15 Ocak 2026 Perþembe

15:37   DEM PARTI MILLETVEKILI KOCA: "MERSIN ULUSLARARASý LIMAN ÝÞLETMECILIÐI’NDE 185 IÞÇI, DAHA INSANI ÇALýÞMA KOÞULLARý ISTEDIKLERI IÇIN IÞTEN ÇýKARýLDý"   15:35   ÇYDD: "BIR KADýN HAKIMIN, ERKEK BIR SAVCý TARAFýNDAN SILAHLý SALDýRýYA UÐRAMASý KADýNA YÖNELIK ÞIDDETIN BOYUTUNU ÇARPýCý BIÇIMDE GÖZLER ÖNÜNE SERMIÞTIR"   15:33   GÜLIZAR BIÇER KARACA: SIZ ATATÜRK’TEN, ÝSTIKLAL MARÞý’NDAN, ATATÜRK’ÜN GENÇLIÐE HITABESI’NDEN NE ISTIYORSUNUZ?   15:31   ÝHD ESKI ÝZMIR ÞUBE EÞ BAÞKANý ALI AYDýN, ÇIÐLI’DE SABAH YÜRÜYÜÞÜ SýRASýNDA ÖLDÜRÜLDÜ   15:25   MERSIN BÜYÜKÞEHIR BELEDIYE BAÞKANý SEÇER, ‘AKDENIZ ULUSLARARASý TEKSTIL FUARý’NýN AÇýLýÞ TÖRENINE KATýLDý   15:23   TOROSLAR BELEDIYE BAÞKANý YýLDýZ, SOKAK HAYVANLARý IÇIN KURULAN DOÐAL YAÞAM ALANLARýYLA ILGILI KRITIK UYARýLARDA BULUNDU   13:26   KESK MERSIN’DE HAYATý DURDURDU: "BU KAYNAKLAR HALKýN DEÐIL, BIR AVUÇ ASALAÐýN CEBINE GIDIYOR!"   13:19   ADD MERSIN ÞUBESI’NDEN ZÜBEYDE HANýM ANýSýNA ANLAMLý ZIYARET: "BIR MILLETIN KADERINI BÜYÜTTÜ"   13:01   PAWEL ADAMOWICZ ÖDÜLÜ, EKREM ÝMAMOÐLU’NA VERILDI... "ÖDÜLÜ DEMOKRASI IÇIN YýLMADAN MÜCADELE EDEN VATANDAÞLARýMýZA ITHAF EDIYORUM"   12:53   DEM PARTILI VARLI’DAN AILE VE SOSYAL HIZMETLER, ADALET VE ÝÇIÞLERI BAKANLARýNA "ROJIN KABAIÞ" SORUSU: ROJIN’IN ÞÜPHELI ÖLÜMÜ NEDEN AYDýNLATýLMAMAKTADýR?   12:52   ÜSKÜDAR’DA OTOBÜS ÞOFÖRÜ GÖREVDEN EL ÇEKTIRILDI   12:50   YENI YOL GRUP TOPLANTýSý... MAHMUT ARýKAN: "BUGÜN ÝRAN’DA YAÞANANLARA KARÞý SUSKUN KALANLARDA, ALKýÞLAYANLARDA BILSIN KI, YARýN SýRADAKI HEDEF KENDILERIDIR"   10:24   “AKBELEN KAVÞAÐý’NA ÝLK TARIH: 2026 SÖZÜ, 8 YýLLýK BEKLEYIÞE SON VERECEK MI?”    09:46   MERSIN’DE YENI YýLýN ÝLK KONSERI: KENT ORKESTRASý’NDAN NOSTALJIK ESINTILER   20:09   ÜNLÜLERE UYUÞTURUCU OPERASYONU: OKTAY KAYNARCA VE EMEL MÜFTÜOÐLU SERBEST, ÝKI ÝSIM TUTUKLANDý!   19:59   YÖK’TEN ÜNIVERSITELERE CUMA NAMAZý DÜZENLEMESI: EÐITIM VE ÝNANÇ BIRLIKTE KORUNACAK   19:50   MERSIN, 2025’I SANATLA DOYURDU: 2026’DA DAHA BÜYÜK VIZYON GELIYOR   16:38   CHP’LI ATALAR’DAN E-TICARETTE GÜMRÜK MUAFIYETININ KALDýRýLMASýNA TEPKI: "UYGULAMADAN DERHAL VAZGEÇILMELIDIR"   16:37   MURAT ÇALýK’ýN AMELIYATý SONRASý AVUKATý KOÇHAN’DAN AÇýKLAMA GELDI   16:35   CHP GRUP TOPLANTýSý... ÖZGÜR ÖZEL: “ÝSTANBULLULARý DARBENIN 300’ÜNCÜ GÜNÜNDE MEYDANA AKMAYA DAVET EDIYORUM”  
 
     
   

SARIGÜL`DEN ATAMA BEKLEYEN ÖÐRETMENLERÝN EYLEMÝNE DESTEK: “ÖÐRETMENLERÝMÝZ BAKKALLIK, KASAPLIK, GARSONLUK YAPIYOR. 55 BÝN ÖÐRETMENÝMÝZÝN ATAMASI YAPILMALI"


CHP Erzincan Milletvekilli Mustafa Sarýgül, atamasý yapýlmayan öðretmen adaylarýnýn 55 bin ek atama talebiyle Ankara`da yaptýklarý eyleme destek verdi. Sarýgül, “Ülkenin geleceði çocuklarýmýzdýr. Çocuklarýmýzýn geleceði de öðretmenlerimizdir. Öðretmenlerimiz bakkallýk, kasaplýk, garsonluk yapýyor. Bu da beni bir öðretmen olarak gerçekten son derece üzüyor. Sayýn Bakan`dan beklentimiz 55 bin öðretmenizin atamasý yapýlmalý” dedi.

 

Tarih : 15 Haziran 2023 Perþembe 15:36   Okunma : 549

Haber: DÝLAN KUTLU/ Kamera: MEHMET MEHMETLÝOÐLU

CHP Erzincan Milletvekilli Mustafa Sarýgül, atamasý yapýlmayan öðretmen adaylarýnýn 55 bin ek atama talebiyle Ankara`da yaptýklarý eyleme destek verdi. Sarýgül, “Ülkenin geleceði çocuklarýmýzdýr. Çocuklarýmýzýn geleceði de öðretmenlerimizdir. Öðretmenlerimiz bakkallýk, kasaplýk, garsonluk yapýyor. Bu da beni bir öðretmen olarak gerçekten son derece üzüyor. Sayýn Bakan`dan beklentimiz 55 bin öðretmenizin atamasý yapýlmalý” dedi.

Türkiye`nin dört bir yanýndan Ankara`ya gelen öðretmen adaylarý, bugün Ulus Meydaný`nda toplanarak 55 bin ek atama talebiyle eylem yaptý. Eyleme, sendika temsilcileri ve CHP Erzincan Milletvekilli Mustafa Sarýgül de destek verdi.

Kendisi de öðretmen kökenli olan Sarýgül ANKA Haber Ajansý`na þöyle konuþtu:

“55 bin öðretmen hak arama mücadelesi veriyor. Marmara Üniversitesi Eðitim Fakültesi sýnýf öðretmeni olarak öðretmenlerimin yanýndayým. Öðretmenlerimizi öðrencileri ile buluþmak istiyorlar. Seçimden önce çok söz verildi. Artýk bu sözün mutlaka yerine gelmesi lazým. Ülkenin geleceði çocuklarýmýzdýr. Çocuklarýmýzýn geleceði de mutlaka öðretmenlerimizdir. Öðretmenlerimiz bakkallýk, kasaplýk, garsonluk yapýyor. Bu da beni bir öðretmen olarak gerçekten son derece üzüyor. Sayýn Bakan`dan beklentimiz 55 bin öðretmenizin atamasý yapýlmalý 55 bin öðretmenimiz öðrencileriyle mutlaka buluþmalý.”

 

Paylaþ :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAÞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansý
Abonesidir

 
 
ANASAYFA ÝLETÝÞÝM KÜNYE HABER ARÞÝVÝ GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm haklarý saklýdýr..! Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA