7 Mayıs 2026 Perşembe

23:55   KADIR ÖZCAN’DAN 6 MAYıS MESAJı: “ÜÇ FIDAN’ıN İDEALLERI YOLUMUZU AYDıNLATıYOR!”   23:48   ERCAN MUTLUAY’DAN 6 MAYıS MESAJı: “DENIZLERIN RUHU TAM BAĞıMSıZ TÜRKIYE İDEALIYLE YAŞıYOR”   23:45   6 MAYıS’ıN SÖNMEYEN ATEŞI: MUSTAFA KEKLIK’TEN "ÜÇ FIDAN" MESAJı!   23:22   HASAN TÜZÜN: DOĞANŞEHIR’DEKI KAZA HEPIMIZI DERINDEN ÜZDÜ   22:22   AKDENIZ’DEN DÜNYA PAZARıNA ÇıKARTMA: AKİB NISAN’DA REKOR KıRDı!   22:20   TARSUS’TA DEV ORGANIZASYON: ER MEYDANı TITREDI! 455 PEHLIVAN ARASıNDAN O İSIM ŞAMPIYON OLDU   20:01   ADANA’DA ÇOCUKLARıN GÖZÜNDEN ŞEHIR SANATA DÖNÜŞTÜ: MIMARLAR ODASı YARıŞMASı SONUÇLANDı!   09:30   MERSIN’DE MINIK ELLERIN DEV SANATı: ÇOCUK KAMPÜSLERI GELECEĞIN SANATÇıLARıNı YETIŞTIRIYOR!   06:56   SEMIH PALAMUT’TAN SERT ENFLASYON ÇıKıŞı: ’LIMAN ŞEHRINDE REFAH DEĞIL, GEÇIM DERDI VAR!’   01:03   TARSUS’TA BÜYÜK DEĞIŞIM BAŞLADı: BAŞKAN ALI BOLTAÇ’TAN 5 BIN KIŞILIK MÜJDE VE DEV DESTEK PAKETI!   01:01   BAŞKAN YıLDıZ’DAN EZBER BOZAN AÇıKLAMALAR: ‘BIR KURUŞ USULSÜZLÜK YOK!’   11:06   ÇEŞMELI-KıZKALESI ARASı 18 DAKIKAYA DÜŞÜYOR! DR. LEVENT UYSAL MÜJDEYI VERDI   10:52   TÜRK BASKETBOLUNDA ‘ALTYAPı’ ALARMı! MSK KOORDINATÖRÜ NAMıK YAZLAR’DAN AVRUPA ÖRNEĞI: ’KENDIMIZI YENILEMELIYIZ’   10:50   MEHMET ŞIMŞEK’TEN ‘VARLıK BARıŞı’ VE ‘LÜKS YAŞAM’ ÇıKıŞı: 16 BIN KIŞI RADARDA!   10:28   MILYONLARCA ÇALıŞAN VE EMEKLI BU ÇAĞRıYı BEKLIYOR: ASGARI ÜCRET VE EMEKLI MAAŞLARıNA GÜNCELLEME TALEBI!   09:32   MERSIN’DE YENI KAZANÇ KAPıSı: SILIFKE’DE İLK HASAT BAŞLADı, ÜRETICIYE ALTERNATIF GELIR MÜJDESI!   01:23   AVRUPA’DA TÜRK AMBARGOSU! ÖZGÜR ÖZEL’DEN ŞAMPIYON VAKıFBANK VE ECZACıBAŞı’NA GURUR DOLU MESAJ   01:17   AVRUPA’DA TÜRK FINALI GURURU: ŞAMPIYON VAKıFBANK’A CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN’DAN TEBRIK MESAJı!   23:59   İSTANBUL’DA TÜRK FINALI GURURU: DEV KUPAYı VAKıFBANK MÜZESINE GÖTÜRDÜ!   16:38   CHP’DE ‘ÖZKAN YALıM’ KARARı: YÜKSEK DISIPLIN KURULU OLAĞANÜSTÜ TOPLANDı, İHRAÇ KARARı ÇıKTı!  
 
     
   

HAYVANCILIĞI BIRAKMAK ZORUNDA KALAN YURTTAŞ, KILIÇDAROĞLU`NA DERT YANDI: “BEN İNEKLERİMİ GERİ İSTİYORUM GENEL BAŞKANIM. TEKSTİL İŞÇİSİ OLMAK İSTEMİYORUM”


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nun Tokat ziyaretinde, zorunlu olarak hayvancılığı bırakıp tekstil sektöründe çalışmaya başladığını anlatan bir kadın, “Ben ineklerimi geri istiyorum genel başkanım. Ben tekstil işçisi olmak istemiyorum. Tekrar ineklerimi sağmak istiyorum, süt üretmek istiyorum, buzağılarımı büyütmek istiyorum. Buraya korkarak geldim, mazotum biter diye” dedi.

 

Tarih : 20 Ekim 2022 Perşembe 15:16   Okunma : 677

Haber: TAMER ARDA ERŞİN – Kamera: KEMAL SEVİNDİRİCİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nun Tokat ziyaretinde, zorunlu olarak hayvancılığı bırakıp tekstil sektöründe çalışmaya başladığını anlatan bir kadın, “Ben ineklerimi geri istiyorum genel başkanım. Ben tekstil işçisi olmak istemiyorum. Tekrar ineklerimi sağmak istiyorum, süt üretmek istiyorum, buzağılarımı büyütmek istiyorum. Buraya korkarak geldim, mazotum biter diye” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün bir dizi temasta bulunmak üzere geldiği Tokat`ta, üreticiler tarafından karşılandı. Kılıçdaroğlu, üreticilerin verdiği köşeli kasketi taktı. 

“AĞLIYORUM BEN ARTIK, YETER ARTIK. 82 YAŞINDAYIM BEN BÖYLE ADALETSİZLİK GÖRMEDİM”

Bir çiftçi, Kılıçdaroğlu`na; “Yapamıyoruz, kendi ekmeğimiz satın alıyoruz vallahi billahi” sözleriyle dert yandı. Başka bir çiftçi ise “Hoş geldin çiftçi Kemal, köylü Kemal, köylünün dostu, köylünün başkanı Kemal hoş geldin. Ağlıyorum ben artık, yeter artık. 82 yaşındayım ben böyle adaletsizlik, böyle pahalılık görmedim” dedi.

“HAVA BULUTLU AMA BUGÜN GÜNEŞ DOĞDU BURAYA”

Hayvancılığı bırakıp tekstil sektöründe çalışan bir kadın da, “Hayvanlarım vardı satıldı, koyunlarım vardı satıldı. Maddi sıkıntıya düştüm, 4 yıldır tekstil işçisiyim, ağlama istiyorum ama güçlü durmak istiyorum, ayakta durmak istiyorum. Hava bulutlu ama bugün güneş doğdu buraya. 2023 seçiminde de inşallah ülkemize güneş doğacak” sözleriyle duygularını anlattı.

“BEN İNEKLERİMİ GERİ İSTİYORUM GENEL BAŞKANIM”

Aynı kadın yurttaş, “Ben ineklerimi geri istiyorum genel başkanım. Ben tekstil işçisi olmak istemiyorum. Tekrar ineklerimi sağmak istiyorum, süt üretmek, buzağılarımı büyütmek istiyorum. Buraya korkarak geldim, mazotum biter diye” dedi.

"UMUDUMUZ ALTILI MASA"

Bir yurttaş, altı siyasi partinin kurduğu birlikteliğe ilişkin “Umudumuz altılı masa. Kendinize hakim olun, altılı masayla bu işi bitirin” dedi. Kılıçdaroğlu, "Tamam bitireceğiz" karşılığını verdi. 

“HAYVANLARIMIZ AÇ, HAYVANLARIMIZI KESİME VERİYORUZ”

Bir üretici mazot ve yem fiyatlarından yakınarak; “Geçen sene mazot 6 liraydı, bu sene 27 lira. Karnımızı doyuramıyoruz. Geçen sene yem 90 liraydı bu sene 350 lira. Hayvanlarımız aç, hayvanlarımızı kesime veriyoruz” dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA