2 Mayıs 2025 Cuma

23:57   CHP`NIN KONYA MITINGI ÖNCESI TANıTıM ARACıNıN GEÇIŞI SıRASıNDA HAVAYA ATEŞ AÇıLMASıYLA ILGILI IKI KIŞI GÖZALTıNA ALıNDı   23:33   CHP`LI MURAT ÇAN: İKTIDAR STAJ VE ÇıRAKLıK MAĞDURLARıNA BIR AYRıMCıLıK YAPTı VE ONLARı GÖRMEZDEN GELDI   23:32   GÖKAN ZEYBEK: RANT PROJESI, KANAL İSTANBUL PROPAGANDASıNıN EN BAŞAT SAVUNUCULARıNDAN BIRI TRT`DIR   23:27   ALI BABACAN: TRT MILLETIN VARLıĞıDıR, ADIL BIR YAYıNCıLıK POLITIKASı IZLEMEK ZORUNDADıR. HAKKıMı HELAL ETMIYORUM   22:27   CHP`NIN KONYA MITINGI ÇALıŞMASıNA SILAHLı SALDıRı... ERHAN ADEM: KURŞUNLA SUSTURAMAYACAKSıNıZ   22:26   MERSIN`DE 1 MAYıS KUTLAMASıNDA `BOZKURT IŞARETI` KAVGAYA NEDEN OLDU   21:51   CHP`LI İNAN AKGÜN ALP, TAKSIM MEYDANı YASAĞıNı TBMM GÜNDEMINE TAŞıDı   21:41   23 NISAN`DA CHP`NIN OTOBÜSÜNÜ KULLANAN ŞOFÖRE ADLI KONTROL... GÖKAN ZEYBEK, "İKTIDARıN TAMAMEN ŞIRAZESI KAYMıŞTıR"   20:58   ÖZGÜR ÖZEL:  TRT MILLETINDIR. O EKRANı MILLETE KAPATıP YALANLARA VE IFTIRALARA AÇANLARı BIR GÜN HATıRLANMAK ÜZERE MILLETIMIZE HAVALE EDIYORUM   20:57   CHP`NIN OTOBÜS ŞOFÖRÜ GÖKHAN GÜLYURT ADLI KONTROL ŞARTıYLA SERBEST BıRAKıLDı   20:08   CHP`LI BULUT: GENEL MERKEZIMIZIN EMEKTAR OTOBÜS ŞOFÖRÜ GÖKHAN KARDEŞIMIZI TUTUKLAMA TALEBIYLE MAHKEMEYE SEVK ETMIŞLER. BIRAZ INSAF, BIRAZ AKıL, BIRAZ VICDAN   20:01   ALI YERLIKAYA: 1 MAYıS ETKINLIKLERI KAPSAMıNDA 409 KIŞI GÖZALTıNA ALıNDı   19:58   İSTANBUL PLANLAMA AJANSı: İSTANBULLULARıN %77,2`SI KANAL İSTANBUL PROJESI`NI DESTEKLEMIYOR   19:56   DMM`DEN IKI BAKANıN `KANAL İSTANBUL` SÖZLERINE ILIŞKIN AÇıKLAMA: AÇıKLAMALARıN BIRBIRI ILE ÇELIŞTIĞI YÖNÜNDEKI IDDIALAR MANIPÜLASYONDUR   19:16   YOZGAT`TA KADıN CINAYETI… DAMADı TARAFıNDAN BıÇAKLANAN KADıN TOPRAĞA VERILDI   19:02   EV HAPSI NEDENIYLE 1 MAYıS KUTLAMALARıNA KATıLAMAYAN BİRTEK-SEN GENEL BAŞKANı TÜRKMEN: ANNEMI DE MEYDANLARA DÜŞÜRDÜNÜZ YA, ARTıK SIZ DÜŞÜNÜN     18:49   ÖZGÜR ÖZEL, SILIVRI`DE EKREM İMAMOĞLU`NU ZIYARET ETTI   18:49   ÖZGÜR ÖZEL, SILIVRI`DE EKREM İMAMOĞLU`NU ZIYARET ETTI   18:40   İSTANBUL BAROSU: 1 MAYıS GÖZALTıLARı HUKUKA AYKıRıDıR, MESLEKTAŞLARıMıZ DERHAL SERBEST BıRAKıLMALıDıR     13:37   PATLAMAYA HAZıR SOSYAL BOMBA: BUZDAĞıNıN GÖRÜNEN KıSMıNDAKI 2,8 MILYON IŞSIZIN ALTıNDA 11 MILYON 730 BIN KIŞILIK SESSIZ GERÇEK IŞSIZLER ORDUSU BEKLIYOR  
 
     
   

DEVLET BAHÇELİ: "TÜRKİYE`YE YÖN VEREMEZLER, TÜRKİYE`Yİ SÖMÜRGE ÜLKESİ HALİNE GETİREMEZLER"


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Karaman`da yurttaşlara seslenirken, "İngiliz The Economist dergisi, `Erdoğan gitmeli` diyormuş. Bu haçlı zihniyetine kimin gideceğini, nasıl gideceğini, gittiğinde nasıl hesap vereceğini 14 Mayıs`ta gösterecek olan büyük Türk milletidir. Türkiye`ye yön veremezler, Türkiye`yi sömürge ülkesi haline getiremezler. Alayı gelsin, hepsi toplanıp karşımıza dikilsin şayet boyun eğersek, bir adım geri atarsak namerdiz" dedi. 

 

Tarih : 12 Mayıs 2023 Cuma 16:19   Okunma : 225

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Karaman`da yurttaşlara seslenirken, "İngiliz The Economist dergisi, `Erdoğan gitmeli` diyormuş. Bu haçlı zihniyetine kimin gideceğini, nasıl gideceğini, gittiğinde nasıl hesap vereceğini 14 Mayıs`ta gösterecek olan büyük Türk milletidir. Türkiye`ye yön veremezler, Türkiye`yi sömürge ülkesi haline getiremezler. Alayı gelsin, hepsi toplanıp karşımıza dikilsin şayet boyun eğersek, bir adım geri atarsak namerdiz" dedi. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 14 Mayıs seçim çalışmaları kapsamında bugün Karaman`da miting düzenledi. Bahçeli şunları söyledi:

"ARZULADIKLARI BÖLÜNME VE İÇ KARIŞIKLIKTIR"

"Karaman, dünyayı Türkçe okuyuşumuzun karar ve kavşak noktasıdır. Dil bir medeniyettir, dil bir kültürdür, dil yaşayan bir varlıktır. İnanıyorum ki Karaman, 31 Mart 2019 tarihinde olduğu gibi 14 Mayıs 2023 Pazar günü de Türkçe duruş gösterecektir. Karaman 14 Mayıs`ta mazluma ümit, zalime korku salacaktır. İki gün sonra hem 13. Cumhurbaşkanı`nı seçeceğiz, hem de 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimini yapacağız. Vakit yaklaştıkça zillet ittifakının ve bu ittifakın yanında, yöresinde konuşlanan mihrakların ileri düzeyde korkuya kapıldıklarını, provokasyonlardan medet umduklarını, çok tehlikeli hamleler yaptıklarını görüyoruz. Bunlar, yalnızca Türkiye`nin aleyhinde değil, sandık ve demokrasinin de karşısındadır. Aradıkları, kavga ve kutuplaşmadır. Arzuladıkları, bölünme ve iç karışıklıktır. Ancak zillet ittifakının aradığı menfur fırsatı Karaman asla vermeyecektir.

"TÜRKİYE`YE YÖN VEREMEZLER, TÜRKİYE`Yİ SÖMÜRGE ÜLKESİ HALİNE GETİREMEZLER"

Analarımızı ağlatanlar, ağıtlar yakmasına neden olan caniler, bugün CHP`yle iş birliği halindedir. Yavrularımızı yetim bırakan katiller, İYİ Parti ile emel ve hedef birliği içindedir. PKK, Kılıçdaroğlu`na aleni destektir. FETÖ, Kılıçdaroğlu`na siper olmuştur. Küresel medya, Kılıçdaroğlu ve zillet ittifakının propagandası ile nifak saçmaktadır. Küresel emperyalizm, Kılıçdaroğlu`nun akıl, vicdan ve iradesine ipotek koymuştur. İngiliz The Economist dergisi, `Erdoğan gitmeli` diyormuş. Bu haçlı zihniyetine kimin gideceğini, nasıl gideceğini, gittiğinde nasıl hesap vereceğini 14 Mayıs`ta gösterecek olan büyük Türk milletidir. Türkiye`ye yön veremezler, Türkiye`yi sömürge ülkesi haline getiremezler. Alayı gelsin, hepsi toplanıp karşımıza dikilsin şayet boyun eğersek, bir adım geri atarsak namerdiz.

"YEDİ DÜVELİN BİLEĞİNİ SANDIKTA BÜKMEK İÇİN TEK YÜREK OLMAK ÜZEREYİZ"

Çıkar ortakları, küresel sermaye çeteleri, terör örgütleri, Türkiye düşmanları, tefeciler, faiz bağımlısı bankerler, karanlık lobiler, İslam karşıtları, alayı birden Türkiye`nin önüne geçmiş durumdalar. Dünyada 2023 yılının en önemli seçiminin Türkiye`de olacağını ağız birliği halinde iddia ediyorlar. Çünkü 100. yıl dönümünü karşıladığımız Cumhuriyet`ten intikam almak istiyorlar. Milli Mücadele`nin ve 15 Temmuz`un rövanşını almak için kudurmuş gibi provokasyon yapıyorlar, algı operasyonlarına, sosyal medya saldırılarına, FETÖ kumpaslarına hız veriyorlar. İstedikleri kukla gibi oynatılan, kukla gibi güdülen, her şeyiyle kontrol edilen, denetim altında tutulan, taviz ve teslimiyet döngüsüne girmeye hazır bir cumhurbaşkanıdır. Bu nedenle Türk ve İslam husumetinin umudu Kılıçdaroğlu`dur. Sözde Kürdistan projesinin figüranı Kılıçdaroğlu`dur, Güney sınırlarımız boyunca açılmak istenen terör koridorunun taşeronu Kılıçdaroğlu`dur. Nitekim Kılıçdaroğlu ve zillet ittifakı milli güvenlik sorunudur. Bunlar, cumhuriyeti yıkmak için zalimlerden ihale almışlardır. Kılıçdaroğlu`nun geleceğe ışık tutan tek bir projesi yoktur. İYİ Parti Başkanı`nın dedikodudan başka yaptığı bir şey yoktur. Eline süpürge alıp miting alanlarında şov yapmaktadır. Milletin kimi ve kimleri süpüreceğini de göremez haldedir. PKK`ya ve HDP`ye sözcülük yapacak kadar küçülmüştür. Zillet ittifakının miadı dolmuş, zillet ittifakının Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem`den başka söylediği ve söyleyeceği bir şey olmamıştır. Onların hain ve hasmane destekçileri varsa bizim kahraman Karamanımız, dünya üzerinde parlayan kocaman bir ülkemiz vardır. Ne yaparlarsa yapsınlar, hangi tuzağı kurarlarsa kursunlar korkakların, korkulukların, kokuşmuşların üzerine üzerine yürüyoruz. Yedi düvelin bileğini sandıkta bükmek için tek yürek olmak üzereyiz.

"TÜRK TİPİ BAŞKANLIK BAŞKANLIK MODELİNİ KURUMSALLAŞTIRACAK YENİ BİR ANAYASA..."
Türkiye zillete düşmeyecek, zillete yenilmeyecek, ziyan edilmeyecektir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi`nin tam manasıyla yerleştirilmesi için yapılan uyum düzenlemelerine ilave olarak başta Türk Tipi Başkanlık modelini kurumsallaştırılacak yeni bir Anayasa olmak üzere gereken tüm hukuki, idari ve siyasi altyapıyı tesis ve temin edeceğiz. 15 Temmuz benzeri bir ihanetin tekrar yaşanmaması için gereken siyasi, sosyal, idari ve ekonomik önlemleri kararlılıkla alacağız."

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA