13 Nisan 2026 Pazartesi

17:14   "İBB SORUŞTURMASı" KAPSAMıNDA YAKLAŞıK 1 YıLDıR TUTUKLU OLANLARıN AILELERINDEN TEPKI: "NASıL GÖZALTı VE TUTUKLAMA HıZLı ŞEKILDE YAPıLDıYSA, SONUCUNUN DA HıZLı OLMASıNı BEKLIYORUZ"   15:52   HÜSAMETTIN CINDORUK SON YOLCULUĞUNA UĞURLANıYOR... CINDORUK IÇIN TEŞVIKIYE CAMISI’NDE CENAZE NAMAZı KıLıNDı   15:52   HÜSAMETTIN CINDORUK SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDı... ÖZGÜR ÖZEL: “BILGELIĞINDEN VE SIYASETE YÖNELIK DEĞERLENDIRMELERINDEN HER ZAMAN ISTIFADE ETTIK”   15:50   AİHM, EKREM İMAMOĞLU BAŞVURUSUNU CIDDI BULDU, TÜRKIYE’DEN 6 SORUYA YANıT ISTEDI   15:42   CHP’LI GÜLCAN KıŞ: “DAHA YıLıN ILK ÇEYREĞINDE VERILEN ZAMMıN YÜZDE 82’SI YOK OLDU”   13:48   TARSUS BELEDIYESI’NE PORTAKAL ÇIÇEĞI FESTIVALI’NDE ÖDÜL   13:47   CHP PM ÜYESI OZAN VARAL EMEKLILERLE MEYDANDA, OMUZ OMUZA YÜRÜDÜ   13:45   MEZITLI BELEDIYESI’NDEN VATANDAŞLARA SOSYAL YAŞAMA DESTEK   13:44   TOROSLAR’ıN KADıN HENTBOL TAKıMı FINAL-FOUR’DA   08:20   MACARISTAN’DA TARIHI DEVRIM: PETER MAGYAR VE TISZA PARTISI ORBAN DÖNEMINI BITIRDI!   08:17   ANKARA TABIP ODASı SEÇIMLERINDE KAZANAN BELLI OLDU: İŞTE SEÇIM SONUÇLARı VE KAZANAN GRUP!   08:09   ÖZGÜR ÖZEL’DEN DÜNYA GÜNDEMINE DAMGA VURAN MESAJ: TEK ADAMLAR KAYBETTI, HALK KAZANDı!   07:10   GALATASARAY SAHASıNDA BEKLENMEDIK KAYıP! ASLAN ZIRVE YOLUNDA YARA ALDı: 1-1   01:10   MERSIN’DE EMEKLI FıRTıNASı! ‘SANDıKTA HESAPLAŞACAĞıZ’ DIYEREK MEYDANLARA İNDILER   01:02   MERSIN’DE TARIHI FINAL: 5 KıTA, 26 ÜLKE VE TÜRK SPORCUNUN İLK ZAFERI!   22:36   AK PARTI MERSIN İL DANıŞMA MECLISI’NDE BIRLIK VE BERABERLIK MESAJı   09:30   ÖZEL DERSHANELERIN KAPıSıNı KAPATTıĞı ADILE NISA’YA VAHAP SEÇER SAHIP ÇıKTı!   02:02   İMAMOĞLU’NDAN İSRAIL’E SERT YANıT: ’HADI BAŞKA KAPıYA!’   01:40   TTB, SES, TİHV, ÇHD, İHD VE ÖHD’DEN ORTAK AÇıKLAMA: HAPISHANELERDE TECRIT UYGULAMALARıNDAN DERHAL VAZGEÇILMELI   01:02   TOROSLAR’DA NEFES KESEN MÜCADELE: 8. TOUR OF MERSIN’DE DEV ZIRVE YARıŞı!  
 
     
   

KILIÇDAROĞLU GÖNÜLLÜLERİ SEÇİM GÜNÜ, ENGELLİ VE YAŞLI VATANDAŞLARI OY KULLANACAKLARI YERLERE TAŞIMA HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI


Kılıçdaroğlu Gönüllüleri, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda, Kılıçdaroğlu Gönüllüleri`nin önceliği engelli ve yaşlı seçmenlerin oy kullanma hakkını kısıtlamadan oy kullanabilmelerini sağlamak olmuştur. Gönüllüler, seçim günü boyunca görevlendirilen şoförlü arabalarıyla engelli ve yaşlı vatandaşları oy kullanacakları yerlere taşıyarak onların oy kullanma sürecini kolaylaştırmak için hazırlıklarını tamamladı. Ankara`da seçim günü oluşabilecek aksaklıklar veya her türlü destek için 0850 241 07 20 numarasından Kılıçdaroğlu Gönüllüleri ile iletişim kurulabilecek.

 

Tarih : 27 Mayıs 2023 Cumartesi 17:59   Okunma : 672

Kılıçdaroğlu Gönüllüleri, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda, Kılıçdaroğlu Gönüllüleri`nin önceliği engelli ve yaşlı seçmenlerin oy kullanma hakkını kısıtlamadan oy kullanabilmelerini sağlamak olmuştur. Gönüllüler, seçim günü boyunca görevlendirilen şoförlü arabalarıyla engelli ve yaşlı vatandaşları oy kullanacakları yerlere taşıyarak onların oy kullanma sürecini kolaylaştırmak için hazırlıklarını tamamladı. Ankara`da seçim günü oluşabilecek aksaklıklar veya her türlü destek için 0850 241 07 20 numarasından Kılıçdaroğlu Gönüllüleri ile iletişim kurulabilecek.

Kılıçdaroğlu Gönüllüleri`nin Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda, vatandaşlar için kurdukları destek ağına ilişkin açıklama yayınladı. Yapılan açıklama şöyle:

TOPLUMUN HER KESİMİNDEN VATANDAŞLARIN DEMOKRATİK HAKLARINI KULLANMASINI DESTEKLENECEK.

"Kılıçdaroğlu Gönüllüleri, seçimlerin demokratik ve adil bir ortamda gerçekleşmesini sağlamak amacıyla yaptıkları önemli çalışmalara devam ediyor. Engelli, yaşlı ve yardıma muhtaç vatandaşların oy kullanma sürecini kolaylaştırarak onların katılımını artıran Kılıçdaroğlu Gönüllüleri, seçim günü sandık güvenliğini sağlamak ve olası sorunları çözmek için faaliyetlerini sürdürüyor. Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda, Kılıçdaroğlu Gönüllüleri`nin önceliği engelli ve yaşlı seçmenlerin oy kullanma hakkını kısıtlamadan oy kullanabilmelerini sağlamak olmuştur. Gönüllüler, seçim günü boyunca görevlendirilen şoförlü arabalarıyla engelli ve yaşlı vatandaşları oy kullanacakları yerlere taşıyarak onların oy kullanma sürecini kolaylaştırmak için hazırlıklarını tamamladı. Bu sayede, toplumun her kesiminden vatandaşların demokratik haklarını kullanmasını desteklenecek.

“SEÇİM GÜNÜNDE YAŞANABİLECEK SORUNLARI ÇÖZMEK AMACIYLA SANTRAL ALANLAR OLUŞTURULDU”

Ayrıca, Kılıçdaroğlu Gönüllüleri tarafından seçim gününde yaşanabilecek sorunları hızlı bir şekilde çözmek amacıyla santral alanlar oluşturuldu. Bu alanlarda, vatandaşların yaşadıkları sorunları bildirebilecekleri, yardım taleplerini iletebilecekleri ve gerektiğinde yönlendirilebilecekleri bir iletişim ağı kuruldu. Böylelikle, herhangi bir sorun yaşayan seçmenlerin sorunları en kısa sürede çözüme kavuşturulacak.

“SAĞLIK SORUNLARI NEDENİYLE OY KULLANMA NOKTALARINA GİDEMEYEN VATANDAŞLAR İÇİN ÖZEL ARAÇLAR TAHSİS EDİLMEKTE”

Kılıçdaroğlu Gönüllüleri`nin bir diğer önemli hizmeti ise hasta ve engelli taşıma desteği olacak. Bu kapsamda, sağlık sorunları nedeniyle oy kullanma noktalarına gidemeyen vatandaşlar için özel araçlar tahsis edilmekte ve onların oy kullanma haklarını kullanabilmeleri sağlanacak. Ayrıca, Kılıçdaroğlu Gönüllüleri, seçimlerin şeffaf ve adil bir şekilde gerçekleşmesi için müşahitlik görevlerini üstlenmektedir. Gönüllüler, sandıkların başında görev alarak seçim sürecinin doğru ve dürüst bir şekilde ilerlemesini sağlayacak. Ankara`da seçim günü oluşabilecek aksaklıklar veya her türlü destek için 0850 241 07 20 numarasından iletişim kurulabilecek."

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA