3 Eylül 2026 Perşembe

10:31   TÜİK SON DAKIKA DUYURDU: AĞUSTOS AYı ENFLASYON RAKAMLARı BELLI OLDU! İŞTE YENI ORANLAR   10:24   MERSIN’DE DIJITAL LIDERLIK RÜZGARı: BÜYÜKŞEHIR’DEN İŞ DÜNYASıNA DEV ADıM   09:52   ENAG AĞUSTOS AYı ENFLASYON RAKAMLARıNı AÇıKLADı: YıLLıK ARTıŞ YÜZDE 50 SıNıRıNDA!   08:58   İBB VE ÜSKÜDAR BELEDIYESI’NE EŞ ZAMANLı OPERASYON: ÇOK SAYıDA GÖZALTı VAR!   05:35   KEMAL KıLıÇDAROĞLU, İZMIR’DE YÜRÜYÜŞE KATıLDı   03:30    GÜÇLÜ BASıN VURGUSU: YENI PARTI’DEN TGS VE TGC’YE KRITIK ZIYARET!   02:22   DILEK KAYA İMAMOĞLU’NDAN 18. AY MESAJı: ’SILIVRI’DEN YÜKSELEN SES HEPIMIZIN VICDANıNA HAYKıRıYOR’   22:33   MERSIN’DE NEFRET SÖYLEMINE KARŞı SERT TEPKI: ’HALKı KIN VE DÜŞMANLıĞA TAHRIK AÇıKÇA SUÇTUR’   21:10   MERSINLILERIN UĞRAK NOKTASıYDı: TOROSLAR’DAKI O DEV PIKNIK ALANı BAŞTAN AŞAĞı YENILENIYOR!   20:33   MERSIN’DE GÜNLÜK 1.403 TL ÖDEMELI VE İŞ GARANTILI DEV FıRSAT: 35 KIŞI ALıNACAK!   20:15   VAHAP SEÇER BAŞKENTE DAMGA VURDU: ULAŞıMDA ’NESILLER ARASı ADALET’ DÖNEMI   20:10   60 YıLLıK DEVDEN DEV YATıRıM: YENI İNCI’DEN 2026’DA 150 MILYON TL’LIK HAMLE!   19:56   ZELIHA SUNAL’DAN GELECEĞI DEĞIŞTIRECEK İKI YENI KITAP: ATıK DEĞIL, DÖNÜŞÜM VAR!   19:50   ’MERSIN TRAFIĞI FELÇ: SORUMLULAR MAZERET ÜRETIYOR, ZAMANı VE EKONOMIYI KAYBEDIYORUZ!’   19:40   DYP MERSIN İL BAŞKANı NESRIN VURAL: NARENCIYE DALıNDA DEĞIL, ÜRETICININ YÜZÜNDE GÜLSÜN   19:30   MERSIN’DE KADıNLAR KENDI İŞININ PATRONU OLDU: EVDE OTURAN KADıNLAR ŞIMDI SIPARIŞ YETIŞTIREMIYOR!   19:29   GıDA AMBALAJıNDA DEVRIM NITELIĞINDE ADıM: MUTFAKLARDAKI O ALıŞKANLıK TAMAMEN DEĞIŞIYOR!   19:02   TUFANBEYLI’NIN ’BEYAZ ALTıNı’ SOSYAL MEDYADAN TÜKETICIYE ULAŞıYOR: TARıMDA YEREL ÜRETIM VE DIJITAL SATıŞ DEVRIMI!   18:59   LÜKSÜN YENI KODLARı YAZıLıYOR: SERTIFIKALı İKINCI EL, YAPAY ZEKÂ VE İNSAN TEMASıYLA DÖNÜŞEN 100 MILYAR DOLARLıK GELECEK   18:50   DELILLER SUYA SONRADAN Mı BıRAKıLDı? GÜLISTAN DOKU DOSYASıNDA DALGıÇ POLIS TUTUKLANDı!  
 
     
   

MUHARREM İNCE, İŞ YAVAŞLATMA EYLEMİ YAPAN TÜPRAŞ İŞÇİLERİNİ ZİYARET ETTİ


Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, ek zam talebiyle iş yavaşlatma eylemi yapan TÜPRAŞ işçilerini ziyaret etti. TÜPRAŞ`ın İzmit`teki rafinerisinde işçilere seslenen İnce, "Haklı mücadelenizde yanınızda olacağız. Ne zaman isterseniz gelip burada görevimi yaparım" dedi.

 

Tarih : 31 Ocak 2023 Salı 18:08   Okunma : 504

SEFA GARDİYANOĞLU

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, ek zam talebiyle iş yavaşlatma eylemi yapan TÜPRAŞ işçilerini ziyaret etti. TÜPRAŞ`ın İzmit`teki rafinerisinde işçilere seslenen İnce, "Haklı mücadelenizde yanınızda olacağız. Ne zaman isterseniz gelip burada görevimi yaparım" dedi.

Muharrem İnce, bir dizi programa katılmak üzere dün Kocaeli`ne geldi. İnce, Kocaeli programının ikinci gününde, ek zam talebiyle iş yavaşlatma eylemi yapan ve eylemlerinin altıncı gününde olan TÜPRAŞ işçilerine destek ziyaretinde bulundu. İnce`yi, İzmit`teki rafinerinin önünde TÜPRAŞ işçileri, Petrol İş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Nesimi Yetişoğlu ve iş yeri temsilcileri karşıladı. İşçilere seslenen İnce, şunları söyledi:

"İZİNLERİNİZE MESAİ YAZILDIĞINI BİLİYORUM"

"Türkiye`nin en önemli tesislerinden birinin önünde olduğumu biliyorum. Burada grev hakkı yok diye, stratejik tesis diye, 2021`e göre 2022`de yüzde bin 135 kâr etmiş bir şirket, resmen emeği gasp etmektedir. Hafta sonu izinlerinize mesai yazıldığını da biliyorum. Ek zam talebinizi, enflasyon farkını alamadığınızı da biliyorum. Aynı sektörde çalışanlarla sizin ücretlerinizin yarı yarıya düşük olduğunu da biliyorum. Bunların hepsini biliyorum. Bunların takipçisi olacağız. Bazı şeylere güvenerek yüzde bin 135 kâr etmiş bir kurum, kimsenin hakkını yememeli. Yedirmeyeceğiz, yanınızda olacağız.

"BU ÜLKEYİ HARAM YİYENLERLE HELAL YİYENLER OLARAK AYIRACAĞIZ"

Biz, bu ülkeyi sağcılar-solcular diye değil, dindarlar-dindar olmayanlar diye değil, başörtülüler-mini etekliler diye değil, haram yiyenler ile helal yiyenler diye ayırmak istiyoruz. Yıllarca tarlalarda çalışmış, tahtanın başında fizik anlatmış, Meclis`te kürsülerde konuşmuş ya eliyle ya diliyle ve beyni ile yaşamını sürdürmüş biri olarak söylüyorum. Haklı mücadelenizde yanınızda olacağız. Ne zaman isterseniz gelip burada görevimi yaparım. Basın açıklamasında bulunuruz, her zaman yanınızdayım. Hepinize çok teşekkür ederim."

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA