22 Eylül 2026 Salı

18:20   TOROSLAR’DA TEHLIKE SAÇAN YAPıLARA NEŞTER! O MAHALLEDE NEFES ALDıRAN YıKıM   18:03   DFN DEV MARKALARıNı TEK ÇATıDA TOPLADı: DFN HOLDING KURULDU!   11:40   ADALAR’DA KRITIK HAMLE! CHP VE YENİ PARTI SANDıĞA GITMEDI: SEÇIM KILITLENDI!   11:30   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ÜRETICIYE AVOKADO DESTEĞI: ANAMUR’DA İLK MEYVELER TOPLANıYOR   11:20   PUTIN’IN PARTISINDEN SANDıKTA SÜPÜRGE: RUSYA SEÇIMLERINDE DENGELER DEĞIŞIYOR MU?   11:06   DOĞU AKDENIZ’DEN KÜRESEL GÜCE: SU ÜRÜNLERINDE 10 BIN TONLUK DEV ATıLıM!   10:20   SAATLER DARALıYOR: 2026-YKS EK TERCIH SÜRECINDE SON SAATLER!   10:10   ALMANYA’DA SIYASI DEPREM! ŞOK SEÇIM SONUÇLARı GELDI: BARAJ ALTı KALDıLAR, MERZ "FELAKET" DIYEREK DUYURDU   09:55   AKDENIZ’DE GÜN DOĞUMU BÜYÜSÜ: MERSIN’DE SABAHıN İLK IŞıKLARıYLA DENIZ ÜSTÜNDE GÖRSEL ŞÖLEN!   09:50   BORSA DÜNYASıNı SARSAN SORUŞTURMA! DEV FINANS ŞIRKETLERINE OPERASYON: VARLıKLARA EL KONULDU, ÇOK SAYıDA GÖZALTı VAR   09:40   DEM PARTI MYK TOPLANDı: İŞTE YENI GÖREV DAĞıLıMı VE TBMM GÜNDEMI   09:25   SıCAKLıKLAR DÜŞÜYOR, TOZ TAŞıNıMı GELIYOR: METEOROLOJI’DEN ÜLKE GENELI İÇIN KRITIK HAVA DURUMU UYARıSı!   11:28   ALMANYA’DA SANDıK BAŞıNDA KRITIK GÜN: MERZ’IN KADERI BERLIN VE MECKLENBURG SEÇIMLERINE BAĞLı!   11:20   DÜNYANıN GÖZÜ MOSKOVA’DA! UKRAYNA SAVAŞıNıN GÖLGESINDE İLK SEÇIM: SANDıKTAN NE ÇıKACAK?   11:15   SILIFKE’DE 36 YıLLıK SU ÇILESI SONA ERDI! MUHTAR VE MAHALLELI GÖZYAŞLARıNı TUTAMADı   10:20   YUMURTALıK’TA ZABıTADAN KAPSAMLı SAHA OPERASYONU! OKUL KANTINLERI VE İŞ YERLERI MERCEK ALTıNDA   09:50   AZIZ AYTEK RAKAMLARı AÇıKLADı: ’SÜRDÜRÜLEBILIR BAŞARı İÇIN DESTEK ŞART’   09:30   ’NEFES ALAMıYORSANıZ MERSIN SAHILINE GELIN!’ MUHTARLARDAN TÜM KENTE ÇAĞRı   02:56   TARIHI DERBIDE FıRTıNA KOPTU: TRABZONSPOR, PAPARA PARK’TA GALATASARAY’ı FARKLı GEÇTI!   10:40   CHP’LI DÖNMEZ,GAZILERIMIZIN BAĞıMSıZLıK MEŞALESI, GELECEĞIMIZI AYDıNLATMAYA DEVAM EDIYOR  
 
     
   

TARSUS BELEDİYE BAŞKANI BOZDOĞAN: “GEREKTİĞİNDE BİR MİLLETVEKİLİNİN GEREKTİĞİNDE SİNAN ATEŞ`İN SESİ OLURUZ”


Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Belediye Meclisi toplantısında; CHP`li üyelerin milletvekillerinin dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin fezlekeleri gündeme getirmeleri üzerine ‘yeri değil` diyen AKP ve MHP`li üyelere “Biz gerektiğinde bir milletvekilinin gerektiğinde ise Genel Başkanımızın yaptığı gibi genç bir akademisyen Sinan Ateş`in sesi oluruz” yanıtını verdi.

 

Tarih : 6 Ocak 2023 Cuma 17:33   Okunma : 526

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Belediye Meclisi toplantısında; CHP`li üyelerin milletvekillerinin dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin fezlekeleri gündeme getirmeleri üzerine ‘yeri değil` diyen AKP ve MHP`li üyelere “Biz gerektiğinde bir milletvekilinin gerektiğinde ise Genel Başkanımızın yaptığı gibi genç bir akademisyen Sinan Ateş`in sesi oluruz” yanıtını verdi.

Tarsus Belediye Meclisi`nin ocak ayı olağan toplantısının ikinci birleşimi tamamlandı. Müdürlüklerden ve komisyonlardan gelen dosyaların görüşülmesinin ardından dilek ve temenniler bölümünde söz alan CHP`li meclis üyeleri, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ve İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan`ın dokunulmazlıklarının kaldırılmasına ilişkin fezlekelerin TBMM Anayasa ve Adalet Karma Komisyonu gündemine alınmasına şiir alıntıları ile tepki gösterdi. Cumhur İttifakı mensubu meclis üyeleri ise ‘yeri değil` diyerek CHP`li üyelerin konuşmasına karşı çıktı.

Bunun üzerine Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdağan, şunları söyledi:

“Bizler çingene çergesinde musandıra arayan insanlar değiliz. Elbette öyle bir şey yapmayız. Ama burada siyasi olarak bir tarafı suçlamak değil, aklıselim olmayan herkesi davet etmektir asıl olay. Daha sağduyulu olmaya davet etmektir. Milletvekilimizin böyle bir acısı, sıkıntısı var. Belki özgürlük için yapıldı tüm bu olanlar. Ama bunun karşısında yapılanlar da ister istemez mutlaka bir tepki olmalı. Özgür ve demokratik bir ülkedeyiz, bu sözlerimizi dile getirebilmeliyiz. Ama olayı daha geniş düşünmek zorundayız.

Bizler gerektiğinde bir milletvekilinin sesi oluruz. Hatta gerektiğinde Genel Başkanımızın yaptığı gibi gencecik bir akademisyen olan Sinan Ateş`in de sesi oluruz. Bu konuda kimse bizi eleştirmesin. Doğru olan neyse biz onu yaparız. Burada sadece siyaseti sakın yanlış anlamayın, farklı da görmeyin lütfen. Sabrı vazgeçmek olarak düşünmeyin, ben umudu yarına ertelemek olarak düşünürüm.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA