11 Haziran 2026 Perşembe

16:22   AKıN GÜRLEK, "ÇıPLAK ARAMA" SORUSUNA YANıT VERMEDI: “TOPLANTıM VAR“   16:21   İSTANBUL BAROSU KADıN HAKLARı MERKEZI: KADıNLARıN BEDENLERINI VE ANNELIKLERINI BIR BASKı ARACıNA DÖNÜŞTÜRENLER UTANMALıDıR   16:21   MEZITLI BELEDIYESI’NIN DÜZENLEDIĞI 7’NCI ÖRTÜALTı ÜZÜM FESTIVALI, SONA ERDI   16:19   ALI MAHIR BAŞARıR: "KURULTAYı DERHAL TOPLAYıN"   15:17   AK PARTI GRUP TOPLANTıSı... CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: "DOĞU AKDENIZ’DE TÜRKIYE’NIN VE KıBRıS TÜRKÜ’NÜN HUKUKUNA KASTEDILIRSE CEVABıMıZ SERT OLUR"   15:16   NIHAT SÜTLAŞ: FATOŞ PıNAR TÜRKER’IN ANLATTıKLARıNDAN SONRA KENDI MAĞDURIYETIMI ANLATMAKTAN UTANıYORUM... SILIVRI, VATAN EMNIYET’IN YANıNDA PARIS KALıR   14:14   KOÇ HODING’E BIR SILAHLı SALDıRı DAHA: DIYARBAKıR’DA OTOKOÇ HEDEF ALıNDı   14:14   CHP MYK KEMAL KıLıÇDAROĞLU BAŞKANLıĞıNDA TOPLANDı: İHRAÇLAR GÖRÜŞÜLECEK   13:13   AK PARTI GÜNDEME ALDı: ÜNIVERSITEDEN ATıLANLARA AF YOLDA   13:12   BURHANETTIN BULUT, AKıN GÜRLEK’E, İBB SORUŞTURMASıNDAKI KÖTÜ MUAMELE IDDIALARıNı SORDU   10:25   CHP’DE ’BUTLAN’ KRIZI SANAT DÜNYASıNA SıÇRADı! ÜNLÜ SANATÇıDAN ÇOK SERT REST: ’ASLA İZIN VERMIYORUM’   09:10   MERSIN’DE EĞITIMDE DEVRIM: 15 OKUMA SALONU GENÇLERIN KADERINI DEĞIŞTIRIYOR!   16:44   72 ILIN CHP İL BAŞKANLıĞı’NDAN ORTAK AÇıKLAMA: SEÇILMIŞ GENEL BAŞKANıMıZ ÖZEL, CUMHURBAŞKANı ADAYıMıZ ISE İMAMOĞLU’DUR   16:12   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: “ÖNÜMÜZDE DURAN, BU MILLETIN AYAKLARıNıN ALTıNDA KALıR”   16:08   İMAMOĞLU’NDAN JANDARMAYA TEPKI: "MERDIVENDEN AŞAĞı DÜŞECEKTIM, BENI KIM ITTI AZ ÖNCE?"   15:36   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "ESKIMIŞ, KÖHNEMIŞ, YOZLAŞMıŞ BU ÇIRKIN ZIHNIYETI GERIDE BıRAKTıK"   15:34   31 HUKUKÇU, TEK SES: TEDBIR KARARı ENGEL DEĞIL, KURULTAYA GITMEK HUKUKI ZORUNLULUK   15:32   ÖZEL’IN CHP GRUP TOPLANTıSı KONUŞMASı: "BURASı SEÇILMIŞLERIN YERIDIR"   13:31   KıLıÇDAROĞLU MYK’Yı TOPLUYOR   13:30   ÖZGÜR ÖZEL, TBMM ÖNÜNDEKI PARTILILERE SESLENDI: AK PARTI’NIN YARGı KOLLARıNıN GIRIŞIMIYLE YAPıLMAK ISTENEN DARBEYI PÜSKÜRTTÜNÜZ  
 
     
   

CHP`Lİ GENÇLER İZMİR`DE EMEKLİ CUMHURBAŞKANI SARAYI`NA SEMBOLİK TEMEL ATMA TÖRENİ DÜZENLEDİ: “KENDİSİ ARTIK ÇOK YORULDU. ASLA ALAMADIĞI İZMİR`DE EMEKLİLİĞİN TADINI ÇIKARACAK”


CHP İzmir İl Gençlik Kolları, Kadifekale Mahallesi`nde “Emekli Cumhurbaşkanı Sarayı” için “temel atma töreni” düzenledi. CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik, “Tam 44 gün sonra çiçeği burnunda emekli cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye`nin rahat etmesi için ve kendisinin de sağlıklı bir yaşam sürmesi için emekliliğe koşacak. Kendisi artık çok yoruldu hem kendisine hem de ülkemize yapacağı en büyük hizmet emekliliğe ayrılması olacaktır. Bundan sonra dünyalar tatlısı torunlarıyla beraber vakit geçirecek ve her zaman hayalini kurduğu ama asla alamadığı İzmir`de emekliliğin tadını çıkaracaktır” dedi.

 

Tarih : 1 Nisan 2023 Cumartesi 11:07   Okunma : 757

KERİM UĞUR

CHP İzmir İl Gençlik Kolları, Kadifekale Mahallesi`nde “Emekli Cumhurbaşkanı Sarayı” için “temel atma töreni” düzenledi. CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik, “Tam 44 gün sonra çiçeği burnunda emekli cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye`nin rahat etmesi için ve kendisinin de sağlıklı bir yaşam sürmesi için emekliliğe koşacak. Kendisi artık çok yoruldu hem kendisine hem de ülkemize yapacağı en büyük hizmet emekliliğe ayrılması olacaktır. Bundan sonra dünyalar tatlısı torunlarıyla beraber vakit geçirecek ve her zaman hayalini kurduğu ama asla alamadığı İzmir`de emekliliğin tadını çıkaracaktır” dedi.

CHP İzmir İl Gençlik Kolları, Konak ilçesine bağlı Kadifekale Mahallesi`nde; “Emekli Cumhurbaşkanı Sarayı” için sembolik “temel atma töreni” düzenledi. “Törene”, CHP Gençlik Kolları genel Başkanı Gençosman Killik ve CHP Gençlik Kolları yöneticileri ile CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Kotan katıldı. Killik, “törende” yaptığı konuşmada; şunları söyledi.

“RECEP TAYYİP ERDOĞAN`IN EMEKLİLİĞİ İSTEĞE BAĞLI DEĞİL BİR ZORUNLULUKTUR”

“Biliyorsunuz ülkemiz tarihinin en önemli seçimlerinden birine doğru gidiyor. 14 Mayıs günü Türkiye büyük değişimlere tanık olacak. Yurttaşlarımız o akşam 13. Cumhurbaşkanı`nı büyük bir sevinçle selamlarken bir yanda da bir başka kişiyi emekli edecek. Evet, evet. Hepimizin aklına gelen aynı kişi. Şu an gözlerinizdeki parıltıdan doğru kişiyi anlayabiliyorum. Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 44 yıl sonra emekli oluyor. Bu emeklilik isteğe bağlı değildir, artık bir zorunluluktur. Çünkü her geçen görüyoruz ki yapılan hatalar yurttaşların canına, malına ve tüm temel haklarına mal oluyor.

“BU ACELENİN SEBEBİ NE?”

6 Şubat sabahında yaşadığımız büyük felaket ve devamı bu hatanın sonucudur. Deprem kendi başına bir felaket değildir. Depremi felakete çeviren alınmayan önlemler, hazır olmayan hükümet ve iş bilmez yöneticilerdir. Depremden sonra askerlerin derhal sahaya gönderilmemesi, AFAD`ın organize olamamasıdır. Soruyorum sizlere Kızılay`ın çadır satmasından başındaki pişkin zatın istifa etmemesinden daha büyük bir felaket var mıdır? Halka depremin siyaseti olmaz diyen Cumhurbaşkanımız sadece yaklaşan seçimlere reklam edebilmek için her gün bir kanalda açılış ve temel atma töreni yapıyor. Bilim adamları yapmayın derken artçı depremler devam ederken toprak daha yerine oturmamışken bu acelenin sebebi nedir? İmar affından hiç mi ders almadınız hala bilime neden sırtınızı dönüyorsunuz patronların ihale alması sizin için bu kadar önemli mi iktidara geldiğimizde o konutlarınızı da biz inşa edeceğiz. Ama inşa ederken önceliğimiz vatandaşın canı ve güvenliği olacak. Sadece rant amaçlı binalar dikmeyeceğiz onları güvenli ve sağlıklı konutlarda yaşatacağız

“EŞİ BENZERİ OLMAYAN TEMELLER ATIYORLAR”

Hükümeti tebrik ediyoruz, eşi benzeri olmayan temeller atıyorlar. Örneğin bir hastane temeli attılar geçtiğimiz haftalarda temelin büyüklüğünden anlaşılıyor ki bu hastanenin boyutu 5 metrekare. Böyle bir hastaneyi her yerde bulamazsınız bu hastane akıllı temele sahip bir hastane. Siz yerini belirleyemiyorsunuz o şehir şehir Cumhurbaşkanı ile beraber geziyor en son bir yerde kalacak onu da merak ediyoruz.

“İZMİR, RECEP TAYYİP ERDOĞAN`IN HER ZAMAN HAYALLERİNİ SÜSLEDİĞİ AMA HİÇBİR ZAMAN ALAMADIĞI BİR YERDİR”

Neden İzmir`de bu temeli attıklarını da anlatan Killik şunları söyledi:

“Burada bugün emekli Cumhurbaşkanı sarayının temelini atıyoruz.  Bilmiyorum bundan mutlu olacak mısınız ama Sayın Cumhurbaşkanımızı İzmir`de bu sarayda ağırlamayı umut ediyoruz. Tam 44 gün sonra çiçeği burnunda emekli cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye`nin rahat etmesi için ve kendisinin de sağlıklı bir yaşam sürmesi için emekliliğe koşacak. Kendisi artık çok yoruldu hem kendisine hem de ülkemize yapacağı en büyük hizmet emekliliğe ayrılması olacaktır. Bundan sonra dünyalar tatlısı torunlarıyla beraber vakit geçirecek ve her zaman hayalini kurduğu ama asla alamadığı İzmir`de emekliliğin tadını çıkaracaktır.  Peki biz bu sarayı yapmak için neden İzmir`i tercih ettik? Çünkü burası sayın Recep Tayyip Erdoğan`ın her zaman hayallerini süslediği ama hiçbir zaman alamadı ve alamadığı içinde burayı defalarca cezalandırmaya çalıştı. İzmir deprem riskini en yakından hisseden ama AK Parti belediyesi olmadığı için kentsel dönüşüm ve depreme hazırlık süreçlerinde her zaman engellenmiş bir şehir.

Düşündük ki Recep Tayyip Erdoğan emekliliğini burada geçirince engellemeler kalktığında İzmir Büyükşehir Belediyemizin rant odaklı olmayan insan odaklı olan, yerinde kentsel dönüşüm projelerini gözleriyle görür ve bundan mutluluk duyar. Kendisine inşa edeceğimiz cumhurbaşkanlığı sarayında en konforlu ve güvenli şekilde inşa edeceğiz. Sana söz Türkiye`miz yeniden baharlar gelecek ve sana söz Recep Tayyip Erdoğan iyi ki bu seçimi kaybettim ve emekli oldum diyeceksin.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA