18 Şubat 2026 Çarşamba

10:40   CHP’LI GÜLCAN KıŞ’TAN BAKANLıĞA ‘KIRA KRIZI’ TEPKISI: “173 MILYON TL CEZA KESIP ‘SORUN YOK’ DIYEMEZSINIZ”   09:50   MEZITLI BELEDIYESI’NDEN RAMAZAN HAMLESI: KENT LOKANTASı İFTARDA DA AÇıK   09:30   BAŞKAN V. ŞENER’DEN RAMAZAN AYı MESAJı   22:48   TOROSLAR BELEDIYESI RAMAZAN ÖNCESI GıDA SEFERBERLIĞI BAŞLATTı   22:47   ÜNIVERSITELERDE SABıR TAŞTı: İDARI PERSONELDEN YÖK’E NET MESAJ   22:46   ASLAN AVRUPA’Yı İNLETTI! GALATASARAY, JUVENTUS’U 5 GOLLE DAĞıTTı   22:34   MEZITLI’DE RAMAZAN SEFERBERLIĞI: CAMILER BAŞTAN SONA TEMIZLENDI   22:20   MERSIN’DE KARDEŞLIK EZGILERI YÜKSELIYOR: MERSIN DEVLET OPERA VE BALESI’NDEN “AZERBAYCAN GECESI”   16:45   TOROSLAR’DA KARLA MÜCADELE: BELEDIYE 7/24 SAHADA, YOLLAR AÇıLıYOR!   16:04   “MESKİ’DEN DEĞIRMENDERE’YE ÇIFTE YATıRıM: ALTYAPı VE ÜSTYAPı YENILENDI”   15:08   MINGUZZI AILESININ ADALET ÇıĞLıĞı... ANNE YASEMIN MINGUZZI’DEN ADALET BAKANı TUNÇ’A: HAKKıMı HELAL ETMIYORUM   15:07   AHMET ÖZER’E “KENT UZLAŞıSı” DAVASıNDAN 6 YıL 3 AY HAPIS CEZASı VERILDI   15:06   CHP’NIN TBMM’DEKI "TABUTLU" EYLEMI... VELI AĞBABA: "RAHATSıZ OLDUKLARı TABUT DEĞIL, YÜZSÜZLÜKLERI, EMEKLIYE REVA GÖRDÜKLERI AÇLıK, YOKSULLUK"   15:04   CHP’NIN YALOVA MITINGI YARıN... EMEKLI VATANDAŞ: “TAYYIP BABA, EMEKLIYE BIR BAK. SEÇIM GÜNÜ GELECEK, SEÇIME GIRECEKSIN. ALLAH BÜYÜKTÜR”   15:03   İZMIR’DE CUMHURIYETÇI AVUKATLAR GRUBU’NDAN ’BAYRAK’ TEPKISI: TÜRK BAYRAĞı BU MILLETIN ORTAK ONURUDUR   10:34   “AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN ŞEFKAT ELI: 1.181 HANEYE TEMIZLIK, 162 KADıNA BAKıM”   10:15   MERSIN’DE KıRSAL ÜRETIME GÜNEŞ ENERJISI DESTEĞI: 1.160 ÜRETICIYE IŞıK OLDU   10:02   “TORBA YASAYA İSYAN: EMEKLIYE SADAKA, VARLıK FONU’NA SıNıRSıZ YETKI”   17:38   TOROSLAR’DA BEBEKLERE HAYATA GÜVENLI BAŞLANGıÇ: “YENI DOĞAN ÇANTASı” PROJESI   16:50   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DE HÜZÜN: ŞADIYE KARABUDAK’A VEDA  
 
     
   

DEVLET BAHÇELİ: "TÜRKİYE`YE YÖN VEREMEZLER, TÜRKİYE`Yİ SÖMÜRGE ÜLKESİ HALİNE GETİREMEZLER"


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Karaman`da yurttaşlara seslenirken, "İngiliz The Economist dergisi, `Erdoğan gitmeli` diyormuş. Bu haçlı zihniyetine kimin gideceğini, nasıl gideceğini, gittiğinde nasıl hesap vereceğini 14 Mayıs`ta gösterecek olan büyük Türk milletidir. Türkiye`ye yön veremezler, Türkiye`yi sömürge ülkesi haline getiremezler. Alayı gelsin, hepsi toplanıp karşımıza dikilsin şayet boyun eğersek, bir adım geri atarsak namerdiz" dedi. 

 

Tarih : 12 Mayıs 2023 Cuma 16:19   Okunma : 292

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Karaman`da yurttaşlara seslenirken, "İngiliz The Economist dergisi, `Erdoğan gitmeli` diyormuş. Bu haçlı zihniyetine kimin gideceğini, nasıl gideceğini, gittiğinde nasıl hesap vereceğini 14 Mayıs`ta gösterecek olan büyük Türk milletidir. Türkiye`ye yön veremezler, Türkiye`yi sömürge ülkesi haline getiremezler. Alayı gelsin, hepsi toplanıp karşımıza dikilsin şayet boyun eğersek, bir adım geri atarsak namerdiz" dedi. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 14 Mayıs seçim çalışmaları kapsamında bugün Karaman`da miting düzenledi. Bahçeli şunları söyledi:

"ARZULADIKLARI BÖLÜNME VE İÇ KARIŞIKLIKTIR"

"Karaman, dünyayı Türkçe okuyuşumuzun karar ve kavşak noktasıdır. Dil bir medeniyettir, dil bir kültürdür, dil yaşayan bir varlıktır. İnanıyorum ki Karaman, 31 Mart 2019 tarihinde olduğu gibi 14 Mayıs 2023 Pazar günü de Türkçe duruş gösterecektir. Karaman 14 Mayıs`ta mazluma ümit, zalime korku salacaktır. İki gün sonra hem 13. Cumhurbaşkanı`nı seçeceğiz, hem de 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimini yapacağız. Vakit yaklaştıkça zillet ittifakının ve bu ittifakın yanında, yöresinde konuşlanan mihrakların ileri düzeyde korkuya kapıldıklarını, provokasyonlardan medet umduklarını, çok tehlikeli hamleler yaptıklarını görüyoruz. Bunlar, yalnızca Türkiye`nin aleyhinde değil, sandık ve demokrasinin de karşısındadır. Aradıkları, kavga ve kutuplaşmadır. Arzuladıkları, bölünme ve iç karışıklıktır. Ancak zillet ittifakının aradığı menfur fırsatı Karaman asla vermeyecektir.

"TÜRKİYE`YE YÖN VEREMEZLER, TÜRKİYE`Yİ SÖMÜRGE ÜLKESİ HALİNE GETİREMEZLER"

Analarımızı ağlatanlar, ağıtlar yakmasına neden olan caniler, bugün CHP`yle iş birliği halindedir. Yavrularımızı yetim bırakan katiller, İYİ Parti ile emel ve hedef birliği içindedir. PKK, Kılıçdaroğlu`na aleni destektir. FETÖ, Kılıçdaroğlu`na siper olmuştur. Küresel medya, Kılıçdaroğlu ve zillet ittifakının propagandası ile nifak saçmaktadır. Küresel emperyalizm, Kılıçdaroğlu`nun akıl, vicdan ve iradesine ipotek koymuştur. İngiliz The Economist dergisi, `Erdoğan gitmeli` diyormuş. Bu haçlı zihniyetine kimin gideceğini, nasıl gideceğini, gittiğinde nasıl hesap vereceğini 14 Mayıs`ta gösterecek olan büyük Türk milletidir. Türkiye`ye yön veremezler, Türkiye`yi sömürge ülkesi haline getiremezler. Alayı gelsin, hepsi toplanıp karşımıza dikilsin şayet boyun eğersek, bir adım geri atarsak namerdiz.

"YEDİ DÜVELİN BİLEĞİNİ SANDIKTA BÜKMEK İÇİN TEK YÜREK OLMAK ÜZEREYİZ"

Çıkar ortakları, küresel sermaye çeteleri, terör örgütleri, Türkiye düşmanları, tefeciler, faiz bağımlısı bankerler, karanlık lobiler, İslam karşıtları, alayı birden Türkiye`nin önüne geçmiş durumdalar. Dünyada 2023 yılının en önemli seçiminin Türkiye`de olacağını ağız birliği halinde iddia ediyorlar. Çünkü 100. yıl dönümünü karşıladığımız Cumhuriyet`ten intikam almak istiyorlar. Milli Mücadele`nin ve 15 Temmuz`un rövanşını almak için kudurmuş gibi provokasyon yapıyorlar, algı operasyonlarına, sosyal medya saldırılarına, FETÖ kumpaslarına hız veriyorlar. İstedikleri kukla gibi oynatılan, kukla gibi güdülen, her şeyiyle kontrol edilen, denetim altında tutulan, taviz ve teslimiyet döngüsüne girmeye hazır bir cumhurbaşkanıdır. Bu nedenle Türk ve İslam husumetinin umudu Kılıçdaroğlu`dur. Sözde Kürdistan projesinin figüranı Kılıçdaroğlu`dur, Güney sınırlarımız boyunca açılmak istenen terör koridorunun taşeronu Kılıçdaroğlu`dur. Nitekim Kılıçdaroğlu ve zillet ittifakı milli güvenlik sorunudur. Bunlar, cumhuriyeti yıkmak için zalimlerden ihale almışlardır. Kılıçdaroğlu`nun geleceğe ışık tutan tek bir projesi yoktur. İYİ Parti Başkanı`nın dedikodudan başka yaptığı bir şey yoktur. Eline süpürge alıp miting alanlarında şov yapmaktadır. Milletin kimi ve kimleri süpüreceğini de göremez haldedir. PKK`ya ve HDP`ye sözcülük yapacak kadar küçülmüştür. Zillet ittifakının miadı dolmuş, zillet ittifakının Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem`den başka söylediği ve söyleyeceği bir şey olmamıştır. Onların hain ve hasmane destekçileri varsa bizim kahraman Karamanımız, dünya üzerinde parlayan kocaman bir ülkemiz vardır. Ne yaparlarsa yapsınlar, hangi tuzağı kurarlarsa kursunlar korkakların, korkulukların, kokuşmuşların üzerine üzerine yürüyoruz. Yedi düvelin bileğini sandıkta bükmek için tek yürek olmak üzereyiz.

"TÜRK TİPİ BAŞKANLIK BAŞKANLIK MODELİNİ KURUMSALLAŞTIRACAK YENİ BİR ANAYASA..."
Türkiye zillete düşmeyecek, zillete yenilmeyecek, ziyan edilmeyecektir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi`nin tam manasıyla yerleştirilmesi için yapılan uyum düzenlemelerine ilave olarak başta Türk Tipi Başkanlık modelini kurumsallaştırılacak yeni bir Anayasa olmak üzere gereken tüm hukuki, idari ve siyasi altyapıyı tesis ve temin edeceğiz. 15 Temmuz benzeri bir ihanetin tekrar yaşanmaması için gereken siyasi, sosyal, idari ve ekonomik önlemleri kararlılıkla alacağız."

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA