23 Nisan 2026 Perşembe

17:34   GÜLCAN KıŞ’TAN KORKUTAN 23 NISAN KARNESI: ’TÜRKIYE’DE HER 3 ÇOCUKTAN BIRI TEHLIKEDE!’   17:25   CÜBBELERINI ÇıKARıP SAHNEYE ÇıKTıLAR: MERSINLI AVUKATLARDAN MUHTEŞEM ‘ŞEKERPARE’ PERFORMANSı!   17:20   MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN TBMM’DE SERT ‘YÜREĞIR’ ÇıKıŞı: ’MILLETIN İRADESINE MÜDAHALEDIR!’   10:53   MERSIN ESNAFıNDA BÜYÜK DÖNÜŞÜM: AHMET ÖZDEMIR ’ŞEHRIN ESNAFı’ PROJESINI DUYURDU!   10:50   BASıN DÜNYASıNDA ŞOK SATıŞ KARARı! TELE1 İÇIN KRITIK ÇAĞRı: ’SUSTURULMASıNA İZIN VERMEYIN’   10:42   BAŞKAN SEÇER’DEN 23 NISAN MESAJı: ‘ASıL GÜCÜMÜZ ÇOCUKLARıMıZıN MUTLULUĞUDUR!’   09:25   CHP’LI BAŞARıR’DAN ATAŞEHIR OPERASYONU SONRASı SERT TEPKI: ’SANDıKTA BÜKEMEDIKLERI BILEĞI HUKUKLA KıRMAYA ÇALıŞıYORLAR!’   11:12   MERSIN’DE ANNELERIN YÜKÜ HAFIFLIYOR: 56 BIN BEBEK PAKETI AILELERE ULAŞTı!   10:20   ENERJI BAKANLıĞı ÖNÜNDE HAREKETLI DAKIKALAR: 110 MADENCI GÖZALTıNA ALıNDı!   10:15   CHP’DEN ’SÖMÜRGE VALISI’ ÇıKıŞı! GÖKÇE GÖKÇEN’DEN HÜKÜMETE SERT TEPKI: ’SUSKUNLUKLA ONAYLıYORSUNUZ!’   09:53   MADENCILERIN ANKARA DIRENIŞINDE YÜREK YAKAN ANLAR: ’SADAKA DEĞIL, HAKKıMıZı İSTIYORUZ!’   09:39   MERSIN’DE DIJITAL DEVRIM: 30 BIN KITAP ARTıK TEK TıKLA CEBINIZDE!   08:45   AKDENIZ’DE BÜYÜK TEMIZLIK SEFERBERLIĞI! 7/24 KESINTISIZ MÜCADELE BAŞLADı   23:57   ATAŞEHIR AYAKTA: ONURSAL ADıGÜZEL İÇIN DEV MITING! VATANDAŞLARDAN SERT TEPKI: "BU BIR SIYASI KUMPASTıR"   17:59   MERSIN’DE SABAHıN ENERJISI SAHILE TAŞTı: 06.30’DA BULUŞUP ’PASLANMıYORUZ’ DIYORLAR!   17:55   MERSIN ESOB’DA 2026 VIZYONU: AHMET ÖZDEMIR ’ORTAK AKıL’ ILE DEĞIŞIMI BAŞLATıYOR!   17:43   AZIZ İHSAN AKTAŞ DAVASıNDA TANıK NECATI TOSUN’A “YALAN SÖYLÜYOR” DIYE TEPKI GÖSTERDIĞI IÇIN SALONDAN ÇıKARıLAN CEYHAN BELEDIYE BAŞKANı AYDAR: “YALANCıLAR DıŞARıDA, BIZLER IÇERIDEYIZ”   17:38   TANJU ÖZCAN: "YANDAŞ MEDYANıN, TROLLERIN SISTEMATIK ŞEKILDE YÜRÜTTÜĞÜ BIR ITIBAR SUIKASTıNıN, YALANLARıN VE IFTIRALARıN HEDEFI OLDUM"   17:35   OKULLARDAKI SALDıRıLARA ILIŞKIN 661 HESAP SAHIBI HAKKıNDA SORUŞTURMA BAŞLATıLDı   15:38   RTÜK ÜYESI KESER: HABER VERME SıNıRLARıNı KORUYACAK BIR DÜZENLEMENIN YAPıLMASı ZORUNLUDUR  
 
     
   

KILIÇDAROĞLU`NA SESLENEN DEPREMZEDE ÇOCUK: “DERS ÇALIŞMAMIZ İÇİN BİR ŞEYLER GETİREBİLECEK MİSİNİZ”


CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, depremden etkilenen Gaziantep`in Nurdağı ilçesinde Antalya Büyükşehir Belediyesi çadırkentini ziyaret etti ve depremzedelerle bir araya geldi. Kılıçdaroğlu`na “Cumhurbaşkanım bir şey söyleyebilir miyim” diye seslenen depremzede bir çocuk, “Ders çalışmamız için bir şeyler getirebilecek misiniz” dedi. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, çocuğa “Bu hafta yollayacağız, söz. Çocukların yaşına göre hem kırtasiye hem kitap hem de biraz top oynayacağınıza göre bazı malzemeler gelecek size. Hepsi gelecek, söz” diye yanıt verdi.

 

Tarih : 21 Mart 2023 Salı 18:42   Okunma : 624

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, depremden etkilenen Gaziantep`in Nurdağı ilçesinde Antalya Büyükşehir Belediyesi çadırkentini ziyaret etti ve depremzedelerle bir araya geldi. Kılıçdaroğlu`na “Cumhurbaşkanım bir şey söyleyebilir miyim” diye seslenen depremzede bir çocuk, “Ders çalışmamız için bir şeyler getirebilecek misiniz” dedi. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, çocuğa “Bu hafta yollayacağız, söz. Çocukların yaşına göre hem kırtasiye hem kitap hem de biraz top oynayacağınıza göre bazı malzemeler gelecek size. Hepsi gelecek, söz” diye yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Adayı, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu`nun deprem bölgesi ziyaretleri sürüyor. Kılıçdaroğlu bugün, Gaziantep`in Nurdağı ilçesinde Antalya Büyükşehir Belediyesi`nin kurduğu çadırkentte depremzedeleri ziyaret etti. Kılıçdaroğlu`na, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel eşlik etti.

“SİZİ EV SAHİBİ YAPMAK İÇİN ÖZEL ÇABA HARCANIYOR”

Depremzedelerle fotoğraf çektiren Kılıçdaroğlu`na bir vatandaş, “Vatan sevgisi imandandır. İmanı olmayan cennete giremez. Değil mi Başkanım. Ben seni seviyorum, Allah`a emanet olun” dedi. Kılıçdaroğlu, depremzedeye “Sizi ev sahibi yapmak için özel çaba harcanıyor, çalışmalar yapılıyor. Bu konuda bizim İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımızın İstanbul için çok güzel projeleri var. Hepsini çözeceğiz” dedi. Depremzede, Kılıçdaroğlu`na “Dere kenarındayız. Çok yanlışlar var” diye yanıt verdi.

“EVLERİNİZİN BİR AN ÖNCE YAPILMASI VE SİZİN DE PARA ÖDEMEDEN OTURMANIZ LAZIM”

Bölgedeki depremzede kadınlar, “Başkanım, çok hızlı yapılmasını istiyoruz evlerimizin. Çadırların altı suya gidiyor” dedi. Kılıçdaroğlu, “Evlerinizin bir an önce yapılması ve sizin de oturmanız lazım. Para ödemeden oturmanız lazım, öyle de olacak zaten. İnşallah hepsini çözeceğiz” diye yanıt verdi.

“DERS ÇALIŞMAMIZ İÇİN BİR ŞEYLER GETİREBİLECEK MİSİNİZ”

Bir depremzede çocuk da Kılıçdaroğlu`na “Cumhurbaşkanım bir şey söyleyebilir miyim” diye seslendi ve “Ders çalışmamız için bir şeyler getirebilecek misiniz” sorusunu yöneltti. İBB Başkanı İmamoğlu, depremzede çocuğa “Bu hafta yollayacağız, söz. Çocukların yaşına göre hem kırtasiye hem kitap hem de biraz top oynayacağınıza göre bazı malzemeler gelecek size. Hepsi gelecek, söz” diye cevap verdi.

“KONTEYNER BEKLİYORUZ”

Kılıçdaroğlu, çadırda kalan depremzede bir aileyi de ayakkabılarını çıkararak ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, çadırda kalan depremzedelere, “Acil ihtiyaç nedir şu an” diye sordu. Depremzede “Konteyner bekliyoruz” diye yanıt verdi. İmamoğlu`nun “Eviniz neredeydi” sorusuna “Belediyenin yan tarafındaydı, yıkıldı” diye cevap veren depremzede, “Enkazdan çocuklarım biraz etkilenince Ankara`ya bıraktım” diye konuştu.

Depremzedelerden biri, “Adaleti getireceğiz inşallah, adalet gelecek. Bu sene adalet gelecek. Az kaldı” dedi. Kılıçdaroğlu, Antalya Büyükşehir Belediyesi`nin kurduğu çadırkentte depremzedelerle birlikte yemek yedi. Kılıçdaroğlu, isteyen depremzedelerle fotoğraf da çektirdi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA