14 Haziran 2026 Pazar

15:35   SÜHEYL BATUM’DAN CHP KURULTAY KARARıNA SERT TEPKI: ’ÇOCUKLARıN BILE GÜLECEĞI BIR DURUM!’   01:05   CHP’DE DEPREM! REKOR OYLA SEÇILEN BELEDIYE BAŞKANı İÇIN İHRAÇ İSTEMI: "KARARı KABUL ETMIYORUM!"   23:23   CHP’DE ŞOK İSTIFA! TANJU ÖZCAN "SIYASI CUNTA" DIYEREK GEMILERI YAKTı: ’SAVUNMA VERMEM...’   19:09   CHP SÖZCÜSÜ SARı: MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı SERKAN TUNCER ILE BOLU BELEDIYE BAŞKANı TANJU ÖZCAN TEDBIRLI OLARAK KESIN ÇıKARMA CEZASı ISTEMIYLE YÜKSEK DISIPLIN KURULU’NA SEVK EDILDI   16:50   CHP MYK, GENEL BAŞKAN KEMAL KıLıÇDAROĞLU BAŞKANLıĞıNDA TOPLANDı   16:50   MEZITLI’DE DEZAVANTAJLı BIREYLER SU SPORLARı ILE BULUŞUYOR   16:49   BENJAMIN NETANYAHU: BAŞBAKAN OLDUĞUM SÜRECE İRAN NÜKLEER SILAHA SAHIP OLMAYACAK   14:30   FATOŞ PıNAR TÜRKER’IN "ÇıPLAK ARAMA" IDDIASı: İÇIŞLERI BAKANLıĞı SORUŞTURMA BAŞLATTı   10:01   MERSIN’DE ’KIMSE YALNıZ KALMAYACAK’ DEDI, 13 ILÇEDE O HIZMETI BAŞLATTı! BAŞVURANLARıN EVINE GIDIYORLAR   23:36   PM TOPLANTıSı ÖNCESI PEŞ PEŞE İSTIFALAR: ’TARIHIN DOĞRU TARAFıNDAYıZ’   23:21   AKDENIZ İÇIN TARIHI ZIRVE: MERSIN’IN İKLIM VIZYONU TÜRKIYE’YE ÖRNEK GÖSTERILDI!   16:58   DEM PARTI’DEN ’MUTLAK BUTLAN’ ELEŞTIRISI VE SÜREÇ YASASı ÇAĞRıSı   16:57   İMAMOĞLU’NDAN KıLıÇDAROĞLU TEPKISI: "KAYYıM ATANAN KIŞIYI KıNıYORUM"   16:55   AĞRı’DA YAŞAMıNı YITIREN ÖĞRETMEN IRMAK AYŞE KOPARAN, İZMIR’DE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDı   16:53   SILIVRI’DEN SESLENEN DILEK KAYA İMAMOĞLU: ÇıPLAK ARAMA IŞKENCEDIR   14:57   DEM PARTI MERSIN MILLETVEKILI ALI BOZAN, TARSUS’TA SU KANALLARıNı INCELEDI: BU IHMAL ÖLÜME DAVETIYE ÇıKARıYOR!   14:56   ÜNLÜLERE YÖNELIK UYUŞTURUCU SORUŞTURMASı... EMEP GENEL BAŞKANı ASLAN: "ÖNCELIKLE UYUŞTURUCU BARONLARıNıN YAKALANARAK GÖZALTıNA ALıNMASı GEREKIR"   14:55   CHP PARTI MECLISI TOPLANDı   14:28   ALI MAHIR BAŞARıR: "BUNLARıN 80 DARBECILERINDEN HIÇBIR FARKı YOKTUR"   13:52   RTÜK’TEN 6 KANALA IDARI PARA CEZASı: ÖZGÜR ÖZEL YAYıNıNA   
 
     
   

ÇEŞİTLİ VERGİ, BORÇ VE CEZALARI YAPILANDIRMADA SON BAŞVURU TARİHİ 31 MAYIS 2023


Akdeniz Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nce yapılan açıklamada, 7440 Sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına dair Kanunun Resmi Gazete’de yayımlanmasının ardından “emlak vergisi, çevre temizlik vergisi ile ilan ve reklam vergilerinin” yapılandırılması için son başvuru tarihinin 31 Mayıs 2023 olduğunu hatırlattı.

 

Tarih : 17 Mayıs 2023 Çarşamba 23:45   Okunma : 393

Akdeniz Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nce yapılan açıklamada, 7440 Sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına dair Kanunun Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından “emlak vergisi, çevre temizlik vergisi ile ilan ve reklam vergilerinin” yapılandırılması için son başvuru tarihinin 31 Mayıs 2023 olduğunu hatırlattı.

Bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin 7440 Sayılı Kanunun Resmi Gazete’de yayımlanmasıyla birlikte Akdeniz Belediyesi’ne başvuran vatandaşlar; “emlak ve çevre temizlik vergisi ile ilan-reklam vergisi, idari para cezaları, ecrimisil, harçlar ve bunlara bağlı gecikme zammı ile vergi cezalarını” yapılandırabiliyor. Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından yapılan son açıklamada, vergi ödeme ve yapılandırmada son başvuru tarihinin 31 Mayıs 2023; ilk taksit ve peşin ödeme tarihinin ise 30 Haziran 2023 olduğunu hatırlatarak geç kalınmaması için vatandaşlara çağrı yaptı.

31 Aralık 2022 tarihinden önceki vergi ve borçları kapsıyor

Kanun kapsamında vergi mükellefi vatandaşlar, vadesi 31 Aralık 2022 tarihinden önceki vergi, borç ve cezalarını yapılandırıp ödeyebilecek. Söz konusu tarihten önceki borç, vergi ve cezaları için ister peşin ödeme, isterse 12, 18, 24, 36 ve 48 ay taksit seçeneği sunulurken, peşin ödeme ile ilk taksiti ödeme tarihi ise 30 Haziran 2023.

Yapılandırmadan faydalanmak için son başvuru tarihi 31 Mayıs

Çeşitli vergi, borç veya cezaları yapılandırmak isteyen vatandaşlar, Akdeniz Belediyesi veznelerine nakit veya kredi kartı ile aynı zamanda www.akdeniz.bel.tr adresi ile Akdeniz Belediyesi Türkiye Vakıflar Bankası Metropol Şubesi TR180001500158007298237326 IBAN numarasından da ödeme yapabilir. Düzenlemeden son yararlanma tarihi 31 Mayıs 2023. Diğer yandan yasal düzenlemeden faydalanmaya devam etmek için 1 ve 2’nci taksitler süresi içinde ödenmeli. Bir takvim yılında 3’ten fazla taksitin ödenmemesi ya da eksik ödenmesi halinde düzenlemeden yararlanma hakkı kaybediliyor.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA