İHRAÇ KARARı ÇıKTı!  
 
     
   

TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ`NDEN CHP`YE KATILAN 11 ESKİ İZMİR İL YÖNETİCİSİNE GENEL MERKEZDE PARTİ ROZETLERİ TAKILDI


Türkiye Değişim Partisi`nden 11 eski İzmir il yöneticisi CHP`ye katıldı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, rozet takma töreninde; “Önümüzdeki seçim, önemli bir seçim. Bu seçim, otoriter yönetimden yana olanlarla, demokrasiden yana olanların bir mücadelesine sahne olacak” dedi.

 

Tarih : 17 Ekim 2022 Pazartesi 11:56   Okunma : 654

Türkiye Değişim Partisi`nden 11 eski İzmir il yöneticisi CHP`ye katıldı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, rozet takma töreninde; “Önümüzdeki seçim, önemli bir seçim. Bu seçim, otoriter yönetimden yana olanlarla, demokrasiden yana olanların bir mücadelesine sahne olacak” dedi.

Türkiye Değişim Partisi`nden 11 eski İzmir il yöneticisi CHP`ye katıldı. Partiye yeni katılanlar için CHP Genel Merkezi`nde tören yapıldı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, yeni üyelere parti rozeti taktı. Törene Oğuz Kaan Salıcı`nın yanı sıra İzmir İl Başkanı Deniz Yücel de katıldı.

Törende konuşan Salıcı, “Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye`nin kurucu partisi. Ama aynı zamanda önümüzdeki dönemde Türkiye`yi değiştiren parti olacak. Şu anda Türkiye`nin içinde bulunduğu durum maalesef bizim beklediğimiz, bizim umduğumuz bizim insanca yaşayabileceğimiz bir durum değil. Önümüzdeki seçim, önemli bir seçim. Bu seçim, otoriter yönetimden yana olanlarla, demokrasiden yana olanların bir mücadelesine sahne olacak. Dolayısıyla sizler de daha önce vermiş olduğunuz demokrasi mücadelesini bundan sonra Cumhuriyet Halk Partisi ile birlikte vermek için, bizimle bir araya geldiğiniz için, bu mücadeleyi hep beraber vereceğimiz için çok mutluyuz” dedi.

İzmir İl Başkanı Deniz Yücel de “Bu değerli arkadaşlarımızın katılımı ile partimiz artık İzmir`de daha güçlü. Birlikte çok güzel çalışmalara imza atacağız ve ülkemizin aydınlık günlere ulaşması için gerekli mücadeleyi hep birlikte sürdüreceğiz” dedi.

CHP`ye yeni katılan Metin Çağrı ise, “Türkiye`nin kurucu partisi, baba ocağımız olan CHP`ye hep birlikte katılım için buradayız. Buradaki siyasi hayatımızda vatanımızın, milletimizin bölünmez bütünlüğünü savunarak, Türkiye`yi daha iyi bir noktaya getirmek için tüm gücümüzle çalışacağız” dedi.

 Türkiye Değişim Partisi`nden CHP`ye katılan isimler şöyle:

“Eski İzmir İl Başkanı Metin Çağrı, eski İl Başkan yardımları Yasemin İnceoğlu, Mehmet Aktaş ve Sezgin Pastutmaz, eski İl Disiplin Kurulu üyesi Kadriye Çınaroğlu, eski İl Yönetim Kurulu üyeleri Emre Güldaştı ve Doruk Zeytin, eski Bayındır İlçe Başkanı Cenk Dolu, eski Karabağlar İlçe Başkanı Özcan Demir, eski Güzelbahçe İlçe Başkanı Mehmet Semih Tüzüner ve eski Karşıyaka İlçe Başkanı Ömer Dereli.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA