1 Mayıs 2025 Perşembe

22:09   AVUKATLAR “SEVGILI DOKTOR” ADLı TIYATRO OYUNUNU SAHNELEDI   20:02   İSVEÇLI GAZETECI MEDIN`IN “CUMHURBAŞKANı`NA HAKARET” DAVASı... AVRUPA PARLAMENTOSU MILLETVEKILI SJÖSTEDT: TÜRKIYE`DEKI GAZETECILERIN HABER YAPMAKTAN DOLAYı CEZALANDıRıLMALARı BIZI DERINDEN ENDIŞELENDIRIYOR   19:57   TÜLAY HATIMOĞULLARı: İSTANBUL`DA VE DÖRT BIR YANDA EKMEK, BARıŞ VE DEMOKRATIK TOPLUM MÜCADELEMIZI KARARLıLıKLA SÜRDÜRECEĞIZ   19:53   İSTANBUL`DA 1 MAYıS`TA OLAĞANÜSTÜ ÖNLEMLER   19:49   CHP`LI ZEYBEK: İBB IŞTIRAK ŞIRKETLERLE ILGILI TÜM IHALE VE PROJELERIN BILGI-BELGELERININ TALEP EDILMESI SIYASI HESAPLAŞMANıN YENI TEZAHÜRÜDÜR   19:47   KARTALKAYA`DAKI OTEL YANGıNıNDA OĞLUNU KAYBEDEN DANıŞTAY 9. DAIRE BAŞKANı GENÇBAY SORUMLULARı SAYDı: BEN BUNA ORGANIZE KÖTÜLÜK DIYORUM   19:22   İMAMOĞLU`NDAN ERDOĞAN`A `KANAL İSTANBUL` ÇAĞRıSı: KANAL İSTANBUL REFERANDUMU IÇIN SANDıKLAR KURULSUN   19:09   TBMM GENEL KURULU... ALI MAHIR BAŞARıR: "AKıN GÜRLEK KADAR BIR TAŞ ADALETIN, YARGıNıN ÜZERINE DÜŞMÜŞ"   18:52   CHP`LI TANAL: TUTUKLULUK SÜRESI 30 GÜNÜ GEÇEN ÖĞRENCILERIN, BILGILENDIRILMEDEN SEGBİS ÜZERINDEN SAVUNMALARı ALıNMAK ISTENIYOR   18:50    BAŞKAN TUNCER’DEN 1 MAYıS EMEK VE DAYANıŞMA GÜNÜ MESAJı   18:31   İSVEÇLI GAZETECI JOAKIM MEDIN`E "CUMHURBAŞKANıNA HAKARET" SUÇUNDAN 11 AY 20 GÜN HAPIS CEZASı   17:58   ANKARA BAROSU HAYVAN HAKLARı MERKEZI BAŞKANı GÜRSOY`DAN HAYVANLARı EVINDE ÖLDÜREN DOKTORA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "SERI KATILLER ÖNCE HAYVANLARLA BAŞLıYOR, DAHA SONRA INSANLARA SIRAYET EDIYOR"   17:47   CHP`LI DINÇER: "TÜRKIYE`DEKI DOĞURGANLıK ORANLARıNıN DÜŞMESININ SEBEBI, AKP IKTIDARıNıN BIZZAT KENDISIDIR"   17:27   KARTALKAYA OTEL YANGıNıNDA KıZı VE TORUNUNU KAYBEDEN SEMA ŞAHIN: ``YAŞAMAM GEREKIYOR. BEN BU DAVANıN SONUNU GÖRECEĞIM``   17:17   CHP`LI KAYA`DAN, AILE VE SOSYAL HIZMETLER BAKANı GÖKTAŞ`A: "GENÇLERIN ASıL IHTIYACı MOBILYA INDIRIMI DEĞIL, GELECEK GÜVENCESI"   17:13   CHP`NIN KONYA MITINGI... CHP KONYA MILLETVEKILI BARıŞ BEKTAŞ: “AK PARTI`NIN KALESI VARSAYıLAN KONYA`DAKI MITINGIMIZE CIDDI BIR KATıLıM BEKLIYORUZ”   16:47   DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANı BAKıRHAN, ‘`YENI SÜREÇ`` UYARıSı: “OLUMSUZ KIMI PRATIKLERLE, SÖYLEMLERLE KARŞıLAŞABILIRIZ, BUNLAR BIZI KORKUTMALı. UZAKLAŞTıRMAMALı``     16:28   ANKARA`DA SOKAK HAYVANLARıNı ÖLDÜRDÜĞÜ SUÇLAMASıYLA TUTUKLANAN DOKTOR HAKKıNDAKI TÜM IDDIALARı REDDETTI   16:13   KARTALKAYA OTEL YANGıNıNDA AILESINI KAYBEDEN ANNE DUYGU CAN: "BIRI YANıMA YAKLAŞTı. ‘VALI BEY ÜZÜLÜYOR. BURADA AĞLAMA` DEDI BANA. BEN ÖMRÜMÜ ADADıĞıM EVLATLARıMı KAYBEDERKEN, ACıM BILE RAHATSıZLıK SAYıLDı"   15:56   MHP MERSIN MILLETVEKILI DR. LEVENT UYSAL, ÇOCUKLARıN SESI OLDU  
 
     
   

GÜLTEKİN UYSAL: "DÜNÜMÜZÜ ÇALANLARA YARINLARIMIZI ÇALDIRACAK MIYIZ ÇALDIRMAYACAK MIYIZ, BUNUN KARARINI VERECEĞİZ"


Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal Muğla`da, "Dünümüzü çalanlara yarınlarımızı çaldıracak mıyız, çaldırmayacak mıyız bütün mesele budur. Bunun kararını vereceğiz. Ben 28 Mayıs`ta başarıya ereceğimizi ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nu Türkiye`nin 13. Cumhurbaşkanı yapacağımızdan eminim" dedi.

 

Tarih : 22 Mayıs 2023 Pazartesi 11:03   Okunma : 551

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal Muğla`da, "Dünümüzü çalanlara yarınlarımızı çaldıracak mıyız, çaldırmayacak mıyız bütün mesele budur. Bunun kararını vereceğiz. Ben 28 Mayıs`ta başarıya ereceğimizi ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nu Türkiye`nin 13. Cumhurbaşkanı yapacağımızdan eminim" dedi.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Millet İttifakı`nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nun Muğla`nın Menteşe ilçesindeki seçim bürosunu ziyaret etti.

"KANIMIZI DONDURAN İTHAMLARA AYNI ŞİDDETLE CEVAP VERMEK ZORUNDAYIZ"

Seçim bürosunun önünde yurttaşlara hitap eden Uysal, şöyle konuştu:

"21 yıllık AKP dönemi, bu ülkenim tarihinde bir buhran dönemidir. Nasıl Osmanlı`da adına fetret dönemi demişsek, buhran dönemi olmasının sebebi kendi içinden çıkıp milletten oy alıp bu ülkenin ve milletin aleyhine sistemli, programlı çalışan bir iktidara bir sürü şey söylenir. O açıdan buhran dönemi diyorum. İnsanımızı uyandırmak mecburiyetindeyiz. Hangi birimizin derdi bu ülkenin milli bütünlüğü beraberliği, Muğla coğrafyasında yetişmiş bir insanın bunun aleyhinde bir iş yapabilme imkânı var mı. FETÖ ile PKK ile Hizbullah`ı partisini Meclis`e taşımakla sabıkası olanlar şimdi muhalefeti suçlayacak. Bugünden itibaren biz hep doğruyu anlatalım. Haksız, kanımıza dokunacak ithamlar karşı yeri geldi sesimizi çıkarmadık ama hepimiz, kanımıza dokunan ithamlara karşı aynı şiddetle cevap vermek zorundayız.

"ÇÖKERTTİKLERİ EKONOMİYİ DÜZELTMEYİ VAAD EDİYORLAR"

Nereden geldiğimizi biliyoruz, bilmeyenlere inat, bu ülkeyi 2002`de kuruldu varsayıp `Eski Türkiye` diyerek, Türkiye`nin geçmişini yok varsayanlara inat, işgal kuvveti gibi bu ülkeyi yağmalayanlara inat, yolsuzlukların sistematik hale geldiği bugün, burada bir çığlığı milyonlarla buluşturma mecburiyetimiz var. Kaybeden AKP. Kaç oy aldı, yüzde 35. Muhalefetin toplamı, Cumhur İttifakı`nın toplamından fazla. Türkiye`deki bu keyfi rejime, toplumun yüzde 65`i itiraz ediyor. Bizim hedefimiz itiraz eden kitleyi sandığa taşımaktır. Ama dini değerlerimizi, milli değerlerimizi, demokrasimizin değerlerini suistimal ederek söyleyecek sözü bitenleri, 21 yıldır iktidarda olup bugün millet önünde söyleyecek sözleri yok. Adeta bir itirafnameye dönüşmüş bir seçim beyannamelerine baksak bu gerçeği zaten görüyor. Türkiye`ye neyi vadediyorlar, çökerttikleri ekonomiyi düzeltmeyi. Nasıl düzelteceksiniz?

"BU SEÇİM, GENÇLERİN, KADINLARIN SEÇİMİDİR"

Bu kısa zamanda var bir, olan seçmen kitlemizi mobilize etmek iki, gençlerin ve kadınların seçimidir bu seçim. Geleceği, yarınları çalınan onlar. O açıdan söylüyorum dünümüzü çalanlara yarınlarımızı çaldıracak mıyız, çaldırmayacak mıyız bütün mesele budur. Vereceğimiz karar bu. Bunun kararını vereceğiz. O yüzden sandığa taşımak mecburiyetindeyiz. İkinci tur, yakın siyasi tarihimizde alışık olmadığımız bir pratik olduğu için biraz tansiyonun düştüğünü görüyorum, tansiyonu tekrar zıplatmalı özellikle mukayese üstünlüğümüz olduğu Muğla gibi tüm Ege`de bu farkı açmalıyız. Bunu önemsiyorum. Ben 28 Mayıs`ta başarıya ereceğimizi ve Türkiye`nin 13. Cumhurbaşkanını, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nu yapacağımızdan eminim."

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA