15 Haziran 2026 Pazartesi

19:22   ÖZGÜR ÖZEL YARıN GRUP TOPLANTıSı YAPMAYACAK... “GRUBUMUZUN ORTAK KARARı”   19:19   CHP ANKARA GÖNÜLLÜLER PLATFORMU’NDAN ÇAĞRı: ACIL KURULTAY ISTIYORUZ   19:16   ABDURRAHMAN TUTDERE, AZIZ İHSAN AKTAŞ DAVASıNDA SAVUNMA YAPTı: UYDURMA BEYANLAR ÜZERINDEN RÜŞVETLE ITHAM ETMEK BU KADAR UCUZ OLMAMALı   19:13   ARZU ÇERKEZOĞLU: “DEMOKRASI IŞÇI SıNıFıNıN EKMEĞIDIR, KıRMıZı ÇIZGISIDIR”   19:12   CHP’DE ANLAŞMA: ÖZEL DE KıLıÇDAROĞLU DA GRUP TOPLANTıSı YAPMAYACAK   19:10   DEM PARTI’DEN "SEYFO" ANMASı   11:32   MEZITLI BELEDIYESI RITIM GRUBU’NDAN HATAY’DA DAYANıŞMA KONSERI   11:31   MUTABAKAT, KÜRESEL PIYASALARA NEFES ALDıRDı,: ALTıN VE ASYA BORSALARı YÜKSELDI, PETROL GERILEDI   10:30   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NDEN KALKıNMADA SÜRDÜRÜLEBILIR MODEL: “HADI GEL KÖYÜMÜZE DESTEK VERELIM”   10:28   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NDEN YKS ÖNCESI ÖĞRENCILERE PSIKOLOJIK VE AKADEMIK DESTEK   09:10   YKS’YE GÜNLER KALA HAYAT KURTARAN TAKTIKLER! UZMANLAR UYARDı: SıNAV ANıNDA BUNU YAPıN, STRATEJINIZI ASLA DEĞIŞTIRMEYIN!   23:58   78’LILER HAREKETI MERSIN’DE TOPLANDı! TARIHI GENEL KURULDAN ’YÜZYıLLıK YÜZLEŞME’ VE ’ADALET’ ÇıKıŞı   23:58   MHP’LI LEVENT UYSAL PALERMO’DAN DÜNYAYA SESLENDI...   15:35   SÜHEYL BATUM’DAN CHP KURULTAY KARARıNA SERT TEPKI: ’ÇOCUKLARıN BILE GÜLECEĞI BIR DURUM!’   01:05   CHP’DE DEPREM! REKOR OYLA SEÇILEN BELEDIYE BAŞKANı İÇIN İHRAÇ İSTEMI: "KARARı KABUL ETMIYORUM!"   23:23   CHP’DE ŞOK İSTIFA! TANJU ÖZCAN "SIYASI CUNTA" DIYEREK GEMILERI YAKTı: ’SAVUNMA VERMEM...’   19:09   CHP SÖZCÜSÜ SARı: MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı SERKAN TUNCER ILE BOLU BELEDIYE BAŞKANı TANJU ÖZCAN TEDBIRLI OLARAK KESIN ÇıKARMA CEZASı ISTEMIYLE YÜKSEK DISIPLIN KURULU’NA SEVK EDILDI   16:50   CHP MYK, GENEL BAŞKAN KEMAL KıLıÇDAROĞLU BAŞKANLıĞıNDA TOPLANDı   16:50   MEZITLI’DE DEZAVANTAJLı BIREYLER SU SPORLARı ILE BULUŞUYOR   16:49   BENJAMIN NETANYAHU: BAŞBAKAN OLDUĞUM SÜRECE İRAN NÜKLEER SILAHA SAHIP OLMAYACAK  
 
     
   

FATİH ERBAKAN ÇORUM`DA: "GÖRÜNEN MANZARA ARTIK METALİN YORGUNLUKTAN ÖTE PASLANDIĞINI ORTAYA KOYUYOR"


Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, iktidarın emekli olma zamanının geldiğini söyledi. Çorum`da konuşan Erbakan, ““Özellikle ekonomi konusunda ekonomi alanında gelinen nokta, adam kayırma, yolsuzluk gibi olaylardan görünen manzara artık metalin yorgunluktan öte paslandığını ortaya koymuştur” dedi.

 

Tarih : 13 Kasım 2022 Pazar 11:49   Okunma : 513

ERKAN KARACA

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, iktidarın emekli olma zamanının geldiğini söyledi. Çorum`da konuşan Erbakan, “Özellikle ekonomi konusunda ekonomi alanında gelinen nokta, adam kayırma, yolsuzluk gibi olaylardan görünen manzara artık metalin yorgunluktan öte paslandığını ortaya koymuştur” dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, dün akşam Çorum`a geldi. İl başkanlığında konuşan Fatih Erbakan “Özellikle ekonomi konusunda ekonomi alanında gelinen nokta, adam kayırma, yolsuzluk gibi olaylardan görünen manzara artık metalin yorgunluktan öte paslandığını ortaya koymuştur. Büyük harcamalarla, büyük reklamlarla yaptırılan `Türkiye Yüzyılı` vizyonu belgesinin aslında tamamen soyut hiçbir somut vaate dayanmayan tamamen soyut, tamamen edebiyata dayalı bir vizyon belgesi olduğu ortadadır” dedi.

"ÖZLEMİNİ DUYDUKLARI 94 RUHU VE ÖMER RUHU ONLARDA YOK"

Bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın “94 ruhunu özlüyoruz” dediğini hatırlatan Fatih Erbakan, “Özlenen 94 ruhu Milli Görüş ruhudur ve belediyelerde tarih yazan, belediyelerde çığır açan ruhtur. Bunlara sahip olmadıkları için 94 ruhunu, 94 ruhunu çağırıyorlar istiyorlar. Ömer`leri arıyoruz diyorlar. Hz. Ömer adalet demektir, herkesin kul hakkına saygı göstermektir” diye konuştu.

“ÜLKE BORÇ BATAĞININ İÇİNDE”

Ekonomik programa bakıldığında 520 milyar lira borç ödendiğinin görüldüğünü anlatan Fatih Erbakan, önümüzdeki 3 yılda da 2 trilyon lira daha ödeneceğinin ifade edildiğini vurguladı. Türkiye Cumhuriyeti devleti yüzde 10 faizle borçlanacak duruma geldiğine dikkat çeken Erbakan, “256 milyar liradan 4,7 trilyon liraya fırlamıştır. Özel sektörün borcu 88 milyar liradan 7,4 trilyon liraya fırlamıştır. 90 misli artmış, vatandaşın borcu 180 misli artmış, devletin borcu 25 misli artmıştır. Bu iktidarla devam edersek daha da batacağız demektir. Merkez Bankası döviz rezervi eksi 69 milyar dolar olmuş. Bu yıl 3 milyon haneye elektrik faturası desteği yapılacak. İnsanlar askıda ekmek kampanyasından ekmek alabilmek için -5 derecede bedava ekmek alabilmek için kuyruğa girer olmuş” dedi.

“YAPAMADIKLARI, YAPAMAYACAKLARININ TEMİNATI”

Erbakan, şöyle konuştu:

“Şu ana kadar bakıldığında yapamadıkları yapamayacaklarının teminatıdır. 2023 hedefleri ile şu ana geldiğimiz uçuruma bakarak söylüyoruz. 2023`te Türkiye`nin milli geliri 2 trilyon dolar olacak demişlerdi. 10 sene bunu anlattılar 2023 hedefi. Bütün mitinglerde bütün konuşmalarda bunun propagandasını, reklamını yaptılar. 2 trilyon dolar milli gelire ulaşacağız derken, şu anda 2023 geldi ve milli gelirimiz 900 milyar dolar seviyesinde. İşsizlik yüzde 5 olacak demişlerdi, yüzde 25`in üzerinde. Bunlara yaklaşamadıktan sonra vereceğiniz rakamların kıymeti var mı? 2023 bütçesini açıkladılar. 659 milyar lira bütçe açığı verilecek deniyor. Faiz giderleri 565 milyar lira olacak 2023 yılında devletin faiz giderleri. Faize 565 veriliyor çiftçiye 54 milyar veriyor faize verdiğinden 10`da birinden daha az miktarını ancak çiftçiye veriyor.”.

"HDP ZİYARETİ BAŞÖRTÜSÜ ÇERÇEVESİNDE İSE MAKUL BİR GÖRÜŞME"

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, sorular üzerine başörtüsü ile ilgili mevzuat çalışmasını ve iktidarın HDP ziyaretini de değerlendirdi. Erbakan, “Başörtüsü güvencesi için anayasada teminat altına alınması için yapılmış bir görüşme olduğu ifade ediliyor. Bu çerçevede olduysa tabii makul bir görüşmedir. Milletin kanayan bir yarası bu teminatın sağlanması lazım. Bunun içinde mecliste grubu olan partilerin desteği lazım. Oy vermesi lazım. Bununda sağlanabilmesi için yine mecliste grubu olan oy hakkı olan bir partidir HDP. Bunlarla görüşmelerini normal karşılıyoruz. İktidarın yaptığı ziyaret sadece başörtüsü konusundaysa doğal bir ziyarettir” dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

  • Fatih Erbakan Karşılama
  • Vatandaşlar Genel Görüntü
  • Fatih Erbakan Açıklama
Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA