15 Haziran 2025 Pazar

15:21   BÜYÜKŞEHIR’IN YENIŞEHIR EMEKLI EVI’NDE “SOLUNUM EGZERSIZLERI ATÖLYESI” DÜZENLENDI   15:17   ENERJIDE YATıRıMCıLARA “SÜPER IZIN” GETIREN YASA TEKLIFI... KAZDAĞı DOĞAL VE KÜLTÜREL VARLıKLARı KORUMA DERNEĞI: "TEKLIFIN YASALAŞMASıNı ENGELLEMEK IÇIN BIRLIKTE MÜCADELE EDELIM"   15:12   ÖZGÜR ÖZEL: “KURULTAY DAVASıNDA BUTLAN YA DA KAYYUM KARARı ÇıKARSA TANıMAM”   15:05   LGS SONA ERDI... ÖĞRENCILER IÇERIDE AILELER DıŞARıDA TER DÖKTÜ: “BEN OKUMAYı ÇOK ISTIYORDUM, ŞARTLAR GEREĞI OLMADı. ŞU AN ÇOCUĞUMDAN UMUTLUYUM”   15:01   BÜYÜKŞEHIR’IN “MERSINLI KADıN USTALAR” PROJESI İLE KADıNLAR İSTIHDAMA KATıLıYOR    14:55   ÖZGÜR ÖZEL, ÖNCEKI CHP GENEL BAŞKANLARıNıN BABALAR GÜNÜ’NÜ KUTLADı   13:59   ÖZGÜR ÖZEL’DEN BABALAR GÜNÜ MESAJı: “BU ÜLKE, EVLADıNA ONURLU BIR GELECEK BıRAKMAK IÇIN YıLMADAN DIRENEN BABALARıN EMEĞIYLE YENIDEN AYAĞA KALKACAK”   11:01   BAŞKAN CANAN AKSU , “KAÇAK YAPıLARA GEÇIT VERILMEMELIDIR”    10:40   BAŞKAN YıLDıZ VE BAŞKAN SEÇER’DEN GÜNEYKENT SEMT PAZARıNA ZIYARET   10:28   TOROSLAR’DA İKINCI SOSYETE PAZARı AÇıLDı   09:07   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NIN ‘MINIKBÜS’ PROJESI BÜYÜYOR    23:25   BAŞKAN HASAN TÜZÜN’DEN BABALAR GÜNÜ MESAJı   21:05   BAŞKAN SEÇER, GÜNEYKENT PAZAR YERI’NI ZIYARET ETTI   20:01   BAŞKAN SEÇER, ‘JANDARMA TEŞKILATı’NıN 186. KURULUŞ YıL DÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMı’NA KATıLDı    17:59   YENIŞEHIR BELEDIYESININ ÇOCUK SAĞLıĞı PANELLERI DEVAM EDIYOR   09:04    ŞEHIR TIYATROSU PERDELERINI ERDEMLILI ÇOCUKLAR İÇIN AÇTı    06:07   TBMM BAŞKANLıK DIVANı ÜYELIKLERI IÇIN YAPıLAN SEÇIME ILIŞKIN KARAR RESMI GAZETE’DE   22:50   MISLI’DEN GALATASARAY’A MISLIYLE DESTEK   22:35   SEÇER: “SADECE TÜRKIYE DEĞIL, DÜNYA BIR SU STRESI YAŞıYOR”    22:25    TOROSLAR’DA YÖRÜK KÜLTÜRÜ YENIDEN AYAĞA KALKıYOR  
 
     
   

GÜLTEKİN UYSAL: "DÜNÜMÜZÜ ÇALANLARA YARINLARIMIZI ÇALDIRACAK MIYIZ ÇALDIRMAYACAK MIYIZ, BUNUN KARARINI VERECEĞİZ"


Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal Muğla`da, "Dünümüzü çalanlara yarınlarımızı çaldıracak mıyız, çaldırmayacak mıyız bütün mesele budur. Bunun kararını vereceğiz. Ben 28 Mayıs`ta başarıya ereceğimizi ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nu Türkiye`nin 13. Cumhurbaşkanı yapacağımızdan eminim" dedi.

 

Tarih : 22 Mayıs 2023 Pazartesi 11:03   Okunma : 560

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal Muğla`da, "Dünümüzü çalanlara yarınlarımızı çaldıracak mıyız, çaldırmayacak mıyız bütün mesele budur. Bunun kararını vereceğiz. Ben 28 Mayıs`ta başarıya ereceğimizi ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nu Türkiye`nin 13. Cumhurbaşkanı yapacağımızdan eminim" dedi.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Millet İttifakı`nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nun Muğla`nın Menteşe ilçesindeki seçim bürosunu ziyaret etti.

"KANIMIZI DONDURAN İTHAMLARA AYNI ŞİDDETLE CEVAP VERMEK ZORUNDAYIZ"

Seçim bürosunun önünde yurttaşlara hitap eden Uysal, şöyle konuştu:

"21 yıllık AKP dönemi, bu ülkenim tarihinde bir buhran dönemidir. Nasıl Osmanlı`da adına fetret dönemi demişsek, buhran dönemi olmasının sebebi kendi içinden çıkıp milletten oy alıp bu ülkenin ve milletin aleyhine sistemli, programlı çalışan bir iktidara bir sürü şey söylenir. O açıdan buhran dönemi diyorum. İnsanımızı uyandırmak mecburiyetindeyiz. Hangi birimizin derdi bu ülkenin milli bütünlüğü beraberliği, Muğla coğrafyasında yetişmiş bir insanın bunun aleyhinde bir iş yapabilme imkânı var mı. FETÖ ile PKK ile Hizbullah`ı partisini Meclis`e taşımakla sabıkası olanlar şimdi muhalefeti suçlayacak. Bugünden itibaren biz hep doğruyu anlatalım. Haksız, kanımıza dokunacak ithamlar karşı yeri geldi sesimizi çıkarmadık ama hepimiz, kanımıza dokunan ithamlara karşı aynı şiddetle cevap vermek zorundayız.

"ÇÖKERTTİKLERİ EKONOMİYİ DÜZELTMEYİ VAAD EDİYORLAR"

Nereden geldiğimizi biliyoruz, bilmeyenlere inat, bu ülkeyi 2002`de kuruldu varsayıp `Eski Türkiye` diyerek, Türkiye`nin geçmişini yok varsayanlara inat, işgal kuvveti gibi bu ülkeyi yağmalayanlara inat, yolsuzlukların sistematik hale geldiği bugün, burada bir çığlığı milyonlarla buluşturma mecburiyetimiz var. Kaybeden AKP. Kaç oy aldı, yüzde 35. Muhalefetin toplamı, Cumhur İttifakı`nın toplamından fazla. Türkiye`deki bu keyfi rejime, toplumun yüzde 65`i itiraz ediyor. Bizim hedefimiz itiraz eden kitleyi sandığa taşımaktır. Ama dini değerlerimizi, milli değerlerimizi, demokrasimizin değerlerini suistimal ederek söyleyecek sözü bitenleri, 21 yıldır iktidarda olup bugün millet önünde söyleyecek sözleri yok. Adeta bir itirafnameye dönüşmüş bir seçim beyannamelerine baksak bu gerçeği zaten görüyor. Türkiye`ye neyi vadediyorlar, çökerttikleri ekonomiyi düzeltmeyi. Nasıl düzelteceksiniz?

"BU SEÇİM, GENÇLERİN, KADINLARIN SEÇİMİDİR"

Bu kısa zamanda var bir, olan seçmen kitlemizi mobilize etmek iki, gençlerin ve kadınların seçimidir bu seçim. Geleceği, yarınları çalınan onlar. O açıdan söylüyorum dünümüzü çalanlara yarınlarımızı çaldıracak mıyız, çaldırmayacak mıyız bütün mesele budur. Vereceğimiz karar bu. Bunun kararını vereceğiz. O yüzden sandığa taşımak mecburiyetindeyiz. İkinci tur, yakın siyasi tarihimizde alışık olmadığımız bir pratik olduğu için biraz tansiyonun düştüğünü görüyorum, tansiyonu tekrar zıplatmalı özellikle mukayese üstünlüğümüz olduğu Muğla gibi tüm Ege`de bu farkı açmalıyız. Bunu önemsiyorum. Ben 28 Mayıs`ta başarıya ereceğimizi ve Türkiye`nin 13. Cumhurbaşkanını, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nu yapacağımızdan eminim."

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA