29 Ağustos 2026 Cumartesi

19:37   TOROSLAR BELEDIYESI ÜCRETSIZ FUTBOL OKULUNDA İLK DÖNEM TAMAMLANDı: 250 ÇOCUK SERTIFIKASıNı ALDı   19:36   CHP AKDENIZ İLÇE BAŞKANı SEMIH PALAMUT’TAN NET 30 AĞUSTOS MESAJı: ’BAĞıMSıZLıĞıN BEDELINI UNUTMAMAK GELECEĞE BORCUMUZDUR’   19:33   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN GÜLNAR TARıM VE TURIZMINE BÜYÜK DESTEK: GRUP YOLU 10 METREYE ÇıKARıLDı   19:30   CHP’LI GÜLCAN KıŞ’TAN 30 AĞUSTOS MESAJı: ’CUMHURIYET’E VE BAĞıMSıZLıĞıMıZA SAHIP ÇıKACAĞıZ’   19:25   GÖKYÜZÜNDE KıRMıZı ŞÖLEN: TÜRKIYE KANLı AY TUTULMASıNı KILITLENDI!   19:20   AKDENIZ’DE KALDıRıMLAR YAYALARA AÇıLıYOR! ZABıTADAN İŞGALE KARŞı KARARLı ADıM   19:08   AKDENIZ’IN KıYıSıNDA NEFES ALAN ALANLAR YENILENIYOR: KÜLTÜR PARK’A ÖZEL BAKıM   11:20   MEZITLI’DE 30 AĞUSTOS COŞKUSU: BAŞKAN TUNCER’DEN ANLAMLı ZAFER BAYRAMı MESAJı   10:46   MILYARLıK CIROYA MILYARLıK ZARAR! TARıM KREDI MARKETLERDE ÇÖKÜŞ: ŞUBELER KAPANıYOR, İŞÇILER ÇıKARıLıYOR   09:50   BINASı DA OTOBÜSÜ DE HALKıN BAĞıŞLARıYLA ALıNDı! YENİ PARTI GENEL MERKEZI 31 AĞUSTOS’TA KAPıLARıNı AÇıYOR   09:35   VAHAP SEÇER’DEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMı MESAJı: ’BIRLIK İÇINDE GELECEĞE YÜRÜYORUZ’   09:25   UTKU ÇAKıRÖZER SINCAN CEZAEVI’NDEN SESLENDI: ’HUKUKSUZ TUTUKLAMALAR PEŞIN CEZAYA DÖNÜŞTÜ!’   09:06   MAHMUT ARıKAN IĞDıR’DA ESNAFıN NABZıNı TUTTU: "BIZI UNUTULMUŞ GIBI BıRAKTıLAR!"   09:04   TKP’DEN KRITIK TOPLANTı: SEÇIM YASASı ÇıKıŞıNA HAZıRLANıYOR, 106. YıL İÇIN SAHAYA İNIYOR   09:02   MERSIN SIYAH İNCIRI TESCILLENIYOR! BÜYÜKŞEHIR DESTEĞIYLE HASAT BEREKETLENDI   01:01   AVRUPA’DA AĞıR MAĞLUBIYET VE FLAŞ İSTIFA! TRABZONSPOR FERENCVAROS’A ELENDI, FATIH TEKKE GÖREVI BıRAKTı   09:05   MERSIN DÜNYA SINEMASıNıN ODAK NOKTASı OLUYOR! BÜYÜKŞEHIR İSPANYA’DA GÖVDE GÖSTERISI YAPACAK   06:31   MEHMET UÇUM’DAN AİHM AÇıKLAMASı: ’ANAYASA’NıN 90. MADDESI AİHM KARARLARıNA DAYANAK OLAMAZ’   01:29   FENERBAHÇE ŞAMPIYONLAR LIGI’NDE! LYON DEPLASMANıNDA UNUTULMAZ GECE   01:25   YENİ PARTI’DE ÜYE PATLAMASı: 15 GÜNDE 500 BINI AŞARAK REKOR KıRDı!  
 
     
   

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN`IN ONAYIYLA DEDESİNE İSTİKLAL MADALYASI VERİLEN CHP`Lİ AHMET AKIN: "TERÖR İLE BİZİ YAN YANA KOYANLARIN ALNINI KARIŞLARIM"


CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, dedesi Ahmet Akın`a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın onayı ile ‘Milis Akıncı Müfrezesi Milli Ordu`nun kuruluşunda görev aldığı için İstiklal Madalyası verildiğini belirterek, “Terör ile bizi yan yana koyanların alnını karışlarım” dedi. Akın, “Biz milletimizin mesajını aldık. Allah`ın izni ile başaracağız, Türk milleti, birlik ve beraberlik başaracak. Bir evladımız, kardeşimiz, Sinan Ateş kardeşimiz. Sinan Ateş`imizin daha katillerini ortaya koymayıp, katillerini saklayanlardan bu millete ne hayır gelir” diye konuştu.

 

Tarih : 19 Mayıs 2023 Cuma 11:39   Okunma : 290

TAMER ARDA ERŞİN

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, dedesi Ahmet Akın`a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın onayı ile ‘Milis Akıncı Müfrezesi Milli Ordu`nun kuruluşunda görev aldığı için İstiklal Madalyası verildiğini belirterek, “Terör ile bizi yan yana koyanların alnını karışlarım” dedi. Akın, “Biz milletimizin mesajını aldık. Allah`ın izni ile başaracağız, Türk milleti, birlik ve beraberlik başaracak. Bir evladımız, kardeşimiz, Sinan Ateş kardeşimiz. Sinan Ateş`imizin daha katillerini ortaya koymayıp, katillerini saklayanlardan bu millete ne hayır gelir” diye konuştu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın`ın dedesi Ahmet Akın`a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın onayı ile ‘Milis Akıncı Müfrezesi Milli Ordu`nun kuruluşunda görev aldığı için İstiklal Madalyası verildi. Dedesinin İstiklal Madalyası`nı CHP Genel Merkezi`ndeki odasında saklayan Akın, Erdoğan`ın seçim sürecinde kullandığı CHP`yi hedef alan montaj videolara “Terör ile bizi yan yana koyanların alnını karışlarım” diye tepki gösterdi.  

Akın, dedesi Akın`ın İstiklal Madalyası`nı 6 ay önce aldıklarını aktararak, “Ailemize bunu 6 ay önce tevdi ettiler. Neden? 6 yıldır mücadele ettik, bunu bile çok gördü. Aldık, başardık, vermek zorunda kaldılar. Bizler bu ülkenin kuruluşunda da kurtuluşunda da varız. Onun emaneti CHP`nin çatısı altındayız. 6 parti birleştik, Türk milleti ile bir olduk, beraber olduk” diye konuştu.

“VATAN VE BAYRAK KUTSALDIR”

Akın, bayrak ve vatanın kırmızı çizgileri olduğunu kaydederek, “Ben Kuvayı Milliye`nin baş şehrinin, Balıkesir`in evladıyım. Her yerde söylüyorum. Biz milliyetçilikle doğduk. Milliyetçilikle büyüdük. Milliyetçilikle öleceğiz. Bizim için vatan ve bayrak kutsaldır. Ama bunları yalan, dolanla algıya kullanarak, milletimize çektirdiklerini unutturmaya veya başka şekilde yönlendirmeye çalışmak da bu millete söylenmiş en büyük yalandır” dedi.

“ALNINI KARIŞLARIZ”

Akın, “Bizi terör ile, onunla bununla yaftalayanların alnını karışlarız” dedi.

“SİNAN ATEŞ`İN KATİLLERİNİ SAKLAYANLARDAN BU MİLLETE NE HAYIR GELİR?”

Akın, AKP`nin bakanlar aracılığıyla devletin gücünü kullanarak siyaset yaptığını belirterek, “Bu mertlik değildir. Olamaz. Onun için bugün Sayın Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu bunu söyledi. Biz milletimizin mesajını aldık. Allah`ın izni ile başaracağız, Türk milleti, birlik ve beraberlik başaracak. Bir evladımız, kardeşimiz. Sinan Ateş kardeşimiz. Sinan Ateş`imizin daha katillerini ortaya koymayıp, katillerini saklayanlardan bu millete ne hayır gelir?” diye sordu.

“TERÖR İLE AYNI YAĞMURDA ISLANMADIK”

Akın, Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ün emanetine sahip çıktıklarını söyleyerek, şöyle konuştu:

“Hatırlayın, ‘Beraber ıslandık yağmurda`. Videonun gerçeği, kendilerinin gerçek yüzü. Ama yalanla milleti farklı noktalara geçirmeye çalışıyorlar. Biz asla terör ile yan yana durmadık, yürümedik. Biz asla terör ile aynı yağmurda ıslanmadık.

“KAPALI KAPILAR ARKASINDA PAZARLIKLAR YAPILAMDI MI”?

Erdoğan ve AK Parti terör örgütleri ile defalarca masalara oturmadılar mı? Kendilerinin açıklamaları yok mu, gerçek. Montaj da değil, var. Kapalı kapılar arkasında pazarlıklar yapılmadı mı? Yapıldı. AK Parti değil mi FETÖ`yü besleyip büyüten ‘Ne olursun, yalvarıyorum, dön sen` diyen.”

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA