28 Ağustos 2026 Cuma

11:20   MEZITLI’DE 30 AĞUSTOS COŞKUSU: BAŞKAN TUNCER’DEN ANLAMLı ZAFER BAYRAMı MESAJı   10:46   MILYARLıK CIROYA MILYARLıK ZARAR! TARıM KREDI MARKETLERDE ÇÖKÜŞ: ŞUBELER KAPANıYOR, İŞÇILER ÇıKARıLıYOR   09:50   BINASı DA OTOBÜSÜ DE HALKıN BAĞıŞLARıYLA ALıNDı! YENİ PARTI GENEL MERKEZI 31 AĞUSTOS’TA KAPıLARıNı AÇıYOR   09:35   VAHAP SEÇER’DEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMı MESAJı: ’BIRLIK İÇINDE GELECEĞE YÜRÜYORUZ’   09:25   UTKU ÇAKıRÖZER SINCAN CEZAEVI’NDEN SESLENDI: ’HUKUKSUZ TUTUKLAMALAR PEŞIN CEZAYA DÖNÜŞTÜ!’   09:06   MAHMUT ARıKAN IĞDıR’DA ESNAFıN NABZıNı TUTTU: "BIZI UNUTULMUŞ GIBI BıRAKTıLAR!"   09:04   TKP’DEN KRITIK TOPLANTı: SEÇIM YASASı ÇıKıŞıNA HAZıRLANıYOR, 106. YıL İÇIN SAHAYA İNIYOR   09:02   MERSIN SIYAH İNCIRI TESCILLENIYOR! BÜYÜKŞEHIR DESTEĞIYLE HASAT BEREKETLENDI   01:01   AVRUPA’DA AĞıR MAĞLUBIYET VE FLAŞ İSTIFA! TRABZONSPOR FERENCVAROS’A ELENDI, FATIH TEKKE GÖREVI BıRAKTı   09:05   MERSIN DÜNYA SINEMASıNıN ODAK NOKTASı OLUYOR! BÜYÜKŞEHIR İSPANYA’DA GÖVDE GÖSTERISI YAPACAK   06:31   MEHMET UÇUM’DAN AİHM AÇıKLAMASı: ’ANAYASA’NıN 90. MADDESI AİHM KARARLARıNA DAYANAK OLAMAZ’   01:29   FENERBAHÇE ŞAMPIYONLAR LIGI’NDE! LYON DEPLASMANıNDA UNUTULMAZ GECE   01:25   YENİ PARTI’DE ÜYE PATLAMASı: 15 GÜNDE 500 BINI AŞARAK REKOR KıRDı!   01:20   MADEN İŞÇILERININ LIDERLERININ TUTUKLANMASıNA SERT TEPKI: ’HUKUKI DEĞIL, TAMAMEN SIYASI!’   01:18   ’DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANı TÜLAY HATIMOĞULLARı’NDAN BAĞıMSıZ MADEN-İŞ AÇıKLAMASı: ’ALıN TERI SUÇ DEĞILDIR’’   01:07   EMEP’TEN TTB’YE KRITIK ZIYARET: SAĞLıKTA YAŞANAN SORUNLAR VE EKONOMI MASAYA YATıRıLDı   01:05   A MILLI KADıN VOLEYBOL TAKıMı ALMANYA’Yı 3-1 MAĞLUP ETTI   01:02   CHP’DE İHRAÇ DEPREMI! AYLIN NAZLıAKA’DAN SERT TEPKI: ’ASıL TRUVA ATı KIM AÇıK!’   22:59   SAADET PARTISI LIDERI ARıKAN KARS’TAN YÜKLENDI: ’24 YıL ÖNCE 3 Y İLE GELDILER, 13 Y İLE GIDIYORLAR!’   22:53   ŞILE’DE ’İHANET’ GERILIMI! AK PARTI’YE GEÇEN SACIT TERZI’YE SERT TEPKI: ’HALK BU İHANETI AFFETMEYECEK’  
 
     
   

KAFTANCIOĞLU, OYUNU KULLANDI: “İSTANBUL`DA BİR OKULDA SINIF UYGUN OLMADIĞI İÇİN MÜŞAHİTLERİN SOKULMAK İSTENMEMESİ ÜZERİNE İTİRAZLA ORTADAN KALDIRILMIŞ”


CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Beyoğlu Ömer Avni Mahallesi`ndeki Fındıklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi`nde oyunu kullandı. Kaftancıoğlu, “Şu ana kadar seçim yasağına giren birtakım görsellerin karara rağmen kaldırılmamasının dışında herhangi bir sorun tarafımıza iletilmedi. Sadece İstanbul`da bir okulda sınıf uygun olmadığı için müşahitler içeri sokulmak istenmemiş, o da itirazla birlikte ortadan kaldırılmış” dedi.

 

Tarih : 28 Mayıs 2023 Pazar 12:19   Okunma : 791

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Beyoğlu Ömer Avni Mahallesi`ndeki Fındıklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi`nde oyunu kullandı. Kaftancıoğlu, “Şu ana kadar seçim yasağına giren birtakım görsellerin karara rağmen kaldırılmamasının dışında herhangi bir sorun tarafımıza iletilmedi. Sadece İstanbul`da bir okulda sınıf uygun olmadığı için müşahitler içeri sokulmak istenmemiş, o da itirazla birlikte ortadan kaldırılmış” dedi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, cumhurbaşkanı seçimi için oyunu Beyoğlu Ömer Avni Mahallesi`ndeki Fındıklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi`nde kullandı. Oy kullanma işleminin ardından açıklama yapan Kaftancıoğlu, şunları söyledi:

“Sabah 06.00`dan itibaren bütün İstanbul`un ilçe başkanlarımız, görevlilerimiz aracılığıyla takip ediyoruz. Şu ana kadar seçim yasağına giren birtakım görsellerin karara rağmen kaldırılmamasının dışında herhangi bir sorun tarafımıza iletilmedi. Gayet bütün ilçelerde sakin bir şekilde vatandaşlarımız gelip oylarını kullanıyorlar ve hızlı bir şekilde de gördüğümüz üzere kullanıyorlar. Şimdilik gayet güzel. Hem vatandaşlarımıza hem memlekete hem de İstanbul`a yaraşır bir seçim günü yaşıyoruz. Umarız hep böyle devam eder. Bu saatlerde katılıma dair yorum yapmak için erken. Oylar hızlı kullanıldığı için bir önceki seçimi kıyasla dolayısıyla sıra çok görmüyoruz ama bu saatlerde katılıma dair bir yorum yapmak bence yanıltıcı olabilir. Ben İstanbul`da katılımın bir önceki seçimi yakalayacağını, hatta belki geçebileceğini düşünüyorum ama bu gözlem üzerinden değil, sadece düşünce. İstanbul`da şu anda bütün okullarımızda hem partimizin hem gönüllülerin müşahitleri var. Sadece İstanbul`da bir okulda sınıf uygun olmadığı için müşahitler içeri sokulmak istenmemiş, o da itirazla birlikte ortadan kaldırılmış. Dolayısıyla şu anda herhangi bir şey yok.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA