30 Haziran 2026 Salı

17:01   CHP MALATYA’DA YENI KRIZ: İLÇE BAŞKANLARı, IL BINASıNDAKI OFISLERINE GIREMEDI   16:59   İBB DAVASı’NDA 58’INCI GÜN SONA ERDI   16:42   CHP’LI EMIR: "OLAĞANÜSTÜ KURULTAY YAPıLMAZSA MAHKEMEYE GIDECEĞIZ"   15:57   ÖZGÜR ÖZEL İZMIR’DE: "MILLETIMIZ IÇIN YENI BIR YOL AÇıYORUZ, BU YOLUN SONU HALKıN IKTIDARıDıR"   14:36   ESKI MILLETVEKILI MÜRSEL ALBAN’A CHP GENEL MERKEZI’NDE YENI GÖREV   14:22   VAPURDA NATO PROTESTOSU YAPAN 4 GENÇ GÖZALTıNA ALıNDı   13:57   KıLıÇDAROĞLU YARıN MYK’SıNı TOPLAYACAK, ÖZEL GRUPTA KONUŞACAK   13:56   CHP’LI KıŞ: "TÜRKIYE BÜYÜDÜ DEDILER AMA BÜYÜYEN IŞÇININ MAAŞı DEĞIL, YANDAŞLARıN SERVETI OLDU"   10:45   CHP’DE MAHKEME RESTI! ÖZGÜR ÖZEL’DEN KEMAL KıLıÇDAROĞLU’NA KARŞı KRITIK KURULTAY HAMLESI   10:02   MERSIN’DE NEFES KESEN DAKIKALAR: SIRENI DUYAN ORAYA KOŞTU!   07:40   SEMIH PALAMUT: HAZINE BORCU ALARM VERIYOR, VATANDAŞıN OMZUNDAKI YÜK KATLANıYOR!   07:20   ANAHTAR PARTI’DEN OSMANIYE’DE GÜÇ GÖSTERISI! GÜR ARSLAN YıKAR’DAN BIRLIK MESAJı   06:10   EKREM İMAMOĞLU’NDAN, HAYATıNı KAYBEDEN CHP’LI BALÇıK IÇIN TAZIYE MESAJı   22:51   KADIR İNANıR’A SON VEDA! CENAZE TÖRENINDE BEKLENMEDIK GERILIM..   22:50   ’MERSIN TıPKı BIR AŞURE GIBI...’ VAHAP SEÇER’DEN TÜRKIYE’YE DAMGA VURACAK ’BARıŞ’ MESAJı!   20:01   TTB’DE SEÇIM YARıŞı BITTI! MERKEZ KONSEYI’NDE DENGELERI DEĞIŞTIREN SONUÇLAR: İŞTE YENI YÖNETIM   18:27   HAMZABEYLI’DE EZBER BOZAN LEZZET ATÖLYESI   23:59   TÜLAY HATIMOĞULLARı’NDAN MECLIS KAPANMADAN ÖNCE KRITIK ÇAĞRı!   10:42   HERKES HAVA DURUMUNA BAKıP EVDE KALıRKEN ONLAR ORAYA AKıN ETTI! ARTVIN’DE MERSIN RÜZGARı ESTI   16:02   NATO, ANKARA ZIRVESI’NDE MILYARLARCA DOLARLıK YENI SAVUNMA SÖZLEŞMELERI AÇıKLAYACAK  
 
     
   

TUGAY SANDIK BAŞINDA KONUŞTU, “TÜRKİYE, DEMOKRASİ SINAVINDAN KAZANARAK ÇIKACAK”


Cumhurbaşkanlığı Seçimi`nin 2. turu için milyonlarca yurttaş sandık başına giderken, Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ve eşi Öznur Tugay da sabah erken saatlerde Anayasal haklarını kullandı.  

 

Tarih : 28 Mayıs 2023 Pazar 12:35   Okunma : 599

Cumhurbaşkanlığı Seçimi`nin 2. turu için milyonlarca yurttaş sandık başına giderken, Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ve eşi Öznur Tugay da sabah erken saatlerde Anayasal haklarını kullandı.  

İnönü Mahallesi, Şehit Polis Samet Kırcalı Ortaokulu 2141 nolu sandıkta oyunu kullanan ve sandıkları gezen Tugay, “Seçim sonuçlarının Türkiye`miz için hayırlı olmasını diliyorum. Bugün, yurttaşlarımızı sandık başına bekliyoruz. Halkın tercihine, milli iradeye son ana kadar sahip çıkacağız” dedi.  

“GELECEĞİMİZ İÇİN!”

Oy kullanmanın en önemli yurttaşlık hakkı ve görevi olduğunu söyleyen, oy kullandığı okulda hemşerileriyle sohbet eden Tugay “Bugün çocuklarımızın ve yurdumuzun geleceği için sandık başındayız. Seçimin güven içinde tamamlanması adına son ana kadar süreci takip edeceğiz. Bugün, heyecanımız yüksek ve umudumuz her zamankinden daha güçlü. Katılımın ilk turdan daha yüksek olacağına inanıyoruz. Ve katılım artarsa, yüreği vatan sevgisiyle atan tüm yurtseverler sandık başına gelirse Türkiye özlemini duyduğu demokratik ortama kavuşacak ve halk kazanacak. Yurttaşlarımızın eksiksiz bir şekilde sandığa giderek demokratik haklarını kullanacağına ben yürekten inanıyorum” dedi. 

“TÜRKİYE`MİZ İÇİN HAYIRLI OLSUN”

Uzun bir maratonun sonuna geldiklerini ifade eden Dr. Tugay; “İlk tur seçimlerinden sonra 2 hafta boyunca köy köy, kasaba kasaba, sokak sokak gezerek hemşerilerimiz ile konuştuk. Şimdi söz milletimizde. Halkın tercihine, milli iradeye son ana kadar sahip çıkacağız, sandık başında olacağız. Türkiye`mizin demokrasi sınavından kazanarak çıkacağına inanıyorum. Biz demokrasimiz güçlensin istiyoruz. Sandıktan çıkacak sonucun Karşıyaka`mız için İzmir`imiz için Türkiye`miz için hayırlı olmasını; daha adil, daha refah ve daha güçlü bir geleceğe kapı açmasını diliyorum” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA