3 Eylül 2026 Perşembe

10:31   TÜİK SON DAKIKA DUYURDU: AĞUSTOS AYı ENFLASYON RAKAMLARı BELLI OLDU! İŞTE YENI ORANLAR   10:24   MERSIN’DE DIJITAL LIDERLIK RÜZGARı: BÜYÜKŞEHIR’DEN İŞ DÜNYASıNA DEV ADıM   09:52   ENAG AĞUSTOS AYı ENFLASYON RAKAMLARıNı AÇıKLADı: YıLLıK ARTıŞ YÜZDE 50 SıNıRıNDA!   08:58   İBB VE ÜSKÜDAR BELEDIYESI’NE EŞ ZAMANLı OPERASYON: ÇOK SAYıDA GÖZALTı VAR!   05:35   KEMAL KıLıÇDAROĞLU, İZMIR’DE YÜRÜYÜŞE KATıLDı   03:30    GÜÇLÜ BASıN VURGUSU: YENI PARTI’DEN TGS VE TGC’YE KRITIK ZIYARET!   02:22   DILEK KAYA İMAMOĞLU’NDAN 18. AY MESAJı: ’SILIVRI’DEN YÜKSELEN SES HEPIMIZIN VICDANıNA HAYKıRıYOR’   22:33   MERSIN’DE NEFRET SÖYLEMINE KARŞı SERT TEPKI: ’HALKı KIN VE DÜŞMANLıĞA TAHRIK AÇıKÇA SUÇTUR’   21:10   MERSINLILERIN UĞRAK NOKTASıYDı: TOROSLAR’DAKI O DEV PIKNIK ALANı BAŞTAN AŞAĞı YENILENIYOR!   20:33   MERSIN’DE GÜNLÜK 1.403 TL ÖDEMELI VE İŞ GARANTILI DEV FıRSAT: 35 KIŞI ALıNACAK!   20:15   VAHAP SEÇER BAŞKENTE DAMGA VURDU: ULAŞıMDA ’NESILLER ARASı ADALET’ DÖNEMI   20:10   60 YıLLıK DEVDEN DEV YATıRıM: YENI İNCI’DEN 2026’DA 150 MILYON TL’LIK HAMLE!   19:56   ZELIHA SUNAL’DAN GELECEĞI DEĞIŞTIRECEK İKI YENI KITAP: ATıK DEĞIL, DÖNÜŞÜM VAR!   19:50   ’MERSIN TRAFIĞI FELÇ: SORUMLULAR MAZERET ÜRETIYOR, ZAMANı VE EKONOMIYI KAYBEDIYORUZ!’   19:40   DYP MERSIN İL BAŞKANı NESRIN VURAL: NARENCIYE DALıNDA DEĞIL, ÜRETICININ YÜZÜNDE GÜLSÜN   19:30   MERSIN’DE KADıNLAR KENDI İŞININ PATRONU OLDU: EVDE OTURAN KADıNLAR ŞIMDI SIPARIŞ YETIŞTIREMIYOR!   19:29   GıDA AMBALAJıNDA DEVRIM NITELIĞINDE ADıM: MUTFAKLARDAKI O ALıŞKANLıK TAMAMEN DEĞIŞIYOR!   19:02   TUFANBEYLI’NIN ’BEYAZ ALTıNı’ SOSYAL MEDYADAN TÜKETICIYE ULAŞıYOR: TARıMDA YEREL ÜRETIM VE DIJITAL SATıŞ DEVRIMI!   18:59   LÜKSÜN YENI KODLARı YAZıLıYOR: SERTIFIKALı İKINCI EL, YAPAY ZEKÂ VE İNSAN TEMASıYLA DÖNÜŞEN 100 MILYAR DOLARLıK GELECEK   18:50   DELILLER SUYA SONRADAN Mı BıRAKıLDı? GÜLISTAN DOKU DOSYASıNDA DALGıÇ POLIS TUTUKLANDı!  
 
     
   

EKREM İMAMOĞLU, GİRESUN`DA: TÜRKİYE`NİN HER YERİNDE BELEDİYELERİMİZ İLE İŞ BİRLİĞİ YAPMAK BİZİM İÇİN KIYMETLİ"


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, bir dizi ziyaret için Giresun`a geldi. İBB`nin Piraziz`de yapımını sürdürdüğü parkı inceleyen İmamoğlu, "Türkiye`nin her yerinde belediyelerimiz ile iş birliği bizim için kıymetli. Burası da bizim gözbebeğimiz, Giresun`umuz. Piraziz`de de güzel bir ortamı yaratmak, eseri var etmek bizler için kıymetli" dedi.

 

Tarih : 3 Şubat 2023 Cuma 14:36   Okunma : 616

Haber: BERKAY VAROL – Kamera: KEMAL SEVİNDİRİCİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, bir dizi ziyaret için Giresun`a geldi. İBB`nin Piraziz`de yapımını sürdürdüğü parkı inceleyen İmamoğlu, "Türkiye`nin her yerinde belediyelerimiz ile iş birliği bizim için kıymetli. Burası da bizim gözbebeğimiz, Giresun`umuz. Piraziz`de de güzel bir ortamı yaratmak, eseri var etmek bizler için kıymetli" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, eşi Dilek Kaya İmamoğlu ile CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı, CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya ile birlikte Giresun`un ilçesi Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu`nu makamında ziyaret etti. 

Ziyarete Ordu`nun Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe de katıldı. Görgülüoğlu, ziyaretten dolayı teşekkür etti. 

Görgülüoğlu, İmamoğlu için, "Büyük hizmetleri oldu Piraziz`e. İnşallah ileride 14 Mayıs`tan sonra çok daha beraber, Başkanımla, sizlerle beraber aydınlık günlerin işaretidir bu" dedi. 

Görgülüoğlu, İmamoğlu`na plaket takdim etti. İmamoğlu da teşekkür ederken, "Biz şimdi parka gideceğiz. Orada yeri ziyaret edeceğiz bakalım inşaat nasıl gidiyor? Ne zaman bitecek? Türkiye`nin her yerinde belediyelerimiz ile iş birliği bizim için kıymetli. Burası da bizim gözbebeğimiz, Giresun`umuz. Piraziz`de de güzel bir ortamı yaratmak, eseri var etmek bizler için kıymetli. Bugün Genel Başkan Yardımcımız Sayın Seyit Torun bizlerle birlikteyiz. Hem Giresun`umuz hem Ordumuzun kıymetli CHP ve İYİ Parti İl Başkanlarımız, milletvekillerimiz... Bu zengin buluşma beni çok mutlu etti. İnsan kendi yuvasında, kendi yurdunda başka bir mutluluk yaşar ya şu an yaşadığım öyle bir şey" diye konuştu.  

İmamoğlu, kendisini karşılayan Pirazizli yurttaşlara belediye başkanlığı binası önünde seslendi. 

Ardından İmamoğlu, Başkan Görgülüoğlu ile birlikte İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Piraziz`e inşa edilen ve Mart 2023`te açılması planlanan Piraziz Park Peyzaj Uygulaması`nı inceledi. 

İmamoğlu`na yurttaşlar el yapımı baklava ikram etti. İmamoğlu daha sonra alanı inceledi. Belediye Başkanı Görgülüoğlu, parkın içerisinde kütüphane, sosyal alanlar, spor tesislerinin olduğunu söyledi. İncelemenin ardından İmamoğlu, yurttaşların isteklerini kırmayarak kendileri ile fotoğraf çektirdi. 

İmamoğlu, Cuma namazı için Giresun`a hareket etti. 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA