7 Mayıs 2026 Perşembe

23:55   KADIR ÖZCAN’DAN 6 MAYıS MESAJı: “ÜÇ FIDAN’ıN İDEALLERI YOLUMUZU AYDıNLATıYOR!”   23:48   ERCAN MUTLUAY’DAN 6 MAYıS MESAJı: “DENIZLERIN RUHU TAM BAĞıMSıZ TÜRKIYE İDEALIYLE YAŞıYOR”   23:45   6 MAYıS’ıN SÖNMEYEN ATEŞI: MUSTAFA KEKLIK’TEN "ÜÇ FIDAN" MESAJı!   23:22   HASAN TÜZÜN: DOĞANŞEHIR’DEKI KAZA HEPIMIZI DERINDEN ÜZDÜ   22:22   AKDENIZ’DEN DÜNYA PAZARıNA ÇıKARTMA: AKİB NISAN’DA REKOR KıRDı!   22:20   TARSUS’TA DEV ORGANIZASYON: ER MEYDANı TITREDI! 455 PEHLIVAN ARASıNDAN O İSIM ŞAMPIYON OLDU   20:01   ADANA’DA ÇOCUKLARıN GÖZÜNDEN ŞEHIR SANATA DÖNÜŞTÜ: MIMARLAR ODASı YARıŞMASı SONUÇLANDı!   09:30   MERSIN’DE MINIK ELLERIN DEV SANATı: ÇOCUK KAMPÜSLERI GELECEĞIN SANATÇıLARıNı YETIŞTIRIYOR!   06:56   SEMIH PALAMUT’TAN SERT ENFLASYON ÇıKıŞı: ’LIMAN ŞEHRINDE REFAH DEĞIL, GEÇIM DERDI VAR!’   01:03   TARSUS’TA BÜYÜK DEĞIŞIM BAŞLADı: BAŞKAN ALI BOLTAÇ’TAN 5 BIN KIŞILIK MÜJDE VE DEV DESTEK PAKETI!   01:01   BAŞKAN YıLDıZ’DAN EZBER BOZAN AÇıKLAMALAR: ‘BIR KURUŞ USULSÜZLÜK YOK!’   11:06   ÇEŞMELI-KıZKALESI ARASı 18 DAKIKAYA DÜŞÜYOR! DR. LEVENT UYSAL MÜJDEYI VERDI   10:52   TÜRK BASKETBOLUNDA ‘ALTYAPı’ ALARMı! MSK KOORDINATÖRÜ NAMıK YAZLAR’DAN AVRUPA ÖRNEĞI: ’KENDIMIZI YENILEMELIYIZ’   10:50   MEHMET ŞIMŞEK’TEN ‘VARLıK BARıŞı’ VE ‘LÜKS YAŞAM’ ÇıKıŞı: 16 BIN KIŞI RADARDA!   10:28   MILYONLARCA ÇALıŞAN VE EMEKLI BU ÇAĞRıYı BEKLIYOR: ASGARI ÜCRET VE EMEKLI MAAŞLARıNA GÜNCELLEME TALEBI!   09:32   MERSIN’DE YENI KAZANÇ KAPıSı: SILIFKE’DE İLK HASAT BAŞLADı, ÜRETICIYE ALTERNATIF GELIR MÜJDESI!   01:23   AVRUPA’DA TÜRK AMBARGOSU! ÖZGÜR ÖZEL’DEN ŞAMPIYON VAKıFBANK VE ECZACıBAŞı’NA GURUR DOLU MESAJ   01:17   AVRUPA’DA TÜRK FINALI GURURU: ŞAMPIYON VAKıFBANK’A CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN’DAN TEBRIK MESAJı!   23:59   İSTANBUL’DA TÜRK FINALI GURURU: DEV KUPAYı VAKıFBANK MÜZESINE GÖTÜRDÜ!   16:38   CHP’DE ‘ÖZKAN YALıM’ KARARı: YÜKSEK DISIPLIN KURULU OLAĞANÜSTÜ TOPLANDı, İHRAÇ KARARı ÇıKTı!  
 
     
   

DEVA PARTİLİ ŞAHİN`DEN ERDOĞAN`A ‘HIZLI TREN` TEPKİSİ: “2017 YILINDAN BU YANA DİLİNDEN DÜŞÜRMEDİĞİ ELAZIĞ-MALATYA HIZLI TREN PROJESİ BİR VAATTEN ÖTEYE GEÇEMEDİ”


Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Şahin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın “Malatya-Elazığ hızlı tren projemizin etüt çalışmaları da devam ediyor” sözlerine tepki gösterdi. Şahin, “2017 yılından bu yana dilinden düşürmediği Elazığ ile Malatya arasındaki hızlı tren projesi, bir vaatten öteye geçememiştir. Artık hızlı tren projesi, AK Parti`nin kadrolu projesi haline gelmiştir. Ancak buradan duyurmak istiyoruz; Elazığ`ın ve Elazığlıların bu vaatlere karnı artık tok” dedi.

 

Tarih : 24 Ekim 2022 Pazartesi 18:26   Okunma : 517

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Şahin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın “Malatya-Elazığ hızlı tren projemizin etüt çalışmaları da devam ediyor” sözlerine tepki gösterdi. Şahin, “2017 yılından bu yana dilinden düşürmediği Elazığ ile Malatya arasındaki hızlı tren projesi, bir vaatten öteye geçememiştir. Artık hızlı tren projesi, AK Parti`nin kadrolu projesi haline gelmiştir. Ancak buradan duyurmak istiyoruz; Elazığ`ın ve Elazığlıların bu vaatlere karnı artık tok” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçen cumartesi günü Malatya`da yapılan toplu açılış töreninde, “Malatya-Elazığ hızlı tren projemizin etüt çalışmaları da devam ediyor” demişti. Yusuf Şahin, bugün yaptığı açıklamada, Erdoğan`ın bu sözlerini eleştirdi. Şahin, şunlar söyledi:

“Sayın Cumhurbaşkanı, 22.10.2022 tarihinde Malatya`da yaptığı açıklamada, Malatya ile Elazığ arasında yapılması planlanan hızlı tren projesinin etüt çalışmalarının devam ettiğini açıklamıştır.

Tüm kamuoyunun bildiği üzere, Elazığ ile Malatya arasında hızlı tren yapılacağı, ilk kez 2017 yılında dile getirilmiş ve hatta bu konuda Malatya Milletvekili Öznur Çalık, yaptığı açıklamada 2017 yılı ekim ayı içerisinde projenin ihalesinin yapılacağını duyurmuştur.

Yine Sayın Cumhurbaşkanı, 2019 yılında Malatya`da yaptığı açıklamada ve 2021 yılında ilimizde katılmış olduğu toplu açılış töreninde, Elazığ ile Malatya arasında hızlı ten projesinin devam ettiğini duyurmuştur.

Sayın Cumhurbaşkanımızın 2017 yılından bu yana dilinden düşürmediği Elazığ ile Malatya arasındaki hızlı tren projesi, bir vaatten öteye geçememiştir. Artık hızlı tren projesi, AK Parti`nin kadrolu projesi haline gelmiştir. Ancak buradan duyurmak istiyoruz; Elazığ`ın ve Elazığlıların bu vaatlere karnı artık tok.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA