26 Haziran 2026 Cuma

16:02   NATO, ANKARA ZIRVESI’NDE MILYARLARCA DOLARLıK YENI SAVUNMA SÖZLEŞMELERI AÇıKLAYACAK   15:46   ADANA’DA SUÇ ÖRGÜTLERINE YÖNELIK OPERASYONLARDA 79 KIŞI GÖZALTıNA ALıNDı   15:46   BAKAN MUSTAFA ÇIFTÇI: GEÇICI KORUMA KAPSAMıNDAKI YABANCıLARA ÇALıŞMA IZNI MUAFIYETI GETIRILDI   15:21   YıLDıRıM KAYA: "YUSUF TEKIN, HAYATLARı YARıM BıRAKıLAN ÖĞRENCILERDEN VE ÖĞRETMENLERDEN SıFıR ALMıŞTıR"   15:20   TBMM BAŞKANı KURTULMUŞ, EĞITIM ÖĞRETIM YıLıNıN SONA ERMESI DOLAYıSıYLA MESAJ YAYıMLADı   14:50   ÖZGÜR ÖZEL DIYARBAKıR’DA… CHP GRUP BAŞKANı ÖZEL: “GÜNE BIZE SELAM YOLLAYAN SELAHATTIN DEMIRTAŞ’ıN SELAMıYLA BAŞLADıK”   14:44   GÜRSEL TEKIN: GARIP DEDE CEMEVI’NDE YAŞANAN GÖRÜNTÜLERLE ILGILI 63 CHP ÜYESININ PARTI ÜYELIKLERI TEDBIREN ASKıYA ALıNMıŞTıR   13:49   NATO ZIRVESI ÖNCESI GÖZALTıNA ALıNAN 49 KIŞI DAHA ADLIYEYE SEVK EDILDI   13:47   MANSUR YAVAŞ’TAN AK PARTI’YE GEÇEN BAŞKANLARA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "BIZIM BIR KAYBıMıZ YOK"   10:31   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, TOPLU TAŞıMADA KLIMA DENETIMLERINI ARTTıRDı   10:30   MERSIN’DE 30 AĞUSTOS ZAFER KUPASı FıNDıKPıNARı-AYVAGEDIĞI FUTBOL TURNUVASı BAŞLADı   10:29   HATIMOĞULLARı’NDAN MERSIN MITINGINE DAVET: HERKESI BU BÜYÜK BULUŞMAYA BEKLIYORUM   16:50   MURAT EMIR’DEN NATO ZIRVESI’NDE AKREDITASYON UYGULAMASıNA ELEŞTIRI: "BU OHAL, BU SıKıYÖNETIM NEREYE KADAR SÜRECEK?"   16:48   CHP, SOSYAL MEDYA YASASı’NıN IPTALI ISTEMIYLE AYM’YE BAŞVURDU   16:44   DILEK İMAMOĞLU: ADALET IÇIN ARTıK KAYBEDILECEK BIR SAATIMIZ BILE YOK   16:42   NATO’DAN "AKREDITASYON" AÇıKLAMASı: "EV SAHIBI ÜLKENIN GÖRÜŞLERINE BAŞVURULUR"   16:40   İZMIR’DE SON 3 AYDA 5 BELEDIYE BAŞKANıNA OPERASYON YAPıLDı   15:25   MSB: ASTSUBAY KENAN ŞAHIN ŞEHIT OLDU   15:19   GAZETECI TEVFIK YENER YAŞAMıNı YITIRDI   15:16   CHP’LI VEKILLERDEN GÖZALTı TEPKISI: "FETULLAHÇıLARıN YAPMADıKLARıNı YAPıYORLAR"  
 
     
   

KILIÇDAROĞLU, ESKİ MİLLETVEKİLİ ÖMER NECATİ CENGİZ`İ ZİYARET ETTİ… CENGİZ: “BU HALKIN ÇOK ÇEKTİĞİ ACI VAR, SİZE ÇOK İHTİYACI VAR”


Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski Sosyal Demokrat Halkçı Parti (SHP) İstanbul Milletvekili Ömer Necati Cengiz ve ailesini ziyaret etti. Cengiz, Kılıçdaroğlu`na; “Lütfen kabul edin, sizi Cumhurbaşkanı olarak görüyorum… Çünkü, bu halkın çok çektiği acı var, size çok ihtiyacı var” dedi.

 

Tarih : 1 Nisan 2023 Cumartesi 22:15   Okunma : 767

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski Sosyal Demokrat Halkçı Parti (SHP) İstanbul Milletvekili Ömer Necati Cengiz ve ailesini ziyaret etti. Cengiz, Kılıçdaroğlu`na; “Lütfen kabul edin, sizi Cumhurbaşkanı olarak görüyorum… Çünkü, bu halkın çok çektiği acı var, size çok ihtiyacı var” dedi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski SHP İstanbul Milletvekili Ömer Necati Cengiz ve ailesini Üsküdar`daki evinde ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu`na ziyarette; CHP İstanbul İl Başkan Canan Kaftancıoğlu ve Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı eşlik etti.

Kılıçdaroğlu, Ömer Necati Cengiz`in eşine çiçek verdi ve Cengiz`in ailesinden biri Kılıçdaroğlu`na, “Üstün başarılar diliyorum Sayın Cumhurbaşkanım” dedi. Kılıçdaroğlu ise, “Çalışırsak olacak” yanıtını verdi. Ömer Necati Cengiz ise Kılıçdaroğlu`na, “Çok çalışıyorsunuz… Hakkını verecek” diye konuştu.

“BU HALKIN SİZE ÇOK İHTİYACI VAR”

Kendisine kolonya tutan ev sahibine, Ömer Necati Cengiz`e yönlendiren Kılıçdaroğlu, “Yok, kıdem esastır partide. Öyle şey olmaz” dedi.  Cengiz, Kılıçdaroğlu`na; “Lütfen kabul edin, sizi Cumhurbaşkanı olarak görüyorum” dedi. Cengiz`in ailesi ise, “İnşallah, Allah nasip edecek ona” diyerek temenni de bulundu. Cengiz sözlerine, “Çünkü, bu halkın çok çektiği acı var, size çok ihtiyacı var” diye devam etti.

Cengiz`in ailesinden biri ise Kılıçdaroğlu`na, “Mücadele ediyorsunuz, takdiri şayan hatta daha ötesi bence. Sizi candan kutluyorum” dedi. Kılıçdaroğlu da “Bizim işimiz mücadele etmek, günün 24 saati çalışmak” karşılığını verdi. Cengiz, “Bu kadar çabanın, bu kadar sözü, bu kadar halkı, vatanı benimsemiş bir lider karşınıza çıkıyor” diye konuştu.

Cengiz, Kılıçdaroğlu`na kol düğmesi hediye etti.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA