27 Aralık 2025 Cumartesi

21:39   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN SPORA TARIHI DESTEK: 260 KULÜP VE 294 SPORCUYA 20.7 MILYON TL!   17:22   TOROSLAR BELEDIYESI’NDEN REGAIP KANDILI’NDE GÖNÜLLERE DOKUNAN İKRAM: BINLERCE KANDIL SIMIDI VATANDAŞLARLA BULUŞTU   17:15   MERSIN’DEN TÜRKIYE’YE ÖRNEK: BÜYÜKŞEHIR’IN HıYAR FIDESI DESTEĞI HASADA DÖNÜŞTÜ   17:06   CHP GENÇLIK KOLLARı GENEL BAŞKANı AYDıN’DAN KYK BURSUYLA ‘TAVUK DÖNER’ HESABı: 47 TAVUK DÖNER DÜRÜM KAYıP   17:04   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: SAĞLıK HIZMETLERINDE KARA DÜZEN ÇALıŞAN KIM VARSA GÖZÜNÜN YAŞıNA BAKMıYORUZ   17:02   SURIYE’NIN HUMUS KENTINDE CAMIDE PATLAMA: 5 ÖLÜ, 21 YARALı   14:59   LEYLA ZANA’YA YÖNELIK HAKARETLERE ILIŞKIN 116 ÖRGÜTTEN SUÇ DUYURUSU   14:57   CHP’LI AKDOĞAN, AİHM’IN İMAMOĞLU DOSYASıYLA ILGILI KARARıNı DEĞERLENDIRDI: AİHM, AYM KARARıNA UYMAYANLARıN TÜRKIYE CUMHURIYETI’NI DINGO’NUN AHıRı GIBI YÖNETEMEYECEKLERINI SÖYLÜYOR"   09:20   MERSIN’DE KıRSALA ŞEHIR KONFORU: ESENLI–HEBILLI YOLU YENILENDI   23:29   MERSIN, KADıN SINEMASıNıN BAŞKENTI OLDU: UÇAN SÜPÜRGE FESTIVALI 2. KEZ ŞEHIRDE   21:05   MEZITLI’DE YENI YıL COŞKUSU: DEMOKRASI MEYDANı 5 GÜN BOYUNCA FESTIVAL ALANıNA DÖNÜŞÜYOR   18:21   CHP’DEN 2026 YOL HARITASı: HÜKÜMET PROGRAMı, MITINGLER VE YARGı SÜRECI HAZıRLıKLARı   17:59   CHP SÖZCÜSÜ ZEYNEL EMRE: “KAYYUM AYıBı DERHAL SON BULMALı, TOPLUM SAMIMI ADıM BEKLIYOR”   15:36   MERSIN’DE 30 BINI AŞAN VATANDAŞ MOBIL KUAFÖRLE YENILENDI!   15:29   YENIŞEHIR’DE “DIYABETI TANı, SAĞLıĞıNı KORU” PANELI DÜZENLENDI   15:27   BAŞKAN BOLTAÇ AKGEDIK ANASıNıFı’Nı ZIYARET ETTI   15:25   TOROSLAR ZABıTASı YENI YıL ÖNCESI DENETIMLERINI ARTıRDı   15:19   AYM, TCK’NıN “KAMU GÖREVLISINE HAKARET”TE DAHA AĞıR CEZA ÖNGÖREN DÜZENLEMENIN IPTALI ISTEMINI REDDETTI   15:18   SADETTIN SARAN ADLI KONTROLLE SERBEST BıRAKıLDı   15:17   14 ÜLKEDEN İSRAIL’E ORTAK KıNAMA AÇıKLAMASı: YENI YERLEŞIM KARARı GERI ALıNMALı  
 
     
   

MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ `HATAY ESNAFLARI VE SANATÇILARIYLA DAYANIŞMA ETKİNLİĞİNE EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR


Hataylı esnaf, zanaatkar ve sanatçılar, Yenişehir Belediyesi`nin desteğiyle düzenlenen ‘Hatay Esnafları ve Sanatçılarıyla Dayanışma Etkinliğinde Mersinlilerle buluştu. Açılışta konuşan Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Her zaman duyarlılığını gösteren Mersin halkını dayanışmaya destek vermeye davet ediyorum” dedi.

 

Tarih : 8 Haziran 2023 Perşembe 12:07   Okunma : 1103

Hataylı esnaf, zanaatkar ve sanatçılar, Yenişehir Belediyesi`nin desteğiyle düzenlenen ‘Hatay Esnafları ve Sanatçılarıyla Dayanışma Etkinliğinde Mersinlilerle buluştu. Açılışta konuşan Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Her zaman duyarlılığını gösteren Mersin halkını dayanışmaya destek vermeye davet ediyorum” dedi.

Hatay Esnafları ve Sanatçılarıyla Dayanışma Etkinliği, Yenişehir Etkinlik Alanı`nda açıldı. Açılışa Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Yenişehir Kaymakamı Nevzat Şengök, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, Antakya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sabit Teksöz ve etkinlik için Mersin`e gelen Hataylı esnaf ve sanatçılar katıldı. 

Mersin olarak Hatay`ın her zaman yanında olduklarını söyleyen Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, şunları dile getirdi: 

“İnşallah yıkılan evler ve iş yerleri yeniden yapılacak. Hayat yeniden yeşerecek. Bu süreçte birbirimize destek olmak zorundayız. Paylaşma anlayışını yaşayan ve yaşatan bir ülkeyiz. Biz Mersin olarak Hatay`ın her zaman yanındayız, yanında olmaya devam edeceğiz. Esnaflarımızın, sanatkarlarımızın yanındayız. Vatandaşlarımızı da buradaki etkinliğe davet ediyorum.”

Başkan Özyiğit ise şunları söyledi:

“Zor günler yaşadık, yaraları birlikte saracağız. Bunun için ilk günden itibaren seferber olduk. Bölgemizde özellikle Antakya`dan gelen misafirlerimiz oldukça fazla. Deprem bölgesiyle geçmişten bugüne büyük bir bağ ile bağlıydık. Kayıpları olan arkadaşlarımız, tanıdıklarımız oldu. Hepsine Allah rahmet diliyorum. Şu anda Yenişehir Belediyesi olarak 2 tane öğrenci yurdumuzda ve konteyner alanımızda konaklayan depremzedelerimiz var. Onlara bir sözümüz var; son dilim ekmeğimizi bölüşerek yiyeceğiz. Yani o zamana kadar elimizden geleni yapacağız. Bugün burada Antakya`nın kıymetli değerleri Yenişehir ile buluştu. Her zaman duyarlılığını gösteren Mersin halkını dayanışmaya destek vermeye davet ediyorum.”

Hatay Esnafları ve Sanatçılarıyla Dayanışma Etkinliği, 11 Haziran`a kadar 10.00 ile 22.00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA