CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nu ziyaret etti ve Elazığ`daki seçim kampanyasının yanı sıra hazırladıkları kitapçıkla ilgili bilgi verdi.
Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimler öncesinde; CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP Genel Merkezi`nde dün bir araya geldi. Erol`un yaptığı açıklamaya göre görüşmede Kılıçdaroğlu`na Elazığ`daki seçim kampanyası hakkında bilgi verdi. Erol, Elazığ ile ilgili var olan sorunları ve çözüm önerilerinin yer aldığı kitapçığı da Kılıçdaroğlu`na takdim etti.
Kılıçdaroğlu ile Erol`un, ziyaret esnasında Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlerde ülke genelinde CHP`nin yapacağı seçim kampanyası ile ilgili de fikir alışverişinde bulunduğu da belirtildi.