11 Temmuz 2025 Cuma

15:52   CHP GRUP BAŞKANVEKILI GÜNAYDıN: "İKLIM KANUNU’NU, 10. YARGı PAKETI’NIN ANAYASA’YA AYKıRı HÜKÜMLERINI ANAYASA MAHKEMESINE TAŞıYACAĞıZ"   15:50   ÇYDD’DEN LISE EĞITIM SÜRESININ 2 YıLA INDIRILMESI ÖNERISINE TEPKI   14:45   CHP’LI BELEDIYE BAŞKANLARı PARTI GENEL MERKEZINDE BIR ARAYA GELDI... "BIRLIK VE BERABERLIK IÇINDE MÜCADELEYI KARARLıLıKLA SÜRDÜRECEĞIZ"   14:38   YENILENEN ALTYAPıSıYLA MEZITLI ÇÖZÜM MERKEZI VATANDAŞLARıN HIZMETINDE!   14:37   CHP MERSIN MILLETVEKILI TALAT DINÇER: “EMEKLIYI İNŞAATLARDA BEKÇI YAPTıNıZ, VICDANıNıZ RAHAT Mı?”   14:34   TARSUS BELEDIYESI’NDEN HAL YOLU VE ANA CADDELERDE TITIZ TEMIZLIK   14:31   “BIR TAŞıYANıM OLSA” DIYEN ÖĞRENCILERIN EV TAŞıMASı MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN   14:30   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN TOPLU TAŞıMA ARAÇLARıNA KLIMA DENETIMI   09:02   BÜYÜKŞEHIR EKIPLERI TRAFIK GÜVENLIĞI İÇIN SAHADAYDı   21:33   TOROSLAR’DA SıFıR ATıK SEFERBERLIĞI: MOBIL ATıK GETIRME MERKEZI MAHALLELERDE   16:50   MURAT ÇALıK TEKRAR HASTANEYE KALDıRıLDı... ÇALıK’ıN EŞI ZEHRA ÇALıK: "DAHA NEYI BEKLIYORUZ? SAVCıLıKTAN TAHLIYE KARARıNı ACILEN BEKLIYORUZ"   16:48   BAŞARıR: "İKTIDAR, DÜNYANıN HER YERINDE VAR AMA DEMOKRASI OLABILMESI IÇIN MUHALEFET OLMASı LAZıM"   16:35   TBMM GENEL KURULU’NDA CHP’LILERDEN TUTUKLAMALARA PROTESTO   03:15   TERÖR ÖRGÜTÜ PKK LIDERI ABDULLAH ÖCALAN’ıN VIDEO MESAJı BEKLENIYOR   01:29   CHP İSTANBUL İL BAŞKANı ÖZGÜR ÇELIK IFADE VERDI: ’İFTIRA AT, KURTUL’ DÜZENI KURULMUŞ DURUMDA   01:27   SÖZCÜ TV KARARTıLDı   22:52   ZEYDAN KARALAR TUTUKLANDı... TÜLAY HATIMOĞULLARı: ADANA’DA BELEDIYE BAŞKANıNı TUTSAK EDERSENIZ, DEMOKRATIK TÜRKIYE UMUDUNA GÖLGE DÜŞER   21:15   ZEYDAN KARALAR TUTUKLANDı   20:15   ADANALıLAR’DAN ZEYDAN KARALAR’A DESTEK IÇIN OTURMA EYLEMI   17:29   AİHM’DEN SELAHATTIN DEMIRTAŞ LEHINE HAK IHLALI KARARı... DEMIRTAŞ’ıN AVUKATLARı: "KARARıN EN ÖNEMLI TARAFı KOBANI DAVASıNDA VERILEN MAHKUMIYET KARARıNıN DAYANDıĞı DELILLERI BOŞA ÇıKARMASıDıR"  
 
     
   

YENİMAHALLE BELEDİYESİ SPOR KULÜBÜ ARTİSTİK BUZ PATENİ MİLLİ SPORCUSU NAZ ARICI, 5`İNCİ KEZ DÜNYA ŞAMPİYONU OLDU


Türkiye`de ve uluslararası müsabakalarda elde ettiği başarılarla `Altın Kuğu` lakabını kazanan Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü Artistik Buz Pateni Milli Sporcusu Naz Arıcı, 5`inci kez Dünya Şampiyonu oldu.

 

Tarih : 22 Mayıs 2023 Pazartesi 11:15   Okunma : 1017

Türkiye`de ve uluslararası müsabakalarda elde ettiği başarılarla `Altın Kuğu` lakabını kazanan Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü Artistik Buz Pateni Milli Sporcusu Naz Arıcı, 5`inci kez Dünya Şampiyonu oldu.

15-20 Mayıs 2023 tarihlerinde Almanya`nın Oberstdorf bölgesinde düzenlenen Uluslararası Masterlar Artistik Buz Pateni Şampiyonası`na katılan  Naz Arıcı, Gold Bayanlar kategorisinde Dünya Şampiyonu oldu.

`ALTIN KUĞU` ÇİFTE BAYRAM YAŞATTI

Uluslararası Buz Pateni Federasyonu`nun Almanya`da düzenlediği 2023 Uluslararası Yetişkinler Artistik Buz Pateni Şampiyonası`nda altın madalya kazanarak Dünya Şampiyonu olan Naz Arıcı, “Böylesine özel ve anlamlı bir günde bu başarıyı göğüslemek gurur verici” dedi. 6 Şubat Kahramanmaraş depremleri ile ülkenin büyük bir yıkım yaşadığını ve hayatını kaybedenler için yaşadığı derin üzüntüyü dile getiren Arıcı, “Ülke olarak çok zor ve acı günler yaşıyoruz. Böylesine anlamlı bir günde şampiyonluğu kazanmam beni çok mutlu etti. Tüm halkımızın 19 Mayıs Atatürk`ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı`nı kutluyor ve aldığım şampiyonluğu Türk halkına armağan ediyorum” diye konuştu.

"NAZ ARICI, TÜRK BAYRAĞINI GURURLA DALGALANDIRIYOR"

Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü`nün Milli Sporcusu Naz Arıcı`nın buz pateni branşına damga vurduğunu söyleyen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Yenimahalle`de sanat ve sporun gelişimi için 2009 yılından bugüne durmaksızın çalışıyoruz. İlçemizin dört bir yanına 5 yıldızlı spor tesisleri kazandırdık ve gerek spor kulübümüz gerekse spor tesislerimizde gençlerimize spora yönelme ve kendini geliştirme fırsatı sunuyoruz. Sporun tüm branşlarına önem veriyoruz. Naz Arıcı Yenimahalle`nin ve Türkiye`nin ismini dünyaya duyuruyor ve Türk Bayrağımızı gururla dalgalandırıyor. Sporcumuzu kazandığı bu büyük başarıdan dolayı tebrik ediyor, kendisini yetiştiren spor eğitmenine de yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA