8 Mayıs 2024 Çarşamba

14:33   AKDENİZ BELEDİYESİ EŞ BAŞKANLARI SARIYILDIZ VE ARSLAN, ASFALT KAPLAMA ÇALIŞMASINI YERİNDE İNCELEDİ   14:33   YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ABDULLAH ÖZYİĞİT’TEN MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇER’E ZİYARET    14:29   YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ABDULLAH ÖZYİĞİT, 32 MAHALLE MUHTARIYLA BULUŞTU   13:41   GÜLCAN KIŞ: “İHRACAT YASAĞI ÇÖZÜM DEĞİL SORUN DOĞURUR. ÜRETİCİNİN GİRDİ MALİYETLERİ DÜŞÜRÜLMELİ”    11:43   OKUL MÜDÜRÜNÜN ÖLDÜRÜLMESİNE TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR...   09:57   TBMM İLİÇ MADEN KAZASINI ARAŞTIRMA KOMİSYONU`NUN CHP`Lİ ÜYELERİ SAHA İZLENİMLERİNİ ANLATTI   09:39   TBMM ARAŞTIRMA KOMİSYONU İLİÇ`TE...    09:23   MERSİN BÜYÜKŞEHİR İSTİHDAMI ARTIRMAK İÇİN DUR DURAK BİLMİYOR   17:38   AKDENİZ BELEDİYESİ EŞ BAŞKANLARI SARIYILDIZ VE ARSLAN MUHTARLARLA BULUŞTU   17:29   MİLLİ BOCCE SPORCUSU MEHMET CAN YAKIN, DÜNYA ŞAMPİYONASI ÖNCESİ HEYECANINI BAŞKAN YILDIZ İLE PAYLAŞTI   16:31   VAHAP SEÇER, MERSİN`İN BATI İLÇELERİNDE GÖREV YAPAN MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ   16:21   ÖZGÜR ÖZEL, DEVLET BAHÇELİ İLE GÖRÜŞMESİ HAKKINDA KONUŞTU   15:32   ÖZGÜR ÖZEL: “EMEKLİLERİ UNUTMUŞ DEĞİLİZ... 26 MAYIS`TA HERKESİ ANKARA`DA BÜYÜK EMEKLİ MİTİNGİNE DAVET EDİYORUM"   15:16   TSE`DEN MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ`NDE "DIŞ TETKİK"...   12:42   BAHÇELİ`DEN SİNAN ATEŞ CİNAYETİ İDDİANAMESİ AÇIKLAMASI   12:19   MEB, 20 BİN SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN ALIMI İÇİN ATAMA TAKVİMİNİ VE BRANŞLARA GÖRE KONTENJANLARI AÇIKLADI   12:06   CHP`DEN SAĞLIK BAKANLIĞI`NA SAĞLIK ÇALIŞANLARI İÇİN KREŞ ÇAĞRISI   11:55   CHP`DEN AYM`YE BAŞVURU...    11:22   İSRAİLLİLER ATEŞKES İÇİN TEL AVİV`DE SOKAKLARA ÇIKTI   10:29   MANİSA`DA DOLU YAĞIŞINDAN ETKİLENEN ÜZÜM ÜRETİCİSİ CHP`Lİ BAŞEVİRGEN`E DERT YANDI: “ÇİFTÇİNİN İŞİ ALLAH`A KALDI”  
 
     
   

SELAHATTİN DEMİRTAŞ`TAN `SAHTE KANSER İLACI` SORUSU: “KANSER HASTALARINI, BİLE İSTEYE ÖLÜME SEVK EDEN GELİŞMELER KARŞISINDA, HÜKÜMET YETKİLİLERİ NEDEN BU KADAR SESSİZ?”


Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, sahte kanser ilacı iddialarına ilişkin “SGK`nın ilgili biriminin başındaki daire başkanının istifa mektubunda adı geçen ve eski ortağının tehdit ve darp etmekten savcılığa suç duyurusunda bulunduğu eski AKP milletvekili, AKP`li yöneticiler ve Saray danışmanları bu kirli tezgahın neresindeler? İnsan yaşamının en ağır hastalıklarından biri olan kanser hastalarını, bile isteye ölüme sevk eden bu gelişmeler karşısında, hükümet yetkilileri neden bu kadar sessiz?” açıklamasını yaptı.

 

Tarih : 9 Ocak 2023 Pazartesi 12:36   Okunma : 413

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, sahte kanser ilacı iddialarına ilişkin “SGK`nın ilgili biriminin başındaki daire başkanının istifa mektubunda adı geçen ve eski ortağının tehdit ve darp etmekten savcılığa suç duyurusunda bulunduğu eski AKP milletvekili, AKP`li yöneticiler ve Saray danışmanları bu kirli tezgahın neresindeler? İnsan yaşamının en ağır hastalıklarından biri olan kanser hastalarını, bile isteye ölüme sevk eden bu gelişmeler karşısında, hükümet yetkilileri neden bu kadar sessiz?” açıklamasını yaptı.

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, tutuklu bulunduğu Edirne Cezaevi`nden avukatları aracılığıyla kullandığı sosyal medya hesabından “sahte kanser ilacı” iddialarına ilişkin açıklama yaptı. Demirtaş`ın açıklamaları şöyle:

“Sahte kanser ilacı haberlerini, büyük bir dehşet ve kaygıyla okudum. Öncelikle kanser tedavisi gören herkese şifa diliyorum. Moralinizi yüksek tutun.

“KANSER HASTALARINI, BİLE İSTEYE ÖLÜME SEVK EDEN BU GELİŞMELER KARŞISINDA, HÜKÜMET YETKİLİLERİ NEDEN BU KADAR SESSİZ?”

Şimdi bazı sorular sormak ve kendi durduğum yerden, meseleyi nasıl değerlendirdiğimi, sizlere anlatmak istiyorum. Nasıl oluyor da iddialara konu olan ve insanlıktan nasibini almamış bu ilaç çeteleri, SGK`ya bu sahte kanser ilaçlarını satabiliyor? SGK`nın ilgili biriminin başındaki daire başkanının istifa mektubunda adı geçen ve eski ortağının tehdit ve darp etmekten savcılığa suç duyurusunda bulunduğu eski AKP milletvekili, AKP`li yöneticiler ve Saray danışmanları bu kirli tezgahın neresindeler? İnsan yaşamının en ağır hastalıklarından biri olan kanser hastalarını, bile isteye ölüme sevk eden bu gelişmeler karşısında, Hükümet yetkilileri neden bu kadar sessiz?

“KANSER HASTALARINA SAHTE İLAÇ` BAŞLIĞININ KENDİSİ DAHİ TEK BAŞINA BU TEK ADAM SİSTEMİNİN, DEVLET KURUMLARINDA NASIL BİR ÇÜRÜME YARATTIĞININ GÖSTERGESİ”

Bu sorularımın yanıtı verilir mi bilmem ama ‘kanser hastalarına sahte ilaç` başlığının kendisi dahi tek başına bu tek adam sisteminin, devlet kurumlarında nasıl bir çürüme yarattığının göstergesi. Saray ve şürekası, koltuk ve para uğruna her yolun mübah olduğu bir düzen yarattı. İktidarın gücünü arkasında hissedenler de bu yolu takip etti, ediyor.

“PANZEHİR İSE ÇOK YAKINIMIZDA. İÇİMİZDE, İRADEMİZDE, MÜCADELE KARARLILIĞIMIZDA YANİ BİZDE”

Şimdi iddialarda adı geçen AKP`lilerin bu tezgahta payları olsun ya da olmasın bu kirin, bu pisliğin, bu zehirli ortamın, bu kanserin doğrudan müsebbibi, bu düzenin kendisi yani tek adam rejimidir. Panzehir ise çok yakınımızda. İçimizde, irademizde, mücadele kararlılığımızda yani bizde... Merak etmeyin, çok yakında hep birlikte yeneceğiz bu kanseri.”

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA