19 Haziran 2025 Perşembe

14:39   TARSUS BELEDIYESI’NDEN YAŞAMA DOKUNAN HIZMET    14:01   YENIŞEHIR BELEDIYESI MERSIN’E KENT KÜTÜPHANESI VE OYUNCAK MÜZESI KAZANDıRıYOR   13:59   MEZITLI’DE KADıNLARA, EMEKLILERE VE ENGELLILERE YÖNELIK MOBIL KUAFÖR HIZMETI 15.500 KIŞIYE ULAŞTı   13:55   GOLDEN GLOBAL YATıRıM BANKASı VE ICD 20 MILYON DOLARLıK FINANSMAN ANLAŞMASıNı İMZALADı   10:28   YÖNETICI KRIZI KAPıDA: TERFI SISTEMI ÇÖKÜYOR, ŞIRKETLER GELECEĞINI KAYBEDIYOR   10:23   RAHMI M. KOÇ MÜZESI’NDE BOYANıN SUYLA DANSı: EBRU SERGISI   10:19   MINIK SPORCULAR SPORA İLK ADıMLARıNı AKDENIZ’DE ATıYOR   10:16   ULUSLARARASı PARA TRANSFERI ARTıK DAHA KOLAY: MORPARA VE MONEYGRAM İŞ BIRLIĞI   10:12   YUMURTALıK BELEDIYESI, HALK SAĞLıĞı IÇIN ÇALıŞıYOR   10:08   “ZEYTINLIKLER MADENCILIĞE KURBAN EDILIYOR”   10:06   BÜYÜKŞEHIR’DEN ÖĞRENCILERE YKS ÖNCESI MORAL ETKINLIĞI   10:01   CHP’LI BELEDIYE BAŞKANLARı, BANDıRMA’DA DÜZENLENEN AKŞAM YEMEĞINDE BIR ARAYA GELDI   09:50   CHP’LI GÜLCAN KıŞ: “VATANDAŞ PAZAR ÇANTASı DEĞIL, ARTıK SABıR TAŞı TAŞıYOR!”   09:20   ZAFER PARTISI GENEL BAŞKANı ÜMIT ÖZDAĞ, ANKARA’DA: İKTIDAR VE DESTEKÇILERINE AYRı, MUHALEFETE AYRı BIR HUKUK UYGULARSANıZ IÇ CEPHEYI SAĞLAMANıZ MÜMKÜN OLMAZ   09:05   SILIFKELI KADıNLARıN YENI BULUŞMA NOKTASı; ATAKENT KADıN ATÖLYESI    21:15   MEZITLI BELEDIYESI KÜLTÜREL MIRASıNA SAHIP ÇıKıYOR, “TAŞ MEKTEP” YAŞAYAN MÜZEYE DÖNÜŞÜYOR   21:10   “YERLI ARAÇLARDA HURDA TEŞVIK UYGULAMASı HAYATA GEÇIRILMELIDIR”   21:01   MOBILYA İHRACATıNA AKDENIZ DOKUNUŞU    20:59   KıRATLı: “MERSIN’IN TÜM OTOYOLLARıNı YENILENIYORUZ”   20:45   AHKİB, YENI PAZARLAR VE NIŞ ÜRÜNLERDE REKOR BÜYÜME YAKALADı  
 
     
   

VELİ AĞBABA`DAN, ERDOĞAN`IN MALATYA MİTİNGİ ÖNCESİNDE AFİŞ TEPKİSİ: “HALKIN CEBİNDEN TOPLANAN PARALARI, BEYLER CUMHURBAŞKANINA YALAKALIK OLSUN DİYE AFİŞ YAPTIRIYORLAR. BUNLARA YAZIKLAR OLSUN”


CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatya`da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın bugünkü mitingi için asılan afişlere tepki gösterdi. Ağbaba, “Havaalanından gelirken her 50 metrede bir, şehrin tamamı ‘hoş geldin` afişlerle süslü. Bu para nereden çıkıyor? Halkın cebinden toplanan paraları, beyler cumhurbaşkanına yalakalık olsun diye afiş yaptırıyorlar. Bunlara yazıklar olsun” dedi.

 

Tarih : 22 Ekim 2022 Cumartesi 16:24   Okunma : 615

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatya`da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın bugünkü mitingi için asılan afişlere tepki gösterdi. Ağbaba, “Havaalanından gelirken her 50 metrede bir, şehrin tamamı ‘hoş geldin` afişlerle süslü. Bu para nereden çıkıyor? Halkın cebinden toplanan paraları, beyler cumhurbaşkanına yalakalık olsun diye afiş yaptırıyorlar. Bunlara yazıklar olsun” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP Malatya İl Başkanlığı`nda yaptığı açıklamada; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın bugünkü mitingi ve programları öncesinde Malatya`nın caddelerine, reklam panolarına, toplu taşıma araçlarına asılan afişlere tepki gösterdi. Ağbaba, şunları söyledi:

“Minibüsçü esnafı kendi isteğiyle gidiyorsa buna söyleyecek bir şey yok. Ama bugün mazot fiyatlarının anormal arttığı, araç bakım fiyatlarının anormal arttığı, lastik fiyatlarının anormal arttığı bir dönemde, ‘Eve ekmek götüremiyoruz, zor duyumdayız` diyenlerin böyle bir karşılama yapması anlamlı. Onu toplumun takdirine bırakıyorum

Malatya, adeta boş duvar ve boş billboard kalmayacak şekilde milletvekilleri ve belediye başkanlarının, Cumhurbaşkanına ‘Hoş geldiniz` afişleriyle donatılmış. Malatya`da Cumhurbaşkanının güzergâhında olmayan yerlere bile kocaman kocaman totemler, billboardlar, ayaklı panolar yerleştirilmiş.

Büyük bir savurganlık ve israf var. AK Parti milletvekilleri, il başkanının ve belediye başkanlarının ismine yüzlerce afiş var. Havaalanından gelirken her 50 metrede bir, şehrin tamamı ‘hoş geldin` afişlerle süslü. Bu para nereden çıkıyor? Bu parayı milletvekilleri ve il başkanı ödemiyor. Malatya halkının vergileriyle ayakta durmaya çalışan büyükşehir, Yeşilyurt ve Battalgazi belediyeleri ödüyor. Bu kul hakkıdır, yolsuzluktur, israftır, şatafattır, günahtır, hırsızlıktır. Halkın cebinden toplanan paraları beyler cumhurbaşkanına yalakalık olsun diye afiş yaptırıyorlar. Bunlara yazıklar olsun.”

Ağbaba, dün Kanal 42`de; AKP Milletvekili Burhan Kuzu`nun Covid-19 nedeniyle hayatını kaybetmediği ile ilgili açıklamalarını, bugün de sürdürdü. Ağbaba, şunları söyledi:

"Burhan Kuzu günlük 20 tweet atan, sosyal medyayı son derece etkin kullanan, sürekli herkesle tartışmaya giren biriydi. Bakkala bile gitse tweet atan birisi Covid olduğunu bile duyurmadı. 20 gün sonra `Burhan Kuzu öldü` dediler. Kamuoyunun kafasında da böyle bir kuşku oluştu. Bu olay mutlaka araştırılmalı ve soruşturulmalıdır. Umarım önümüzdeki dönemde Burhan Kuzu`nun ölümüyle ilgili iddialarda açıklığa kavuşur. Burhan Kuzu`nun ölümü normal değildir. Burhan Kuzu`nun hastanede yattığını bilen yok, ardından bir ölüm haberi geldi. Bu konunun üzeri kapatıldı. Bu iddianın mutlaka araştırılması gerekiyor. Burhan Kuzu`nun eceliyle ölmediği hissi ve kanaati bende, toplumda Türkiye`de var."

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA