5 Kasım 2025 Çarşamba

23:47   İMAMOĞLU’NDAN ÜMRANIYE’YE DIRENIŞ ÇAĞRıSı: “YA HEP BERABER, YA HIÇBIRIMIZ!”   16:52   AYM BAŞKANı ÖZKAYA: “ADALET YALNıZCA MAHKEME SALONLARıNDA DEĞIL, HAYATıN HER ALANıNDA BIR PUSULADıR”   16:45   TÜSİAD’DAN DEM PARTI’YE KRITIK ZIYARET: EKONOMI VE DEMOKRASI GÜNDEMDE   16:32   ÖZEL’DEN SERT ÇıKıŞ: “BAŞSAVCı AKıN GÜRLEK, MAAŞıN DıŞıNDA GELIRIN VAR Mı?”   16:16   BAROLAR BIRLIĞI BAŞKANı: “DEMIRTAŞ KARARı EZBERE YORUMLANAMAZ!”   16:13   TOROSLAR BELEDIYESI, ÇEVRE BILINCINI ÇOCUK YAŞTA KAZANDıRıYOR   16:11   TARSUS BELEDIYE MECLISI KASıM AYı OLAĞAN TOPLANTıSıNı GERÇEKLEŞTIRDI   16:08   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZEL’DEN ERDOĞAN’A "DEMOKRASI TRENI" TEPKISI   16:07   TÜLAY HATIMOĞULLARı: BARıŞıN SAVUNUCUSU OLAN YOLDAŞLARıMıZ SERBEST BıRAKıLMALı   16:05   BAHÇELI: DEMIRTAŞ’ıN TAHLIYESI TÜRKIYE IÇIN HAYıRLARA VESILE OLACAKTıR   12:56   YENIŞEHIR BELEDIYESI’NDEN “ETEM ÇALıŞKAN ILE ATATÜRK YOLCULUĞU” SERGISI   12:53   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı TUNCER: “GENÇLERIMIZ İÇIN ULUSLARARASı İŞ BIRLIKLERI KURUYORUZ”   12:50   MERCEK’TE ‘SAÇ RENKLENDIRME’ KURSUNA YOĞUN İLGI   09:22   MESKİ’DEN SAYAĞZı’NA 1000 TONLUK KONFOR: ALTYAPıDAN ASFALTA TAM DÖNÜŞÜM   08:14   CHP MYK’DA SERT GÜNDEM: OPERASYONLAR, DAVALAR VE VICDANLı ADALET   23:57   TOROSLAR BELEDIYESI KASıM VIZYONUNU AÇıKLADı: GENÇLERE BURS, MAHALLELERE HIZMET, ÜRETICIYE SAHIPLENME   23:52   “SıNDıRGı’DA GECEYI BÖLEN DEPREM: 4,3 ŞIDDETINDE SARSıNTı”   23:49   AVRUPA’DAN HUKUK MESAJı: DEM PARTI, AİHM KARARıNA “TOPLUMSAL BARıŞ İÇIN ADıM ATıN” DEDI   23:33   TUTDERE’DEN TBMM BAŞKANı’NA NET MESAJ: “BELEDIYE BAŞKANLARıNA TUTUKLAMA ÖLÇÜSÜZ”   23:27   DEMIRTAŞ’TAN AİHM KARARıNA DUYGUSAL YANıT: “ÖZGÜR GÜNLERDE GÖRÜŞMEK ÜZERE”  
 
     
   

ADALET PARTİSİ KILIÇDAROĞLU`NU DESTEKLEYECEK... KILIÇDAROĞLU: “28`İNDE BÜTÜN VATANDAŞLARI, VATANSEVERLERİ SANDIĞA DAVET EDİYORUM. GELİN OYLARINIZI KULLANIN VE VATANIN KADERİNİN DEĞİŞTİRELİM”


Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ATA İttifakı bileşenlerinden Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz`ü ziyaret etti. Ziyaretin ardından konuşan Kılıçdaroğlu, “28`inde bütün vatandaşları, bütün vatanseverleri sandığa davet ediyorum. Gelin oylarınızı kullanın ve vatanın kaderinin değiştirelim” dedi. Kılıçdaroğlu`na destek kararını açıklayan Öz, “Sonuna kadar Türkiye Cumhuriyeti`nin payidar kalması için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

 

Tarih : 22 Mayıs 2023 Pazartesi 16:39   Okunma : 360

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ATA İttifakı bileşenlerinden Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz`ü ziyaret etti. Ziyaretin ardından konuşan Kılıçdaroğlu, “28`inde bütün vatandaşları, bütün vatanseverleri sandığa davet ediyorum. Gelin oylarınızı kullanın ve vatanın kaderinin değiştirelim” dedi. Kılıçdaroğlu`na destek kararını açıklayan Öz, “Sonuna kadar Türkiye Cumhuriyeti`nin payidar kalması için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ATA İttifakı bileşenlerinden Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz`ü bugün ziyaret etti. Ziyaretin ardından konuşan Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

“Türkiye`nin içinde bulunduğu koşulları biz de gayet iyi biliyoruz. Sayın Genel Başkan ve arkadaşları da gayet iyi biliyorlar. Daha önce bir görüşme yapmıştık zaten. Kendilerinin verdiği bir karar var. Birazdan kendisi sizlere açıklayacak. Ben de ayrıca yürekten teşekkür ederim.

“TÜRKİYE AYDINLIĞA VEYA KARANLIĞA SÜRÜKLENECEK. HEPİMİZİN SORUMLULUĞU VAR”

Buradan değerli vatandaşlarıma da açıkça seslenmek isterim: Türkiye`nin içinde bulunduğu şartlar, hepimizin malumu. Bir var olma veya yok olma mücadelesi veriyoruz. Türkiye aydınlığa veya karanlığa sürüklenecek. Hepimizin sorumluluğu var. Hepimiz bu sorumluluk içinde hareket etmeliyiz. Türkiye`yi aydınlığa çıkarmalıyız. Kavgadan, çekişmeden, kamplaşmadan ayrılan bir Türkiye, kucaklaşan bir Türkiye, birbirine saygı duyan bir Türkiye… Hepimizin temel hedefi bu. Artık bu bir seçim olmasının ötesinde bu bir referanduma dönüşmüştür.

“BÜTÜN VATANSEVERLERİ SANDIĞA DAVET EDİYORUM. GELİN OYLARINIZI KULLANIN VE VATANIN KADERİNİN DEĞİŞTİRELİM”

Daha önce yapılan bir referandumun Türkiye`yi nereye getirdiğini hepimiz biliyoruz. Anayasa referandumuyla sistem değişti; o sistemin Türkiye`ye büyük felaketler getirdiğini görüyoruz. Artık bu yapının değişmesi lazım. Sistemin değişmesi lazım. Düşünce özgürlüğünün gelmesi lazım. Yargı bağımsızlığının gelmesi lazım. Üretenin, çalışanın, alın teri dökenin kazanması lazım. Bunun için yola çıktık ve bunun için ayın 28`inde bütün vatandaşlarımı, bütün vatanseverleri sandığa davet ediyorum. Gelin oylarınızı kullanın ve Türkiye`nin kaderini değiştirelim. Evlatlarımız için, çocuklarımız için güzel bir Türkiye`yi hep beraber inşa edelim.”

“ATA İTTİFAKI BİLİYORSUNUZ MAÇIN İLK YARISINDA GÖREVİNİ YAPTI”

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tur oylamasında Kılıçdaroğlu`nu destekleyeceklerini açıklayan Öz, şöyle konuştu:

“Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı, CHP Genel Başkanı sayın Kemal Kılıçdaroğlu`na ve arkadaşlarına, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Hepinizin malumu olduğu üzere ATA İttifakı`nı kurmuştuk. Zafer Partisi ile birlikte. ATA İttifakı`na destek veren arkadaşlarımız vardı. Ülkem Partisi, Türkiye İttifakı Partisi bir de Turan Hareketi Partisi… 

“DEMOKRASİNİN ÖNÜNÜN KESİLMEMESİ İÇİN BİZLER KARARIMIZI VERDİK. TOPLANTIMIZIN SONUNDA SAYIN KEMAL KILIÇDAROĞLU`NA DESTEK KARARI ÇIKTI”

Bizler, ATA İttifakı biliyorsunuz maçın ilk yarısında görevini yaptı. Cumhuriyetçi, Atatürkçü, Atatürk çizgisinde Türk milliyetçisi bir hareketti. Bunun mimarı, Ümit Özdağ bey ile ikimizdik. ATA İttifakı`nın da isim babası bendim. Amacımız, Türkiye`nin Atatürk çizgisinde cumhuriyetin kazanımlarına sahip çıkarak, Kurutuluş Savaşı`nın yapılma sebeplerine uygun bir nizamın tekrar tesis edilmesiydi. Cumhuriyetin yıpranan değerlerini tekrar tesis etmekti. Sinan Oğan`ı Cumhurbaşkanı Adayı olarak birlikte teklif ettik ve geldi. Fakat yüzde 5`te kaldı biliyorsunuz. İkinci tura kalamadı.

“KEŞKE YUNAN KAZANSAYDI DİYENLERİN TABUTUNA OMUZ VERENLERE BU ÜLKEYİ TESLİM ETMEYECEĞİZ”

Demokrasinin devam etmesi için, demokrasinin önünün kesilmemesi için bizler kararımızı verdik. Toplantımızın sonunda sayın Kemal Kılıçdaroğlu`na destek kararı çıktı. Bu karar, oy birliğiyle çıkmıştır.

Bu ülkede keşke Yunan kazansaydı diyenlerin tabutuna omuz verenlere bu ülkeyi teslim etmeyeceğiz. Bu Atatürk`ün kurmuş olduğu laik cumhuriyet düzeniyle, kurulmaya çalışılan siyasal İslam rejimi arasındaki kavgadır. Bunu, olağan bir siyasi süreç olarak gören yanılır. Bu nedenle birkaç gün sonra yapılacak olan seçim Türkiye`nin kaderini belirleyecektir. Ben buradan ATA İttifakı`na destek veren seçmenlerime sesleniyorum: Onlar bize desteği bu mentalitemiz için verdiler. Biz bir muhalefet hareketiydik ve şu anda muhalefet güçlerimizi birleştirdik. Sonuna kadar da Türkiye Cumhuriyeti`nin payidar kalması için elimizden geleni yapacağız.”

Kılıçdaroğlu`na ziyaret sırasında, CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı da eşlik etti.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA