5 Aralık 2025 Cuma

19:45   TOROSLAR’DA KıRSAL MAHALLELER MODERN YOLLARA KAVUŞUYOR   19:25   MERSIN’DE KADıN RADYOCULARıN MÜCADELESI BEYAZPERDEDE: “BIZ RADYOYU ÇOK SEVDIK” AYAKTA ALKıŞLANDı   19:15   MERSIN AKDENIZ’DE ÇEVRE YATıRıMı: 1.081 KONTEYNER HIZMETE GIRDI   18:59   “MERSIN’DE DÜNYA ENGELLILER GÜNÜ: İŞKUR DESTEĞIYLE HAYATA KATıLAN GÜÇLÜ ADıMLAR”   18:54   MERSIN’DE HOBI PARKı KıŞA HAZıR: VATANDAŞLAR TOPRAKLA BULUŞTU   19:59   “YÜREĞIR’IN ÇıĞLıĞı MECLISTE: DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN KENTSEL DÖNÜŞÜM VE YATıRıM ÇAĞRıSı”   19:55   “MERSIN’DE ENGELSIZ YAŞAM PARKı’NDA DÜNYA ENGELLILER GÜNÜ: SANAT, EMPATI VE DAYANıŞMA BULUŞTU”   15:38   MERSIN SAĞLıK ÜSSÜ YOLMA YOLUNDA: MHP MERSIN MILLETVEKILI UYSAL YENI SAĞLıK YATıRıMLARıNı DUYURDU   15:34   CHP’LI UZUN, MUĞLA’DAKI ZEHIRLENME OLAYıNı MECLIS GÜNDEMINE TAŞıDı   14:29   CHP’LI HEYETTEN DIVRIĞI’DE IŞTEN ÇıKARıLAN MADENCILERE DESTEK ZIYARETI   14:27   ASU KAYA: “‘AILE YıLı’ DIYE SÜSLÜ SLOGANLARLA KONUT PROPAGANDASı YAPMAK, GERÇEK AILELERIN YAŞADıĞı ACı TABLOYU INKÂR ETMEKTIR”   14:25   "OKULLARDA 1 ÖĞÜN ÜCRETSIZ YEMEK" DAVASı DANıŞTAY’DA...   14:23   MHP LIDERI BAHÇELI’DEN ÖZEL’E "TEBRIK TELEFONU"... ÖZEL, KENDISINI ARAYAN LIDERLERE TEŞEKKÜR ETTI   10:03   MERSIN ESOB 2025’I DEĞERLENDIRDI, 2026’NıN YOL HARITASıNı AÇıKLADı   09:49   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN 2025’TE 500 HANEYE TEMIZLIK VE BAKıM ELI   09:25   YEREL TOHUMDAN İKLIM DOSTU PROJELERE: MERSIN TARıM FUARı’NDA BÜYÜKŞEHIR DAMGASı   01:50   “ÖZGÜR ÖZEL’DEN NET MESAJ: ‘KAYBEDEN LIDER KALMAZ, CHP SAHICILIKLE IKTIDARA YÜRÜYOR’”   21:30   TARSUS’TA MECLIS GÜNDEMI YOĞUN: KENTSEL DÖNÜŞÜMDEN ULUSLARARASı ÖDÜLE   21:03   “SAVUNMA SUSMADı: BARO BAŞKANı ÖZDEMIR’DEN TUTUKLU AVUKATLAR İÇIN ADALET ÇAĞRıSı”   20:31   “SERAP AVCı DAVASıNDA BEŞINCI CELSE: ERKEK ŞIDDETINE KARŞı ADALET ARAYıŞı”  
 
     
   

HAKAN FİDAN, YENİ BÜYÜKELÇİLERE GÖREVLERİNİ TEBLİĞ ETTİ: BAKANLIK SÖZCÜSÜ BİLGİÇ MOSKOVA BÜYÜKELÇİSİ, MÜCAHİT KÜÇÜKYILMAZ CEZAYİR BÜYÜKELÇİSİ OLARAK ATANDI


Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, yeni büyükelçi ve daimi temsilcilere görevlerini tebliğ etti. Dışişleri kaynaklarından edinilen bilgiye göre; Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü ve Enformasyon Genel Müdürü Tanju Bilgiç, Türkiye`nin Moskova Büyükelçisi olarak görevlendirildi. 2015`te Cumhurbaşkanlığı Kurumsal İletişim Başkanı, 2019`dan bu yana Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Şubat 2022`den bu yana Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu Başkan Vekili olan Mücahit Küçükyılmaz ise Mahinur Özdemir Göktaş`ın Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı`na atanmasıyla boşalan Türkiye`nin Cezayir Büyükelçiliği`ne atandı.

 

Tarih : 16 Haziran 2023 Cuma 16:04   Okunma : 624

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, yeni büyükelçi ve daimi temsilcilere görevlerini tebliğ etti. Dışişleri kaynaklarından edinilen bilgiye göre; Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü ve Enformasyon Genel Müdürü Tanju Bilgiç, Türkiye`nin Moskova Büyükelçisi olarak görevlendirildi. 2015`te Cumhurbaşkanlığı Kurumsal İletişim Başkanı, 2019`dan bu yana Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Şubat 2022`den bu yana Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu Başkan Vekili olan Mücahit Küçükyılmaz ise Mahinur Özdemir Göktaş`ın Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı`na atanmasıyla boşalan Türkiye`nin Cezayir Büyükelçiliği`ne atandı.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, bugün ilk büyükelçi ve daimi temsilci atamasını gerçekleştirdi. Dışişleri kaynaklarından edinilen bilgiye göre; Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü ve Enformasyon Genel Müdürü Bilgiç, Türkiye`nin Moskova Büyükelçisi olarak görevlendirildi. 2020 yılından bu yana Türkiye`nin Cezayir Büyükelçisi olarak görev yapan Mahinur Özdemir Göktaş`ın yeni kabinede Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı`na atanmasıyla boşalan göreve, 2015`te Cumhurbaşkanlığı Kurumsal İletişim Başkanı, 2019`dan bu yana Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Şubat 2022`den bu yana Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev yürüten Mücahit Küçükyılmaz getirildi.

Türkiye`nin Bratislava Büyükelçisi olan Yunus Demirer Paris Büyükelçisi olarak atanırken, KKTC`nin ilk Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş`ın torunu Rauf Alp Denktaş Varşova Büyükelçisi, Yavuz Kül Asuncion (Paraguay) Büyükelçisi, Mustafa İlker Kılıç Fas Büyükelçisi, 2017 itibarıyla Dışişleri Bakanlığı Müşaviri, 2018-2019 arasında TBMM Dışişleri Komisyon Danışmanı olarak görev yapan Mustafa Levent Bilgen Kiev Büyükelçisi ve Nüket Küçükel Ezberci Madrid Büyükelçisi olarak atandı. Ezberci, Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekilliği, İcra Kurulu Üyeliği, FIFA, UEFA İlişkileri, Dış İlişkiler, Kadın Futbolu ve Sağlık İşleri Sorumlusu görevlerini sürdürmekteydi.

Dışişleri Bakanlığı Araştırma ve Güvenlik İşleri Genel Müdürü Nevzat Uyanık, Uluslararası Sivil Havacılık Teşkilatı (ICAO) Nezdindeki Daimi Temsilcisi olarak görevlendirildi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA