15 Temmuz 2025 Salı

15:20   SILIVRI’DE EKREM İMAMOĞLU’NU ZIYARET EDEN MANSUR YAVAŞ: “DURUŞMA CANLı YAYıNLANSıN. İDDIALARı, SAVUNMALARı HERKES GÖRSÜN”   14:50   İBB MECLISI’NDE TARTıŞMA... BAŞKANVEKILI NURI ASLAN’DAN MHP’LI BAŞKANVEKILI AYHAN’A TEPKI   14:49   TUTUKLU AVUKAT PEHLIVAN’DAN AVUKATLARA VE BAROLARA ÇAĞRı: "SAVUNMA HAKKı IÇIN YARıN SILIVRI’DE OLUN"   14:47   ÖZGÜR ÖZEL: “TÜRKIYE’NIN BIRINCI PARTISIYLE MUHATAP OLAN, BIRINCI PARTISIYLE MUHATAP OLDUĞUNU BILEREK KONUŞACAK”   14:46   EKREM İMAMOĞLU: "15 TEMMUZ’DA, DEMOKRASIYE SAHIP ÇıKARKEN ŞEHIT OLAN VATANDAŞLARıMıZı RAHMETLE ANıYORUM"   14:40   CHP’LI GÜLCAN KıŞ: “TÜRKIYE İCRALıK VATANDAŞLAR ÜLKESI OLDU!”   09:27   ADANA’DA SEÇIMIN TARIHI BELLI OLDU   09:25   TOROSLAR’DA “KARDEŞ GÖÇERLER YÖRÜK ETKINLIĞI”NE GERI SAYıM BAŞLADı   09:22   TÜRKIYE’DEN DÜNYAYA YAYıLAN GÜVENIN ADı; TRIMBOX 18 YAŞıNDA   09:20   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NDEN 20 BIN KIŞIYE AŞURE İKRAMı    23:49   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE MECLISI’NIN TEMMUZ AYı 1. BIRLEŞIMI GERÇEKLEŞTIRILDI   21:19   BU MILLET DIZ ÇÖKMEDI, ASLA ÇÖKMEYECEK   21:16    MEZITLI’DE KıRSAL MAHALLE YOL SEFERBERLIĞI BAŞLATıLDı   21:14   BÜYÜKŞEHIR MERCAN BILIM MERKEZI’NDE ÇOCUKLARA AFET EĞITIMI VERILIYOR   21:10   BÜYÜKŞEHIR 5 MAHALLEYI BIRBIRINE BAĞLAYAN BEYDILI GRUP YOLUNA GÜVENLI VE KONFORLU DOKUNUŞ GETIRDI    21:05   DENIZ YÜCEL: “MANAVGAT RÜŞVET KUMPASıNıN BAŞ AKTÖRÜ ENGIN TÜTER, CENGIZ COŞAR VE HÜSEYIN CEM GÜL KESIN IHRAÇ ISTEMIYLE DISIPLINE SEVK EDILDI”   14:04   AHMET ÖZER’E TAHLIYE KARARı... ALI MAHIR BAŞARıR: "KENT UZLAŞıSı’NDAN BELEDIYELERIMIZE ATANAN KAYYıMLAR DERHAL ÇEKILMELI"   10:01   ŞILE BELEDIYE BAŞKANı KABADAYı TUTUKLANDı...GÖKAN ZEYBEK: “MILLETIMIZ SANDıK GÜNÜ GELDIĞINDE IRADESINE DOKUNANLARA DERSINI VERECEK”   01:05   BAŞKAN SEÇER VE MERAL SEÇER, MERSIN CEMEVI TARAFıNDAN DÜZENLENEN AŞURE PROGRAMı’NA KATıLDı   20:09   BÜYÜKŞEHIR’IN ZAFER KUPASı’NDA 42 TAKıM ŞAMPIYONLUK İÇIN MÜCADELE VERECEK  
 
     
   

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ`NİN TARSUS KADIN VE ÇOCUK BİLİM, TEKNOLOJİ ATÖLYESİ`NDE ‘BABALAR GÜNÜ` ETKİNLİĞİ


Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından, Tarsus Kadın ve Çocuk Bilim, Teknoloji Atölyesi`nde ‘Babalar Günü` etkinliği düzenlendi. Çocuklarıyla birlikte 3D kalemle gözlük tasarlayan babalar, kendilerine hediye edilen satranç takımıyla oyun oynadı.

 

Tarih : 18 Haziran 2023 Pazar 13:40   Okunma : 523

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından, Tarsus Kadın ve Çocuk Bilim, Teknoloji Atölyesi`nde ‘Babalar Günü` etkinliği düzenlendi. Çocuklarıyla birlikte 3D kalemle gözlük tasarlayan babalar, kendilerine hediye edilen satranç takımıyla oyun oynadı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı`nın Tarsus Kadın ve Çocuk Bilim, Teknoloji Atölyesi`nde düzenlediği Babalar Günü etkinliğinde, çocuklarıyla birlikte atölyede 3D kalemle gözlük tasarımı yapan babalara, yine çocukların atölye çalışmalarında tasarlayarak yaptıkları satranç takımları hediye edildi. Babalar ve çocukların rakip oldukları mini satranç yarışması düzenlendi. Babalara, Tarsus Kadın ve Çocuk Bilim, Teknoloji Atölyesi sorumlusu Emre Aşkın tarafından, atölyede yapılan diğer çalışmalarla ilgili olarak bilgi verildi.

Asıf Ay, oğlu Kerem`in atölye çalışmalarına katılmasının ardından olumlu yönde gelişme gösterdiğini söyleyerek şunları belirtti:

“Öğretmen olarak, bütün çocukların aslında ilerideki bilişim teknolojilerine iyice adapte olabilmeleri için böyle bir hizmetin Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından verildiği için memnunum. Çok teşekkür ediyorum. Babalar Günü dolayısıyla böyle bir etkinlik yapıldığı içinde çok heyecanlıyım. Çocuğumda aslında yönelmemesi gereken şeylere yönelmiyor. Artık kendisinin ilgi alanının dahilinde değişik fikirlere açık oluyor ve daha mutlu oluyor.”

Babası ile birlikte atölye çalışması yapan Kerem Ay ise şöyle konuştu:

“Bence Babalar Günü için böyle bir şey yapılması çok güzel. Hem baba hem oğul gelebiliyor. Bazıları kızlarını da getirebiliyor. Yani güzel bir etkinlik. Babalar Günü`n kutlu olsun babacığım.”

Atölye çalışmalarına katılan oğlu Tamer`in tabletten uzaklaştığını kaydeden baba Fatih Yılmaz, şunları söyledi:

“Öncelikle çocuklarım için çok ayrı farklı bir sosyal aktivite oldu. En azından hem sokaktan hem tabletten hem de farklı şeylerden uzak kaldı. Burada hem el becerisini hem yeteneğini geliştirme fırsatı buldu. Başkan`ımıza, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bence çocuklar için çok faydalı. Hem de geleceğe dair iyi bir eğitim olduğunu düşünüyorum. İnşallah daha devamı gelir. Daha farklı sosyal aktivitelerde belediyemizin katkılarıyla, destekleriyle bizler de elimizden geldiğince, imkan buldukça çocuklarımızı alır buralara getiririz.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA