11 Temmuz 2025 Cuma

15:52   CHP GRUP BAŞKANVEKILI GÜNAYDıN: "İKLIM KANUNU’NU, 10. YARGı PAKETI’NIN ANAYASA’YA AYKıRı HÜKÜMLERINI ANAYASA MAHKEMESINE TAŞıYACAĞıZ"   15:50   ÇYDD’DEN LISE EĞITIM SÜRESININ 2 YıLA INDIRILMESI ÖNERISINE TEPKI   14:45   CHP’LI BELEDIYE BAŞKANLARı PARTI GENEL MERKEZINDE BIR ARAYA GELDI... "BIRLIK VE BERABERLIK IÇINDE MÜCADELEYI KARARLıLıKLA SÜRDÜRECEĞIZ"   14:38   YENILENEN ALTYAPıSıYLA MEZITLI ÇÖZÜM MERKEZI VATANDAŞLARıN HIZMETINDE!   14:37   CHP MERSIN MILLETVEKILI TALAT DINÇER: “EMEKLIYI İNŞAATLARDA BEKÇI YAPTıNıZ, VICDANıNıZ RAHAT Mı?”   14:34   TARSUS BELEDIYESI’NDEN HAL YOLU VE ANA CADDELERDE TITIZ TEMIZLIK   14:31   “BIR TAŞıYANıM OLSA” DIYEN ÖĞRENCILERIN EV TAŞıMASı MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN   14:30   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN TOPLU TAŞıMA ARAÇLARıNA KLIMA DENETIMI   09:02   BÜYÜKŞEHIR EKIPLERI TRAFIK GÜVENLIĞI İÇIN SAHADAYDı   21:33   TOROSLAR’DA SıFıR ATıK SEFERBERLIĞI: MOBIL ATıK GETIRME MERKEZI MAHALLELERDE   16:50   MURAT ÇALıK TEKRAR HASTANEYE KALDıRıLDı... ÇALıK’ıN EŞI ZEHRA ÇALıK: "DAHA NEYI BEKLIYORUZ? SAVCıLıKTAN TAHLIYE KARARıNı ACILEN BEKLIYORUZ"   16:48   BAŞARıR: "İKTIDAR, DÜNYANıN HER YERINDE VAR AMA DEMOKRASI OLABILMESI IÇIN MUHALEFET OLMASı LAZıM"   16:35   TBMM GENEL KURULU’NDA CHP’LILERDEN TUTUKLAMALARA PROTESTO   03:15   TERÖR ÖRGÜTÜ PKK LIDERI ABDULLAH ÖCALAN’ıN VIDEO MESAJı BEKLENIYOR   01:29   CHP İSTANBUL İL BAŞKANı ÖZGÜR ÇELIK IFADE VERDI: ’İFTIRA AT, KURTUL’ DÜZENI KURULMUŞ DURUMDA   01:27   SÖZCÜ TV KARARTıLDı   22:52   ZEYDAN KARALAR TUTUKLANDı... TÜLAY HATIMOĞULLARı: ADANA’DA BELEDIYE BAŞKANıNı TUTSAK EDERSENIZ, DEMOKRATIK TÜRKIYE UMUDUNA GÖLGE DÜŞER   21:15   ZEYDAN KARALAR TUTUKLANDı   20:15   ADANALıLAR’DAN ZEYDAN KARALAR’A DESTEK IÇIN OTURMA EYLEMI   17:29   AİHM’DEN SELAHATTIN DEMIRTAŞ LEHINE HAK IHLALI KARARı... DEMIRTAŞ’ıN AVUKATLARı: "KARARıN EN ÖNEMLI TARAFı KOBANI DAVASıNDA VERILEN MAHKUMIYET KARARıNıN DAYANDıĞı DELILLERI BOŞA ÇıKARMASıDıR"  
 
     
   

ÜMİT ÖZDAĞ: “ZAFER PARTİSİ OLARAK SAYIN KILIÇDAROĞLU`NU CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİNDE İKİNCİ TURDA DESTEKLEME KARARI VERDİK”


Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Zafer Partisi Genel Merkezi`nde bir araya geldi. Görüşme sonrası Kılıçdaroğlu; "Türkiye`nin geleceği açısından, Türkiye`nin huzurlu bir ülke olması açısından, Türkiye`nin güçlendirilmiş parlamenter sisteme kavuşup daha sağlıklı bir yol yürümesi açısından her bir genel başkana, her bir siyasal partiye sorumluluklar düşüyor. Bizler de bu sorumluluğun bilincinde bir araya geldik" dedi. Özdağ ise, "Zafer Partisi olarak Sayın Kılıçdaroğlu`nu Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ikinci turda destekleme kararı verdik... Eğer annelerinizden ve babalarınızdan aldığınız Türkiye`yi çocuklarınıza devretmek istiyorsanız, Türkiye`nin Türkiye olarak kalmasını istiyorsanız, göçmenistan olmasını istemiyorsanız, kızınız sokağa çıktığı zaman endişelenmek istemiyorsanız, akşam saat 21.30`da oğlunuzu köşedeki bakkala yollarken güven içinde yollamak istiyorsanız 28 Mayıs`ta yapılacak seçimde 13 milyon sığınmacıyı vatanına yollayacak politikaya ve politikacılara destek verin ve Kemal Kılıçdaroğlu`na oy verin. Bu ülkenizin göçmenistan olmamasının tek yolu" diye konuştu.

 

Tarih : 24 Mayıs 2023 Çarşamba 12:05   Okunma : 363

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Zafer Partisi Genel Merkezi`nde bir araya geldi. Görüşme sonrası Kılıçdaroğlu; "Türkiye`nin geleceği açısından, Türkiye`nin huzurlu bir ülke olması açısından, Türkiye`nin güçlendirilmiş parlamenter sisteme kavuşup daha sağlıklı bir yol yürümesi açısından her bir genel başkana, her bir siyasal partiye sorumluluklar düşüyor. Bizler de bu sorumluluğun bilincinde bir araya geldik" dedi. Özdağ ise, "Zafer Partisi olarak Sayın Kılıçdaroğlu`nu Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ikinci turda destekleme kararı verdik... Eğer annelerinizden ve babalarınızdan aldığınız Türkiye`yi çocuklarınıza devretmek istiyorsanız, Türkiye`nin Türkiye olarak kalmasını istiyorsanız, göçmenistan olmasını istemiyorsanız, kızınız sokağa çıktığı zaman endişelenmek istemiyorsanız, akşam saat 21.30`da oğlunuzu köşedeki bakkala yollarken güven içinde yollamak istiyorsanız 28 Mayıs`ta yapılacak seçimde 13 milyon sığınmacıyı vatanına yollayacak politikaya ve politikacılara destek verin ve Kemal Kılıçdaroğlu`na oy verin. Bu ülkenizin göçmenistan olmamasının tek yolu" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Zafer Partisi Genel Merkezi`nde bir araya geldiler. Yaklaşık bir saat süren görüşmenin ardından Kılıçdaroğlu ile Özdağ birlikte açıklama yaptılar.

Ümit Özdağ, 28 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanı Seçimi`nin ikinci turunda Zafer Partisi olarak Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu`nu destekleme kararı aldıklarını açıkladı. 

"GÜZEL SONUÇLAR ELDE EDİLDİ"

Görüşmenin ardından Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

“Oldukça verimli ve güzel bir toplantı gerçekleştirdik. Bir metin de hazırlandı. O metni biraz sonra değerli basın mensuplarıyla paylaşacağız iki Genel Başkanın imza attığı bir metin. Türkiye`nin geleceği açısından, Türkiye`nin huzurlu bir ülke olması açısından, Türkiye`nin güçlendirilmiş parlamenter sisteme kavuşup daha sağlıklı bir yol yürümesi açısından her bir genel başkana, her bir siyasal partiye sorumluluklar düşüyor. Bizler de bu sorumluluğun bilincinde bir araya geldik. Oturduk, konuştuk, kurmaylarımız geldi bir araya, oturduk konuştuk. Güzel sonuçlar elde edildi. Ev sahipliği yaptığı için başta sayın Genel Başkana ve arkadaşlarına da yürekten teşekkür ederim. Umarım Türkiye, güzel günlere gebe zaten, çok daha güzel bir atmosferde seçim sonrası tekrar buluşacağız. Türkiye`yi huzura kavuşturacak adımları kararlılıkla atacağız.”

Ümit Özdağ`ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar ise şöyle:

“TÜRKİYE`NİN EN ÖNEMLİ SORUNU, HİÇ ŞÜPHESİZ ÜLKEMİZDE YAŞAYAN 13 MİLYON SIĞINMACI VE KAÇAĞIN VATANLARINA GERİ YOLLANMASIDIR: Türkiye`nin en önemli sorunu, hiç şüphesiz ülkemizde yaşayan 13 milyon sığınmacı ve kaçağın vatanlarına geri yollanmasıdır. Bu 13 milyon, vatanlarına geri yollanmadan ve yenilerinin gelmesi, kararlı politikalarla engellenmeden Türkiye`nin ekonomik sorunlarını aşması mümkün değildir. Yılda 11 milyar dolar sığınmacılara harcayarak Türk halkını fakirlikten kurtaramayız; Kiraların yükselmesini engelleyemeyiz, vatandaşlık satarak Türk halkının gayri menkul almasını rahatlıkla sağlayamayız; sokaklarda güvenliği sağlayamayız, çocuklarımıza iş bulamayız. Özetle nasıl bir yüzücünün bacaklarına 20`şer kilo demir bağlarsanız, ne kadar iyi yüzücü olursa olsun yüzemez ise bir ülke de 13 milyon sığınmacıyla ekonomisini, güvenliğini doğru bir çizgiye oturtamaz. Bundan dolayı 14 Mayıs seçimlerine giderken biz Zafer Partisi olarak sığınmacıları vatanlarına geri yollamak için destek istedik. Ancak partimizin yeni kurulmuş olması, medyada uygulanan ambargo yeterince vatandaşa erişmemizi engelledi. Fakat, birinci turun sonunda gördük ki ortaya çıkan siyasi görünüm, iki adayın 28`inde bir ikinci yarış için Türk halkının önüne gideceği çerçeveyi oluşturmuş.

KEMAL BEY ÇOK NET BİR ŞEKİLDE SIĞINMACILARIN VATANLARINA DÖNMESİ GEREKTİĞİNİ VE BU POLİTİKAYI İZLEYECEĞİNİ SÖYLEDİ: AK Parti Genel Başkanvekili Numan Bey bizi ziyaret etti. Kendilerine sorduk. Bizden destek istediler. Sorduk. ‘Sığınmacılar konusunda ne yapmayı düşünüyorsunuz?` Anlattıkları şey, sığınmacıların vatanlarına dönmesini içermiyordu. Kemal Bey ile görüştük. Kemal Bey çok net bir şekilde sığınmacıların vatanlarına dönmesi gerektiğini ve bu politikayı izleyeceğini söyledi. Bu politikanın detaylarını konuştuk. Zafer Partisi`nin önermiş olduğu bir sene içerisinde uluslararası hukuka uygun, insan haklarını gözeten, Suriyelilerin Suriye`de güvenliğini sağlayacak ama Türk ekonomisinin üzerindeki büyük yükü de kaldıracak, sokaklarımızı tekrar güvenli hale getirecek, uyuşturucu çetelerini sokaklarımızdan, okullarımızın önünden çözecek bir model üzerinde kendisiyle fikir birliğine vardık ve bundan dolayı da Zafer Partisi olarak sayın Kılıçdaroğlu`nu Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ikinci turda destekleme kararı verdik. Hayırlı olsun.

13 MİLYON SIĞINMACIYI VATANINA YOLLAYACAK POLİTİKAYA VE POLİTİKACILARA DESTEK VERİN VE KEMAL KILIÇDAROĞLU`NA OY VERİN: Buradan birinci turda Cumhur İttifakı`na oy vermiş, Millet İttifakı`na oy vermiş ve ATA İttifakı`na oy vermiş değerli seçmenlere çağrı… Çağrım şu: Eğer annelerinizden ve babalarınızdan aldığınız Türkiye`yi çocuklarınıza devretmek istiyorsanız, Türkiye`nin Türkiye olarak kalmasını istiyorsanız, göçmenistan olmasını istemiyorsanız, kızınız sokağa çıktığı zaman endişelenmek istemiyorsanız, akşam saat 21.30`da oğlunuzu köşedeki bakkala yollarken güven içinde yollamak istiyorsanız 28 Mayıs`ta yapılacak seçimde 13 milyon sığınmacıyı vatanına yollayacak politikaya ve politikacılara destek verin ve Kemal Kılıçdaroğlu`na oy verin. Bu ülkenizin göçmenistan olmamasının tek yolu."

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA