25 Şubat 2026 Çarşamba

22:05   MERSIN’DE ENGEL TANıMAYAN UÇUŞ: ÖZEL ÇOCUKLAR BULUTLARA DOKUNDU!   22:02   MILLI EĞITIM BAKANı YUSUF TEKIN’E SERT TEPKI: "ANAYASA’Yı İHLAL EDIYOR, İSTIFA ETMELI!"   16:27   CHP’NIN 38. OLAĞAN KURULTAYı’NDA USULSÜZLÜK IDDIASıYLA AÇıLAN DAVA, İBB DAVASı ILE BIRLEŞTIRILMEYECEK   16:26   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: “MILLI PARKLARı GIDERAYAK 49 VE 99 YıLLıĞıNA KIRALAMAK IÇIN KANUN TEKLIFI GETIRMIŞLER”   16:25   ULUSLARARASı AF ÖRGÜTÜ TÜRKIYE: "RUSYA’NıN SALDıRıLARıNıN SIVILLER ÜZERINDEKI YıKıCı ETKISININ SÜRÜYOR; ULUSLARARASı TOPLUM, ADALET VE HESAP VEREBILIRLIK KONUSUNDA KARARLı OLMALı"   16:25   MAHKEME KARARı ISTINAFTAN DÖNDÜ, GAZETECI ORHAN BURSALı BERAAT ETTI   15:01   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL, SAADET PARTISI IFTARıNA YÖNELIK ELEŞTIRILERI YANıTLADı: "O MASADAN DÜŞMANLıK ÇıKARANLAR TARIHE GÖMÜLECEK"   14:59   DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANı HATIMOĞULLARı: SAYıN BAHÇELI’NIN İMRALı VE SAYıN ÖCALAN IÇIN ÖZEL STATÜ VURGUSU SON DERECE ÖNEMLI BIR VURGUDUR   14:57   “AZIZ İHSAN AKTAŞ DAVASı” 17’INCI GÜNÜNDE TUTUKLU SANıKLARıN AVUKATLARıNıN BEYANLARıYLA DEVAM EDIYOR   14:51   İYİ PARTI’LI AYYÜCE TÜRKEŞ TAŞ: "ÖCALAN’ıN STATÜSÜ GAYET NET VE BELLIDIR. KENDISI 55 BIN KIŞININ KATILI, HAIN BIR TERÖRIST BAŞıDıR"   14:50   MHP GRUP TOPLANTıSı... BAHÇELI: "TERÖRSÜZ TÜRKIYE HEDEFININ ICRASıNDA PKK’NıN KURUCU ÖNDERININ BÜYÜK BIR DAHLI VE PAYı VARDıR. BU ÇAĞRı AYNı ŞEKILDE KCK’Yı DA BAĞLAMAKTADıR"   09:30   MERSIN’DE KADıNLARıN    09:25   "SIYASETIN KALBI 2 MART’TA CHP’DE ATACAK: ÖZGÜR ÖZEL 18 MADDELIK ’KURTULUŞ REÇETESINI’ AÇıKLıYOR!"   01:01    AYDıNCıK’TA GÖNÜL SOFRALARı KURULDU! BAŞKAN SEÇER: “BIZIM GECEMIZ GÜNDÜZÜMÜZ SIZSINIZ”   22:15   KADIKÖY’DE 90+ DRAMI: FENERBAHÇE’YE KASıMPAŞA ŞOKU! ASENSIO ATTı, ALLEVINAH YıKTı...   17:59   MERSIN VE DIYARBAKıR ARASıNDA GÖNÜL KÖPRÜSÜ: DİTAV’DAN DEV ÇıKARTMA!   17:54   TARSUS TEK YÜREK! BAŞKAN BOLTAÇ SEL BÖLGESINDEN SESLENDI: "AFETIN SIYASETI OLMAZ, YARALARı BIRLIKTE SARACAĞıZ"   17:01   CHP’NIN 38. OLAĞAN KURULTAYı’NDA USULSÜZLÜK IDDIASıYLA AÇıLAN DAVANıN, 9 MART’TA GÖRÜLECEK İBB DAVASı ILE BIRLEŞTIRILMESI ISTENDI   17:01   CHP’NIN 38. OLAĞAN KURULTAY DAVASı… LÜTFÜ SAVAŞ’ıN AVUKATı ÜREGEN: "GERÇEKLER ELBETTE AÇıĞA ÇıKACAKTıR"   17:01   GAZETECI ALICAN ULUDAĞ’ıN TUTUKLULUĞUNA ITIRAZ EDILDI  
 
     
   

UĞUR BAYRAKTUTAN: "28 MAYIS AKŞAMI TÜRKİYE, MUSTAFA KEMAL`İN TÜRKİYE`Sİ OLACAK. EN UFACIK KARAMSARLIĞA KAPILMAYALIM"


CHP`den yeniden Artvin milletvekili seçilen Uğur Bayraktutan, "Bu ülkeyi özgürlük ve umudun hepimizin Türkiye`si yapacağız. Umut var ise başarı da vardır ve kazanım da vardır. Bu parlamenter demokrasi ile cumhuriyetle, özgürlüklerle başka bir tercih arasındaki bir yol ayrımıdır. Yani siyahla beyaz ve doğruyla yanlış, kötüyle iyi arasındaki bir tercihtir. İnanıyoruz ki 28`inin akşamı Türkiye, Mustafa Kemal`in Türkiye`si olacak ve bu konuda en ufacık karamsarlığa kapılmayalım” dedi.

 

Tarih : 24 Mayıs 2023 Çarşamba 16:28   Okunma : 633

UĞUR İSTANBULLU

CHP`den yeniden Artvin milletvekili seçilen Uğur Bayraktutan, "Bu ülkeyi özgürlük ve umudun hepimizin Türkiye`si yapacağız. Umut var ise başarı da vardır ve kazanım da vardır. Bu parlamenter demokrasi ile cumhuriyetle, özgürlüklerle başka bir tercih arasındaki bir yol ayrımıdır. Yani siyahla beyaz ve doğruyla yanlış, kötüyle iyi arasındaki bir tercihtir. İnanıyoruz ki 28`inin akşamı Türkiye, Mustafa Kemalin Türkiye`si olacak ve bu konuda en ufacık karamsarlığa kapılmayalım” dedi.

CHP`den yeniden Artvin milletvekili seçilen Uğur Bayraktutan, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turuna ilişkin açıklama yaptı. Bayraktutan, şunları söyledi:

"BU ÜLKEYİ ÖZGÜRLÜK VE UMUDUN TÜRKİYESİ YAPACAĞIZ"

"Bilindiği üzere Cumhurbaşkanlığı seçimi için ikinci turu 28 Mayıs Pazar günü yapılacak, büyük bir umut var önce onu ifade edeyim. Beklentimiz şuydu; birinci turda seçimin bitmesiydi ama halkın tercihi ve kararı bir kere başımızın üzerinde öncelikle onu ifade etmek isterim. Ama birinci seçimden sonra alanda gezdiğimiz kadarıyla ve aldığımız bilgiye göre ve birebir temaslarımızda görüyoruz ki inşallah yanılmayacağız ve 28`inde bu iş bitecek. Bu ülkeyi özgürlük ve umudun hepimizin Türkiye`si yapacağız. Umut var ise başarı da vardır ve kazanım da vardır. Bu parlamenter demokrasi ile cumhuriyetle, özgürlüklerle başka bir tercih arasındaki bir yol ayrımıdır. Yani siyahla beyaz ve doğruyla yanlış, kötüyle iyi arasındaki bir tercihtir. İnanıyoruz ki 28`inin akşamı Türkiye, Mustafa Kemalin Türkiye`si olacak ve bu konuda en ufacık karamsarlığa kapılmayalım. Bütün yurttaşlardan beklentimiz şudur; ama fakat gibi bağlacına sığınmadan en önemli görev olan yurttaşlık görevini gelip sandıklarda kullansınlar. Şundan kaygı duymasınlar şöyle bir şüphe içerinde de olmasınlar bizim oyumuz ne oluyor ve kaybolacak mı diye. Evet bu konuda birinci turla ilgili kaygılarımız vardı ama bununla ilgili ikinci turdaki soru işaretlerini giderecek önlemlerimiz aldık. Bakın Artvin`de bile hemen hemen her sandıkta sandık görevlilerimizin ve bina görevlilerimizin dışında ayrıca beş tane müşahidimizi görevlendirdik. Bu ne demektir, bütün halkımızı göreve çağırıyoruz. Sandık demek namus demektir, demokrasinin en önemli aracı sandıktır ve o anlamda pazar günü çıkacak olan sonuç, Türkiye için bir yol ayrımıdır.

"TÜRKİYEYİ BATAKTAN ÇIKARACAK İSİM KEMAL KILIÇDAROĞLU`DUR"

Bütün yurttaşlarıma buradan tarihi bir tarihi bir seslenişte bulunmak istiyorum, o da şu; bakın Türkiye`de fiyat artışı ve enflasyon belli ve içinde yaşamış olduğumuz durum belli. Beka sorunu diyerek kafaları karıştıranlara inat, Türkiye`yi önümüzdeki süreçte bu bataktan çıkaracak siyasi anlayışa ihtiyaç var ve onun ismi de Kemal Kılıçdaroğlu`dur. İnşallah 28`i akşamı Türkiye`de Mustafa Kemal`in koltuğuna 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu`nu oturtarak bu karabasandan çıkacağız. O nedenle bütün yurttaşlarımızı bir kere daha Mustafa Kemal`e ve onun ilke ve inançlarını yaşatan, Cumhuriyet devrimlerini içinde özdeşleştiren bir siyasal anlayışa oy vermelerini talep ediyor ve buradan diyorum ki her şey güzel olacak, karamsarlığa kapılmasınlar büyük bir umutla geliyoruz ve 28`inden sonra 29`unda Türkiye yeni bir güne uyanacak ve o gün hepimiz umutla gelecek kaygısı yaşamadan çocuklarımızın özgürce umut içerisinde yaşayacağı bir Türkiye`yi hep beraber kuracağız. Haydi hep beraber el ele tutuşarak güzel günlere, söz sende, sözümüzün gereğini yapalım diyorum. Umutla yeni Türkiye`yi birlikte kuralım diyor, bütün yurttaşlarıma sevgi ve saygılarımı gönderiyorum."

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA