4 Mart 2026 Çarşamba

21:16   GÜNDOĞDU’DA 13’ÜNCÜ GÜN BEREKETI: VAHAP SEÇER’DEN “BU SOFRA MILLETIN” MESAJı   16:14   TOROSLAR’ıN MINIKLERI İTFAIYECILIĞI YERINDE ÖĞRENDI   16:12   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÖZYIĞIT’TEN ‘GENÇŞEHİR’ MÜJDESI   15:09   MÜSAVAT DERVIŞOĞLU: "İSRAIL’DE GÖZALTıNA ALıNAN CNN TÜRK MUHABIRI EMRAH ÇAKMAK VE KAMERAMAN HALIL KAHRAMAN’A YÖNELIK BU UYGULAMAYı KıNıYORUM"   15:08   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "TRUMP’ıN VE NETANYAHU’NUN DAYATTıĞı DÜZEN YENI DÜNYA DÜZENI OLAMAZ"   14:07   EĞITIM SENDIKALARıNDAN, ÖLDÜRÜLEN ÖĞRETMEN FATMA NUR ÇELIK IÇIN MILLI EĞITIM BAKANLıĞı ÖNÜNDE EYLEM   14:06   İSTANBUL’DA ISTISMARA KARŞı ADALET MÜCADELESI VEREN ANNE VE KıZı HAYATıNı KAYBETTI   13:05   BIR ÖĞRENCININ SALDıRıSıYLA YAŞAMıNı YITIREN ÖĞRETMEN FATMA NUR ÇELIK IÇIN ÇEKMEKÖY’DEKI OKULUNDA TÖREN DÜZENLENDI...   10:23   MEDVEDEV’DEN DONALD TRUMP’A SERT UYARı: “REJIM DEĞIŞIKLIĞI ÇıLGıNLıĞı 3. DÜNYA SAVAŞı’Nı BAŞLATABILIR”   09:57   TMMOB MIMARLAR ODASı ADANA ŞUBE BAŞKANı CANAN AKSU: “DEPREMI ENGELLEYEMEYIZ AMA YıKıMı ÖNLEYEBILIRIZ”   09:55   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NDEN KADıNLARA KATMA DEĞER HAMLESI: COĞRAFI İŞARETLI KAN PORTAKALı 12 AY GELIRE DÖNÜŞÜYOR   01:02   BOLU’DA SIYASI DEPREM: TANJU ÖZCAN “İRTIKAP” SUÇUNDAN TUTUKLANDı   19:04   KıNıK’TA MADEN GERILIMI: POLYAK İŞÇILERINE 11. GÜNDE TOMA’Lı MÜDAHALE, 4 GÖZALTı   18:08   MERSIN’DEN ADıYAMAN’A GÖNÜL KÖPRÜSÜ: BAŞKAN HÜSEYIN SAVAŞ’TAN BIRLIK VE BARıŞ ÇAĞRıSı!   15:02   MERSIN’IN EN BÜYÜK ROBOTIK FESTIVALI TOROSLAR’DA YAPıLDı   15:01   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: “BÖLGEMIZDE HUZUR VE BARıŞ ISTIYORUZ”   14:56   İRAN KıZıLAYı: ABD VE İSRAIL SALDıRıLARıNDA EN AZ 555 KIŞI HAYATıNı KAYBETTI   14:51   CHP’LI BAŞARıR’DAN BOLU’DAKI HAKIM VE SAVCıLARA: "MILLET ADıNA KARAR VERIN, TEK ADAM ADıNA KARAR VERMEYIN"   14:50   GAZETECI MESLEK ÖRGÜTLERINDEN KENAN ŞENER’IN GÖZALTıNA ALıNMASıNA TEPKI: "GAZETECILIK SUÇ DEĞILDIR"   14:48   CHP’NIN "MILLETLE BIRLIKTE MILLETIN EMRINDE" BULUŞMASı... ÖZGÜR ÖZEL: "BIR DAHA HIÇ KIMSE BUGÜNKÜ CUMHURBAŞKANı’NıN YETKILERIYLE DONATıLMAYACAK. CUMHURBAŞKANı DAHIL HERKES DENETLENECEK"  
 
     
   

AHMET DAVUTOĞLU SAMSUN`DA: “TEK BİR SANDIK DAHİ SAHİPSİZ OLMAYACAK. ONLAR KAYBEDECEK, BİZ 85 MİLYON OLARAK KAZANACAĞIZ”


Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Samsun`da; “Dün gece Sayın Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte toplandık ve bütün seçim güvenliği çalışmaları gözden geçirdik. Size güzel haberim şu; Türkiye`nin her sandığında müşahidimiz temsilcimiz olacak. Tek bir sandık dahi sahipsiz olmayacak. Bir müjde de şu, bu kadar saldırmalarının sebebi onlar kaybedecek. Onlar kaybedecek, biz 85 milyon olarak kazanacağız” dedi.

 

Tarih : 12 Mayıs 2023 Cuma 16:40   Okunma : 454

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Samsun`da; “Dün gece Sayın Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte toplandık ve bütün seçim güvenliği çalışmaları gözden geçirdik. Size güzel haberim şu; Türkiye`nin her sandığında müşahidimiz temsilcimiz olacak. Tek bir sandık dahi sahipsiz olmayacak. Bir müjde de şu, bu kadar saldırmalarının sebebi onlar kaybedecek. Onlar kaybedecek, biz 85 milyon olarak kazanacağız” dedi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Samsun`da Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile miting düzenledi.

Mitingde konuşan Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan`ın Kılıçdaroğlu`nun reklam filmine yapılan montajı gerçek gibi anlattığı görüntüleri anımsatarak, “Başka söyleyecek sözü kalmayanlar bunu yapar. Buradan sesleniyoruz. Erdoğan ve iktidar sahipleri bilsinler. Türkiye`yi hiçbir terör örgütüne asla teslim etmeyeceğiz” dedi. Davutoğlu, şunları söyledi:

“Bakın size bir Samsunluyu anlatacağım. İlim hayatımda örnek aldığım, devlet hayatımda örnek aldığım bir Samsunlu Prof. Ali Fuat Başgil. Çarşamba`da doğmuştur. Kafkas Cephesi`nde savaşmıştır. Demokrasi mücadelesi vermiştir. 1961`de Samsun senatörü olarak Ankara`ya gittiğinde cumhurbaşkanı adayı olmak istedi. Ama darbeciler, Fahri Özdilek ve diğerleri başbakanlığa çağırıp onu tehdit ettiler. ‘Hayatını garanti edemeyiz` dediler. Şimdi aradan 60 yıl geçtikten sonra Bahçeli diyor ki, ‘Muhalefetin vücutlarına mermi doldurulur. Onların hak ettikleri müebbet hapis ya da mermi.` İlk defa bir siyasetçi tehdit ediyor. Samsunlular öylesine mahşeri bir şekilde meydanları doldurmuşsunuz ki Allah hepinizi muhafaza eylesin. Teşekkür ediyoruz. Şimdi Ali Fuat Başgil`den ders almış, onu hocası olarak görmüş birisi olarak söylüyorum. Bahçeli`nin tehditleri bize sökmez. 27 Mayıs darbecileri gibi bizi tehdit edenler bilsin ki, 14 Mayıs`ta bu darbeci, vesayetçi bu otoriter Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi gidecek, Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem gelecek. Tehdit etseler de bilsinler ki 15 Mayıs sabahı Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu bizler yeni bir baharın habercisi olarak Samsun`dan ses vereceğiz.

“DAMADIN BERAT ALBAYRAK, ONUN AĞABEYİ SERHAT ALBAYRAK NEREDE OKUDU”

Başka bir şey kalmayınca sayın Erdoğan bugün bir açıklama daha yapmış. Diyor ki, ‘15 Temmuz`da istikbal ve istiklalimize nasıl sahip çıktıysak gerekirse canımız pahasına yine sahip çıkarız.` Seçimden iki gün önce aklına gelmiş. 15 Temmuz`un baş faili olan bir paşanın ağabeyini Hollanda`ya büyükelçi kim yaptı ey Erdoğan. Fakir, fukara çocukları şu veya bu şekilde o okullardan geçmişse yedi sülalesini cezalandırdınız. Peki, senin damadın Berat Albayrak, onun ağabeyi Serhat Albayrak nerede okudu? FETÖ okullarında okudu. Bakın biz sizin aranızdayız. Damat bakanı gören var mı? piyasada yok o. Çıkamazlar. Mademki 15 Temmuz bu kadar önemlidir. TBMM`de 15 Temmuz Araştırma Komisyonu`nun raporunu niye sümen altı ettiniz. Biz gelir gelmez 15 Temmuz ile ilgili o raporu önce halkla paylaşacağız. Sonra da tarihe mal edeceğiz. Paralel yapıya izin vermedik, vermeyeceğiz ama pelikan paralel yapısının da hesabını soracağız.

“SİZE GÜZEL HABERİM ŞU, TEK BİR SANDIK DAHİ SAHİPSİZ OLMAYACAK”

İki gün kaldığı için bir söz daha. 14 Mayıs sabahı hep beraber akın, akın sandıklara gitmeye söz veriyor musunuz? Her bir sandığı, her bir oyu korumak için sandıkların başında nöbet tutmak için söz veriyor musunuz? Biz de size söz veriyoruz. Dün gece Sayın Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte toplandık ve bütün seçim güvenliği çalışmaları gözden geçirdik. Size güzel haberim şu; Türkiye`nin her sandığında müşahidimiz temsilcimiz olacak. Tek bir sandık dahi sahipsiz olmayacak. Bir müjde de şu, bu kadar saldırmalarının sebebi onlar kaybedecek. Onlar kaybedecek biz 85 milyon olarak kazanacağız.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA