22 Mart 2026 Pazar

20:24   TİP, "BIR DILIM BAKLAVANıN 80 TL" OLDUĞU GÖRSELLE BAYRAM MESAJı PAYLAŞTı: "YOKLUKTA DEĞIL VARLıKTA EŞITLENECEĞIMIZ GÜZEL GÜNLERE OLAN INANCıMıZLA HALKıMıZıN BAYRAMıNı KUTLUYORUZ"   20:23   BURHANETTIN DURAN: ÜLKEMIZ NATO’NUN KOLEKTIF SAVUNMA MIMARISINDE VAZGEÇILMEZ BIR MERKEZ ÜLKE   20:22   ÖZGÜR ÖZEL, MANISA’DA BAYRAM NAMAZıNıN ARDıNDAN KABRISTANLARı ZIYARET ETTI   20:20   TAYFUN KAHRAMAN’ıN EŞI MERIÇ DEMIR KAHRAMAN: “YOK YERE ÇOCUKLUKLARıNDAN NEŞELI BAYRAMLARı BILE ÇALıNAN HERKESE BU ÜLKENIN ADALET BORCU VAR”   21:35   MERSIN’DE SEÇER FıRTıNASı: "ANKETLER ORTADA, OYUMUZU %45’TEN %60’A ÇıKARDıK!"   20:54   BAŞKAN YARDıMCıSı TANıŞ’TAN RAMAZAN BAYRAMı MESAJı   09:01   MHP MERSIN MILLETVEKILI DR. LEVENT UYSAL, RAMAZAN BAYRAMı’Nı KUTLADı   22:43   MERSIN ESOB’DA KARTLAR YENIDEN KARıLıYOR: AHMET ÖZDEMIR "DEĞIŞIM ATEŞINI" YAKTı!   22:41   BAŞKAN SEÇER’DEN RAMAZAN BAYRAMı MESAJı   22:40   CHP’DE BAYRAMLAŞMA KARARıNDA BÜYÜK DEĞIŞIM: O PARTI LISTEDE YOK!   22:39   BAŞKAN YıLDıZ’DAN RAMAZAN BAYRAMı MESAJı   22:35   BAŞKAN TUNCER’DEN RAMAZAN BAYRAMı KUTLAMA MESAJı   22:30   ÇANAKKALE RUHU MERSIN’DE DEVLEŞTI: BAŞKAN VAHAP SEÇER’DEN BAYRAM MÜJDESI GELDI!   20:25   AKDENIZ KAYMAKAMı VE BELEDIYE BAŞKAN V. ZEYIT ŞENER’DEN RAMAZAN BAYRAMı MESAJı   20:23   MERSIN’DE BAYRAM TıRAŞı BELEDIYEDEN: KAPı KAPı GEZEN BERBER KOLTUĞU KÖYLERI SEVINDIRDI!   16:27   İSRAIL, İRAN’ıN GÜNEYINDEKI ENERJI TESISLERINE SALDıRDı   16:26   MANSUR YAVAŞ, ANıTKABIR’I VE CEBECI ŞEHITLIĞI’NI ZIYARET ETTI: "BU TOPRAKLARı BIZLERE VATAN KıLAN AZIZ ŞEHITLERIMIZI DUALARLA ANDıK"   16:26   ASU KAYA’DAN BAKAN TEKIN’E TEPKI: "GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’SÜZ ÇANAKKALE OLMAZ, BU ZAFERIN RUHU, ONUN ÖNDERLIĞINDE YAZıLMıŞTıR"   16:25   CHP’LI GÜNAYDıN’DAN BAKAN GÜRLEK’E: "MAHKEMENIN SORGULARıNA YENI BAŞLADıĞı BIR DAVAYı ’ASRıN YOLSUZLUĞU’ DIYE TANıMLıYOR. BAKANA MASUMIYET KARINESINI, HUKUKU HATıRLATıRıM"   14:32   İSRAIL, İRAN İSTIHBARAT BAKANı İSMAIL HATIB’I ÖLDÜRDÜĞÜNÜ IDDIA ETTI  
 
     
   

BAŞKAN SEÇER:“MERSİN’DEKİ 1.9 MİLYON İNSAN BENİM KALBİM, GÖZÜM VE RUHUMDUR”


Vatan sevgilerini eleştirenleri, eksiklik ve kompleks içerisinde olmakla niteleyen ve ‘Bugün Atamızın huzuruna çıkarken kalbimiz başka, gözümüz başka, dilimiz başka çıkmadık’ diyen Başkan Seçer, “Biz, Atamızın dediği gibi, vazifesini en iyi yapanlardanız ve dolayısıyla vatanımızı en çok sevenlerdeniz” diye konuştu. Mersin’in her köşesine hizmetleri adil bir şekilde götürmeye devam edeceklerini kaydeden Başkan Seçer, “Mersin’in selameti için bizlere oy veren vermeyen 1.9 milyon Mersinli hemşehrim benim kalbimdir, benim gözümdür, benim ruhumdur” ifadelerini kullandı. Siyasetin dönemsel olarak zor ve gergin günler geçirdiğini kaydeden Başkan Seçer, “Fakat, geçmiş yüzyıl içerisinde yaşanan buhranlı dönemlerden bu toplum nasıl çıktıysa, bu süreci de atlatacak ve normal bir sürece evrilecektir” diye konuştu. Başkan Seçer, “Demokrasilerde hesap verme yeri sandıktır, yargıç da milletimizdir. Bizler de hesabımızı sandıkta milletimize vereceğiz. O yüzden herkesin siyasi mücadelesini, demokrasi ve hukuk kuralları çerçevesinde yapması lazım” ifadelerini kullandı.

 

Tarih : 11 Kasım 2022 Cuma 01:58   Okunma : 685

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 84. yılı dolayısıyla düzenlenen anma törenine ve programına katıldı. Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen Anma Töreni’ne; Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile kent protokolü, gaziler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

Çelenklerin sunulması ile başlayan ve saat 09.05’te siren sesleri eşliğinde Ata’ya saygı duruşu ile devam eden törenin ardından Başkan Vahap Seçer, bazı değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Seçer: “Atamızın dediği gibi, görevini en iyi yapanlardanız”

Ülkede bir siyasi gerginlik yaşandığına, yaşanan bu gerginlikten kendisinin de nasibini aldığına ve Ankara'nın sert esen siyasi rüzgarlarından en çok etkilenen belediye başkanlarından birisi olduğuna vurgu yapan Başkan Seçer, “Bugün Atamızın huzuruna çıkarken kalbimiz başka, gözümüz başka, dilimiz başka çıkmadık. Biz, Atamızın dediği gibi, vazifesini en iyi yapanlardanız ve dolayısıyla vatanımızı en çok sevenlerdeniz” dedi. Kendisiyle vatan sevgisi konusunda yarış içerisinde olanları; bir eksikliğin, bir kompleksin duygusunu yaşayan insanlar olarak niteleyen Başkan Seçer,“Demokrasilerde hesap verme yeri sandıktır, yargıç da milletimizdir. Bizler de hesabımızı sandıkta milletimize vereceğiz. O yüzden herkesin siyasi mücadelesini, demokrasi ve hukuk kuralları çerçevesinde yapması lazım” diye konuştu.

“Yapılan saldırılar umurumda bile değil”

Mersin halkına seslenerek, Türkiye’nin seçim sürecine girdiğini ve bu süreçte bundan en çok etkilenecek siyasi figürlerin başında belediye başkanlarının geleceğini kaydeden Başkan Seçer,“Mersinli hemşehrilerim rahat olsun. Anamur'dan Çamlıyayla’ya kadar, Mersin için çalışan bir belediye başkanları var. Siyasi tartışmalara pek kulak kabartmasınlar. Başkanlarına yapılan saldırı, emin olun ki Başkanlarının umurunda bile değil. Mersin’in selameti için bizlere oy veren vermeyen 1.9 milyon Mersinli hemşehrim benim kalbimdir, benim gözümdür, benim ruhumdur. Başkanlarından yana en ufak bir tereddütleri olmasın. Hizmetlerimiz adil bir şekilde nasıl bugüne kadar yapıldıysa, bundan sonrası için de artarak devam edecektir. Bizim mürşidimiz ilimdir, bilimdir, irfandır. Bizim önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'tür” dedi.

“100 yıl önce yaşanan buhranlı dönemlerden nasıl çıktıysak, bu süreç de atlatılacaktır”  

Türkiye bugün çağdaş dünyayla rekabet edecek mücadele içerisinde ise, bunun önemli bir nedeninin ya da bu gücün önemli bir kaynağının, Cumhuriyet’in ilk kuruluş yıllarında atılan temeller olduğunu belirten Başkan Seçer, “Elbette ki Cumhuriyet kurulduğundan bugüne akametlere uğradığımız, gelişmemizi engelleyici süreçler yaşandı, ama her şeye rağmen bugün ülkemiz,bir asır önce atılan o sağlam temellerin etkisiyle dimdik ayakta duruyor” diye konuştu.

Siyasetin dönemsel olarak zor ve gergin günler geçirdiğini, gerek sosyolojik gerekse de toplumsal olarak çok da rahat olunduğunu söylemenin mümkün olmadığını kaydeden Başkan Seçer, “Fakat,geçmişyüzyıl içerisinde yaşanan buhranlı dönemlerden bu toplum nasıl çıktıysa, bu süreci de atlatacak ve normal bir sürece evrilecektir. Bu aşamada Mersin gibi Türkiye'nin önemli, stratejik bir kentinin belediye başkanlığını yapan bir siyasi şahsiyet olarak, benim de üzerime düşen vazifeyi harfiyen yapmam lazım. Zaten bu görevi yapma çabası içerisindeyiz” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA