Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Adıyaman`daki sel felaketinde kaybolan, Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanı hemşire arkadaşımız Fatma Tekdal`la bir buçuk yaşındaki kızı Zeynep Zümra`nın cansız bedenine ulaşıldı” açıklamasını yaptı.
Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Kahramanmaraş merkezli depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Şanlıurfa ve Adıyaman`da yaşanan sel afetinde toplam 19 kişinin yaşamını yitirdiğini bugün açıklamıştı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da akşam saatlerinde Adıyaman`da 2 kişinin daha selde yaşamını yitirdiğini açıkladı.
Bakan Koca`nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:
“Adıyaman`daki sel felaketinde kaybolan, Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanı hemşire arkadaşımız Fatma Tekdal`la bir buçuk yaşındaki kızı Zeynep Zümra`nın cansız bedenine ulaşıldı. Acımız büyük. Allah rahmet etsin, mekânları cennet olsun. Camiamıza başsağlığı diliyorum.”
Sel nedeniyle ölenlerin sayısı 21`e yükseldi.