2 Mayıs 2026 Cumartesi

14:26   ALANYA’DA ÇIFTÇININ YÜZÜ GÜLDÜ: 100 ÜRETICIYE DEV DESTEK!   14:09   DERYA GRUP’TA 1 MAYıS COŞKUSU!   09:55   1 MAYıS’TA TAKSIM’DEN SERT MESAJ: ’BU YASAK SADECE BIR MEYDAN YASAĞı DEĞILDIR!’   09:25   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 1 MAYıS MESAJı: ’YA ONURLU BIR YAŞAM YA BU KARA DÜZEN!’   02:58   İBB DAVASıNDA FLAŞ TAHLIYE KARARLARı! İNAN GÜNEY’DEN CEZAEVINDEN İLK MESAJ: ’TEK KIŞILIK ÖRGÜT ÜNVANı BANA KALDı’   01:01   İBB DAVASıNDA KRITIK TAHLIYE KARARı: 15 İSIM SERBEST BıRAKıLDı! CEZAEVI ÖNÜNDE DUYGUSAL ANLAR   22:44    MERSIN’DE TRAFIK ÇILESINE NEŞTER: DEV PROJE AÇıLDı!   22:23   CHP’DEN ARIF KOCABıYıK KARARı: ’ÜYELIK İŞLEMLERI DURDURULDU!’   19:30   CHP’DEN ÇOK SERT ‘SıZıNTı’ TEPKISI: ’DEVLETIN NAMUSUNA EMANET EDILEN GÖRÜNTÜLER NASıL SERVIS EDILIR?’   09:15   MERSIN’IN İÇME SUYU EMIN ELLERDE: MESKİ LABORATUVARı DÜNYA STANDARTLARıNDA TESCILLENDI!   16:24   CHP GRUP BAŞKANVEKILI GÜNAYDıN’DAN BURSA’DA "ÖZELLEŞTIRME" TEPKISI: "BUGÜN BU ALANLARA EL KOYDUĞUNU DÜŞÜNENLER, YARıN BUNUN HESABıNı VERMEK ZORUNDA KALACAK"   15:23   SEDEF GÜLER DAVASıNDA MAHKEME SANıKLARıN TUTUKLULUK HALININ DEVAMıNA KARAR VERDI... ANNE GÜLIZAR SEZER: ADALET YERINI BULSUN   15:23   TAKSIM’DE “KANLı 1 MAYıS” ANMASı... ÇERKEZOĞLU: “BU MEYDAN IŞÇILERIN, EMEKÇILERIN HAFıZASı; BIRLIĞIMIZ, DAYANıŞMAMıZDıR”   14:21   ÖZGÜR ÖZEL, ERGÜN ATALAY ILE GÖRÜŞTÜ… ÖZEL: “ERDOĞAN’A BIR SAMIMIYET ÇAĞRıSıNDA BULUNUYORUM: GELIN, HEP BIRLIKTE IŞÇIYE ELIMIZI UZATALıM”   13:12   İBB DAVASı’NıN 29. GÜNÜNDE, ITIRAFÇı ADEM SOYTEKIN ILE MURAT KAPKI ARASıNDA GERGINLIK YAŞANDı   11:05   ERZINCAN İLIÇ’TE YENI DÖNEM: ÇÖPLER ALTıN MADENI’NDE ÜRETIM İÇIN DÜĞMEYE BASıLDı!   09:20   MERSIN’DE BELEDIYE DEĞIL ‘DÜNYA STANDARTLARı’ KONUŞUYOR: BAŞKAN SEÇER’DEN 6 ALTıN İMZA!   08:51   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 1 MAYıS ÇıKARTMASı: SENDIKA KONFEDERASYONLARıNA KRITIK ZIYARET!   20:20   MADENCILERIN DIRENIŞI ZAFERLE SONUÇLANDı! BAKANLıKTAN SON DAKIKA ÖDEMESI AÇıKLAMASı   18:58   MADEN İŞÇISININ ANKARA DIRENIŞI ZAFERLE TAÇLANDı: 3 BAKANLıK DEVREYE GIRDI, İMZALAR ATıLDı!  
 
     
   

AKŞENER, MEHTAP BERKER VE BERKAY İPEK ÇİFTİNİN DÜĞÜN TÖRENİNE KATILDI


İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili Adnan Beker`in kızı Mehtap Beker ile Berkay İpek çiftinin düğün törenine katıldı ve çiftin nikah şahitliğini yaptı.  

 

Tarih : 4 Şubat 2023 Cumartesi 21:58   Okunma : 786

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili Adnan Beker`in kızı Mehtap Beker ile Berkay İpek çiftinin düğün törenine katıldı ve çiftin nikah şahitliğini yaptı.  

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili Adnan Beker`in kızı Mehtap Beker ile Berkay İpek çiftinin; Ankara Sheraton`da düzenlenen düğün törenine katıldı.

Akşener, genç çiftin nikah şahidi oldu. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar`ın da şahit olduğu nikahı, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen kıydı. Akşener, burada şunları söyledi:

“Şimdi üç belediye başkanımız burada. Fethi Başkan, Alper Başkan, Mansur Başkan. Bir sağlam alkış alayım. Çünkü bugün burada yüzlerimiz gülerek, bu çifti evlendiriyorsak ve 13. Cumhurbaşkanı, Millet İttifakı`nın Cumhurbaşkanı adayı olacaktır, hüküm cümlesini kurabiliyorsak, bu arkadaşlarımızın yaptığı hizmetlere borçluyuz. Arkadaşlarımıza ben teşekkür ediyorum.

Kız bizim ama, genellikle damatlara acırım ben. Çok şahitlik yaptım. Genellikle şöyle bir şey oluyor: Damat iyiyse kız annesi çok mutlu. Oğlan annesi genellikle siniri bozuk. Kız babası, damat iyi kötü fark etmez; gözleri hüzünlü, ağlamak üzere… Delikanlının babası acayip mutlu, sinir bozacak kadar mutlu oluyor. Bu arada gelin basıyor ya ağaya, acıdığını düşünüyor anne. Ama sonuçta, bir şey daha var. Çocuklarınız oluyor ve siz unutuluyorsunuz. Torun sevgisi, anneleri babaları bir araya getiriyor. Ben sizin çok mutlu olacağınıza eminim. Oğlum… Sabır, sevgi, saygı gibi üç ‘s`den bahsedeceğim… Çocuk sayısına karışmıyoruz. Ama nasıl yetiştirileceğine karışıyoruz. Öyle bir durumumuz var. Ben bu aile cüzdanını elbette kızımıza vereceğim. Ailenin başı kadın oluyor genellikle.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA