16 Haziran 2025 Pazartesi

15:21   BÜYÜKŞEHIR’IN YENIŞEHIR EMEKLI EVI’NDE “SOLUNUM EGZERSIZLERI ATÖLYESI” DÜZENLENDI   15:17   ENERJIDE YATıRıMCıLARA “SÜPER IZIN” GETIREN YASA TEKLIFI... KAZDAĞı DOĞAL VE KÜLTÜREL VARLıKLARı KORUMA DERNEĞI: "TEKLIFIN YASALAŞMASıNı ENGELLEMEK IÇIN BIRLIKTE MÜCADELE EDELIM"   15:12   ÖZGÜR ÖZEL: “KURULTAY DAVASıNDA BUTLAN YA DA KAYYUM KARARı ÇıKARSA TANıMAM”   15:05   LGS SONA ERDI... ÖĞRENCILER IÇERIDE AILELER DıŞARıDA TER DÖKTÜ: “BEN OKUMAYı ÇOK ISTIYORDUM, ŞARTLAR GEREĞI OLMADı. ŞU AN ÇOCUĞUMDAN UMUTLUYUM”   15:01   BÜYÜKŞEHIR’IN “MERSINLI KADıN USTALAR” PROJESI İLE KADıNLAR İSTIHDAMA KATıLıYOR    14:55   ÖZGÜR ÖZEL, ÖNCEKI CHP GENEL BAŞKANLARıNıN BABALAR GÜNÜ’NÜ KUTLADı   13:59   ÖZGÜR ÖZEL’DEN BABALAR GÜNÜ MESAJı: “BU ÜLKE, EVLADıNA ONURLU BIR GELECEK BıRAKMAK IÇIN YıLMADAN DIRENEN BABALARıN EMEĞIYLE YENIDEN AYAĞA KALKACAK”   11:01   BAŞKAN CANAN AKSU , “KAÇAK YAPıLARA GEÇIT VERILMEMELIDIR”    10:40   BAŞKAN YıLDıZ VE BAŞKAN SEÇER’DEN GÜNEYKENT SEMT PAZARıNA ZIYARET   10:28   TOROSLAR’DA İKINCI SOSYETE PAZARı AÇıLDı   09:07   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NIN ‘MINIKBÜS’ PROJESI BÜYÜYOR    23:25   BAŞKAN HASAN TÜZÜN’DEN BABALAR GÜNÜ MESAJı   21:05   BAŞKAN SEÇER, GÜNEYKENT PAZAR YERI’NI ZIYARET ETTI   20:01   BAŞKAN SEÇER, ‘JANDARMA TEŞKILATı’NıN 186. KURULUŞ YıL DÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMı’NA KATıLDı    17:59   YENIŞEHIR BELEDIYESININ ÇOCUK SAĞLıĞı PANELLERI DEVAM EDIYOR   09:04    ŞEHIR TIYATROSU PERDELERINI ERDEMLILI ÇOCUKLAR İÇIN AÇTı    06:07   TBMM BAŞKANLıK DIVANı ÜYELIKLERI IÇIN YAPıLAN SEÇIME ILIŞKIN KARAR RESMI GAZETE’DE   22:50   MISLI’DEN GALATASARAY’A MISLIYLE DESTEK   22:35   SEÇER: “SADECE TÜRKIYE DEĞIL, DÜNYA BIR SU STRESI YAŞıYOR”    22:25    TOROSLAR’DA YÖRÜK KÜLTÜRÜ YENIDEN AYAĞA KALKıYOR  
 
     
   

KILIÇDAROĞLU, CHP KADIN KOLLARI`NIN KAHRAMANMARAŞ`TA KURDUĞU `YAŞAMHAK KONTEYNERKENTİ`NDE: "KADIN KARDEŞLERİMİZ, KADIN KARDEŞLERİNİN SORUNLARINI ÇÖZER"


CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkez Kadın Kolları`nın Kahramanmaraş`ta kurduğu `YaşamHak Konteynerkenti`ni ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, burada “Eğer bir kadın kardeşimiz, haksızlığa uğruyorsa rahatlıkla buraya başvurabilir. Kadın kardeşlerimiz, o kadın kardeşlerinin sorunlarını çözer” dedi.

 

Tarih : 11 Mart 2023 Cumartesi 20:09   Okunma : 567

Haber: TAMER ARDA ERŞİN / Kamera: FURKAN ERDEM

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkez Kadın Kolları`nın Kahramanmaraş`ta kurduğu `YaşamHak Konteynerkenti`ni ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, burada “Eğer bir kadın kardeşimiz, haksızlığa uğruyorsa rahatlıkla buraya başvurabilir. Kadın kardeşlerimiz, o kadın kardeşlerinin sorunlarını çözer” dedi.

Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kahramanmaraş`ta CHP Genel Merkez Kadın Kolları tarafından kurulan `YaşamHak Konteynerkenti`ni ziyaret etti. Burada Kılıçdaroğlu`na; Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Grup Başkanvekili Özgür Özel, Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş eşlik etti.

Kılıçdaroğlu, burada kadın depremzedelere şöyle seslendi:

“Bütün Kahramanmaraşlı kardeşlerime sesleniyorum. Büyük bir felaket yaşadığınızın farkındayım. Üzüntü sadece sizin değil, Anadolu`nun neresinde yaşarsak yaşayalım; hepimizin ortak acısı. Bizler buradayız, Kadın Kolları burada. Mansur Başkanımız, diğer belediye başkanlarımız buradalar. Sizin yaralarınızı sarmaya çalışıyorlar. Önemli olan acı günlerde, tasada ve kıvançta beraber olmak, birlikte olmak. Bu birlikteliği sergilemek için de Kadın Kolları`nın bir projesi var. YaşamHak projesini hayata geçirdi Türkiye genelinde. Eğer bir kadın kardeşimiz, haksızlığa uğruyorsa rahatlıkla buraya başvurabilir. Kadın kardeşlerimiz, o kadın kardeşlerinin sorunlarını çözer. Maraşlıların başı sağ olsun, geçmiş olsun.”

Kılıçdaroğlu, konuşmasının ardından depremzede yurttaşlar ile bir araya geldi, bir çocuk Kılıçdaroğlu`nun yanına gelip “İnşallah kazanırsınız” dedi. Kılıçdaroğlu ise çocuğa “Kazanacağız, beraber kazanacağız. Benim kazanmam demek, senin de kazanmak demek” yanıtını verdi.

Kılıçdaroğlu sonrasında, Konak Belediyesi`nin kurduğu çadır kampında depremzedeleri ziyaret etti. Kılıçdaroğlu`nun kucağına aldığı 4 aylık bebeğin annesi, “Geldiğiniz için teşekkür ederiz” dedi. Bir başka depremzede kadın ise Kılıçdaroğlu`na ve Yavaş`a, “Benim çocuklarım okul birincisi. Okulu yıkıldı, ne yapacağım hiçbir fikrim yok. Dışarıda da gidecek yer bulamadım. Başka bir şehre gidip, okutayım dedim, benim en büyük sorunum o” diye dert yandı. Yavaş ise kadına yardımcı olacağını söyledi.

Bir başka depremzede kadın ise Kılıçdaroğlu`na “Bizim evimizde çatlak çok, hiçbir yardım yok. Arabamız var, oradayız. Arabamız olmasaydı ne yapacaktık? Hiçbir şey yok” diye konuştu.

Bölgede incelemelerde bulunan Kılıçdaroğlu`na Yavaş bilgi verdi. Yavaş, “Sol tarafta makine ikmalimiz var, şehre ait iş makineleri arızalanınca makine ikmal onarıyor” dedi. Kılıçdaroğlu, sonrasına Ankara Büyükşehir Belediyesi afet koordinasyon birimini ziyaret etti.

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA