22 Aralık 2025 Pazartesi

09:35   TÖMÜK’TE YERLI MALı HAFTASı: KADıN EMEĞI VE YÖRESEL LEZZETLER BÜYÜKŞEHIR’LE HAYAT BULDU   06:27   SANAT VE HAFıZA BULUŞTU: “KONUŞAN MEKTUPLAR” MERSIN’DE İZLEYICIYLE   17:10   MERSIN’DE KADıNLARıN HIKÂYELERI PERDEDE: 28. UÇAN SÜPÜRGE FESTIVALI BAŞLADı   15:58   “SILIVRI’DEN EDIRNE’YE: İMAMOĞLU’NUN MEKTUBU MILLET İRADESINI AYAĞA KALDıRDı”   15:45   CHP’DEN İSTANBUL ÇıKıŞı: “İMAMOĞLU’NA ENGEL, DEMOKRASIYE DARBE”   15:15   “39 BIN LIRANıN ALTı SEFALET: İŞÇISIZ MASA MEŞRU DEĞIL”   13:16   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ÜNIVERSITELILERE GELECEK VIZYONU: ‘KAMPÜS MERSIN’ VE ‘GARAJ MERSIN’ TANıTıLDı   10:10   “İSTANBUL’UN SEÇILMIŞ LIDERI ÖZGÜR OLMALı”   22:55   “MERSIN’DE KARDEŞLIK DERSI: SEÇER’DEN BIRLIK VE BERABERLIK VURGUSU”   17:37   KKTC CUMHURBAŞKANı ERSIN TATAR’DAN TOROSLAR’A TARIHI ZIYARET: “KARDEŞLIK BAĞıMıZ SARSıLMAZ”   16:55   ALI BOZAN’DAN SERT ÇıKıŞ: “HASTA MAHPUSLARA ZULMÜ DURDURUN!”   16:38   “TAT GıDA’DAN GELECEĞE GÜÇLÜ VIZYON: VEYSEL MEMIŞ’TEN SÜRDÜRÜLEBILIRLIKTE LIDERLIK MESAJı”   14:35   “MERSIN’DE EMEKÇILERIN SıCAK DURAĞı: BÜYÜKŞEHIR’DEN GÜNE ÇORBAYLA BAŞLANGıÇ”   14:21   BIRLEŞIK KAMU-İŞ’E BAĞLı SENDIKALAR, BUGÜN IŞ BıRAKTı; MECLIS ÖNÜNDEKI AÇıKLAMAYA POLIS IZIN VERMEDI...    10:09   MERSIN’DE FASL-ı KONSER: TÜRK SANAT MÜZIĞI’NIN İHTIŞAMı BÜYÜKŞEHIR’DE YANKıLANDı   17:50   ÖZGÜR ÖZEL: “ERDOĞAN TÜRKIYE’YE 10 YıL KAYBETTIRMIŞTIR. HAVA SAVUNMASıNDA BÜYÜK BIR ZAFIYET YARATMıŞTıR”   15:44   RTÜK, “JASMINE” DIZISI NEDENIYLE HBO MAX’E EN ÜST SıNıRDAN PARA CEZASı VE KATALOGDAN ÇıKARMA YAPTıRıMı UYGULADı   14:40   ÖZGÜR ÖZEL BRÜKSEL’DE… “OTORITERLERI DESTEKLERSENIZ BIZIM GIBI BÜTÜN SOL IÇIN YENI BIR RÜZGÂR YARATACAK BIR PARTIYI BIR BAŞıNA BıRAKMıŞ OLURSUNUZ”   12:39   KATAR BAŞBAKANı AL SANI: İSRAIL’IN ATEŞKES IHLALLERI TÜM GAZZE SÜRECINI TEHLIKEYE ATıYOR   12:37   KARA HARP OKULU MEZUNIYETINDE KıLıÇLı YEMIN EDEN TEĞMENE “EMRE ITAATSIZLIK”TEN VERILEN DISIPLIN CEZASı HUKUKA UYGUN BULUNDU  
 
     
   

MERSİN BÜYÜKŞEHİR`LE 19 MAYIS GÖKLERDE DE KUTLANDI


Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin organizasyonunda Gelincik Tepesi`nde bir araya gelen yamaç paraşütçüleri, 19 Mayıs 1919`un coşkusunu gökyüzünde yaşattılar.

 

Tarih : 22 Mayıs 2023 Pazartesi 09:47   Okunma : 643

Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin organizasyonunda Gelincik Tepesi`nde bir araya gelen yamaç paraşütçüleri, 19 Mayıs 1919`un coşkusunu gökyüzünde yaşattılar.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından 19 Mayıs Atatürk`ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında organize edilen Yamaç Paraşütü Etkinliği ile 60 sporcu Mersin semalarında 19 Mayıs`ı kutladı. Meşaleler ve Türk Bayrakları ile uçuş gerçekleştiren yamaç paraşütçüleri, sergiledikleri performans ile vatandaşların beğenisini kazandı.

İRDE: “ÇOK HEYECANLI, ÇOK KEYİFLİ BİR ETKİNLİK”

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ile Akdeniz Yamaç Paraşütü ve Adrenalin Sporları Kulübü iş birliğiyle Gelincik Tepesi`nde düzenlenen etkinlik hakkında konuşan Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Tarık İrde, “19 Mayıs etkinlikleri kapsamında belediyemizin düzenlemiş olduğu yamaç paraşütü etkinliği çok heyecanlı ve çok keyifliydi. İnsana kendini genç hissettiren bir etkinlik olduğunu düşünüyorum. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

TAŞKIN: “AMACIMIZ MERSİN`DE İNSANLARIMIZI DEĞİŞİK SPORLARLA BULUŞTURMAK”

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Emrullah Taşkın ise düzenlenen etkinliklerde vatandaşları sporun farklı branşları ile tanıştırmak istediklerini belirterek, “Birçok katılımcının olduğu bu organizasyonda amacımız Mersin`de insanlarımızı değişik sporlarla buluşturmak. Yamaç paraşütü yapıyoruz, bunun da güzel bir etkinlik olduğunu düşünüyorum. Çok güzel bir katılım oldu. İzlemek için gelen vatandaşlarımızın yanı sıra uçmak için gelenler de vardı. 19 Mayıs`ın ruhuna yaraşır bir etkinlik düzenledik” diye konuştu.

Atlı: “19 Mayıs Atatürk`ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı milli şuuru üst seviye çıkaran bir bayram”

Etkinliğin son derece başarılı, sıcak ve samimi geçtiğini aktaran Akdeniz Yamaç Paraşütü ve Adrenalin Sporları Kulübü Başkanı Hüseyin Atlı, “Mersin`de yamaç paraşütü eğitimleri ve ikili uçuşlar yapıyoruz. Burada sporcu yetiştiriyoruz. Ulusal ve uluslararası yarışmalara sporcu gönderiyoruz. Etkinlik son derece başarılı, sıcak, samimi. Sporcuları tamamen ön plana çıkaran, onların rahat bir şekilde aktivitesini gerçekleştirmek için her türlü imkan sağlanmış durumda. 19 Mayıs Atatürk`ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı bizim için milli şuuru her zaman üst seviye çıkaran bir bayram. Biz sporcular olarak bu bayramın sahipleriyiz” dedi.

KÖSOĞLU: “MERSİN YAMAÇ PARAŞÜTÜNE ÇOK ELVERİŞLİ BİR ŞEHİR”

Akdeniz Yamaç Paraşütü Adrenalin Sporları Kulübü üyesi İrfan Kösoğlu, “7 senedir bu işi yapıyorum. Çok güzel bir spor. Mersin yamaç paraşütüne çok elverişli bir şehir. Senenin 12 ayı spor yapabiliyoruz biz burada. Ben aynı zamanda Karadenizliyim. Mesela biz burada iki ayda yaptığımız uçuşu orada bir senede yapamıyoruz çünkü sürekli yağış oluyor” diye konuştu.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA