9 Aralık 2025 Salı

16:21   CHP MYK TOPLANTıSı... CHP MERSIN MILLETVEKILI ÇAKıR, KESIN IHRAÇ ISTEMIYLE PM’YE SEVK EDILDI   16:17   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: 10 MART MUTABAKATı’NıN HAYATA GEÇIRILMESI ÖNEMLI BIR DÜĞÜMÜ ÇÖZECEK   16:16   ÜMIT ÖZDAĞ’DAN, YAĞıZ KAAN ERDOĞMUŞ’A TEBRIK: "İLK 50’DE 1 DEĞIL, ILK 20’DE 19 TÜRK SPORCU YETIŞTIRMEYI HEDEFLEYECEĞIZ"   14:48   BAHIS SORUŞTURMASı... TFF BAŞKANı HACıOSMAOĞLU: “OPERASYONLAR DERINLEŞTIKÇE BIR PANIK HAVASı ESMEYE BAŞLADı”   14:46   KENDISINE SISTEMATIK ŞIDDET UYGULAYAN KOCASıNı ÖLDÜRMEKTEN YARGıLANAN SERAP AVCı HAKKıNDA TAHLIYE KARARı VERILDI   14:44   AVRUPALı LIDERLERDEN UKRAYNA’YA KRITIK DESTEK: DONDURULMUŞ RUS VARLıKLARı IÇIN “TAZMINAT KREDISI” ATAĞı   14:39   CHP MYK, ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLıĞıNDA TOPLANDı   14:37   EKREM İMAMOĞLU: BIR TV KANALıNDAN, BIR CANLı YAYıNDAN KORKTULAR   12:48   MERSIN’DE KıBRıS GAZILERI KUYULUK TABIAT PARKı’NDA BULUŞTU: DAYANıŞMA VE VEFA PIKNIĞI   12:40   OSMAN KAVALA’DAN HUKUK VURGUSU: “YANLıŞ DELILLE DOĞRU SONUÇ OLAMAZ”   11:37   AYM’DEN KRITIK KARAR: SÖZLÜ SıNAV ONAYLANDı, EĞITIM YÖNETMELIĞI İPTAL EDILDI   11:15   TÜRKIYE’DE REKOR: FAIZ ZIRVEDE, BÜTÇE DIPTE!   10:48   TOROSLAR’DAN DÜNYA ARENASıNA: ÇIFTE MADALYA GURURU   10:31   “MERSIN’DE KADıNLAR ÜRETIYOR, ÇOCUKLAR GÜVENLE OYNUYOR”   18:30   “KAYSERI’DE DEMOKRASI ÇAĞRıSı: ÖZGÜR ÖZEL CUMHURIYET MEYDANı’NDA HALKLA BULUŞUYOR”   18:20   “MERSIN’DE VIZYONER ADıMLAR: MECLISTEN MARATON VE YıLBAŞı COŞKUSU”   16:30   “20 YAŞ ÜSTÜ ARAÇLAR TRAFIKTEN ÇEKILMELI: BOZAN’DAN ÇEVRE VE EKONOMI İÇIN KRITIK ÇAĞRı”   16:10   “AKDENIZ BELEDIYESI, ÜRETEREK TASARRUFLA HIZMET KALITESINI YÜKSELTIYOR”   10:35   AKDENIZ İHRACATÇıLARı KASıMDA 1,55 MILYAR DOLARA ULAŞTı: UZAK PAZAR HAMLESI GÜÇLENIYOR   10:05   “CANAN AKSU’DAN SAHTE MIMAR UYARıSı: HUKUKI SÜREÇ BAŞLATıLDı”  
 
     
   

EKMEN, MİY’İN ŞAMPİYONLUK SEVİNCİNE ORTAK OLDU


28 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde Millet İttifakı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek vermek amacıyla Mersin’de çalışmalarını yürüten Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen TFF 2. Lige yükselen Mersin İdman Yurdu’nun şampiyonluk sevincine ortak oldu

 

Tarih : 22 Mayıs 2023 Pazartesi 01:01   Okunma : 1257

28 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde Millet İttifakı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek vermek amacıyla Mersin'de çalışmalarını yürüten Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen TFF 2. Lige yükselen Mersin İdman Yurdu’nun şampiyonluk sevincine ortak oldu. Zirve yolunda tribünden Kırmızı Lacivertli Kulübe destek veren Ekmen, MİY’inYomraspor’u 5-1 yenerek şampiyonluğunu ilan ettiği maçta yerini alarak bu coşkuya ortak oldu. 

Ekmen,  karşılaşmanın sona ermesiyle birlikte şölene dönen tribünlerin tezahüratlarına alkışlarla karşılık verdi.

Mersin İdman Yurdu camiasını şampiyonlukları nedeniyle kutlayan Ekmen, “Kentimizin takımı Mersin İdman Yurdu zorlu bir lig maratonu sonrası şampiyon olarak 2. Lige yükselme başarısını göstermiştir. Bu başarıyı yakalayan,  taraftarından futbolcusuna, yönetiminden teknik ekibine tüm camiayı kutluyor, aynı başarının önümüzdeki yılda da devam ederek yeni bir şampiyonluk yaşamayı hayal ediyoruz. Geçtiğimiz haftalarda da tribünden Mersin İdman Yurdu’nun maçlarını izlemiş ve bu azmin sonunun şampiyonluk olacağına dair inancımızı dile getirmiştik. Ne mutlu ki bu sevince ortak olduk. Artık Kırmızı lacivertli kulübün önümüzdeki yıl hedefi TFF 1. Ligdir. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA