29 Mart 2024 Cuma

11:39   YEREL SEÇİMLER İÇİN SON 2 GÜN... SANDIK GÜVENLİĞİNİ 594 BİNE YAKIN PERSONEL SAĞLAYACAK   10:04   VAHAP SEÇER: “1 NİSAN`DAN SONRA DA GÖREVİMİZE DEVAM EDECEĞİZ”   09:23   VAHAP SEÇER, OTOMOTİV ÇALIŞANLARI İLE İFTAR YAPTI   09:20   VAHAP SEÇER`DEN TOROSLAR VE AKDENİZ`DE OTOBÜS TURU   09:10   VAHAP SEÇER, MERSİN İLİ ARI YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİ`Nİ ZİYARET ETTİ   18:09   VAHAP SEÇER, MERSİN ESOB`U ZİYARET ETTİ: “GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN İTİBAREN ESNAFLA İYİ İLİŞKİLER İÇERİSİNDE OLDUK”   16:48   ÖZGÜR ÖZEL, ORTACA`DA: "FESTİVALLERİ, KONSERLERİ YASAKLAYAN, NE YİYECEĞİNE NE GİYECEĞİNE KARIŞAN BU ANLAYIŞA KARŞI GENÇLERİN YANINDA VE ARKASINDAYIZ. BÜTÜN GENÇLERİ SANDIĞA BEKLİYORUZ"   16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:41   YARGITAY`DA BAŞKANLIK SEÇİMİ YEREL SEÇİM SONRASINA KALDI: SEÇİME 1 NİSAN`DA DEVAM EDİLECEK   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “YERLİKAYA, SOYLU GİBİ MAKAMIN AĞIRLIĞINI TAŞIYAMAYACAK İŞLER YAPMIYORDU. BU YAPTIKLARI O İMAJINA ÇOK TERS”   13:47   YARGITAY 4. GÜNDE DE BAŞKANINI SEÇEMEDİ   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI  
 
     
   

TOROSLAR OTOFEST HEYECANI GERİ DÖNÜYOR!


Mersin’in merkez ilçesi Toroslar Belediyesinin, klasik ve modifiye araç tutkunlarını bir araya getirdiği Toroslar OtoFest etkinliği, 30 Ekim Pazar günü saat 13.00’da Toroslar Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak. Modifiyenin bir yaşam tarzı olduğuna dikkat çeken Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; “Tüm hemşehrilerimizi, heyecan ve adrenalin dolu festivalimize bekliyoruz” dedi.

 

Tarih : 17 Ekim 2022 Pazartesi 20:35   Okunma : 468

Mersin’in merkez ilçesi Toroslar Belediyesinin, klasik ve modifiye araç tutkunlarını bir araya getirdiği Toroslar OtoFest etkinliği, 30 Ekim Pazar günü saat 13.00’da Toroslar Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak.

Modifiyenin bir yaşam tarzı olduğuna dikkat çeken Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; “Tüm hemşehrilerimizi, heyecan ve adrenalin dolu festivalimize bekliyoruz” dedi.

Mersin’de bir ilk olarak Toroslar Belediyesi tarafından yapılan ve tüm Türkiye’nin büyük ilgisini çeken Toroslar OtoFest, her yıl üstüne yenilikler ekleyerek devam ediyor.

Mersin Otomobil Sporları Kulübü (MOSK) ile birlikte gerçekleştirilecek festivalde otomobiller; drift, ses sistemi, basık ve modifiye donanımlı araç kategorilerinde yarışacak.

DJ performansının da yer alacağı festivale, Mersin ve çevre ilçelerinin yanı sıra Türkiye’nin birçok ilinden binlerce modifiye araç tutkunu katılacak. 30 Ekim Pazar günü saat 13.00’da Toroslar Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek festivalde görsel bir modifiye şöleni yaşanacak.

MOSK Başkanı Şahin; “Çevik Başkanımıza Teşekkür Ederiz”

Mersin Otomobil Sporları Kulübü Başkanı Sedat Şahin, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın  Yılmaz’a otomobil sporlarına ve festivale sunduğu katkılarından dolayı teşekkür etti.

Toroslar OtoFest’e bu yıl da Türkiye’nin birçok ilinden modifiye araç tutkunlarının katılacağını belirten Şahin; “Toroslar Belediyemizin ev sahipliğinde Mersin’de bir ilk olan bu festival Türkiye’de büyük ses getirdi. Çevik Belediyecilik anlayışıyla çalışmalar yapan Toroslar Belediye Başkanımız Sayın Atsız Afşın Yılmaz’ın destekleriyle festivalimiz, her yıl daha da büyüyor ve yoğun ilgi görüyor. Başkanımızın, genç, dinamik ve yeniliklere açık olması otomobil dünyasına gönül veren herkesin sonsuz desteğini de görüyor. Mersin Otomobil Sporları Kulübü olarak başkanımıza teşekkür ederiz” dedi.

Başkan Yılmaz’dan, Toroslar OtoFest’e Davet

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz ise tüm hemşehrilerini festivale davet ederek, gerek pist, gerekse tesis ve sosyal donatı alanları ile Toroslar’ın sporun her branşına cevap verecek bir konumda olduğuna dikkat çekti.

Toroslar OtoFest’e ilginin çok büyük olduğunu kaydeden Başkan Yılmaz; “Toroslar OtoFest’te bu yıl da kentimizin yanı sıra Türkiye’nin birçok ilinden gelecek katılımcılarla güzel bir etkinlik gerçekleştireceğiz. Gençlerimizin hobilerinin olması, bir araya gelmeleri, ortak paydada birleşmeleri bizim için çok kıymetli.  Biz de gençlerimizi destekliyoruz. Motor sporlarıyla ilgilenenler için güvenli ve kontrollü alanlarda etkinlikler yapmaya devam edeceğiz. Gençlerimizin olduğu her yerde olacağız” diye konuştu.

 
Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA