29 Haziran 2026 Pazartesi

14:36   ESKI MILLETVEKILI MÜRSEL ALBAN’A CHP GENEL MERKEZI’NDE YENI GÖREV   14:22   VAPURDA NATO PROTESTOSU YAPAN 4 GENÇ GÖZALTıNA ALıNDı   13:57   KıLıÇDAROĞLU YARıN MYK’SıNı TOPLAYACAK, ÖZEL GRUPTA KONUŞACAK   13:56   CHP’LI KıŞ: "TÜRKIYE BÜYÜDÜ DEDILER AMA BÜYÜYEN IŞÇININ MAAŞı DEĞIL, YANDAŞLARıN SERVETI OLDU"   10:45   CHP’DE MAHKEME RESTI! ÖZGÜR ÖZEL’DEN KEMAL KıLıÇDAROĞLU’NA KARŞı KRITIK KURULTAY HAMLESI   10:02   MERSIN’DE NEFES KESEN DAKIKALAR: SIRENI DUYAN ORAYA KOŞTU!   07:40   SEMIH PALAMUT: HAZINE BORCU ALARM VERIYOR, VATANDAŞıN OMZUNDAKI YÜK KATLANıYOR!   07:20   ANAHTAR PARTI’DEN OSMANIYE’DE GÜÇ GÖSTERISI! GÜR ARSLAN YıKAR’DAN BIRLIK MESAJı   06:10   EKREM İMAMOĞLU’NDAN, HAYATıNı KAYBEDEN CHP’LI BALÇıK IÇIN TAZIYE MESAJı   22:51   KADIR İNANıR’A SON VEDA! CENAZE TÖRENINDE BEKLENMEDIK GERILIM..   22:50   ’MERSIN TıPKı BIR AŞURE GIBI...’ VAHAP SEÇER’DEN TÜRKIYE’YE DAMGA VURACAK ’BARıŞ’ MESAJı!   20:01   TTB’DE SEÇIM YARıŞı BITTI! MERKEZ KONSEYI’NDE DENGELERI DEĞIŞTIREN SONUÇLAR: İŞTE YENI YÖNETIM   18:27   HAMZABEYLI’DE EZBER BOZAN LEZZET ATÖLYESI   23:59   TÜLAY HATIMOĞULLARı’NDAN MECLIS KAPANMADAN ÖNCE KRITIK ÇAĞRı!   10:42   HERKES HAVA DURUMUNA BAKıP EVDE KALıRKEN ONLAR ORAYA AKıN ETTI! ARTVIN’DE MERSIN RÜZGARı ESTI   16:02   NATO, ANKARA ZIRVESI’NDE MILYARLARCA DOLARLıK YENI SAVUNMA SÖZLEŞMELERI AÇıKLAYACAK   15:46   ADANA’DA SUÇ ÖRGÜTLERINE YÖNELIK OPERASYONLARDA 79 KIŞI GÖZALTıNA ALıNDı   15:46   BAKAN MUSTAFA ÇIFTÇI: GEÇICI KORUMA KAPSAMıNDAKI YABANCıLARA ÇALıŞMA IZNI MUAFIYETI GETIRILDI   15:21   YıLDıRıM KAYA: "YUSUF TEKIN, HAYATLARı YARıM BıRAKıLAN ÖĞRENCILERDEN VE ÖĞRETMENLERDEN SıFıR ALMıŞTıR"   15:20   TBMM BAŞKANı KURTULMUŞ, EĞITIM ÖĞRETIM YıLıNıN SONA ERMESI DOLAYıSıYLA MESAJ YAYıMLADı  
 
     
   

ESKİ ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI KARAMAHMUTOĞLU`NDAN KILIÇDAROĞLU`NA DESTEK: "21 YILLIK YAĞMA DÜZENİNİ DEĞİŞTİRMEK İÇİN SAYIN KEMAL KILIÇDAROĞLU`NUN CUMHURBAŞKANLIĞINA ‘EVET` DİYECEĞİZ"


Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Azmi Karamahmutoğlu, Cumhurbaşkanlığı seçiminde Millet İttifakı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu`nu destekleyeceğini açıkladı. Karamahmutoğlu, “Değişim için, Tayyip Erdoğan`ın 21 yıllık kurulu yağma düzenini değiştirmek için 14 Mayıs`ta ipi göğüslemeye en yakın aday Sayın Kemal Kılıçdaroğlu`dur. Değişim` için Sayın Kemal Kılıçdaroğlu`nun Cumhurbaşkanlığına ‘Evet` diyeceğiz” dedi.

 

Tarih : 13 Mayıs 2023 Cumartesi 15:48   Okunma : 558

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Azmi Karamahmutoğlu, Cumhurbaşkanlığı seçiminde Millet İttifakı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu`nu destekleyeceğini açıkladı. Karamahmutoğlu, “Değişim için, Tayyip Erdoğan`ın 21 yıllık kurulu yağma düzenini değiştirmek için 14 Mayıs`ta ipi göğüslemeye en yakın aday Sayın Kemal Kılıçdaroğlu`dur. Değişim` için Sayın Kemal Kılıçdaroğlu`nun Cumhurbaşkanlığına ‘Evet` diyeceğiz” dedi.

Yarın yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde yazılı açıklama yapan Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Azmi Karamahmutoğlu Kılıçdaroğlu`nu destekleyeceğini bildirdi. “Demokrasi; yönetime seçimle gelinmesi kadar, yönetimdekinin seçimle değiştirilebilmesidir” diyen Karamahmutoğlu`nun açıklaması şöyle:  

"14 MAYIS AKŞAMI SANDIKTAN ÇIKACAK İRADEYE KARŞI KOYABİLECEK BİR GÜÇ YOK: 14 Mayıs akşamı sandıktan çıkacak seçmen iradesine karşı koyabilecek hiçbir anti demokratik güç yoktur. 200 yıllık Türk modernleşmesi tarihinin eşsiz kazanımı olan ‘Ulusal egemenlik` bir mayıs ayında çıkılan yolun sonunda hakimiyetin Türk milliyetçileri marifetiyle saraydan, bir şahsın tekelinden alınıp, millete devredilmesidir.

DEĞİŞİM İÇİN KILIÇDAROĞLU`NA ‘EVET` DİYECEĞİZ: Yine bir mayıs ayındayız ve yine görev ve belirleyicilik Türk milliyetçilerinin sorumluluğundadır. 16 Nisan 2017 tarihli referandumda Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi`ne niçin ‘Hayır` dediysek, aynı gerekçeyle sistemin, statükonun devamına ‘Hayır` diyerek ‘değişim` için Sayın Kemal Kılıçdaroğlu`nun Cumhurbaşkanlığına ‘Evet` diyeceğiz.

KAÇAK VE SIĞINMACIYLA ÜLKENİN SOSYOLOJİSİ BOZULDU, BATAKLIĞA SAPLANDI: 21 Yıllık AKP/Erdoğan müesses nizamının ülkemizi sapladığı bataklık; 10 milyonu aşkın kaçak ve sığınmacıyla sosyolojisi bozulmuş, nüfus işgaline uğramış bir Türkiye`dir ve ülkemiz ürkütücü bir güvenlik sorunu yaşamaktadır. Kaçak ve sığınmacıların gönderilip, ülkemizin toplumsal yapısının düzeltilebilmesi için 21 yıllık kurulu tek adam rejimini değiştirmeyi başarabilmeliyiz.

ONLARIN KAVRAMLARIYLA TARTIŞMAYI REDDEDİYORUZ: 14 Mayıs`taki seçimi, saray rejiminin propaganda aygıtlarınca belirlenen bir gündem ve iddialarla, onların kavramlarıyla tartışmayı reddediyoruz. Güvenlikçi politikalar üzerinden tartıştırmak istediği seçim kampanyası; millet karşıtı siyasal ümmetçi zihniyetin, Türk milliyetçilerine sığ bakışını ele vermektedir.

CUMHURİYET TÜRKİYESİ`NİN BÜTÜN HÜKÜMETLERİ TERÖRLE MÜCADELE ETMİŞTİR: Yolsuzluk, hırsızlık, yağma ve talanın konuşulmasını istemeyen AKP Hükümeti bilsin ki Türk milliyetçileri, milletin ve ülkenin yalnızca güvenliğini sağlamaya değil, beraberinde ekonomik refahına ve bilim, kültür, sanat ve fikir dahil top yekûn kalkınmasına taliptir. Cumhuriyet Türkiyesi`nin bütün hükümetleri terörle mücadele etmiştir ve edecektir. Bunun tek istisnası terörle mücadelenin inkıtaya uğratıldığı çözüm sürecinin AK Parti Hükümeti olmuştur.

DEĞİŞİMİ GÖNÜLDEN İSTİYORUZ: Biz Türk milliyetçileri değişimi kerhen değil, gönülden istiyoruz. Yakın zamana kadar AKP ve Erdoğan muhalifi olan arkadaşlarımızın, bu seçimde `kerhen` (ikrah ederek) oy vermeyi düşünmesi; 21 yıldır süregelen yıkımı çöküşe götürmeye hizmet edecektir. Çağrımız çöküşe değil, Cumhuriyet Türkiyesi`nin yeniden dirilişine, değişime oy vermeniz içindir. Türk milliyetçiliği siyasal düşüncesinin var olan tüm kurum ve kuruluşlarının ortak mutabakatıyla belirlenmiş bir aday mevcut olmadığına göre; herhangi bir adayın veya partinin alacağı oylar, bizim toplam sayımızı, gücümüzü göstermeyecektir.

KILIÇDAROĞLU`NA OY VERMEK BİREYSEL KARARIMDIR: Hiç kimsenin politik fantezisine veya pazarlık hesaplarına heba edecek iki haftamız yoktur. Değişimi geciktirecek 15 gün ülkemiz için çok kıymetlidir ve tekrarlanacak (ikinci tur) seçim, gayet yorucu ve yıpratıcı olacaktır. Değişim için, Tayyip Erdoğan`ın 21 yıllık kurulu yağma düzenini değiştirmek için 14 Mayıs`ta ipi göğüslemeye en yakın aday Sayın Kemal Kılıçdaroğlu`dur. Bu gerekçelerle değişime, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu`na oy vermek bireysel seçimim ve kararımdır. Birlik ve beraberlik içinde çalışacağımız daha güzel günlerde kucaklaşabilmek dileğiyle Ülküdaşlarımın ve Türk milliyetçilerinin takdirlerine saygıyla arz ediyorum.”

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA