31 Ağustos 2026 Pazartesi

18:07   MERSIN’DE DAR GELIRLIYE ’HALK KART’ NEFESI: AĞUSTOS ÖDEMELERI HESAPLARA YATıRıLDı!   17:50   MEZITLI’DE BÖLGE SAKINLERI İSTEDI, BAŞKAN TUNCER DÜĞMEYE BASTı: AKDENIZ MAHALLESI’NE MÜJDELI HABER!   17:35   CEVDET SELVI ANKARA’DA TOPRAĞA VERILDI! CENAZE TÖRENINE ÖZGÜR ÖZEL VE SIYASILER KATıLDı   16:43   MERSIN’DE NEFES KESEN FINAL! 30 YıLLıK ÖZLEM BITTI, DEV RANDEVUNUN TARIHI BELLI OLDU   16:15   YARGıDA ADLI TATIL SONA ERDI: KRITIK DAVALAR VE DEV İDDIANAMELER İÇIN TAKVIM İŞLEMEYE BAŞLADı!   16:10   GÖRKEMLI VEDA: SIYASET DÜNYASı CEVDET SELVI İÇIN TBMM’DE BIR ARAYA GELDI   16:05   GÜLISTAN DOKU SORUŞTURMASıNDA FLAŞ GELIŞME: 3 ŞÜPHELI ADLIYEDE!   16:01   GEMI MÜHENDISLERI ODASı’NDAN ’GIRNE’ ÇıKıŞı: TÜM GERÇEKLER ŞEFFAFÇA AÇıKLANMALı   10:55   MERSIN’IN EĞITIM BILANÇOSU MECLIS’E TAŞıNDı: CHP’LI KıŞ’TAN BAKAN TEKIN’E 7 KRITIK SORU!   10:45   CHP’LI MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN BAKAN YUSUF TEKIN’E YÖK TEPKISI: ’BILIM İNSANı BRANŞıNA GÖRE AYRıLMAZ’   09:40   MERSIN BÜYÜKŞEHIR EV SAHIPLIĞINDE 16. PMOGENÇ YAZ KAMPı SONA ERDI: MÜFTÜ DERESI’NE DOĞA TEMELLI ÇÖZÜMLER   09:25   ÖZEL KURUMLARıN KAPıSıNDAN ÇEVIRDIĞI GÖRME ENGELLI NISA, MERSIN BÜYÜKŞEHIR’LE ÜNIVERSITELI OLDU!   20:47   CHP AKDENIZ İLÇE BAŞKANı SEMIH PALAMUT’TAN ÜRETICIYE NET MESAJ: ’TARıMSAL DESTEĞIN HER ZAMAN YANıNDAYıZ’   18:42   MERSIN’DE 30 AĞUSTOS COŞKUSU MINIK ELLERLE SAHNEDE: ÇOCUK KAMPÜSLERINDEN UNUTULMAZ ZAFER KUTLAMASı!   16:30   CHP AKDENIZ İLÇE BAŞKAN YARDıMCıSı ATAHAN KAYTAŞ: ’MILLETIMIZ ESARET ALTıNA ALıNAMAYACAĞıNı BÜTÜN DÜNYAYA İSPAT ETMIŞTIR’   16:11   ERCAN MUTLUAY’DAN 30 AĞUSTOS MESAJı: ’ZAFERIN MANTıĞı BAYRAĞı VE BAĞıMSıZLıĞı DAIM KıLMAKTıR’   15:30   MERSIN’IN YARıM ASıRLıK BASıN TARIHI DIJITALLEŞIYOR: TARSUS YENI SES ARŞIVI KORUMA ALTıNDA   15:07   CHP YENIŞEHIR İLÇE BAŞKAN YARDıMCıSı MUSTAFA KEKLIK: ’30 AĞUSTOS BIR HALKıN YENIDEN DOĞUŞUDUR’   12:30   CHP’LI KADIR ÖZCAN’DAN 30 AĞUSTOS MESAJı: ’CUMHURIYET VE BAĞıMSıZLıK EN ASLI GÖREVIMIZDIR’   12:15   GÜLNAR BILIM VE KÜLTÜRLE DÜNYAYA AÇıLıYOR! 9. ULUSLARARASı DEV ETKINLIK BAŞLADı  
 
     
   

İMAMOĞLU: “DEVLETİ KENDİLERİNİNMİŞ ZANNEDEN BİR AVUÇ İNSAN, YENİ HAYATLARINA ADIM ATACAK. ONLAR DA BU ÜLKEDEKİ HERKES GİBİ EŞİT VE İMTİYAZSIZ YAŞAMAYI ÖĞRENECEKLER”


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı`nın verdiği iftarın ardından; “Bu sebeple 15 Mayıs sabahına bu ülkede kimse kaybetmek duygusu ile uyanmayacak. Kimse seçim kazandığı için zafer yaşadığı hissine kapılmayacak. Hepimiz, milletin iradesinin tertemiz tecelli etmesinin huzuru ile yeni hayatlarımıza adım atacağız. Milletin iradesinin kendilerine ipotekli olduğu zehabına kapılmış, devleti kendilerininmiş zanneden bir avuç insan da yeni hayatlarına adım atacak. Onlar da bu ülkedeki herkes gibi eşit ve imtiyazsız yaşamayı öğrenecekler. Herhangi bir vatandaştan farksız olduklarını ne yazık ki unutmuşlardı. Bu millet onlara hatırlatacak” dedi.

 

Tarih : 1 Nisan 2023 Cumartesi 20:12   Okunma : 575

Haber: EDDA SÖNMEZ / Kamera: ADEM KARABAYIR

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı`nın verdiği iftarın ardından; “Bu sebeple 15 Mayıs sabahına bu ülkede kimse kaybetmek duygusu ile uyanmayacak. Kimse seçim kazandığı için zafer yaşadığı hissine kapılmayacak. Hepimiz, milletin iradesinin tertemiz tecelli etmesinin huzuru ile yeni hayatlarımıza adım atacağız. Milletin iradesinin kendilerine ipotekli olduğu zehabına kapılmış, devleti kendilerininmiş zanneden bir avuç insan da yeni hayatlarına adım atacak. Onlar da bu ülkedeki herkes gibi eşit ve imtiyazsız yaşamayı öğrenecekler. Herhangi bir vatandaştan farksız olduklarını ne yazık ki unutmuşlardı. Bu millet onlara hatırlatacak” dedi.

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı`nın ev sahipliğinde Yenikapı`da düzenlenen iftara, Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Millet İttifakı bileşeni partilerin İstanbul İl Başkanları katıldı.

İmamoğlu, şunları söyledi:

“Allah hepimize mevki ve makamları yükseldikçe, tevazusu artan insanlarla birlikte yol yürümeyi nasip etsin. Ben bu bakımdan kendimi çok şanslı hissediyorum. Millet İttifakı`nın değerli liderleri ile birlikte iyilik ve erdem dolu bir yolculuğa çıkmanın yoğun huzurunu yaşıyorum. Bu yolun sonunda milletin hakkını, millete teslim etmekten öte başka bir hedef yoktur. Bu yolun sonunda bütün farklılıklarımız ile birlikte, hep beraber kardeşçe yaşamaktan başka bir gaye yoktur. Millet İttifakı bu ülkede yeni bir siyaset anlayışını hakim kılmak için yoğun bir uğraş veriyor. Bizler milletin sandıktan çıkan iradesini, bir zafer ya da yenilgi gibi görmeyen, böyle görülmesine izin vermeyen bir siyasi anlayışa sahibiz. Bu sebeple 15 Mayıs sabahına bu ülkede kimse kaybetmek duygusu ile uyanmayacak. Kimse seçim kazandığı için zafer yaşadığı hissine kapılmayacak. Hepimiz, milletin iradesinin tertemiz tecelli etmesinin huzuru ile yeni hayatlarımıza adım atacağız.

Milletin iradesinin kendilerine ipotekli olduğu zehabına kapılmış, devleti kendilerininmiş zanneden bir avuç insan da yeni hayatlarına adım atacak. Onlar da bu ülkedeki herkes gibi eşit ve imtiyazsız yaşamayı öğrenecekler. Herhangi bir vatandaştan farksız olduklarını ne yazık ki unutmuşlardı. Bu millet onlara hatırlatacak.

Bu ülke artık 86 milyon vatandaşın aklı ile yüreği ile vicdanı ile yönetilecek. Bu ülkede insan olmaktan daha büyük bir mevki, özgür ve onurlu bir vatandaş olmaktan daha güçlü bir makam olmayacak.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA