16 Nisan 2024 Salı

15:37   İSTANBUL`DA 29 KİŞİNİN YAŞAMINI YİTİRDİĞİ YANGINLA İLGİLİ İTFAİYE RAPORU AÇIKLANDI   14:59   YENİŞEHİR BELEDİYESİ DÜNYA PARATRİATLON KUPASI YARIŞLARINA HAZIR   14:28   CHP HEYETİ ANTALYA ADLİYESİ ÖNÜNDE   13:01   AKP`DE ISTAKOZ KRİZİ   12:20   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN KEŞAN BELEDİYESİ`NİN ÖNCEKİ DÖNEM BORÇLARI AÇIKLANDI: TOPLAM BORÇ 483 MİLYON, 3 AYDA 13 MİLYON TL KURUYEMİŞ VE BENZERİ GİDERLERE HARCANMIŞ   11:29   YARGITAY BAŞKANLIĞI SEÇİMİNDE YİNE SONUÇ ÇIKMADI   10:39   CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI BULUT: “İKTİDAR VEKİLLERİ ISTAKOZ, VATANDAŞ BORÇLARINI ÖDEME DERDİNDE”   10:18   TELEFERİK KAZASI SORUŞTURMASI KAPSAMINDA TUTUKLANAN KEPEZ BELEDİYE BAŞKANI KOCAGÖZ: "TEK SORUMLU BENMİŞİM GİBİ GÖSTERİLDİ"   09:55   VAHAP SEÇER`DEN SMA HASTASI MEHMET ALİ BEBEĞİN KAMPANYASINA DESTEK   09:45   MUĞLA DATÇA`DA DEPREM   09:20   MERSİN`DE DÜZENLENEN EUROLEAGUE FINAL FOUR SONA ERDİ   09:19   İZMİR`DE ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ GEÇİM SIKINTISINDAN DERT YANDI: “ÇALIŞMAKTAN ÖĞRENCİLİK HAYATIMIN TADINI ÇIKARAMADIM”   23:51   ÖZEL`DEN KEPEZ BELEDİYE BAŞKANI`NIN TUTUKLANMASINA TEPKİ: SIRF PARTİLİMİZ DİYE BAŞKANIMIZI GÜNAH KEÇİSİ İLAN EDEMEZSİNİZ   22:57   ERDOĞAN`DAN ÜST ÜSTE İKİNCİ KEZ AVRUPA ŞAMPİYONU OLAN FENERBAHÇE KADIN BASKETBOL TAKIMINA TEBRİK   22:35   ÖZGÜR ÖZEL, EUROLEAGUE ŞAMPİYONU OLAN FENERBAHÇE KADIN BASKETBOL TAKIMINI KUTLADI   22:35   ÖZGÜR ÖZEL, EUROLEAGUE ŞAMPİYONU OLAN FENERBAHÇE KADIN BASKETBOL TAKIMINI KUTLADI   17:04   YSK`DAN GÜMÜŞHANE İLE 10 İLÇE VE BELDEDE YEREL SEÇİMLERLE İLGİLİ RET KARARI   16:40   ARDAHAN GÖLE`DE VATANDAŞLARDAN MADEN OCAĞI PROJESİNE PROTESTO   16:18   METEOROLOJİ: "MEVSİM NORMALLERİ ÜZERİNDE SEYREDEN HAVA SICAKLIKLARI HAFTA BAŞINDA YÜKSELMEYE DEVAM EDECEK"   16:03   ÖZGÜR ÖZEL`DEN EVREN BARIŞ YAVUZ`UN TUTUKLANMASINA TEPKİ: "BU KASITLI TUTUKLAMADAN GERİ DÖNÜLMELİDİR"  
 
     
   

CHP SAHA ÇÖZÜM EKİBİ YOZGAT`TA ÇALIŞMALARINA BAŞLADI


CHP Genel Merkezi`nin “Saha Çözüm Projesi” kapsamında oluşturulan “Yozgat Saha Çözüm Ekibi”, Cumhuriyet Meydanı`nda yapılan açıklamanın ardından çalışmalarına başladı. CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, “CHP Genel Merkezi olarak bugüne kadar 14 ilde bu çalışmayı başlattık, 10`a yakın ilimizde bitirdik, bugün 15`inci ildeyiz. Önümüzdeki günler itibarıyla da değişik illerde bu çalışmayı devam ettireceğiz" dedi.

 

Tarih : 1 Şubat 2023 Çarşamba 18:13   Okunma : 444

SEYFİ ÇELİKKAYA

CHP Genel Merkezi`nin “Saha Çözüm Projesi” kapsamında oluşturulan “Yozgat Saha Çözüm Ekibi”, Cumhuriyet Meydanı`nda yapılan açıklamanın ardından çalışmalarına başladı. CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, “CHP Genel Merkezi olarak bugüne kadar 14 ilde bu çalışmayı başlattık, 10`a yakın ilimizde bitirdik, bugün 15`inci ildeyiz. Önümüzdeki günler itibarıyla da değişik illerde bu çalışmayı devam ettireceğiz" dedi.

CHP`nin Yozgat Saha Çözüm Ekibi, çalışmalarına başladı. CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, CHP Parti Meclis üyesi Devrim Barış Çelik, CHP Yozgat Milletvekili Ali Keven, belediye başkanları, ilçe başkanları, partililerin katılımıyla ekibin çalışmalarıyla açıklama yapıldı.

"HALKIMIZDAN GELEN ÖNERİLERLE SORUNLARA ÇÖZÜMLER ÜRETECEĞİZ"

CHP Yozgat İl Başkanı Abdullah Yaşar, ‘Saha Çözüm Yozgat` ekibinin tüm ilçe ve köylerde hane ve esnaf ziyaretleriyle halkın yanında olacağını söyledi. "Esnafıyla, işçisiyle, köylüsüyle, genciyle, kadın ve erkeğiyle, tüm Yozgat halkıyla kol kola, kentimizin ve ülkemizin sorunlarını konuşacak, yine halkımızdan gelen önerilerle sorunlara çözümler üreteceğiz" diyen Yaşar, şunları söyledi:

"Katılımcı demokrasi anlayışı ile halkımızdan aldığımız görüşleri CHP Yozgat İl Başkanlığımızın ve CHP Genel Merkezimizin politikaları ile çözüme kavuşturacak plan ve programlar hazırlayacağız ve bu programları halkımıza sunarak, hemşerilerimizle birlikte kentimizin ve ülkemizin sorunlarına çözüm bulacağız. Parti örgütümüzden oluşan Saha Çözüm Ekibimiz, parti politikalarına hâkim, kentimizin sorunlarının farkında ve iletişim konusunda eğitim almış profesyonel partililerimizden oluşmaktadır. Çalışma boyunca ekibimiz, merkez ilçemizden başlayarak, ilçe ve köylerimizde tüm hane ve işyerlerini ziyaret edip, vatandaşlarımıza, partimizin politikalarını anlatacak, iktidar olduğumuzda hayata geçireceğimiz Aile Destekleri Sigortası, Merkez Türkiye Projesi, tarım ve hayvancılık politikalarımızı tanıtacak ve sorunlarını dinleyerek rapor haline getirecekler. Hazırlanan bu raporlar genel merkezimize sunulacak ve çözüm yolları ortaya koyulacaktır. Bu süre zarfında esnafımız, çiftçimiz, sivil toplum kurumları ve kanaat önderleri ile bir araya gelinecek ve kentimizin ekonomik kalkınmasıyla ilgili düşünceler kentimizin tüm paydaşlarından öğrenilecektir. ‘CHP Saha Çözüm Yozgat`, bu amaç ve hedeflerle, genel merkezimizin ve il başkanlığımızın liderliğinde yola çıkıyor. Sorunların çözüldüğü bir Yozgat ve Türkiye hedefiyle çalınmadık kapı, kulak verilmedik hemşerimiz bırakmamak üzere Yozgat`ta sahaya çıkıyoruz."

"BUGÜNE KADAR 14 İLDE BU ÇALIŞMAYI BAŞLATTIK"

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün de Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi`nin gerek Meclis grubunda gerek Parti Meclisi`nde ve gerekse Merkez Yönetim Kurulu üyeleri tarafından oluşturulan toplam 17 birim 17 komisyonla Türkiye`nin her bir tarafına gidip, belirlenen sorunların CHP iktidarında çözülmesi için yola çıktıklarını bildirdi. Tüzün, "Yozgat`ın sorunun ne olduğunu şimdiden tespit etmek üzere, iktidara geldiğimizde bir düğmeye bastığımızda Yozgat`ta hemşirelerimizin bizden isteklerinin ve beklentilerinin neler olduğunu öğrenebileceğimiz bir çalışmayı bugün Yozgat ilimizde başlatıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi olarak bugüne kadar 14 ilde bu çalışmayı başlattık, 10`a yakın ilimizde bitirdik, bugün 15`inci ildeyiz. Önümüzdeki günler itibarıyla da değişik illerde bu çalışmayı devam ettireceğiz" diye konuştu.

"BU SİYASİ İKTİDARDAN HESAP SORULABİLECEK"

Türkiye`nin içinde bulunduğu zor durumdan kurtulabilmenin çaresinin kısa bir süre sonra bulunacağını vurgulayan Tüzün, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Kısa bir süre sonra Türkiye`nin önüne sandık gelecek ve 21 yıldır Türkiye`de yaşanan başta hak, hukuk, adalet anlayışına ters düşen bu siyasi iktidardan hesap sorulabilecek. Türkiye`de var olan köylümüzün, çiftçimizin, esnafımızın, sanayicimizin, emeklilerimizin içinde bulunduğu zor durumdan kurtulabilecek bir yeni iktidara ihtiyaç olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz. İşte biz de Cumhuriyet Halk Partisi olarak Yozgat`ta hemşerilerimizin bizlerden isteklerinin ne olduğunu öğrenebilmek için 2 ay süreyle yapacağımız bu çalışmada toplam Yozgat ilinde bulunan 418 bin 500 nüfusun büyük bir çoğunluğuna, 234 bin haneye, 23 bin 680 iş yerine ve 14 ilçemize, 22 beldemize ve bizzat köylerimize gidip bu çalışmayı gerçekleştireceğiz. Yozgat ilinde çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. Bu yönüyle baktığımızda da bu sorunların tespiti sadece kapıda kalmayacak. Tüm Cumhuriyet Halk Partisi`nin saha çözüm masasının kayıtlarına girecek ve iktidarımızda hangi ilçemizde hangi beldemizde, hangi köyümüzde, hangi sorunun olduğunu bir düğmeye bastığınızda bunu görüp çözüme kavuşturacağız. Bu anlamda Cumhuriyet Halk Partisi`nin tüm çalışma birimleri bütün Türkiye`de süreci devam ettiriyor ve programlarımızı söylüyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi`nin iktidarında, Millet İttifakı`nın iktidarında ilk 100 günde neler yapabileceğimizi ilk 6 ayda neler yapabileceğimizi ilk bir yılda neler yapabileceğimizi, bu çantanın içinde bulunan broşürler ile beraber genç arkadaşlarımız bizzat tüm konutlara, tüm iş yerlerine, tüm evlere giderek bunu anlatacak ve kayıt altına alacak. Bugün Yozgat`tayız. Yarın başka bir kentteyiz ama bugün havanın soğuk olmasıyla birlikte Yozgatlı hemşerilerimizin bizleri bu kadar sıcak karşılamasından dolayı büyük memnuniyet ve onur duyduğumu ifade ediyorum."

‘`BİR YILDIR 14 İLDE SAHA ÇÖZÜM ÇALIŞMALARI BAŞLADI``

CHP Parti Meclisi üyesi Devrim Barış Çelik ise, Yozgat`ın Anadolu`nun çok kıymetli kentlerinden biri olduğunu hatırlatarak, "Burada 15`inci il olarak bulunmaktayız. Yaklaşık bir yıldır 14 ilde saha çözüm çalışmaları başladı. Birçoğunda bitirildi. Bu sürecin tamamında Cumhuriyet Halk Partisi olarak Cumhuriyet Halk Partisi`nin kurulları olarak yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Saha çözüm, Cumhuriyet Halk Partisi örgütlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Oğuz Kaan Salıcı ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Seyit Torun`un başkanlığında oluşturulmuş, Bilecik milletvekilimiz sayın Yaşar Tüzün`ün ve Parti Meclisi üyesi ben Devrim Barış Çelik koordinasyonunda yürütülmekte olan bir çalışma" ifadelerini kullandı.

"İKTİDARI DEĞİŞTİRMEK İÇİN ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ"

Çelik, konuşmasında şunları söyledi:

"Bizim partimizin gençlik ve kadın örgütlerinden arkadaşlarımızın profesyonel eğitim alarak iletişim becerisi, parti politikalarına hakimiyeti ile ilgili eğitimleri tamamladıktan sonra Yozgat ilinin öncelikle merkezi olmak üzere, yani toplam 14 ilçede, 22 belde de, 550 köyde bütün iş yerlerini ve bütün haneleri tek tek gezerek vatandaşın, esnafın, iş yeri sahibinin sorunlarını yerinde tespit ederek varsa somut çözüm önerilerimizi onlara kapılarında anlatarak yoksa da bunları partiye bildirerek parti politikalarının gelişmesine katkı koymak amacıyla bizim tek tek ziyaret ettiğimiz bir çözüm çalışması. Biz sadece merkezde olmayacağız. Biz Sorgun`da olacağız, biz Yerköy`de olacağız, biz Boğazlıyan`da olacağız. Biz bundan sonra Yozgat`ın bütün ilçelerinde saha çözüm ekipleriyle birlikte olacağız. 14 Mayıs`ta Cumhuriyet Halk Partisi ve Altılı Masa`nın diğer partileri olarak Millet İttifakı`nın Cumhurbaşkanı adayıyla, Millet İttifakı`nın cumhurbaşkanlığı adaylığını belirlenmesinden sonra biz iktidarı değiştirmek için saha çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdüreceğiz."

Konuşmaların ardından Yozgat Bozok Engelliler Derneği Başkanı Mehmet Akbulut, bazı üyeleriyle birlikte CHP`nin tanıtım toplantısı alanına girip, sorunları hakkında bilgilendirmede bulundu. Akbulut, "Gerçekler acı bir durum. Bu şekildeki hayat şartlarında bir engellinin maaşının bin 500 lira yapmayla 2 bin lira yapmayla geçinemez hale gelmiş bir durumdayız. Yozgat bu zamana kadar engeller olarak biz müracaat ettiğimiz bazı devlet dairelerinde maalesef kendimizi izah ettiğimiz halde bunları alamıyoruz" dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA