16 Nisan 2024 Salı

17:04   VAHAP SEÇER`DEN İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARINA TEBRİK ZİYARET   16:46   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇER, MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI TUNCER`E TEBRİK ZİYARETİ   15:58   ÖZGÜR ÖZEL: "HATAY HALKININ İRADESİNE SAHİP ÇIKMAYA BU İŞİN PEŞİNİ BIRAKMAMAYA DEVAM EDECEĞİZ"    14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL: “RECEP TAYYİP ERDOĞAN İŞ BİLMEZLİĞİ, İNADI SONUCU MALİYETİ HEPİMİZE ÖDETMİŞTİR”    14:23   CHP SEÇİM ZAFERİ SONRASI İLK GRUP TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ   13:30   TİCARET BAKANLIĞI`NDAN YALANLAMA: "İSRAİL İLE İHRACAT KISITLAMASINA TABİ OLAN 54 ÜRÜN GRUBUNDAKİ 1019 ÜRÜNE, 9 NİSAN`DAN İTİBAREN GÜMRÜKLERİMİZDE İHRACAT TESCİL İŞLEMİ KESİNLİKLE YAPILMAMAKTADIR"   12:18   CAN ATALAY`DAN DEPREM KAYIPLARI İÇİN SEFERBERLİK ÇAĞRISI   12:05   MSB: "GARA BÖLGESİNDE 5 PKK`LI TERÖRİST DAHA ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ"   11:37   GAZETECİLER CEMİYETİ GENÇ GAZETECİLERE YÖNELİK EĞİTİM KAMPI DÜZENLİYOR   10:14   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN USTALARI CİHAZLARIN BAKIM-ONARIMINI YAPARAK ÖMRÜNÜ UZATIYOR   09:28   ALİ YERLİKAYA: "KIRMIZI VE SARI BÜLTENLE ARANAN NURLAN ZHARIMBETOV, `MAHZEN-27` OPERASYONUYLA YAKALANDI"   15:37   İSTANBUL`DA 29 KİŞİNİN YAŞAMINI YİTİRDİĞİ YANGINLA İLGİLİ İTFAİYE RAPORU AÇIKLANDI   14:59   YENİŞEHİR BELEDİYESİ DÜNYA PARATRİATLON KUPASI YARIŞLARINA HAZIR   14:28   CHP HEYETİ ANTALYA ADLİYESİ ÖNÜNDE   13:01   AKP`DE ISTAKOZ KRİZİ   12:20   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN KEŞAN BELEDİYESİ`NİN ÖNCEKİ DÖNEM BORÇLARI AÇIKLANDI: TOPLAM BORÇ 483 MİLYON, 3 AYDA 13 MİLYON TL KURUYEMİŞ VE BENZERİ GİDERLERE HARCANMIŞ   11:29   YARGITAY BAŞKANLIĞI SEÇİMİNDE YİNE SONUÇ ÇIKMADI   10:39   CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI BULUT: “İKTİDAR VEKİLLERİ ISTAKOZ, VATANDAŞ BORÇLARINI ÖDEME DERDİNDE”   10:18   TELEFERİK KAZASI SORUŞTURMASI KAPSAMINDA TUTUKLANAN KEPEZ BELEDİYE BAŞKANI KOCAGÖZ: "TEK SORUMLU BENMİŞİM GİBİ GÖSTERİLDİ"   09:55   VAHAP SEÇER`DEN SMA HASTASI MEHMET ALİ BEBEĞİN KAMPANYASINA DESTEK  
 
     
   

CUMHUR İTTİFAKI TEMSİLCİLERİ, İTTİFAK PROTOKOLÜNÜ YSK`YE SUNDU… ALİ İHSAN YAVUZ: “AKP, MHP, BBP VE YENİDEN REFAH PARTİSİ CUMHUR İTTİFAKI`NIN YENİ KURGUSUNU OLUŞTURDULAR”


Cumhur İttifakı Protokolü, Yüksek Seçim Kurulu`na sunuldu. AKP Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, “AKP, MHP, BBP ve Yeniden Refah Partisi bir araya gelme suretiyle Cumhur İttifakı`nın yeni kurgusunu oluşturdular ve Cumhur İttifakı adı altında yol almaya birlikte devam edeceğiz” açıklamasını yaptı. Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bayram Sakartepe ise 14 Mayıs`ta yapılacak seçimlerde vatanımızın ve milletimizin menfaatleri için Yeniden Refah Partisi olarak Cumhur İttifakı`na katıldık” dedi.

 

Tarih : 24 Mart 2023 Cuma 17:45   Okunma : 288

Cumhur İttifakı Protokolü, Yüksek Seçim Kurulu`na sunuldu. AKP Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, “AKP, MHP, BBP ve Yeniden Refah Partisi bir araya gelme suretiyle Cumhur İttifakı`nın yeni kurgusunu oluşturdular ve Cumhur İttifakı adı altında yol almaya birlikte devam edeceğiz” açıklamasını yaptı. Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bayram Sakartepe ise 14 Mayıs`ta yapılacak seçimlerde vatanımızın ve milletimizin menfaatleri için Yeniden Refah Partisi olarak Cumhur İttifakı`na katıldık” dedi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Yelis ve Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bayram Sakartepe; Cumhur İttifakı protokolünü, bugün Yüksek Seçim Kurulu`na sundu.

“YENİDEN REFAH PARTİSİ CUMHUR İTTİFAKI ADI ALTINDA KATILMAYA KARAR VERMİŞTİR”

İttifak temsilcileri, daha sonra Kurul Başkanlığı önünde açıklama yaptı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, şunları söyledi:

“Yeniden Refah Partisi, Cumhur İttifakı adı altında katılmaya karar vermiştir. Cumhur İttifakı Türkiye`nin maruz kaldığı saldırılara karşı yerli ve milli duruşun doğal sonucu olarak ortaya çıkmıştır. 15 Temmuz 2016 ülkemiz için bir dönüm noktasıdır. Yenikapı`da ortaya çıkan milli mutabakat, yapılan idare reformu ile perçinlenerek milli şuura dönüşmüştür. Milli bekayı esas alan ahlaki ve siyasi uzlaşma ile somutlaşmıştır. Cumhur İttifakı haklının güvencesidir, doğrudan tarafıdır. Demokrasinin, insan haklarının ve hukukun üstünlüğünün teminatı olmaya devam edecektir. Seçimlere girerken öncelikle depremin yaralarını sarmak, yeniden imar ve ihya sürecini tamamlamak bütün gayemizdir. İttifakımız dünya barışını, adaleti Türk İslam aleminin güvencesidir. Gücünü ve azmin kararlılığını aziz milletimizden almaktadır. Milletimizin sağ duyusuna inanıyor, ferasetine güveniyoruz. Seçimlerde 61 milyon vatandaşımız oy kullanacaktır. Yine yurt dışında da 3 milyon 300 bin gurbetçimiz oy verecektir. Görüldüğü gibi seçimler, demokrasinin görünen yüzüdür. Ülkemize, milletimize hayırlı olsun.”   

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bayram Sakartepe, “14 Mayıs`ta yapılacak seçimlerde vatanımızın ve milletimizin menfaatleri için Yeniden Refah Partisi olarak Cumhur İttifakı`na katıldık. Hayırlı uğurlu olsun. Muhterem genel başkanımız detaylarla ilgili saat 18.00`de geniş bir açıklama yapacaktır” dedi.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Yelis, şöyle konuştu:

“Biz Büyük Birlik Partisi olarak Cumhur İttifakı`mızın ülkemize, milletimize hayırlar getirmesini Allah`tan niyaz ediyoruz. Başta sayın genel başkanımız Mustafa Destici beyefendi olmak üzere ittifakımızın genişlemesi noktasında Yeniden Refah Partisi ile temaslarda bulunmuş ve bu ittifakın genişlemesine de katkıda bulunduk. İnşallah Cumhur İttifakı`mızın genişlemesi sandıkta daha geniş anlamda olacak. Türk milleti sandıkta birinci turda Sayın Cumhurbaşkanımızı tekrar Cumhurbaşkanı olma görevini verecek. Bizler de Meclis`te en üst sayıda temsil edileceğiz. Büyük Birlik Partisi olarak başta Cumhurbaşkanımızın seçilmesi ve BBP olarak TBMM`de en üst derecede temsil edilme noktasında gayretlerimiz olacaktır.”

“BU BİRLİKTELİK KOLTUK VE MAKAM PAZARLIKLARI ÜZERİNDEN DEĞİL”

AKP Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ise şunları söyledi:

“AKP, MHP, BBP ve Yeniden Refah Partisi bir araya gelme suretiyle Cumhur İttifakı`nın yeni kurgusunu oluşturdular ve Cumhur İttifakı adı altında yol almaya birlikte devam edeceğiz. Cumhur İttifakı`nı oluşturan siyasi partiler kendi hükmü şahsiyetlerini ve özgün siyasi kimliğini muhafaza ederek ittifaka katılmaktadırlar. Bu birliktelik koltuk ve makam pazarlıkları üzerinden değil, milli bekayı esas alan ahlaki ve siyasi uzlaşma temelli bir birlikteliktir. Bu ittifak, Türkiye`ye yönelik iç ve dış kaynaklı hasmane girişimler karşısında milli bir duruşun resmidir. Cumhur İttifakı olarak milletimiz ile kenetlenme sureti ile Cumhuriyetimizin yeni yüzyılında Türkiye`yi her açıdan lider ülke haline getirmek ve yüzyılı, Türkiye`nin yüzyılı yapmayı azim ve kararlılık içinde yol alacağız.”   

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA