28 Aralık 2025 Pazar

12:41   MERSIN’DE KÜLTÜREL RÖNESANS: SANAT VE BELLEK BULUŞTU   12:30   MARKET ALıŞVERIŞINDE YENI FIYAT: PLASTIK POŞET 1 TL   12:09   TARSUS’TA 27 ARALıK DESTANı: 104 YıLDıR SÜREN KURTULUŞ RUHU MEYDANLARDA   11:30   “GENÇLERDEN PROFESYONELLERE: AKDENIZ BELEDIYE SPOR ZIRVEDE”   11:20   “MERSIN’DE ALZHEIMER HASTALARı SANATLA GÜLÜMSÜYOR: GÜLÜMSE YAŞAM MERKEZI UMUT OLUYOR”   10:40   “ÖZGÜR ÖZEL’DEN SERT ÇıKıŞ: ‘YETKI ERDOĞAN’DA, İHA 2 SAAT BEKLETILDI’”   14:55   TOROSLAR’ıN HIZMET GÜCÜ ARTıYOR: ARAÇ FILOSUNA 2 YENI KATKı!   11:59   “USİAD BAŞKANı KıLıÇ: SANAYIDE İŞ BIRLIĞIYLE GÜÇLÜ GELECEK”   09:20   MERSIN’DE ALTYAPı VIZYONU: 2026 YATıRıMLARıYLA DAHA KONFORLU BIR ŞEHIR GELIYOR   21:39   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN SPORA TARIHI DESTEK: 260 KULÜP VE 294 SPORCUYA 20.7 MILYON TL!   17:22   TOROSLAR BELEDIYESI’NDEN REGAIP KANDILI’NDE GÖNÜLLERE DOKUNAN İKRAM: BINLERCE KANDIL SIMIDI VATANDAŞLARLA BULUŞTU   17:15   MERSIN’DEN TÜRKIYE’YE ÖRNEK: BÜYÜKŞEHIR’IN HıYAR FIDESI DESTEĞI HASADA DÖNÜŞTÜ   17:06   CHP GENÇLIK KOLLARı GENEL BAŞKANı AYDıN’DAN KYK BURSUYLA ‘TAVUK DÖNER’ HESABı: 47 TAVUK DÖNER DÜRÜM KAYıP   17:04   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: SAĞLıK HIZMETLERINDE KARA DÜZEN ÇALıŞAN KIM VARSA GÖZÜNÜN YAŞıNA BAKMıYORUZ   17:02   SURIYE’NIN HUMUS KENTINDE CAMIDE PATLAMA: 5 ÖLÜ, 21 YARALı   14:59   LEYLA ZANA’YA YÖNELIK HAKARETLERE ILIŞKIN 116 ÖRGÜTTEN SUÇ DUYURUSU   14:57   CHP’LI AKDOĞAN, AİHM’IN İMAMOĞLU DOSYASıYLA ILGILI KARARıNı DEĞERLENDIRDI: AİHM, AYM KARARıNA UYMAYANLARıN TÜRKIYE CUMHURIYETI’NI DINGO’NUN AHıRı GIBI YÖNETEMEYECEKLERINI SÖYLÜYOR"   09:20   MERSIN’DE KıRSALA ŞEHIR KONFORU: ESENLI–HEBILLI YOLU YENILENDI   23:29   MERSIN, KADıN SINEMASıNıN BAŞKENTI OLDU: UÇAN SÜPÜRGE FESTIVALI 2. KEZ ŞEHIRDE   21:05   MEZITLI’DE YENI YıL COŞKUSU: DEMOKRASI MEYDANı 5 GÜN BOYUNCA FESTIVAL ALANıNA DÖNÜŞÜYOR  
 
     
   

MEHMET BALIK: “AKP İKTİDARININ ÖNCE ONAYLAYALIM SONRA İNKÂR EDERİZ STRATEJİSİ İLE GERÇEKLEŞTİRDİĞİ ÇAĞ DIŞI UYGULAMALAR ARTIK KABUL EDİLEBİLECEK BİR NOKTADA DEĞİLDİR”


Birleşik Kamu -İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mehmet Balık, 6284 sayılı kanuna ilişkin tartışmalarla ilgili “AKP iktidarının önce onaylayalım sonra inkâr ederiz stratejisi ile gerçekleştirdiği çağ dışı uygulamalar artık kabul edilebilecek bir noktada değildir. AKP iktidarının kişisel çıkarları uğruna yurdumuzda feda edilebilecek tek bir sinir noktası bile kalmamıştır” açıklamasını yaptı.

 

Tarih : 13 Mart 2023 Pazartesi 17:47   Okunma : 396

Birleşik Kamu -İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mehmet Balık, 6284 sayılı kanuna ilişkin tartışmalarla ilgili “AKP iktidarının önce onaylayalım sonra inkâr ederiz stratejisi ile gerçekleştirdiği çağ dışı uygulamalar artık kabul edilebilecek bir noktada değildir. AKP iktidarının kişisel çıkarları uğruna yurdumuzda feda edilebilecek tek bir sinir noktası bile kalmamıştır” açıklamasını yaptı.

Birleşik Kamu -İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mehmet Balık, bugün yaptığı yazılı açıklamada; AKP ile ittifak görüşmesi yapan Yeniden Refah Partisi`nin 6284 sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun`un yürürlükten kaldırılması talebini ve sonrasında yaşananları değerlendirdi. Balık, şunları kaydetti:

“CUMHUR İTTİFAKI`NIN NASIL BİR ZİHNİYETE SAHİP OLDUĞU KURDUĞU ÇEŞİTLİ İTTİFAKLARLA ORTADADIR”

“Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Aydal, Cumhur İttifakı`na katılım için içerisinde `6284 sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun`un kaldırılmasını da öngören şartlarını AKP`ye ilettiklerini ve kendilerine ‘Hiçbir problem yok` yanıtı verildiğini söyledi.

AKP iktidarının seçimi kazanmak uğruna insanlık dışı yöntemlere başvuracak duruma gelmesiyle yeniden seçilmesi durumunda nasıl bir Türkiye`nin bizleri beklediği açıkça görülmektedir.

6284 sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun`un kaldırılmasının ülkenin gelişimine nasıl bir katkı sağlayacağı anlaşılması mümkün olmamakla birlikte Cumhur İttifakının nasıl bir zihniyete sahip olduğu kurduğu çeşitli ittifaklarla ortadadır.

“AKP İKTİDARININ KİŞİSEL ÇIKARLARI UĞRUNA YURDUMUZDA FEDA EDİLEBİLECEK TEK BİR SİNİR NOKTASI BİLE KALMAMIŞTIR”

Yurdumuzun AKP iktidarı döneminde son 20 yıl içerisinde hiçbir gelişim gösteremediği gibi toplumun en hassas noktaları olan, kadını, çocukları ve aileyi güçsüzleştirmek adına yapılan onlarca politikalara devam edeceğinin en açık göstergesidir.

AKP iktidarının önce onaylayalım sonra inkâr ederiz stratejisi ile gerçekleştirdiği çağ dışı uygulamalar artık kabul edilebilecek bir noktada değildir. AKP iktidarının kişisel çıkarları uğruna yurdumuzda feda edilebilecek tek bir sinir noktası bile kalmamıştır.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA