30 Haziran 2026 Salı

17:01   CHP MALATYA’DA YENI KRIZ: İLÇE BAŞKANLARı, IL BINASıNDAKI OFISLERINE GIREMEDI   16:59   İBB DAVASı’NDA 58’INCI GÜN SONA ERDI   16:42   CHP’LI EMIR: "OLAĞANÜSTÜ KURULTAY YAPıLMAZSA MAHKEMEYE GIDECEĞIZ"   15:57   ÖZGÜR ÖZEL İZMIR’DE: "MILLETIMIZ IÇIN YENI BIR YOL AÇıYORUZ, BU YOLUN SONU HALKıN IKTIDARıDıR"   14:36   ESKI MILLETVEKILI MÜRSEL ALBAN’A CHP GENEL MERKEZI’NDE YENI GÖREV   14:22   VAPURDA NATO PROTESTOSU YAPAN 4 GENÇ GÖZALTıNA ALıNDı   13:57   KıLıÇDAROĞLU YARıN MYK’SıNı TOPLAYACAK, ÖZEL GRUPTA KONUŞACAK   13:56   CHP’LI KıŞ: "TÜRKIYE BÜYÜDÜ DEDILER AMA BÜYÜYEN IŞÇININ MAAŞı DEĞIL, YANDAŞLARıN SERVETI OLDU"   10:45   CHP’DE MAHKEME RESTI! ÖZGÜR ÖZEL’DEN KEMAL KıLıÇDAROĞLU’NA KARŞı KRITIK KURULTAY HAMLESI   10:02   MERSIN’DE NEFES KESEN DAKIKALAR: SIRENI DUYAN ORAYA KOŞTU!   07:40   SEMIH PALAMUT: HAZINE BORCU ALARM VERIYOR, VATANDAŞıN OMZUNDAKI YÜK KATLANıYOR!   07:20   ANAHTAR PARTI’DEN OSMANIYE’DE GÜÇ GÖSTERISI! GÜR ARSLAN YıKAR’DAN BIRLIK MESAJı   06:10   EKREM İMAMOĞLU’NDAN, HAYATıNı KAYBEDEN CHP’LI BALÇıK IÇIN TAZIYE MESAJı   22:51   KADIR İNANıR’A SON VEDA! CENAZE TÖRENINDE BEKLENMEDIK GERILIM..   22:50   ’MERSIN TıPKı BIR AŞURE GIBI...’ VAHAP SEÇER’DEN TÜRKIYE’YE DAMGA VURACAK ’BARıŞ’ MESAJı!   20:01   TTB’DE SEÇIM YARıŞı BITTI! MERKEZ KONSEYI’NDE DENGELERI DEĞIŞTIREN SONUÇLAR: İŞTE YENI YÖNETIM   18:27   HAMZABEYLI’DE EZBER BOZAN LEZZET ATÖLYESI   23:59   TÜLAY HATIMOĞULLARı’NDAN MECLIS KAPANMADAN ÖNCE KRITIK ÇAĞRı!   10:42   HERKES HAVA DURUMUNA BAKıP EVDE KALıRKEN ONLAR ORAYA AKıN ETTI! ARTVIN’DE MERSIN RÜZGARı ESTI   16:02   NATO, ANKARA ZIRVESI’NDE MILYARLARCA DOLARLıK YENI SAVUNMA SÖZLEŞMELERI AÇıKLAYACAK  
 
     
   

ENGİN ALTAY: “HİZBULLAH`I MECLİS`E SOKAN ERDOĞAN`DIR. PKK`NIN, FETÖ`NÜN KÖKÜNÜ KAZIMAK BAY KEMAL`E NASİP OLACAK”


CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, İstanbul`da; “Türk bayrağını kabul etmeyenleri Meclis`e taşıyanların Allah belasını versin. PKK, IŞİD, FETÖ, Hizbullah bunların hepsi el kanlı terör örgütüdür ve bunların hepsi, Erdoğan`ın 20 yıllık iktidarında bu milletin tepesine kâbus gibi çökmüştür. PKK ile düşüp kalkan biri varsa AK Parti`dir. FETÖ ile devletin başına bela eden devletin en mahrem odasını, kozmik odayı FETÖ`ye teslim eden Erdoğan`dır. Şimdi Hizbullah`ı Meclis`e sokan da Erdoğan`dır. Teröre karşı olmayandan devlet adamı olmaz. PKK`nın, FETÖ`nün kökünü kazımak Bay Kemal`e nasip olacak” dedi.

 

Tarih : 20 Mayıs 2023 Cumartesi 16:55   Okunma : 690

EDDA SÖNMEZ

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, İstanbul`da; “Türk bayrağını kabul etmeyenleri Meclis`e taşıyanların Allah belasını versin. PKK, IŞİD, FETÖ, Hizbullah bunların hepsi el kanlı terör örgütüdür ve bunların hepsi, Erdoğan`ın 20 yıllık iktidarında bu milletin tepesine kâbus gibi çökmüştür. PKK ile düşüp kalkan biri varsa AK Parti`dir. FETÖ ile devletin başına bela eden devletin en mahrem odasını, kozmik odayı FETÖ`ye teslim eden Erdoğan`dır. Şimdi Hizbullah`ı Meclis`e sokan da Erdoğan`dır. Teröre karşı olmayandan devlet adamı olmaz. PKK`nın, FETÖ`nün kökünü kazımak Bay Kemal`e nasip olacak” dedi.

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, İstanbul`da seçim çalışmalarını sürdürüyor. Altay, bugün; Büyükçekmece`deki Tepecik Nejat Uygur Kültür Merkezi`nde muhtarlarla ve Sinop Dernekleri ile kahvaltıda bir araya geldi. Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün`ün de eşlik ettiği ziyarette Altay, iktidarı terör tartışmaları üzerinden eleştirdi. Altay, şunları söyledi:

“BU YALANLARA DAHA FAZLA İNANMAYIN: Abdullah Öcalan için Erdoğan`ın af yetkisini kullanabileceğini söyleyen CHP`li değil. AK Parti Milletvekili Önder Aksakal, 10 gün önce söyledi. Kimmiş Apo`yu affedecek? CHP ile ilgili bu karalamaları yaptılar. Erdoğan`ın 2003`te ve 2009`da iki tane af teklifi var, Apo ile ilgili; Meclis`e getirdiği af teklifi var. Bu yalanlara daha fazla inanmayın. Gaffar Okkan`ı bilen var mı? Türkiye`deki ülkücülerin de devrimcilerin de sevgilisi; Kürt`ün de, Türk`ün de sevgilisi… Gaffar Okkan`ı kim katletti, Hizbullah. Erdoğan, AK Parti listelerine 4 tane Hizbullahçı`yı koydu, milletvekili yaptı. Ak Parti`ye mühür bastınız ya ayın 14`ünde. Gaffar Okkan`ın katilleri mebus olsun diye mühür bastınız ya, Allah affetsin. Öyle yaptınız.

MECLİS`TE 4 TANE HİZBULLAHÇI VAR: Şu anda Meclis`te 4 tane Hizbullahçı var. Bunlar Türk bayrağına karşı, Türk bayrağını kabul etmiyorlar. Programlarını yazmışlar. HÜDA- PAR`ın Genel Başkanı, ‘Hizbullah terör örgütü değildir` diyor. Gaffar Okkan`ı öldürenleri terörist saymıyor ve gittiniz, bunlara oy verdiniz. ‘Abdullah Öcalan`ı Erdoğan affeder mi, vallahi de eder` diyor Önder Aksakal, AK Parti milletvekili. Gittiniz, oy verdiniz. Ama ben size bir şey söyleyeyim. Cenab- ı Allah, her günahı affeder de kul hakkı yiyeni affetmez.

10 MİLYON SURİYELİYİ TÜRKİYE`YE BAY KEMAL SOKMADI: Bir de mülteci meselesi var. 10 milyon Suriyeliyi, Afganlıyı, Afrikalıyı Türkiye`ye Bay Kemal sokmadı. Erdoğan soktu. Şimdi hâlâ arkalarında duruyor. ‘Onları hiçbir yere göndermeyeceğiz` diyor. Biz de diyoruz ki, geldiğimiz gün hepsini tıpış tıpış memleketlerine geri göndereceğiz. 17 yaşındaki kızınızı akşam 6`dan sonra bakkala makarna almaya gönderebiliyor musun, gönderemiyorsun. Niye, Suriyeliden, Afganlıdan korkuyorsun. Genç kızlarımız da bunu hak etmiyor. İyi niyetiyle, samimiyetiyle, inancıyla oynamak, Allah ile aldatmakla aynı şeydir. Ben belki 5 vakit namaz kılamıyorum, cumadan cumaya camiye gidiyorum. Onlar 5 vakit kılıyor ama Allah ile aldatıyor. Aldanmayın diye söylüyorum.

HİZBULLAHÇILAR, YEMİN METNİNİ KABUL ETMİYOR: Türkiye Cumhuriyeti ibaresini kamu binalarından kaldıranlardan milliyetçi olur mu?.. Andımızı kaldıranlardan milliyetçi olur mu? Andımızı kaldırandan, TC`yi kaldırandan alacak milliyetçilik dersimiz yoktur. Türk bayrağından rahatsız olan, Türk milleti ifadesinden rahatsız olduğu için yemin törenini seçim sonrasına erteleyenlerden alacak milliyetçi dersimiz yoktur. Meclis`in normalde, salı günü yemin için toplanması lazım. Niye toplanmıyor? AK Parti içindeki Hizbullahçılar, o yemin metnini kabul etmiyor, etmeyecekler. Şimdi Cumhurbaşkanlığı seçimine etkisi olmasın diye yemin törenini ayın 30`una ertelendi.

PKK İLE DÜŞÜP KALKAN BİRİ VARSA AK PARTİ`DİR: Yazıklar olsun. Türk bayrağını kabul etmeyenleri Meclis`e taşıyanların Allah belasını versin. PKK, IŞİD, FETÖ, Hizbullah… Bunların hepsi el kanlı terör örgütüdür ve bunların hepsi, Erdoğan`ın 20 yıllık iktidarında bu milletin tepesine kâbus gibi çökmüştür. Bunları temizleyecek tek siyasi parti de Cumhuriyet Halk Partisi`dir, Kemal Kılıçdaroğlu`dur. Bunların kökünü kazımaksak da namerdiz. Ama Erdoğan`a göre PKK, işine gelince oturulup konuşulan bir parti. Oslo`da, Dolmabahçe`de, Habur`da görüştü PKK ile Erdoğan. Sonra da bizle PKK arasında ilişki kurmaya çalışıyor Erdoğan. PKK ile düşüp kalkan biri varsa AK Parti`dir.

TERÖRE KARŞI OLMAYANDAN DEVLET ADAMI OLMAZ: FETÖ`yü devletin başına bela eden; devletin en mahrem odasını, kozmik odayı FETÖ`ye teslim eden Erdoğan`dır. IŞİD`in bu kadar güçlenmesi, palazlanması, Türkiye`de 70 vilayette uyuyan hücrelerinin olmasını sağlayan da Erdoğan`dır. Şimdi Hizbullah`ı da Meclis`e sokan Erdoğan`dır. Nereden gelirse gelsin, ne amaçla olursa olsun; teröre karşı olmayandan insan olmaz. Teröre karşı olmayandan adam olmaz. Teröre karşı olmayandan devlet adamı olmaz. PKK`nın kökünü kazımak, Hizbullah`ın kökünü kazımak, FETÖ`nün kökünü kazımak, IŞİD`in kökünü kazımak Bay Kemal`e nasip olacak. Çatlasa da patlasa da.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA