3 Mayıs 2026 Pazar

16:35   TÜRKIYE BELEDIYELER BIRLIĞI’NDE VAHAP SEÇER DÖNEMI!   16:25   BAŞKAN SEÇER’DEN ANKARA’DA ‘DEMOKRASI’ VE ‘ADALET’ MUHTıRASı: ‘HUKUK İKTIDARDAN ÜSTÜNDÜR!’   14:26   ALANYA’DA ÇIFTÇININ YÜZÜ GÜLDÜ: 100 ÜRETICIYE DEV DESTEK!   14:09   DERYA GRUP’TA 1 MAYıS COŞKUSU!   09:55   1 MAYıS’TA TAKSIM’DEN SERT MESAJ: ’BU YASAK SADECE BIR MEYDAN YASAĞı DEĞILDIR!’   09:25   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 1 MAYıS MESAJı: ’YA ONURLU BIR YAŞAM YA BU KARA DÜZEN!’   02:58   İBB DAVASıNDA FLAŞ TAHLIYE KARARLARı! İNAN GÜNEY’DEN CEZAEVINDEN İLK MESAJ: ’TEK KIŞILIK ÖRGÜT ÜNVANı BANA KALDı’   01:01   İBB DAVASıNDA KRITIK TAHLIYE KARARı: 15 İSIM SERBEST BıRAKıLDı! CEZAEVI ÖNÜNDE DUYGUSAL ANLAR   22:44    MERSIN’DE TRAFIK ÇILESINE NEŞTER: DEV PROJE AÇıLDı!   22:23   CHP’DEN ARIF KOCABıYıK KARARı: ’ÜYELIK İŞLEMLERI DURDURULDU!’   19:30   CHP’DEN ÇOK SERT ‘SıZıNTı’ TEPKISI: ’DEVLETIN NAMUSUNA EMANET EDILEN GÖRÜNTÜLER NASıL SERVIS EDILIR?’   09:15   MERSIN’IN İÇME SUYU EMIN ELLERDE: MESKİ LABORATUVARı DÜNYA STANDARTLARıNDA TESCILLENDI!   16:24   CHP GRUP BAŞKANVEKILI GÜNAYDıN’DAN BURSA’DA "ÖZELLEŞTIRME" TEPKISI: "BUGÜN BU ALANLARA EL KOYDUĞUNU DÜŞÜNENLER, YARıN BUNUN HESABıNı VERMEK ZORUNDA KALACAK"   15:23   SEDEF GÜLER DAVASıNDA MAHKEME SANıKLARıN TUTUKLULUK HALININ DEVAMıNA KARAR VERDI... ANNE GÜLIZAR SEZER: ADALET YERINI BULSUN   15:23   TAKSIM’DE “KANLı 1 MAYıS” ANMASı... ÇERKEZOĞLU: “BU MEYDAN IŞÇILERIN, EMEKÇILERIN HAFıZASı; BIRLIĞIMIZ, DAYANıŞMAMıZDıR”   14:21   ÖZGÜR ÖZEL, ERGÜN ATALAY ILE GÖRÜŞTÜ… ÖZEL: “ERDOĞAN’A BIR SAMIMIYET ÇAĞRıSıNDA BULUNUYORUM: GELIN, HEP BIRLIKTE IŞÇIYE ELIMIZI UZATALıM”   13:12   İBB DAVASı’NıN 29. GÜNÜNDE, ITIRAFÇı ADEM SOYTEKIN ILE MURAT KAPKI ARASıNDA GERGINLIK YAŞANDı   11:05   ERZINCAN İLIÇ’TE YENI DÖNEM: ÇÖPLER ALTıN MADENI’NDE ÜRETIM İÇIN DÜĞMEYE BASıLDı!   09:20   MERSIN’DE BELEDIYE DEĞIL ‘DÜNYA STANDARTLARı’ KONUŞUYOR: BAŞKAN SEÇER’DEN 6 ALTıN İMZA!   08:51   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 1 MAYıS ÇıKARTMASı: SENDIKA KONFEDERASYONLARıNA KRITIK ZIYARET!  
 
     
   

ZEYDAN KARALAR`DAN ‘10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ` MESAJI 


Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü`nü paylaştığı bir mesajla kutladı. Başkan Karalar mesajında, “Halkı bilgilendirmek için gece gündüz çalışan, problemlere rağmen meslek etiğinden asla vazgeçmeyen basın çalışanlarının, medya emekçilerinin, 10 Ocak Gazeteciler Günü`nü yeniden bayram olarak kutlayabilecekleri günlerin gelmesini diliyorum” dedi. 

 

Tarih : 9 Ocak 2023 Pazartesi 13:10   Okunma : 363

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü`nü paylaştığı bir mesajla kutladı. Başkan Karalar mesajında, “Halkı bilgilendirmek için gece gündüz çalışan, problemlere rağmen meslek etiğinden asla vazgeçmeyen basın çalışanlarının, medya emekçilerinin, 10 Ocak Gazeteciler Günü`nü yeniden bayram olarak kutlayabilecekleri günlerin gelmesini diliyorum” dedi. 

Başkan Zeydan Karalar, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü` dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Karalar`ın mesajı, şöyle:

“Bağımsız ve objektif basın, çağdaş demokrasilerin vazgeçilmez yapı taşlarındandır. Toplumun objektif haber alma özgürlüğü, ancak ve ancak özgürce çalışan, görevini layıkıyla yerine getiren basın-medya kuruluşlarının varlığıyla mümkündür. Halkın haber alma özgürlüğüne hizmet eden, basın mesleğinin etik kurallarından ödün vermeyen gazetecilere, basın mensuplarına ve basın-medya kuruluşlarına, Türkiye Cumhuriyeti`nin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk`ün milletine gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine ulaşılabilmesi için bugün her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var.

Türkiye`mizin gelişmesi, demokrasimizin köklü hale gelmesi ve hukuk devleti özelliğinin korunması için objektif basın olmazsa olmazdır. Geçmişte gazetecilere, basın çalışanlarına verilen evrensel haklar nedeniyle ülkemizde Gazeteciler Bayramı olarak kutlanan fakat daha sonra bu hakların budanması sonucu Çalışan Gazeteciler Günü olarak, gazetecilik mesleğine dair sorunların gündeme getirildiği bir güne dönüşen 10 Ocak, ümit ediyorum ki gelecekte yine bayram tadında kutlanacak bir gün haline gelecektir.

Türkiye Cumhuriyeti`nin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk de basının önemini şu sözlerle dile getirmiştir:

‘Basın, milletin müşterek sesidir. Bir milleti aydınlatma ve irşatta, bir millete muhtaç olduğu fikrî gıdayı vermekte, hulâsa bir milletin hedefi saadet olan müşterek bir istikamette yürümesini teminde, basın başlı başına bir kuvvet, bir mektep, bir rehberdir.`

Halkı bilgilendirmek için gece gündüz çalışan, problemlere rağmen meslek etiğinden asla vazgeçmeyen basın çalışanlarının, medya emekçilerinin, 10 Ocak Gazeteciler Günü`nü yeniden bayram olarak kutlayabilecekleri günlerin gelmesini diliyorum…”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA