27 Ağustos 2025 Çarşamba

16:11   ULUSLARARASı AF ÖRGÜTÜ: “İSRAIL’IN, GÜNEY LÜBNAN’DAKI TAHRIBATı SAVAŞ SUÇU NITELIĞINDE”   16:08   MEMUR ZAMMıNDA DÜĞÜM: ORANLAR BELLI OLDU, KRIZ ÇıKTı   14:56   İSRAIL’IN GAZZE HASTANESI’NE SALDıRıSıNA DÜNYADAN TEPKI   14:52   MÜCAHIT BIRINCI’NIN IFADESININ ALıNMASı IÇIN İSTANBUL EMNIYET MÜDÜRLÜĞÜ’NE MÜZEKKERE YAZıLDı   14:51   TRUMP, FED YÖNETICISI LISA COOK’U GÖREVDEN ALDı   11:48   MEZITLI BELEDIYESI’NDEN ÜNIVERSITE ÖĞRENCILERINE MÜJDE   10:45   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN GENÇLERE TAM DESTEK: YENI EĞITIM DÖNEMINDE HIZMETLER ZIRVEYE TAŞıYOR   10:33   AKDENIZ’DE RISK YARATAN METRUK YAPıLARLA MÜCADELE SÜRÜYOR   10:22   TARIHE SAYGı, UMUDA YÜRÜYÜŞ: ÖZGÜR ÖZEL, KOCATEPE’DE GÜN DOĞUMUNU SELAMLADı   10:03   MESKİ’DEN HARFILLI’YE HAYAT VEREN YATıRıM: KESINTISIZ İÇME SUYU ARTıK MÜMKÜN   16:36   CHP GRUP BAŞKANVEKILI ALI MAHIR BAŞARıR: "YARGıDA SUSURLUK VAKASı ORTAYA ÇıKMıŞTıR"   16:33   İYİ PARTI’DE KURULTAY SÜRECI BAŞLıYOR...   15:06   SON DAKİKA! CHP’LI GÖLE BELEDIYE BAŞKANı BUDAK, PARTISINDEN ISTIFA ETTI   13:12   TOROSLAR’DA YOL ATAĞı SÜRÜYOR   13:03   EKREM İMAMOĞLU’NDAN "KUR KORUMALı MEVDUAT" YORUMU   13:01   MERHUM FERDI ZEYREK’IN KıZı NEHIR ZEYREK, YEDITEPE ÜNIVERSITESI MIMARLıK FAKÜLTESI’NI KAZANDı   12:58   DıŞIŞLERI BAKANı FIDAN: “İSRAIL EĞER DURDURULAMAZSA ORTA DOĞU VE ÖTESINDE ÇOK BÜYÜK SORUNLARı BERABERINDE GETIRECEKTIR”   11:17   VERIMLI TOPRAK, GÜÇLÜ ÜRETIM: MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN TARıMA BILIMSEL DESTEK   20:35   SEÇER’DEN SILIVRI ZIYARETI: “BELEDIYE BAŞKANLARıMıZ MAHKEME KARŞıSıNA ÇıKMALı, ŞEHIRLERINE DÖNMELI”   18:55   TARSUS BELEDIYESI’NDEN KıRSALA STRATEJIK DOKUNUŞ: KOÇÖMERLI’DE 10 KILOMETRELIK ÜRETIM YOLU YENILENDI  
 
     
   

KONAK, 11 ÜLKEDEN GELEN GENÇLERİ AĞIRLADI… BAŞKAN BATUR: “DAHA YAŞANABİLİR BİR DÜNYA KURMAK İÇİN HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMALI”


11 ülkeden İzmir`e gelen gençlerle buluşan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, “Daha yaşanabilir bir dünya kurmak için herkes elini taşın altına koymalı. Küresel iklim değişikliği ve doğal afetlerle sarsılan dünyamıza sahip çıkmak bugün hepimizin görevi. Bu yolda gençlerimizle birlikte çalışarak, birlikte projeler üreterek daha hızlı yol alacağımıza inanıyor, gençlerimize güveniyoruz” dedi. 

 

Tarih : 12 Mayıs 2023 Cuma 10:58   Okunma : 407

11 ülkeden İzmir`e gelen gençlerle buluşan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, “Daha yaşanabilir bir dünya kurmak için herkes elini taşın altına koymalı. Küresel iklim değişikliği ve doğal afetlerle sarsılan dünyamıza sahip çıkmak bugün hepimizin görevi. Bu yolda gençlerimizle birlikte çalışarak, birlikte projeler üreterek daha hızlı yol alacağımıza inanıyor, gençlerimize güveniyoruz” dedi. 

Başkan Batur, 11 ülkeden İzmir`e gelen üniversite öğrencilerini ağırladı. Batur, Erasmus Hareketliliği Karma Yoğun Programlar Projesi kapsamında, Yaşar Üniversitesi`nin davetlisi olarak İzmir`e gelen gençlerle Basmane Semt Merkezi`nde buluştu. 

Gençleri Konak`ta ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduklarını söyleyen Başkan Batur, Konak Belediyesi`nin yaptığı çalışmalar ve yürüttüğü projelerle her zaman kadın, çocuk, genç ve dezavantajlı grupların yanında olduğunu vurguladı. Daha yaşanabilir bir dünya kurmak için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini belirten Batur, şöyle konuştu:

“Küresel iklim değişikliği ve doğal afetlerle sarsılan dünyamıza sahip çıkmak bugün hepimizin görevi. Sadece ülkemize, şehrimize, ilçemize değil, dünyaya sahip çıkmak, daha yaşanılır bir dünya için hep birlikte çalışmak öncelikli görevimiz, sorumluluğumuz olmalı. Bu yolda gençlerimizle birlikte çalışarak, birlikte projeler üreterek daha hızlı yol alacağımıza inanıyor, gençlerimize güveniyoruz.

İklim değişikliği, tüm insanlığın dünyanın kaynaklarını sınırsızca tüketmesinden, tek evi olan bu gezegeni sorumsuzca kirletmesinden kaynaklanıyor. Sonuçlarını da tüm insanlık olarak birlikte yaşıyoruz, hepimiz zarar görüyoruz. Bugün çocuklarımıza, gençlerimize, gelecek nesillere daha iyi, daha temiz, daha güzel bir dünya bırakmak için de hep birlikte çalışmalıyız. Konak`ta bu nedenle doğanın ve çevrenin korunmasına yönelik çalışmalarımıza büyük önem veriyoruz. İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğümüzü bu nedenle kurduk.” 

İlçe yönetiminde gençlerin de söz sahibi olması hedefiyle Gençlik Meclisi kurduklarını anımsatan Batur, Konak`ta bir Gençlik Kurultayı düzenlediklerini kaydetti. Batur, “Gençlerin görüşleri, geleceğe yönelik beklentileri, umutları bizim için çok önemli. Onların önerilerini, bize getirdikleri projeleri her zaman dikkate alıyoruz” diye konuştu.

Liderliğini gençlerin yaptığı sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte gençlere yönelik projelere imza attıklarını, AB ülkeleriyle ortak çalışmalar yaptıklarını belirten Batur, hizmete aldıkları Konak Gençlik Destek Merkezi`nde gençleri madde bağımlılığından uzak tutmak için çalıştıklarını aktardı. 

Batur, Konak`ta İklim Merkezi kuracaklarını ve İklim Zirvesi düzenleyeceklerini açıkladı. 

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA