8 Temmuz 2025 Salı

15:43   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: "GÜN; ORTAK AKıLLA, ORTAK VICDANLA, ORTAK MÜCADELEYLE BIR OLMA GÜNÜDÜR"   15:39   ŞEHIT CENAZESINDEYKEN IFADEYE ÇAĞRıLDıĞıNı ÖĞRENEN ÖZGÜR ÇELIK: “BU SÜREÇ İMAMOĞLU’NUN TUTUKLANMASıNDAN, ÖZGÜR ÖZEL’E AÇıLAN SORUŞTURMALARDAN BAĞıMSıZ DEĞIL”   15:37   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "AZIZ İHSAN AKTAŞ 388 IHALENIN 300’ÜNÜ KAMUDAN VE AK PARTILI BELEDIYELERDEN ALDı. BUNLARıN BIR TANESI IÇERIDE DEĞIL"   14:32   MURAT EMIR: "BU MILLET, SARAY SAVCıSı AKıN GÜRLEK’IN SICILINI DE ERDOĞAN’ıN KORKULARıNı DA UNUTMAYACAK"   14:31   İSTANBUL CUMHURIYET BAŞSAVCıLıĞı: CHP İSTANBUL İL BAŞKANı ÖZGÜR ÇELIK’IN IFADE VERMESI IÇIN POLISE TALIMAT VERILDI   14:27   TOROSLAR BELEDIYESI’NDEN “SıFıR ATıK” EĞITIMI   14:22   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN OTIZM AILE DANıŞMA MERKEZI, AILELERE DE REHBERLIK EDIYOR   10:39   MESKİ, AYDıNCıK İLÇESININ İÇME SUYU ALTYAPıSıNı YENILIYOR   10:34   EKREM İMAMOĞLU’NDAN GENÇLERE: “HAYALINIZDEKI TÜRKIYE’YI HEP BIRLIKTE INŞA EDECEĞIZ”   09:33    AKDENIZ’IN GURURU HATIP EMLEK, KICK BOKS’TA DÜNYA ŞAMPIYONASı’NA GIDIYOR   09:31   CHP’DEN ERKEN SEÇIM STRATEJISI: “ARA SEÇIM MASADA   09:30   BÜYÜKŞEHIR’IN PARK VE BAHÇELER EKIPLERI KENTI YAZA HAZıRLADı    16:04   ÖZGÜR ÖZEL’DEN "KARTALKAYA DAVASı" AÇıKLAMASı   16:03   ALI MAHIR BAŞARıR: "12 EVLADıMıZ NIYE ŞEHIT OLDU, IHMAL VAR Mı AÇıKLANMALı"   16:01   RTÜK’ÜN HALK TV’YE VERDIĞI 10 GÜNLÜK EKRAN KARARTMA CEZASıNı MAHKEME DURDURDU   15:59   MEZITLI’DE KAÇAK YAPıLAŞMAYLA MÜCADELE TAM GAZ SÜRÜYOR   15:58   ZEYDAN KARALARı’ıN GÖZALTı KARARıNA, AVUKATLARıNDAN ITIRAZ...    15:56   TARSUSLULAR, SAĞLıKLı YAŞAM DANıŞMA MERKEZI ILE DAHA MUTLU   11:39   KARADENIZ’DEKI 36 STK’DAN ZEYTINLIKLERIN MADENCILIĞE AÇıLMASıNA ILIŞKIN KANUN TEKLIFINE TEPKI: "GERI DÖNÜLEMEZ TAHRIBATLARA NEDEN OLACAK MADENCILIK FAALIYETLERININ ÖNÜ AÇıLACAK"   09:55   MERSIN BÜYÜKŞEHIR TATILCILERIN GÖZDESI TISAN’A ULAŞıMı KOLAYLAŞTıRDı  
 
     
   

ERDOĞAN: "BİDEN, ‘ERDOĞAN`I DÜŞÜRMEMİZ LAZIM` DİYE TALİMATI VERDİ. YARIN SANDIKLAR, DEMEK Kİ BİDEN`A DA BİR CEVAP VERECEK"


Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul`un Ümraniye ilçesinde yurttaşlara seslenirken “Biden, ‘Erdoğan`ı düşürmemiz lazım` diye talimatı verdi. Bunu ben biliyorum. Bunu benim bütün halkım biliyor. E şimdi, yarın sandıklar, demek ki Biden`a da bir cevap verecek” dedi.

 

Tarih : 13 Mayıs 2023 Cumartesi 13:54   Okunma : 164

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul`un Ümraniye ilçesinde yurttaşlara seslenirken “Biden, ‘Erdoğan`ı düşürmemiz lazım` diye talimatı verdi. Bunu ben biliyorum. Bunu benim bütün halkım biliyor. E şimdi, yarın sandıklar, demek ki Biden`a da bir cevap verecek” dedi.

Cumhur İttifakı`nın adayı Recep Tayyip Erdoğan, bugün İstanbul`un Ümraniye ilçesinde miting düzenledi. Erdoğan, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal`ın da katıldığı mitingde özetle şöyle konuştu:

“MİLLİ İRADEYE GÖLGE DÜŞÜRMEK İÇİN 40 TAKLA ATANLARA KARŞI SANDIĞIN GÜCÜNÜ GÖSTERMEYE HAZIR MISINIZ”

“Ümraniye`yi çok seviyoruz. Hele hele pazar akşamı bir başka seveceğiz. Pazar akşamına hazır mıyız?

Sordum; ‘Katılım ne kadar?` Dediler ki ‘35 bin`.

Kalpten kalbe görünmeyen köprüler kurduk. Her türlü farklılığın ötesine geçerek her bir insanımızı bağrına basan sevgi köprüleri kurduk. Ülkemiz sınırlarını aşıp tüm dünyayı kucaklayan vicdan köprüleri kurduk. Şimdi de Türkiye Yüzyılı`nın eşiğinde engellerin aşıldığı, tohumların yeşerdiği, hayallerin gerçekliğe dönüştüğü, gerçeklerden geleceğe doğru adım attığımız o tarihi günün arifesindeyiz. Türkiye Yüzyılı; çocuklarımızın, gençlerimizin, kadınlarımızın, yani yazdığımız aşk mektubunun muhatabı tüm milletimizin yüzyılı olacaktır.

Daha şimdiden sandıkta tezahür edecek milli iradeye gölge düşürmek için 40 takla atanlara karşı sandığın gücünü göstermeye hazır mısınız? Mertçe yarışmak yerine, genel başkanlığa geldikleri gibi rakiplerini de kasetle elemeye çalışanlara karşı sandığın namusuna sahip çıkacak mısınız?

“BU İŞİN İLK TURDA BİTMESİNİ SAĞLAYACAĞIZ”

Dostlarımıza, arkadaşlarımıza, akrabalarımızla, komşularımıza selamımı söyleyecek, yarının niçin önemli olduğunu anlatacaksınız. Telefonla ulaşabildiğiniz herkese ulaşıp, yarın sandıkta oyunu doğrudan yana, Cumhur İttifakı`ndan yana kullanmasını isteyeceğiz. Yanlışları göstereceğiz, doğruyu işaret edeceğiz, ikna edeceğiz. Ne gerekiyorsa yapacağız ve bu işin ilk turda bitmesini sağlayacağız.

Ümraniye tulum çıkarmalı, tulum. Anladınız değil mi? Ümraniye buna hazır mı?

Milletimiz hizmet istiyordu. Ona vesayetle, darbeyle, zulümle hak ve özgürlükleri çiğnenerek cevap veriyorlardı. Milletimiz yatırım istiyordu. Ona elindekini, avucundakini de alarak cevap veriyorlardı. AK Parti`nin en büyük başarısı, şu veya bu partinin değil, işte bu zihniyetin iktidarını yıkmış olmasıdır. Bu ülkenin kaynakları kendi ihtiyaçları için kullanıldığından kısa sürede neler yapılabileceğinin ispatı, bizim 21 yıllık iktidarımızdır.

“BUGÜNE KADAR GİRDİĞİMİZ 15 SEÇİMİ, KAŞIMIZIN GÖZÜMÜZÜN HATIRINA DEĞİL, MİLLETİMİZE YAPTIĞIMIZ HİZMETLER SAYESİNDE KAZANDIK”

Milletimiz, bu gayretimizi gördüğü için, yaşadığımız her saldırıda, önümüze çıkartılan her engeli aşmada, kurulan her tuzağı bozmada bizim yanımızda yer aldı. Bugüne kadar girdiğimiz 15 seçimi, kaşımızın gözümüzün hatırına değil, milletimize yaptığımız hizmetler sayesinde kazandık. Bugün de karşımıza çıkan koalisyon masası yalan ve istismar peşinde koşarken biz ne diyoruz? Türkiye Yüzyılı diyoruz. Eser diyoruz, hizmet diyoruz. Yarım kalan işleri tamamlamak diyoruz. Daha büyük projeleri hayata geçirmek diyoruz.

“YARIN SANDIKLAR, DEMEK Kİ BİDEN`A DA BİR CEVAP VERECEK”

Eğer bunlar ülkenin yönetimini devralırlarsa ne yapacaklar biliyor musunuz? İlk işleri, sınırlarımız ötesinde bölücü örgütün tepesine binmek için yürüttüğümüz operasyonları durdurmak olacak. Ama size biz, bugüne kadar nasıl bu fırsatı vermediysek bundan sonra vermeyeceğiz. Bunu biz söylemiyoruz. Bizzat onları destekleyen partinin yöneticileri söylüyor. Hemen ardından Avrupa Birliği`nin özerklik şartını kabul ederek Türkiye`yi, çevremizde örnekleri olan diğer ülkeler gibi bölmenin yolunu açacaklar. Kayyum atadığımız belediyeleri yeniden terör örgütüne teslim ederek, kamudan attığımız örgüt mensuplarını yeniden devlete doldurarak bu adımı daha da ileriye taşıyacaklar. Ardından, Batı`nın yıllarca bize diz çöktürmek için dayattığı ne kadar konu varsa hepsini de içeriye boca edecekler. Hani bizim ülkemizin güvenlik çıkarları için Akdeniz`de, Ege`de NATO`da dik duruş sergilediğimiz meseleler var ya hepsinde de teslim bayrağını çekecekler. Ne diyor bay bay Kemal? ‘Rusya`ya yaptırım uygularız` diyor. Ya bay bay Kemal, bu ne akıldır? Bu nasıl anlayıştır? Tarım ürünlerinde Rusya, bizim en önemli müttefiklerimizden bir tanesi. Savunma sanayiinde öyle. Aynı şekilde, şu anda turist akınında 5,5 milyona yakın turist bize nereden geliyor? Rusya`dan geliyor. Bunu ne yapacaksın? Amerika`dan aldığın talimatla mı yapacaksın? Biden`dan aldığın talimatla mı yapacaksın?

Biden, ‘Erdoğan`ı düşürmemiz lazım` diye talimatı verdi. Bunu ben biliyorum. Bunu benim bütün halkım biliyor. E şimdi, yarın sandıklar, demek ki Biden`a da bir cevap verecek.

Rusya`nın hükümet sözcüsü Peskov, ne diyor? Peskov diyor ki ‘Yalan söylüyor` diyor, ‘Açıklasın` diyor, ‘İspat etsin` diyor. Var mı ispatı, yok. Ondan sonra başlıyor kıvırmaya. ‘Böyle duyduk` diyor. ‘Delil yok ama olabilir` diyor. Ya bu nasıl siyaset? Benim milletim, sana bu ülkeyi teslim etmez.

Ne yapıyor? Şöyle, kendilerine göre bir şey hazırlamışlar; ‘Haydi, haydi, haydi.` Arkasında kim var? Teröristler var. Ya bu millet, terörizmden çok çekti. Benim milletim, sana ‘Yürü` demeyecek. Benim milletim ne diyor? ‘Yürüyeceksin, millet yürüyecek arkandan` diyor. Yürüyecek miyiz beraber?

İnşallah yarın sandıkta bunları gördükleri rüyadan uyandıracak, ülkenin kazanımlarını öyle diledikleri gibi harcayamayacaklarını göstereceğiz.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA