15 Mart 2026 Pazar

11:40   BAŞKAN SEÇER TALIMATı VERDI: MERSIN’DE 115 BIN NOKTADA 7/24 İLAÇLAMA MESAISI!   01:01   MERSIN’DE "ALGı OPERASYONU"NA BAŞKAN SEÇER’DEN SERT YANıT: "AILEMLE AYNı KAZANDAN YEMEK YIYORUM!"   01:01   MERSIN’DE ‘GÖNÜL SOFRASı’ MEZITLI’DE KURULDU: BAŞKAN SEÇER KADıN EMEĞINE VURGU YAPTı!   19:01   "35 YıL SONRA GELEN ACı İTIRAF: ’O MANŞET SAVAŞ YÜZÜNDEN ÇÖPE GITTI!’"   16:40   MERSIN’DE RAMAZAN BEREKETI: ÇAĞDAŞKENT İFTARıNDA BINLER AYNı SOFRADA BULUŞTU!   16:37   CHP’LI TRAKYA BELEDIYE BAŞKANLARı TOPLANTıSı...ÇANAKKALE BELEDIYE BAŞKANı MUHARREM ERKEK: "ASLA VE ASLA BIR MILIM DAHI GERI ADıM ATMAYACAĞıZ"   16:34   GÜVENPARK KATLIAMı’NıN 10. YıLı... MANSUR YAVAŞ: "ŞEHIT OLAN VATANDAŞLARıMıZı RAHMETLE ANıYORUM"   16:33   ÜNLÜ TARIHÇI İLBER ORTAYLı HAYATıNı KAYBETTI   15:39   ÖMER GÜNEL GÖZALTıNA ALıNDı... ALI MAHIR BAŞARıR: "ÖMER GÜNEL’IN SIYASI BIR OPERASYONUN HEDEFI OLDUĞU APAÇıK ORTADADıR"   15:37   CHP’DEN DOĞU AKDENIZ YEREL MEDYA BULUŞMASı… CHP’LI BULUT: “TRT SAVCıLıĞA SOYUNDU”   15:36   GÖZALTıNA ALıNAN KUŞADASı BELEDIYE BAŞKANı GÜNEL’DEN AÇıKLAMA... "MÜCADELEM SADECE HAKSıZLıĞA KARŞı DEĞIL, KÖTÜLÜĞE VE KÖTÜYE KARŞı DA OLACAK"   15:36   MSB: İRAN’DAN ATEŞLENIP TÜRK HAVA SAHASıNA GIREN BIR BALISTIK MÜHIMMAT NATO HAVA VE FÜZE SAVUNMA UNSURLARı TARAFıNDAN ETKISIZ HALE GETIRILDI   14:23   CHP’LI ESKI İL BAŞKANLARıNDAN BAŞKAN SEÇER’E DESTEK ZIYARETI   13:35   ÖZGÜR ÖZEL, SOSYALIST ENTERNASYONAL PREZIDYUM TOPLANTıSı’NA KATıLDı: "BU BASKı REJIMI ALTıNDA IKTIDARA DOĞRU YÜRÜMEYE ÇALıŞıYORUZ"   22:30   MERSIN’DE GÖNÜL SOFRASı TOROSLAR’DA KURULDU: BAŞKAN SEÇER’DEN ’BIRLIK’ MESAJı!   21:58   MERSIN’DE ADıYAMAN RÜZGARı: BALYANLıLAR BAŞKAN VAHAP SEÇER’I ÇIÇEKLERLE KARŞıLADı   16:17   AYŞEGÜL DOĞAN: "BAYRAM ARIFESINDE YA DA SONRASıNDA DEM PARTI İMRALı HEYETI TEKRAR ADADA SAYıN ÖCALAN’LA BIR GÖRÜŞME YAPABILIR"   16:16   AYLIN NAZLıAKA: "YETKILILERI DERHAL HAREKETE GEÇMEYE, ROJIN KABAIŞ’IN AILESININ GÜVENLIĞINI SAĞLAMAYA ÇAĞıRıYORUZ"   16:15   İBB DAVASı’NDA DÖRDÜNCÜ GÜN… MAHKEME BAŞKANı VE GAZETECILER ARASıNDA GERILIM SONRASı DURUŞMAYA 16 MART PAZARTESI GÜNÜNE KADAR ARA VERILDI   15:56   GÖKHAN GÜNAYDıN: "23 YıL SONRA AKP’NIN GELDIĞI NOKTA TÜRKIYE AÇıSıNDAN BIR MILLI GÜVENLIK SORUNUDUR"  
 
     
   

MERSİN BÜYÜKŞEHİR VARSA, SORUNLU YOL YOK


Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, tarımsal üretimin yoğun yapıldığı bölgelerde ulaşım kalitesini arttırmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Tarsus kent merkezinde yer alan Şahin Mahallesi’nden başlayarak, sahile yakın bölgede bulunan Kulak Mahallesi’ne kadar uzanan 19 kilometre uzunluğundaki yolda, çift kat sathi asfalt kaplama çalışması gerçekleştirdi.

 

Tarih : 13 Aralık 2022 Salı 19:25   Okunma : 573

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, tarımsal üretimin yoğun yapıldığı bölgelerde ulaşım kalitesini arttırmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Tarsus kent merkezinde yer alan Şahin Mahallesi’nden başlayarak, sahile yakın bölgede bulunan Kulak Mahallesi’ne kadar uzanan 19 kilometre uzunluğundaki yolda, çift kat sathi asfalt kaplama çalışması gerçekleştirdi.

Bozuk zemini nedeniyle şikayetlere neden olan ve bölgede ‘set yolu’ olarak adlandırılan yol güzergahında, önce zemin iyileştirme faaliyetini yerine getiren yol yapım ekipleri, ardından kombi araçlar vasıtasıyla çift kat sathi asfalt serim işlemi uyguladı.

Şahin Mahallesi’nden başlayarak, ovada yer alan Mantaş, Yeniçay, Aliağa, Hasanağa, Özel Bahşiş ve Kulak Mahalleleri’nde yaşayan vatandaşların geçiş yaptığı yolu, bölgeye sıklıkla gelen amatör balıkçılar da kullanıyor.

Muhtar Aydın: “Başkanımız çiftçilerin sorunlarını yakından biliyor”

Şahin Mahallesi Muhtarı Hüseyin Aydın, set yolunun özellikle çiftçiler için önem arz ettiğine dikkat çekerek, “Bu yol, Şahin Mahallesi’nden başlayıp denize kadar giden bir yol. Sebzelerini meyvelerini götürürken bu yolda bozuluyor, zarar görüyor diye çiftçilerimizin yoğun bir talebi vardı. Çiftçilerimizin bu talebini Vahap Seçer Başkanımıza ilettik. Başkanımız da çiftçilere dost, onların sorunlarını yakından biliyor. Biz de çiftçilerimiz adına Başkanımıza bu çalışmalarından dolayı, gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Muhtar Şen: “Yolun yapımından dolayı memnunuz”

Kulak Mahallesi Muhtarı Necati Şen de, D-400 karayoluna kadar uzanan yolun yapımından dolayı memnun olduklarını kaydederek, “Vahap Seçer Başkanımıza çok teşekkür ederim. Grup yolunun D-400’e bağlanan kısmı çiftçilerimizin kullandığı bir yoldur. Çiftçilerimiz için çok iyi bir yol olmuştur” dedi.

Muhtar Başböyük: “Daha önce böyle sıcak asfalt görmedik”

Grup yolunun yapılmasının yanı sıra, geçtiğimiz günlerde mahalle içerisinde de Büyükşehir ekipleri tarafından yapılan asfaltlama çalışmasından dolayı oldukça mutlu olduklarını kaydeden Mantaş Mahallesi Muhtarı Yusuf Başböyük, “Köyümüzün ana yolu; 10 köyü bağlayan yolumuzun sıcak asfalt yapımı bitti. 10 köyü bağlayan yolumuz 10 numara oldu. Köyümüzün insanları yaşlı. ‘Daha önce böyle sıcak asfalt görmedik’ dediler. Set yolumuz aynı şekilde, çok berbattı. Vahap Başkan’a çok teşekkür ediyorum. Biz onunla gurur duyuyoruz, onur duyuyoruz” şeklinde konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA