23 Haziran 2025 Pazartesi

12:30   MIMARLARDAN DAYANıŞMA ETKINLIĞI   11:25   YUMURTALıK HALKıNDAN ÇEVREYE, DENIZE DUYARLıLıK ÇAĞRıSı   11:15   SOFRALARA LEZZET KATACAK AŞÇıLAR BÜYÜKŞEHIR’LE YETIŞIYOR   11:05   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL, FERDI ZEYREK’IN KıZı NEHIR ZEYREK’I, YKS’NIN IKINCI OTURUMUNA DA GETIRDI   10:23   YKS’NIN IKINCI OTURUMU AYT BAŞLADı   09:25   BÜYÜKŞEHIR ÖĞRENCI VE VELILERIN YKS HEYECANıNA ORTAK OLDU   08:32   ABD SALDıRıLARı SONRASı İRAN, İSRAIL’E MISILLEME SALDıRıLAR DÜZENLEDI   21:10   BAŞKAN SEÇER, BÜYÜKŞEHIR’IN DÜZENLEDIĞI EMIRLER ORMAN PARKı PIKNIK ALANı’Nı İNCELEDI   15:55   TARSUS CHP’DEN KıRSAL MAHALLE ZIYARETLERI   12:06   “PROTESTO HAKKıNı KULLANAN ÖĞRENCILERI YURTTAN UZAKLAŞTıRMAK ZALIMLIKTIR”   11:52   ÖZEL GEREKSINIMLI BIREYLER YAZ BOYU YÜZMENIN KEYFINI BÜYÜKŞEHIR’LE YAŞıYOR   09:20   BÜYÜKŞEHIR’IN EMEKLI YÜREKLERINDEN ANADOLU’YA SES VEREN TÜRKÜLER   09:01   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN TARıMA DESTEĞI TAM GAZ DEVAM EDIYOR   01:56   TARSUS BELEDIYESI KREŞLERINDE EĞITIM ALAN ÖĞRENCILER KARNE HEYECANı YAŞADı   11:54   MERSIN BAROSU HAYVAN HAKLARı KOMISYONU, PATIKÖY’Ü ZIYARET ETTI   11:50    BAŞKAN YıLDıZ’DAN YKS ÖNCESI ÖĞRENCILERE MORAL ZIYARETI VE BAŞARı MESAJı   10:10   TÜRKIYE YAŞ MEYVE SEBZEDE İKLIM DARBESINE RAĞMEN İHRACAT DEĞERINI KORUDU   09:20   BÜYÜKŞEHIR’IN ENGELSIZ YAŞAM PARKı, ÖZEL GEREKSINIMLI BIREY VE AILELERINE SANATLA DESTEK OLUYOR   09:10   BÜYÜKŞEHIR’DEN TARSUS’UN DOĞU VE BATı GIRIŞ NOKTALARıNDA PEYZAJ ÇALıŞMASı…    08:10   TARSUS BELEDIYESI’NDEN MIMAR-MÜHENDIS ÇALıŞTAYı  
 
     
   

VELİ AĞBABA`DAN BAKAN BOZDAĞ`A `MONTAJ` TEPKİSİ: "GÜYA KANDİL`DEKİ VİDEOLARI BİZ ÇEKİYORMUŞUZ. ALLAH AKIL FİKİR VERSİN. FETÖ`NÜN KÖTÜ BİR ÇIRAĞI GİBİ KONUŞUYOR"


CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, "Recep Tayyip Erdoğan bir yalan söylüyor, alttakilerde o yalanları büyüterek, tekrar ediyorlar. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ da bugün yeni bir yalan söyledi. Güya Kandil`deki videoları biz çekiyormuşuz. Allah akıl fikir versin. Usta-çırak ilişkisini Bekir Bozdağ`a hatırlatmak lazım. FETÖ`nün kötü bir çırağı gibi konuşuyor. Bekir Bozdağ, geçmişte FETÖ`nün savunuculuğunu yapmış birisidir. İftira atıyor, manipülasyon yapıyor. Bekir Bozdağ`dan başka bir şeyde beklenmez" dedi.

 

Tarih : 25 Mayıs 2023 Perşembe 18:08   Okunma : 541

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, "Recep Tayyip Erdoğan bir yalan söylüyor, alttakilerde o yalanları büyüterek, tekrar ediyorlar. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ da bugün yeni bir yalan söyledi. Güya Kandil’deki videoları biz çekiyormuşuz. Allah akıl fikir versin. Usta-çırak ilişkisini Bekir Bozdağ’a hatırlatmak lazım. FETÖ’nün kötü bir çırağı gibi konuşuyor. Bekir Bozdağ, geçmişte FETÖ’nün savunuculuğunu yapmış birisidir. İftira atıyor, manipülasyon yapıyor. Bekir Bozdağ’dan başka bir şeyde beklenmez" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın "Sayın Kılıçdaroğlu her konuyu çarpıtıyor. Şimdi Kandil`den Murat Karayılan açıklama yaptı. Montaj mı? Çıksın desin. Videolar ortada. Kendileri çektiriyor. Kendileri yayınlıyor" açıklamasına tepki gösterdi. Ağbaba, şunları söyledi:

"2023 seçimleri tarihte yazılırsa bir seçim değil ‘iftira’ kampanyası olarak yazılır. Seçim kampanyası değil adeta bir iftira kampanyasıyla karşı karşıyayız. İmam-cemaat ilişkisi var. Recep Tayyip Erdoğan bir yalan söylüyor, alttakilerde o yalanları büyüterek, tekrar ediyorlar. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ da bugün yeni bir yalan söyledi. Güya Kandil’deki videoları biz çekiyormuşuz. Allah akıl fikir versin. Usta-çırak ilişkisini Bekir Bozdağ’a hatırlatmak lazım. FETÖ’nün kötü bir çırağı gibi konuşuyor. Bekir Bozdağ, geçmişte FETÖ’nün savunuculuğunu yapmış birisidir. İftira atıyor, manipülasyon yapıyor. Bekir Bozdağ’dan başka bir şey de beklenmez. Adalet Bakanı’nın ne noktaya geldiğini de görülmesi açısından da ibret verici bir vaka. Bugün Bülent Turan diyor ki montaj, Recep Tayyip Erdoğan diyor ki montaj, İbrahim Kalın ‘montaj’ diyor, Bekir Bozdağ başka bir yalanla ortaya çıkıyor. Demek ki bu üç günlük süre içerisinde kamuoyu büyük bir yalan kampanyasıyla karşı karşıya kalacak. Bu, diğer bakanların söylemlerinde de belli oluyor."

"HÜDA-PAR İLE BİR İLİŞKİMİZ YA DA YAKINLIĞIMIZ YOK"

Süleyman Soylu da `HÜDA PAR ile önce kim görüştü` demiş. HÜDA PAR ile bir görüşmedik. HÜDA PAR ile bir ilişkimiz ve yakınlığımız yok. O da yalan üzerine kurulmuş bir siyasetçi. HÜDA PAR ile görüştüğümüzü ya da ittifak teklifi yaptığımızı ispatlasın ben siyaseti bırakmaya hazırım, Süleyman Soylu eğer ispatlayamazsan sen siyaseti bırak. İçişleri Bakanlığı koltuğunda oturuyorsun, utanmadan yalan söylüyorsun."

"KARA BİR PROPAGANDA İLE KARŞI KARŞIYAYIZ"

Bakanlar yalan söylerde AKP’li siyasetçiler durur mu? Nurettin Canikli, geldiğimiz zaman EYT maaşlarını ödeyemeyeceğimizi söylemiş. EYT’yi çıkaran, çıkarılmasını zorlayan biziz. Bu konuda yalan söylüyor. Bir kara propaganda var. `Maaşları ödeyemeyecekler, emekli maaşlarını ödeyemeyecekler` gibi bir kara propaganda ile karşı karşıyayız. Bir seçim kampanyasından öte Türkiye bir iftira kampanyası ile karşı karşıya. Yalanlarla başladı, yalanlarla devam ediyor. İnşallah 28 Mayıs’ta yalanların bittiği bir dönemi hep beraber yaşayacağız."

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA